Feminisme als drijfveer van het antiwesterse islamistische offensief

screenshot_70

(Door: Annabel Nanninga)

Jolande Withuis (foto) bij de boekpresentatie van Machteld Zee’s Heilige Identiteiten

Update: de integrale speech staat inmiddels zomaar online.

Vorige week donderdag hield Machteld Zee de publieksversie van haar dissertatie ten doop, het boek heet Heilige Identiteiten en handelt over het ontstaan van een parallelle sharia-rechtspraak in Europa. Met name voor vrouwen zijn sharia-rechtbanken slecht nieuws, maar de meeste hedendaagse ‘feministen’ houden hun mond zodra het over islam gaat. Zo niet Jolande Withuis, zij mocht het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen en hield bij die gelegenheid een speech.

Het seksueel geweld in onder meer Keulen illustreerde afgelopen jaarwisseling op schrille wijze hoezeer de massale aanwezigheid van mannen uit primitief-patriarchale culturen de vrijheid van vrouwen bedreigt. Niettemin zagen de directeur van emancipatie-instituut Atria en een juriste van het Clara Wichmanninstituut het als hun taak het verband tussen seksueel geweld en de achtergrond van de daders in krantenstukken en voor de televisie te relativeren. En dan te bedenken dat het Clara Wichmanninstituut al jarenlang fanatiek actie voert tegen de ongevaarlijke SGP.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Feministes, gezond realisme, Islam, Mensenrechten, Sharia. Bookmark de permalink .

15 reacties op Feminisme als drijfveer van het antiwesterse islamistische offensief

 1. Steven zegt:

  Mag hopen dat dit soort TROLLEN snel zelf aan de beurt zullen komen…mannetje of 25 in een rij lijkt mij wel wat.

  Like

 2. Al verschijnen er x-aantal boeken zoals dat van Machteld Zee, het zal nog verdomd veel voeten in de aarde hebben om de meeste feministen, alsmede aanverwant links volk, over de brug te helpen: Ze blijven maar gekluisterd aan het idee, dat al die islamitische wantoestanden uitsluitend de zaak zijn van de moslims-zelf en dat het ‘koloniaal’ zou zijn om die van ze af te pakken, omdat ze óns er immers niet mee lastigvallen. Dat dit nu juist wèl hun intentie is, omdat de islam ze dit hoogstpersoonlijk voorschrijft, is een té ongemakkelijke waarheid voor hen, die er prat op gaan, de multikul te omarmen, dus blijven ze zich maar in allerlei bochten kronkelen om die niet te hoeven zien. En daar ze dit al decennialang doen, kun je er wel vanuit gaan, dat ze dat nog wel een tijdje zullen volhouden.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  In ieder geval gaan tussen alle “ruzietjes” door, de veerdienst Afrique – Europa gewoon verder.
  ……………
  Gelukkig, het toeristen seizoen is gered……..
  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/10/cusnvvgxgaaa_bj.jpg?w=1668&h=1611
  Binnenkort bij U op de stoep, met dank aan
  “Sociolol- travel-Services”.

  Like

 4. wim zegt:

  Wat geen nieuws is, blijkt ineens nieuws te zijn… Maar goed, alles wat bijdraagt om de ware islam te ontmaskeren is meegenomen…

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  uit de tijd dat ik vrouwenstudies doceerde aan de VU

  Wat is dat ???

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Burgerschap en morele diversiteit’ aan de Universiteit voor Humanistiek.

  is dat nu een zweeftevenkliniek ?

  Geliked door 1 persoon

 7. joopklepzeiker zegt:

  Na 45 jaar gekut komen ze er eindelijk achter, nou ja , een paar dan !
  Maar te laat, veelte LAAT .
  De samenleving is al bevrucht met het zaad des islam, niet veel meer aan te doen.
  Alleen een soort van abortus provocatus kan nog helpen, wel erg feministisch !

  Like

 8. Marc zegt:

  Ik heb even die door Nanninga genoemde hoogleraar ‘Burgerschap en morele diversiteit’ aan de Universiteit voor Humanistiek gegoogled. Het blijkt ene Prof.dr. Sawitri Saharso te zijn, die per 1 januari dit jaar is aangesteld op de TU van Twente.

  Getriggerd door de nagenoeg nazistische term ‘morele diversiteit’, maar ook doordat Nanninga noch de naam van deze feministische hooglerares, noch de naam van de universiteit noemde, wat ik overigens nogal vreemd vind.

  Ik constateer met buitengewoon afgrijzen dat de politiek-correcte multikul elite er opnieuw in is geslaagd een niet bestaand maatschappelijk fenomeen niet alleen op de maatschappelijke agenda te plaatsen, maar dit zelfs heeft weten te institutionaliseren in een leerstoel!!!!!!!

  Vanwaar mijn grote walging? Omdat de correct geladen politieke (en zeker niet maatschappelijk!!)
  term ‘morele diversiteit’ een diepgaande aanslag is op onze monoculturele normen en waarden: de weg wordt vrijgemaakt voor sharia en allerlei andere vormen van rechtspraak buiten de wet om. En we worden al zo gehandicapt door ‘moreel diverse’ rechters die onze bestaande wetten verzwakt toepassen, of zelfs in het geheel niet.

  Dus eerst een corrumpering van ons rechtssysteem door D66 rechters, vervolgens van onze normen en waarden die ten grondslag liggen aan wetten die in principe hoog gehouden hadden moeten worden.

  Ik eis de afschaffing van de leerstoel ‘morele diversiteit’ aan de universiteit van Twente!!!

  Zie
  http://www.uvh.nl/actueel/januari-2016/sawitri-saharso-benoemd-tot-hoogleraar-burgerschap-en-morele-diversiteit?mailing=ooffydEsHowOlaPcTrW&member=baickkDsHowOlaPcT

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ook kijkt ze naar veranderende verhoudingen tussen burgers, professionals en de overheid in de overgang van verzorgingsstaat naar participatiesamenleving.

   Ze stond erbij en keek ernaar !

   Tja, een intellectueel zullen we maar zeggen .

   participatiesamenleving, natuurlijk de een werk zich de kolere en de ander plukt de vruchten beiden participeren toch ?

   Like

  • Marc zegt:

   Niets zo immoreel als een ‘leerstoel morele diversiteit’!

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Wat hadden al cafetariarecht; een rechtssysteem waarbij allochtonen kunnen shoppen in recht om voordelen te behalen, die voor autochtonen niet mogelijk zijn.
  Daarnaast hebben we het islamitisch recht. Waarbij allochtonen voordelen kunnen halen, die voor autochtonen niet mogelijk zijn.
  Jaren geleden heeft de regering de grondwet afgeschaft. Nu zijn moslims met 2 paspoorten veel gelijker geworden dan wij.
  Met als dieptepunt bijvoorbeeld dit: wie een kind neuqt onder de 16 jaar is hier strafbaar indien autochtoon, als moslim mag het wel. (mede dankzij Rutte en zijn VVD).
  En als het arme kind is uitgewoond, dan kan ze alleen van haar man scheiden, indien de imam dat goed vindt.
  Ik wil de grondwet weer terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s