Rekenfout in Opper-Oostenrijk: Asielkosten dit jaar meer dan verdubbeld!

screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

De deelstaat Opper-Oostenrijk heeft zich bij de berekening van de basiskosten voor “asielzoekers” voor dit jaar behoorlijk verrekend. Oorspronkelijk werd hiervoor in de begroting van de deelstaat € 55 miljoen gereserveerd. Volgens de financiële directie van de deelstaat is er in 2016 echter € 117 miljoen nodig – dus € 62 miljoen meer! Dat betekent dat de kosten voor “asielzoekers” dit jaar meer dan verdubbeld zijn!

blick

Volgens jaar € 140 miljoen ingepland

60% van het megabedrag, dus € 67 miljoen, wordt door de staat betaald. Uit de begroting van de deelstaat moeten bijna € 55 miljoen opgehoest worden. Maar ook in Wenen wordt de financiering van de exploderende asielkosten steeds moeilijker. “Op dit moment wachten we tot een half jaar, we moeten dus een voorschot opnemen”, benadrukt de voorzitter van de ÖVP (christendemocraten) van de deelstaat, Josef Pühringer.

“Toen we de begroting voor 2016 hebben opgesteld, zijn we uitgegaan van veel minder vluchtelingen”, motiveert hij de heftige rekenfout. Voor het jaar 2017 zijn eerst € 140 miljoen voor de basisverzorging begroot, dus nog eens € 23 miljoen meer.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Rekenfout in Opper-Oostenrijk: Asielkosten dit jaar meer dan verdubbeld!

  1. Steven zegt:

    Je moet tenslotte wat Euries over hebben om je eigen ondergang te bespoedigen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Tom Hendrix zegt:

    Laten ze de rekening maar bezorgen, bij madam Merkel. Die Eucalypta zei toch: ” Wir schaffen das”. Laat deze trut en Juncker van de EUSSR, maar betalen. Deze verraders hebben de grenzen wijd open gezet.

    Like

  3. tinekevanschagen zegt:

    Nou OOSTENRIJKSE burgers……..
    Dat wordt voor jullie beknibbelen en de broekriem aanhalen…..
    Ik zou zeggen….join the club!

    Like

  4. Yvonne zegt:

    laat ze naar Dubai gaan, daar kopen ze een kentekenplaat van € 8 miljoen, omdat ze van gekkengeid niet weten wat ze met hun poen moeten doen staat op teletekst, wat zijn ze in Nederland wel niet kwijt aan deze nieuwe mensen? Heel Afrika komt er ook nog aan, Merkel zit daar paar dagen, zal ze die landen ook wel geld beloven om hun landgenoten terug te nemen

    Like

  5. Ze blijven dit ook maar handhaven.

    Like

  6. fleckie zegt:

    MIsschien kan de christelijke goegemeente OOSTENRIJK bij het groot-kapitalistische instituut / organisatie -r.k.kerk aan kloppen voor bijbetaling, de huidige paus ..en..anderen zijn toch zo islam-minded?

    Like

  7. Witte raaf zegt:

    Mag wat kosten toch…..!
    kosten nog moeite worden gespaard en de belastingbetaler is ook daar weer de sjaak!
    Kijken hoelang de bevolking het nog pikt in Oostenrijk,wellicht kunnen de komende verkiezingen daar het tij nog keren.

    Like

  8. Jean zegt:

    Dat is dan 117 miljoen euro TEVEEL uitgegeven aan volk dat wij nooit zullen accepteren noch respecteren.

    Like

  9. fleckie zegt:

    Er overkomt hun dan ook nog’ (door ‘vrije instroom’ parasitaire mo/Allah- belijders.. minder inkomsten door wegblijvende toeristen, waaraan de Oostenrijkers een …’aardig centje’… verdienen.

    Like

Plaats een reactie