Politiek correct tot in het graf

screenshot_66

(Door: “Landerdoek” – voorheen “mr”)

Het feit dat de Nederlander steeds verder zijn eigen cultuur en vrijheid moet opofferen om de cultuur en vrijheid van immigranten tegemoet komen, is algemeen bekend. Maar dat is alleen het begin; het kan namelijk een nog erger. Je kunt ook je leven riskeren om te voorkomen dat je het andere kwaad doet, zoals onlangs in Amerika is gebeurd. Een vrouwelijke agent in Chicago is met ernstig verwondingen in het ziekenhuis beland, omdat zij haar wapen niet wilde gebruiken tegen de zwarte aanvaller, want dat zou weer als racistisch gezien worden en er zouden weer duizenden negers de straat opgaan met hun Black Lives Matter gelul. Zij was dus politiek correct en pakte liever de ambulance.

Maar wie zegt dat dit alleen in Amerika gebeurt? Ook hier in Nederland schijt de politie in de broek als ze een Marokkaan moet aanhouden bijvoorbeeld. Want als je één Marokkaan staande houdt, dan word je gelijk omsingeld en bedreigd door honderden idioten. En als je uit vrees voor je leven eentje neerschiet, dan heb je rellen door het hele land. Daarom is het protocol heel helder; als de Marokkanen, negers of ander allochtonen agressief doen, kijk de andere kant op of probeer ze te sussen, maar gebruik alstublieft geen geweld. Een Nederlander neerknallen mag altijd, want de Nederlanders bemoeien zich er niet mee, en de Marokkaantjes zullen nooit voor de Nederlander opkomen.

En dat is nu de richting die wij bewust in gaan; blijf maar inleveren en opofferen zolang je ze niet boos maakt, totdat er niets meer over is van dit kleine kikkerland.

Door:
“Landerdoek” (voorheen “mr”)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Politiek correct tot in het graf

  • elisah zegt:

   Jaja, als je met straat ratten te maken hebt, moet je toch echt bijdehanter zijn ipv beschaafd. De agent had hem eerst onverwacht vast moeten grijpen en hem dán pas mededelen dat hij aangehouden is. Schorem geen kans geven dat om voorbereid te zijn, maar ze áltijd een stap voor blijven.

   Like

 1. ReaGluurder zegt:

  Maar éééhhhhh … het gaat zo goed in Hufterlandje, vlgs dhr. Rutte!!!????

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. joopklepzeiker zegt:

  NOTHING TO DO WITH ISLAM” say parents of Turkish Muslim shouting “Allahu Akbar” as he drove into pedestrians in Vienna

  http://www.barenakedislam.com/

  Like

 4. Duchesne zegt:

  Autochtonen worden gebruikt om de frustratie op af te reageren die ze oplopen bij de allochtonen. De agressie die politie toont tegen eigen volk ken ik uit eigen ervaring. Vroeger zou ik een agent in nood hebben geholpen, nu zal ik niets doen, zoals een goed burger betaamd.
  Ik denk dat een slecht imago iets is wat mensen zelf kweken en wat op een bepaald moment vast blijft plakken als honde poep aan een sportschoen in de zomer.

  Respect komt voort uit gedrag, niet uit het dreigen met geweld of andere straf fantasieeen.
  Als iemand een stok in de hand heeft zal een ander eerder dwingen te luisteren naar zijn of haar visie op de wereld en het leven, maar als er twee een stok vast hebben zal hij die wil praten toch een aanpassing in toon en woordgebruik moeten doen.
  Maxht is relatief, iedereen komt vroeg of laat in een zwakke positie te zitten, dan worden je eigen daden mogelijk een donker wolkje boven je hoofd.

  Angst is iets dat je moet hebben voor je eigen gedrag en het tekort doen van anderen, verder is er niets om angst voor te hebben behalve hulpeloosheid, dat is wel erg.

  Like

 5. Reint Meijer zegt:

  Beter als eerste een neger neerschieten dan dat diezelfde neger als eerste jou naar het uitvaartcentrum schiet.

  Like

  • mahoog zegt:

   Kijk DIT is nu de reinste rassenhaat.Deze klootzak weet niet het verschil tussen een moslim neger en een normale.Typische klootjesvolk redenering…ik baal van alle linksdenkende gehersenspoelde hollanderkes…..maar NIET van mijn normaale exlandgenoten.Mart Brasil

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. Je moet gewoon jezelf beschermen, er is verder niemand die het doet.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  De hele politieke elite, van “links tot zogenaamd rechts”, is in mijn optiek volkomen ongeloofwaardig geworden. Ze (de politiek) \zijn volkomen in de greep van de roden der EUSSR, Bilderberg, Soros, en de NWO. Buiten de patriottische partijen zoals de PVV,FN,AfD, zijn het allemaal- zonder uitzondering- verraders geworden van hun eigen bevolking. Zo zie ik dat.

  Geliked door 4 people

 9. Steven zegt:

  Precies zoals in het verhaal beschreven wordt is ook het geval in Nederland en de rest van Europa.
  Hoop dat er nog eens een dag komt dat de agressieve marokaan of neger gewoon voor zijn KNAR wordt geschoten!

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  De slimme vrouwen niet te na gesproken (en dat zijn er genoeg!!!) maar er zijn veel vrouwen bij wie het verstand daar zit waar de zon nooit schijnt. En nee, dat is niet hun anus.

  Geliked door 1 persoon

 11. Mirjam zegt:

  Iedereen heeft een knoop in de maag van de eeuwige politieke correctheid die Marokkanen opeisen, omdat ze niet intelligent genoeg zijn om de waarheid aan te kunnen en te begrijpen.

  Like

 12. mahoog zegt:

  Jullie hebben een probleem…..Wij gringo’s negers, japonezen ,idios en mulatten hebben dit niet zo.Wij houden allemaal van ons mooie land.

  Like

 13. Jade zegt:

  Sta nooit met je rug naar een moslim, zie foto…

  Like

 14. Hoogdringend verandering nodig, want dat wordt nog erger als men laat begaan!

  Like

 15. Don Tessers zegt:

  Ik weet maar een gezonde logica en die is: IK HEB HET VOLSTE RECHT MIJ ZELF ALS MIJN FAMILIE TE BESCHERMEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s