Moslimterreur in Jeruzalem: 2 doden, 8 gewonden

screenshot_58

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Israël is met ons vergeleken zeer zeker superieur wat betreft terreurbestrijding. Desondanks wordt blijkbaar ook daar een te humane omgang met criminelen en geweldplegers gepraktiseerd, wat er vermoedelijk aan ligt dat ontwikkelde mensen neigen naar matiging in de vervolging van daders. Dat dit daar zowel als hier een zwakke plek en een grove fout is, laat een terreuraanslag in Jeruzalem zien die vanochtend plaatsvond.

pi-news

De terrorist Misbah Abu Sbeih (kleine foto) bevond zich, ondanks een veroordeling wegens de aanval op een Israëlische politieagent in het jaar 2013, op vrije voeten en zou zich eigenlijk op het moment van de aanslag hebben moeten melden om zijn straf van vier maanden uit te zitten in de Israëlische gevangenis in Ramle. In plaats daarvan ging hij in zijn auto zitten en opende het vuur op voorbijgangers.

Tegen 10.15 uur zondagmorgen had de 39-jarige terrorist uit het stadsdeel Silwan in Oost-Jeruzalem, dat overwegend door Palestijnen wordt bewoond, in de buurt van het station bij het politiebureau vanuit een rijdende auto het vuur geopend op een mensenmenigte. Daarbij raakte hij de 60-jarige Levana Malihi dodelijk. Het tweede slachtoffer is Yosef Kirma, een pas getrouwde 29-jarige politieagent:

screenshot_59

In totaal 8 andere personen raakten deels zwaargewond.

Hier een video van het moment dat de schoten vielen:

 

De moslim werd in het daaropvolgende vuurgevecht door een speciaal commando van de politie doodgeschoten.

screenshot_60

De terreurorganisatie eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslag op, prees de dader als “heroïsch” en “moedig” en riep ertoe op hem dit na te doen als “natuurlijke reactie op de bezetting”.  Zoals gebruikelijk werden ook na deze aanslag in het Palestijnse gebied, om uiting te geven aan de vreugde over de dode Israëli´s, zoetigheden aan automobilisten uitgedeeld.

screenshot_61

Sbeih stond bekend als Hamas-aanhanger en activist tegen Israël. Hij had in dit verband al eens in de gevangenis gezeten. Op Facebook schreef hij o.a. “Wij offeren onze kinderen voor Al Aqsa”. Bedoeld wordt de moskee op de Tempelberg in Jeruzalem, waar men hem vanwege het terreurgevaar de toegang weigerde en hij in de poging om er toch te komen alleen al in de afgelopen twee weken meerdere malen was opgepakt.

Desondanks bevond de tikkende tijdbom zich op vrije voeten. Brutaal had Sbeih de avond voor de aanslag een interview gegeven aan het Palestijnse persbureau “Ma´an”, waarin hij zweerde zijn straf uit te zitten.

Nu blijkt dat ook het door terreur geplaagde Israël zich nog altijd veel te humaan tegenover de islamitische slachters (politiek correct “ware gelovigen”) gedraagt. Het gevaar waarin de Duitse en Europese bevolking zich bevindt, waar met betrekking tot de islamitische bedreiging nog veel lichtzinniger en naïever gehandeld wordt, is helemaal niet in te schatten en zal vermoedelijk nog ontelbare slachtoffers eisen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, gezond realisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moslimterreur in Jeruzalem: 2 doden, 8 gewonden

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Kijk maar eens naar België dat loopt hopeloos achter wegens gebrek aan bekwame speurders
  Zelfs het leger en de politie zijn vergiftigd met moslims
  Gr Eduard uit Breda en iedere week een paar dagen in België

  Liked by 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  De slachter kent geen genade met het schaap. Slechts wanneer het schaap veranderd in een wolf met blikkerende tanden zal de slachter een stap terug doen en geen seconde eerder. De door het westen ontwikkelde en geformuleerde mensenrechten tot in het perverse door getrokken zullen de nagel zijn aan onze doodskist. Israël vernietigd als vergelding de huizen van terroristen en hun families. Dit is een straf die hard aankomt. Helaas wordt deze straf grotendeels weer teniet gedaan door de miljarden subsidies die de Palestijnen jaarlijks krijgen van het Palestijnen minnende westen. Kortom een strijdt tegen terreur die eigenlijk al verloren is alvorens je hem begint. Daarom is het uiterst belangrijk om 100% achter Israël te gaan staan in onze strijd tegen het islamitisch terrorisme. Zowel voor onze strijd hier in Europa als de strijd in Israël en het Midden Oosten. Stoppen met subsidies aan de Palestijnen brengt de vrede in het Midden Oosten met reuzen stappen dichterbij.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/03/284965-284965/

  Liked by 2 people

 3. Harry zegt:

  Steeds weer blijkt dat we door onze lankmoedige ( of liever : laffe ) insteek en vanwege het eeuwige gedram van linkse gutmenschen veel te soft zijn naar dit islamitische tuig !

  Ze geven hun “idealen” echt niet op als ze een paar maanden in de nor zitten !
  Slechts kei en keihard optreden en langdurig afzonderen zal de maatschappij enigszins kunnen behoeden . En alleen omdat ze weinig uit kunnen halen als ze in de cel zitten .
  Ze leren er echt niks van !
  Enigszins behoeden , want er staan zó weer duizend andere gekken op .

  Slechts een volledig verwijderen van dat tuig zal op termijn rust geven .
  En in geval van Israël , op schootsafstand .

  Eigenlijk diep triest dat Israël , dat toch klaar wakker is in tegenstelling tot Europa , toch nog iedere paar weken weer de mist ingaat met dat tuig .
  Gelukkig geven ze ze daar weinig kans om te recidiveren .

  Nog even en dan is het hier iedere dag prijs .
  Dankzij slaapkoppen zoals Rutte , Pechtold , Klaver en die moffenteef Merkel .

  Like

  • fleckie zegt:

   Waarom kunnen die .’ Killers’ niet opeens zomaar ‘stilletjes verdwenen zijn? ( opgeruimd staat altijd netjes, nietwaar?)

   Like

  • paulzwueste zegt:

   In Israël heeft de politiek rekening te houden met linkse Israëlisch die, net als de politiek correcte linkse landverraders hier, voortdurend rechten eisen voor de “Arabische Israëlische-landgenoten”…!

   Ik heb hier al vaker geschreven dat de enige oplossing voor het aanslagen-probleem in Israël de volledige deportatie van al dat Arabisch tuig is.
   Ik wens ze veel wijsheid toe daar.

   Like

 4. Thoth zegt:

  Uiteraard delen de Filistijnen snoepjes uit :

  Like

  • Anna zegt:

   Thoth ; de Filistijnen bestaan al heel lang niet meer. Dat is een volk wat al in Bijbelse tijden door Koning David is uitgeroeid. De huidige Palestijnen laten zich er graag op voorstaan om afstammelingen van de Filistijnen te zijn. Want zo denken zij; dan hebben we recht op een stukje van dat oude land. Maar dit is volkomen onjuist zij zijn gewoon nomadische Arabieren die zich in dit gebied hebben gevestigd omdat er bij de joodse land ontginning werk voor hen was. Het gebied Palestina kreeg zijn naam na de verwoesting van Jeruzalem in 70 na Chr. Keizer Hadrianus had z’ on hekel aan de joden ( gek he toen ook al) dat hij het hele gebied Palestina ( naar de aartsvijanden van de joden ) noemde. Alle joden die er overigens altijd en doorlopend hebben gewoond heetten toen ook Palestijnen. Zo kan het gebeuren dat de pas overleden Simon Peres die voor 1948 streed voor de vrijheid van de Joodse staat Israël, zelfs ook een ” Palestijnse vrijheids strijder ” genoemd kan worden….

   Like

   • Thoth zegt:

    Ik bedoel hiermee dat de Palestijnen hetzelfde zijn als de Filistijnen : ze worden afgeschilderd als een barbaars en moordzuchtig volk. Wie in handen van de Filistijnen viel, was ten dode opgeschreven. Filistijnen heeft zich daardoor langzaam maar zeker ontwikkeld tot een soort scheldwoord met de betekenis ‘vernielers’, ‘verachtelijke, moordzuchtige mensen’. Van daaruit ontstond de uitdrukking “naar de filistijnen” voor iets wat kapot gemaakt of voorgoed bedorven werd…

    Like

 5. GEEN MOSLIM IS TE VERTROUWEN, Ze lijken wel besmet met meervoudige persoonlijkheid.
  stoornis .Dus zg verward, maar eigenlijk knotsgek gemaakt door hun eigen geloof.

  Liked by 1 persoon

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de dader riep verdorie ook nog: “alahu Akhbar”. En dan durven de lafaards, te weten LINKS en de politiek-correcte elite, ook nog Israël de maat te nemen! Bah.

  Liked by 1 persoon

 7. Thoth zegt:

  Hier vieren ze feest bij het huis van de terrorist :

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Brutaal had Sbeih de avond voor de aanslag een interview gegeven aan het Palestijnse persbureau “Ma´an”, waarin hij zweerde zijn straf uit te zitten.
  Tja, toon me een eerlijke, niet liegende palestijn en ik toon u een biljet van € 1.000.000

  Like

 9. Jan zegt:

  Terreur van moslims door geheel Israël: 220 branden, Haifa in vlammen

  ..
  The fires that have burned across Israel since Tuesday raged on Thursday with new areas threatened by flames as other blazes have come under control.
  ..
  On Thursday morning, Public Security Minister Gilad Erdan told Army Radio that 50% of these fires were caused by repeated arson.

  ….
  http://www.jpost.com/Israel-News/Fires-continue-to-rage-across-Israel-473517

  Meer foto’s op: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4883634,00.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s