Politieoperatie Chemnitz: gezochte terreurverdachte wel degelijk als “vluchteling” naar Duitsland gekomen

screenshot_67

De in Duitsland voortvluchtige terreurverdachte Djaber al-Bakr is wel degelijk als Syrisch “vluchteling” naar Duitsland gegaan, zo heeft een politiewoordvoerster zondag berichten in Duitse media bevestigd. De politie miste de verdachte op een haar na. De klopjacht gaat verder.

De 22-jarige hoofdverdachte, geboren in Syrië, is nog altijd spoorloos. In zijn woning werden zaterdag, na een tip van de nationale inlichtingendienst, explosieven gevonden die vermoedelijk bestemd waren voor een terroristische gewelddaad.

Tijdens de huiszoeking werd, volgens Bild, meer concreet 100 gram van het hoog-explosieve TATP (acetonperoxide) gevonden, de stof die ook bij de aanslagen in Parijs in november vorig jaar en in Brussel in maart gebruikt werd.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Politieoperatie Chemnitz: gezochte terreurverdachte wel degelijk als “vluchteling” naar Duitsland gekomen

  1. tinekevanschagen zegt:

    Hoe is t toch mogelijk he?
    Ik hoor die pruim van GL nog zeggen….het is onmogelijk dat er terroristen meegekomen
    zijn! nou ik ben er van overtuigd dat ze het allemaal wisten.
    Het is niet uit de hand gelopen wat de meeste schrijven.het is een geplande strategie!
    CHAOS is de doelstelling…net zolang tot het water ons aan de lippen staat en we smeken
    om hulp….En dat allemaal onder leiding van de georganiseerde misdaad in Brussel!!

    Geliked door 3 people

  2. danny zegt:

    Tuurlijk ‘muti’ stond hem al op te wachten met een welkomsspandoek.

    Like

  3. Ongelovige zegt:

    Dat wordt gegarandeerd weer een ‘verwarde’ of ‘geestelijk gestoorde’ man ipv gewoon een moslim, want hij heeft een slome gang, en houdt vaak het hoofd schuin…

    Like

  4. Kon toch ook niet anders, het werd hem zo makkelijk gemaakt als wat. Te walglijk voor woorden.

    Like

  5. elisah zegt:

    Hij is inmiddels opgepakt, nadat hij onderdak had gevraagd aan een landgenoot, heeft die persoon de politie gebeld en hem op laten pakken. Heel moedig van deze Syriër die, wat mij betreft, een beloning verdient.

    Like

  6. Steven zegt:

    Zo gaat het tegenwoordig…we halen ze eerst met open armen binnen, controleren ze niet..of er verdwijnem er gewoon 280.000….en daarna moet in het hele land de politiekorps erop om de problemen die ze ZELF hebben gecreëerd weer te bestrijden.
    Voor de werkgelegenheid is het wel goed…maar volgens mij willen steeds minder mensen dit beroep waar je je leven niet meer zeker bent nog doen!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Beursberichten.

      Volgens het jaaroverzicht van de ‘Vereniging ter Bevordering van de Strooibloem en het waxinelichtje”, bereikte de verkoop van Strooibloemen een nieuw record.
      Strooibloemen worden zoals de naam het al aangeeft voornamelijk gebruikt door verstrooide mensen die graag bloemen uitstrooien en daar verstrooiing in zoeken.
      Vooral de “vluchteling” zorgde hier voor een gat in de markt.
      Ook de vraag naar waxinelichtjes steeg onrustbarend.
      Steeds nadat er opnieuw grote aantallen vluchtelingen waren verwelkomt steeg de omzet van het waxinelichtje enorm.
      Men kan stellen dat de strooibloem en het waxinelichtje hierin gelijke tred houden.

      Like

  7. Thom zegt:

    De man is als vluchteling erkend. Hij kon dus zijn in guerilla taktieken getrainde familie over laten komen. Het maakt eigenlijk niks meer uit. In de Duitse grote steden is 60% van de jeugd onder de zes jaar allochtoon, waarvan het overgrote deel moslim. we hebben nog een paar jaar en dan gaan we naar de galg.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Thom: 12.25. uur. Dat naar de galg gaan, ligt aan ONS zelf. Als WIJ – het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking- ëén keer de “ballen”, zouden hebben, schopten wij de islam, samen met de linkse gekken het land uit. Zelf is de man!

      Like

  8. Pingback: Gauland: Niet over symptomen discussiëren, maar de ziekte genezen | E.J. Bron

  9. Don Tessers zegt:

    Waar blijft RAMBO???????????

    Like

Plaats een reactie