Viktor Orbán de vleesgeworden EU-AfD

screenshot_54

Viktor Orbán: “Voor ons is migratie geen oplossing, maar een probleem. Geen medicijn, maar een gif. We willen het niet en we slikken het niet!”

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Het Hongaarse referendum is voor Europa´s “rechts-populisten” net een gigantische reclamecampagne en vanuit hun zienswijze alleen daarom al een groot succes. Of het nu Le Pen in Frankrijk of Wilders in Nederland is – ze zien zich door het Hongarije-referendum van 98,3% enorm gesteund, hun milieu van ondersteuners wordt verder gemobiliseerd.

pi-news

De woordvoerder van de EU-vijandige Britse partij Ukip, Nigel Farage, sprak met leedvermaak met het oog op het referendum in Hongarije van een “overweldigend resultaat”. Hij riep bondskanselier Angela Merkel ertoe op eindelijk nota te nemen van de afwijzing van de EU-“vluchtelingen”quota.

Maar Orbán weet dat niet alleen de “rechts-populisten” aan zijn kant staan. Ook complete landen als Polen, Tsjechië en Slowakije wijzen het Brusselse quotasysteem strikt van de hand. Andere landen zoals Denemarken, Frankrijk of Spanje bieden passief verzet. Zelfs Oostenrijk neigt in toenemende mate naar Orbán. (Tja, mijn beste Weimer, ook al vindt u dat niet leuk, Orbán en de AfD hebben gewoon de waarheid aan hun kant, en niet de domme bondskanselier, die op dit moment weer poep praat in Afrika en miljarden over de balk gooit zodat er nog meer “vluchtelingen” komen!).

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, EU-critici, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Oost-Europa, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Viktor Orbán de vleesgeworden EU-AfD

 1. Harry zegt:

  Hadden we er daar maar een stuk of honderd van , van dat soort kerels en dan verspreid over alle regeringen .
  Wat een opluchting zou dát geven !

  Like

 2. tol zegt:

  Orban heeft meer in zijn pink dan Rutte in zijn hele lijf

  Like

 3. volksrechter zegt:

  Volledig mee eens.
  En Geert Wilders mag gerust de Orban Van Nederland genoemd worden, die man zegt wat het gros van het volk denken,hij zou net zo ageren als Orban als hij aan de macht komt, idem dito voor Marine Le Pen. Rechts is in afbrokkelend Europa aan een opmars toe en zoveel te meer vluchtelingen binnen komen zo veel te meer mensen inzien dat de regeringen leugens verkopen over de vluchtelingen om de economie en de vergrijzing op te vangen, volgens sommige bronnen die ik gelezen heb zouden van al de vluchtelingen er maar één op de honderd momenteel werken,
  je ziet de economie zo groeien, als mede de vrijbrieven om criminele feiten te plegen zonder ook maar gestraft te worden.

  Like

 4. Karen zegt:

  Ik snap wat je bedoelt Harry, alleen 100 is voor heel Europa denk ik niet genoeg. Maar wat zou het heerlijk zijn weer gewoon verder te kunnen met ons leven en en niet constant geconfronteerd te worden met die mohammedanen en negers. Net als je er weer even niet aan denkt, hup dan gaat er weer een kopvod of van die enge kerels door de straat. Raar eigenlijk die kopvoden zie je meestal alleen en die kerels altijd met minimaal 3 tegelijk.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Laten we maar met z’n allen bidden dat deze Viktor Orbán niets zal overkomen, de NWO-ratten zitten namelijk overal met wapens en andere attrubuten!!

  Like

 6. We kunnen maar een ding doen met zijn alle op de PVV stemmen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Viktor Orban speech, oktober 23, 2016

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s