Hurricane Matthew faalt, Florida niet verzopen

screenshot_55

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de hurricane (orkaan) Matthew nog boven het Caribische gebied tekeer ging en er enkele honderden mensen in de sloppenwijken van Haïti door snel stijgende beken, omvallende palmbomen, rondvliegend hout, omver geblazen golfplaten hutten en ander vuil gedood werden, hadden de regerende klimaatoplichters hier in het land al hoop dat de krachtigste storm sinds Adam en Eva heel Florida zou verzuipen.

pi-news

Hoe meer doden, des te beter voor het groene klimaatplan in alle partijen (behalve de AfD) en alle media! Nu zou men het domme volk weer een keer kunnen neerslaan met de CO2-knuppel. Helaas volgde Matthew de aanwijzingen van de klimaatoplichters niet op en trok langs Florida, raakte nog een stukje van North- en South-Carolina en ging toen, net als iedere wervelstorm, op weg naar Europa, waar het volgende week nog een beetje zal regenen! De teleurstelling is enorm!

Opmerkingen:

Het waarheidsgehalte van bovenstaande zinnen kan door iedereen zelf op Google worden opgezocht, maar wie kan lezen, kijken en luisteren, kent de heftige verlangens van de Groenen in de pers, de politiek en de NGO´s. Ze nemen graag veel lijken op de koop toe om hun domme propaganda te “bewijzen”.

Dat in Haïti de meeste mensen moesten sterven door rondvliegend materiaal, staat buiten kijf. Tot meer dan de bouw van enkele hutten van golfplaten is het in dit onkundige land ondanks onze langjarige aardbeving-hulp niet gekomen. De duivel mag weten waar het geld gebleven is.

Ook nu werven de leugenmedia met hartverscheurend en deels kunstmatig gejammer opnieuw voor miljoenenschenkingen aan Haïti. En ook deze keer zal daar behalve een paar hutten van golfplaten weer niets gebouwd worden.

Nu wil een volledig doorgeflipte Bondsraad benzine- en dieselvoertuigen afschaffen vanaf het jaar 2030. In de EUSSR regeren daarbij bovendien nog enkele andere domme wijven zoals de lesbo Hendricks, die onze autobedrijven graag van kant zouden willen maken!

Mochten hier opnieuw een paar analfabeten posten om te vertellen dat dit onderwerp niets met PI te maken zou hebben, adviseer ik ons logo. PI betekent altijd nog Politiek Incorrect, en wel op alle gebieden en niet bijvoorbeeld eendimensionaal “Islam, Islam”!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hurricane Matthew faalt, Florida niet verzopen

 1. Ongelovige zegt:

  Gemiddelde schade per getroffen woning in Haïti: $50.-
  Zelfs de biggetjes uit het sprookje wisten al dat een huis uit steen moet opgetrokken worden;

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Ongelovige, en dat hadden ze in 1941 in Rusland ook kunnen doen toen Adolf Hitler met 3.500.000 tot 4.000.000 Duitsers, Hongaren, Roemenen, Slowaken, Finnen, Zweden, Zwitsers, Nederlanders, Belgen, Fransen e.v.a. communisten-hatende Europeanen daar wilde binnen vallen! Jozef Stalin had echter de complete defensie daar om zeep geholpen, hij negeerde alle waarschuwingen waardoor Hitler als een soort Midas Wolf het huis van 200.000.000 Russen, Balten, Oekraïners, Tartaren, Kozakken, Wit-Russen, Kaukasiërs., Siberiërs e.v.a. bijna omver blies! En deze volkeren bleken niet alleen uit tamme varkens (symbolisch) te bestaan maar ook uit wilde zwijnen omdat ze verschrikkelijk agressief door WO II werden!
   Helaas zullen sommige radicale moslimextremisten weer gaan verkondigen dat de orkaan Matthew, tijdens zijn verwoestende tocht door Haïti en Florida, een straf was van Allah om de “ongelovigen” te straffen en als ze niet oppassen stuurt Allah of God de Vier ruiters van de Apocalyps (Oorlog, Honger, Pest en Dood) op hen af zoals dat al in vele moslimlanden gebeurd.

   Geliked door 1 persoon

 2. VarAway zegt:

  Droevig voor de doden aldaar, maar idd Haiti is het armste en meest corrupte
  ” land” op het westelijk halfrond.
  Complimenten Hr.Bron, uw fraaie bewoording ” klimaatoplichters “.
  Die houden we er in.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Haïtie voornamelijk bevolkt door zwarten (neger mag niet meer) is een stukje aarde dat tot aan de jongste dag gedoemd is te leven in armoede. Armoede grotendeeld veroorzaakt door culturele en ethnische eigenschappen gelardeerd met een ranzige soep van onmeetbare corruptie. Haïtie een land ooit opgericht door vrijgelaten slaven ging armoede tegemoet die vergeleken met andere arme landen ongekend is. Ontwikkelingshulp geven aan landen bestuurd door louter zwarten is gelijk als water dragen naar zee, nooit zul je merken dat de spiegel van welvaart en welzijn gaat stijgen. Wellicht zullen er mensen zijn die mijn opmerkingen racistisch vinden maar benoemen dat zwarten in lengte van dagen niet in staat zijn samenlevingen op te bouwen die de vergelijking doorstaan met een gemiddeld West Europees land is geen racisme maar innerlijk geaccepteerde berusting gebouwd op ervaring van de afgelopen 70 jaar. 70 jaar en meer ontwikkelingshulp heeft in door zwarten bevolkte gebieden alleen maar geleidt tot enorme geboorte overschotten. Geboorte overschotten waar de zwarte naties niets mee kunnen aanvangen omdat ze niet in staat zijn zelfstandig voor al die miljoenen werk te scheppen, welzijn te scheppen en politieke rust te scheppen. Het gevolg van decennia ontwikkelingshulp is dat miljoenen zwarten nu aan de poorten van Europa staan te rammelen om binnen gelaten te worden. Niet de paus met zijn condoom politiek is de schuld aan de geboorte overschotten maar de goedmens met zijn ontwikkelingswerk. Ontwikkelingswerk dat net nog in staat was miljoenen aan leven te houden maar niet in staat was hun ook een menswaardige toekomst te bieden. Gun de zwarte man en vrouw zijn wereld en stop met ontwikkelingswerk en gun ons onze wereld en dit laatste natuurlijk ook met ONZE zwarte Piet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cor Duynmeier zegt:

  Ik heb nog niets gehoord of gelezen over troopers die huizen van blanke wapenbezitters binnen treden om deze in beslag te nemen. Toeval of is nu definitief de onafhankelijke media de toegang tot het gebied ontzegd. Thanks 2 Obama….

  Like

 5. Republikein zegt:

  Nu we het er over hebben, las vandaag een “leuk”bericht!

  Klimawandel in Deutschland: 1990 Jahresmittelwert 10°C, 2016 Jahresmittelwert 10°C
  http://www.science-skeptical.de/blog/klimawandel-in-deutschland-1990-jahresmittelwert-10c-2016-jahresmittelwert-10c/0015566/

  Like

 6. hslot4 zegt:

  Ik zit nog te wachten op eentje die heel Amerika verzuipt zou de wereld een stuk van opknappen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s