“Vluchtelingen”crisis: Niger wil meer hulp van Europa

screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitster van de het anti-mensensmokkel-agentschap van Niger waarschuwt ervoor om met valse middelen op te treden tegen de “vluchtelingen”- en de “migratie”crisis. Men zou niet gewoon alles op grensbewaking kunnen zetten.

contra-magazine

Met het oog op het bezoek van Angela Merkel aan Niger heeft een hoge regeringsambtenaar van het land gewaarschuwd om de “vluchtelingen”- en “migratie”-crisis met valse middelen te bestrijden. “In Europa ontbreekt het bewustzijn dat migranten slachtoffers zijn, slachtoffers van armoede”, zei de cheffin van het anti-mensensmokkel-agentschap NAAHT van Niger tegen de “Welt”. Deze “perspectiefloosheid” zou “in de landen van herkomst opgeruimd moeten worden”.

Het probleem zou niet alleen met politie zijn op te lossen. Er zouden duidelijk meer centra opgericht moeten worden, waarin de mensen geïnformeerd worden over de gevaren van de vlucht door de Sahara. “elke week vinden we daar doden zonder documenten – heel duidelijk migranten.” Bovendien zouden mensen die hun vlucht afbreken in de toekomst beter geholpen moeten worden om naar hun thuislanden terug te keren. De cheffin van NAAHT waarschuwde Europa ervoor alleen in te zetten op grensbewaking. “Alleen al de regio Agadez, van waaruit de meeste vluchtelingen vertrekken door de woestijn naar Libië en tenslotte naar Europa, is groter dan Frankrijk”, zei ze. “Met de bewaking van zo´n groot gebied zou ook een industrienatie problemen hebben – en ons land behoort tot de armste ter wereld.” Niger is volgens cijfers van de VN het armste land op aarde met een razendsnel toenemende islamitische bevolking en tegelijkertijd het belangrijkste transitland voor “vluchtelingen” uit West- en Centraal-Afrika.

In de stad Agadez in het noorden van Niger, de grootste “vluchtelingen”-draaischijf in Afrika, komen op dit moment per week ongeveer 16.000 mensen aan, die illegaal door de Sahara naar Libië of Algerije willen om daarna de Middellandse Zee over te steken naar Europa. De cheffin van NAAHT coördineert de anti-vluchtprojecten van het ministerie van Justitie van Niger. Vandaag heeft met Angela Merkel voor het eerst een Duitse bondskanselier een officieel bezoek gebracht aan het land. Ze wil hier met president Mahamadou Issoufou praten over toekomstige samenwerking. Niger is het belangrijkste van vijf Afrikaanse landen waarmee de EU streeft naar zogenaamde “Migration Compacts”, dus “vluchtelingen”akkoorden zoals dat met Turkije. De EU heeft meerdere miljarden euro beschikbaar gesteld om de landen financieel en logistiek bij de bestrijding van de “vluchtelingen”crisis te helpen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Niger, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op “Vluchtelingen”crisis: Niger wil meer hulp van Europa

 1. Mirjam zegt:

  Weet je wat nu het ergste is van al deze ellende? Dat is dat Angela Merkel met haar politiek letterlijk en figuurlijk Europa vernietigd. Door haar houding en uitspraak van ‘wir schaffen das’, heeft ze de indruk gewekt de monarch van Europa te zijn en voor ieder land te spreken en te handelen toen ze de grenzen figuurlijk openzette. En nu gaat ook weer onderhandelen om de schade te ‘beperken’ met landen waar wij helemaal geen verplichtingen aanhebben. Dus, voordat de hele troep hier is, probeert ze met toezeggingen en bedelen te voorkomen dat ze ze sturen en doorlaten. Ze maakt ons en zichzelf, door haar gedrag, onderdanig aan deze landen en gijzelt de autoriteit van Europa door zich als voorspreekster te presenteren en meteen ook zich te laten chanteren, door deze landen. Ze gaat op voorhand al ‘onderhandelen’, hoewel dat helemaal niet nodig is, en vraagt wat ze moeten hebben om ons hun economische vluchtelingen maar niet te sturen.

  En niemand stopt haar, geen enkele regeringsleider, behalve Orban, zegt nu eens dat ze af moet treden als zogenaamde Europa leidster. Wij hoeven die lui niet hier toe te laten, wij hoeven hier niemand toe te laten, we zijn niemand iets verschuldigd. Die landen zijn al eeuwen arm, maar hebben nooit iets zelf eraan gedaan en dan moet Europa dat nu allemaal gaan oplossen en ervoor opdraaien?! Merkel moet aftreden en de landen moeten soeverein de buitengrenzen van Europa en hun eigen grenzen sluiten. Een asiel-/vluchtelingen-/economische-/ gelukzoekers stop. Niemand meer erin en al het gajes eruit. En vooral stoppen met die belachelijke onderdanigheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 21.46. uur, op 10/10. Dat is goed geformuleerd. In de jaren ’50 van de vorige eeuw, moest ik op de lagere school “zilverpapier sparen voor de missie; voor de arme negertjes in Afrika”. NU, dus pakweg 60 jaar later, zijn “de arme negertjes, nog even arm”. Hoe zou dat toch komen?

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Omdat we nog altijd even dom zijn in Nederland en de rest van de wereld, Tom. We blijven storten in de bodemloze put, die derdewereld land heet en waarover we totaal niet controleren of het geld en de goederen wel überhaupt bij deze mensen terechtkomt. Nee, het ‘wandelt’ linea recta naar de bankrekeningen van de corrupte regenten toe, die er geen cent van gebruiken voor de bevolking of voor het land zelf, maar er grandioos van leven.

    In al die jaren dat dit al gebeurt is er totaal niets veranderd aan de sociaal economische structuur van die landen, miljarden zijn er al naar toe gegaan, maar het is nog steeds hetzelfde. Er is geen productiviteit of economie, want niemand doet er iets aan ondanks al het geld. Deze mensen zijn onderontwikkeld, hebben vaak totaal geen school gehad en kennen niets van de moderne leefwijze waar wij in het westen gewoond zijn. Als ze hier komen, moeten ze totaal heropgevoed worden, om aan alles ook maar even te kunnen wennen. En hier worden ze dus alweer gepamperd, opgevoed en worden er duizend en een dingen voor hen gedaan, wat ze ook verwachten, want dat is hen beloofd, maar ze hebben de drive, de achtergrond niet, om mee te kunnen draaien in onze wereld.
    Voor hen is Europa het Walhalla, want hier worden ze verzorgd en hoeven ze zelfs niets meer te doen. Ze gaan ervan uit dat hier het geld aan de bomen groeit en dat het zelfs voor hen geplukt wordt. Het enige waar deze mensen productief in zijn is in het maken van kinderen, want iets anders dan gewoon ‘bestaan’ hebben ze niet geleerd. Ze zijn hier geen aanwinst voor onze landen, sorry dat ik het zeg, maar eerder een molensteen die om onze nekken hangt en die ons allemaal vroeg of laat de put insleurt. Ze horen hier niet en het is beter dat ze daar blijven waar ze zijn. Onze landen gaan naar de knoppen door deze soort parasieten, want voor onze landen kunnen deze mensen niets betekenen dan een verzwaring van de lasten gedragen en betaald door de Nederlanders.

    Geef deze mensen geen geld, stort geen ontwikkelingsgeld, maar als je ze echt wil helpen, help ze daar, waar ze leven. Daadwerkelijk met het opzetten van bedrijven, bouw een economie, leer ze werken en geld verdienen. Leer ze om niet zo maar kinderen op de wereld te zetten, als ze niet voor ze kunnen zorgen, leer ze geboortebeperking en vooral, leer ze voor zichzelf te zorgen. Leer ze hun land opbouwen en er voor opkomen en vooral dáár blijven. Europa is gesloten!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Er zal niks anders opzitten dan massale revolutie in Europa om ons, en van Merkel en al dat tuig te bevrijden.

   Geliked door 2 people

 2. Juan Pan Blanco zegt:

  Afrikanen zouden ook geconscienceerd mogen worden dat Europa ook armoede betekent. Het is de plicht van de EU om Afrikanen te waarschuwen dat ze hier practisch kansloos zijn. Afrika dient ontmoedigd te worden, vooral omdat Afrika afstevent naar de vijf miljard inwoners, dit kunnen wij simpelweg niet aan, hoe goed onze bedoelingen ook zijn, dit is de kamikaze van Europa. Zeer strenge en verscherpte grensbewaking is de enige redding. Buitengrens moet onmiddellijk hermetisch afgesloten worden, indien nodig met scherp schieten..

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ze zijn dan wel kansloos..maar hier worden ze nog getrakteerd op een uitkering, hulp en alles GRATIS. En als je dan toch niks hebt, dan wil je wel een kansje wagen om zo’n uitkering te scoren en de samenleving uit te persen!

   Like

 3. Rapunzel zegt:

  Over een jaar of tien, als het al zolang duurt, zijn we allemaal slachtoffers van armoede.
  Heel Europa afgeladen met kansloze agressieve analfabete nikskunners die onze samenlevingen neerhalen tot op hun niveau, nauwelijks beter dan de middeleeuwen.
  Wonen, werken en leven met landgenoten waar je de cultuur/taal/geschiedenis mee deelt is van wezenlijk belang voor mensen. Uit onderzoek is allang gebleken dat multikul stress oplevert voor de oorspronkelijke bevolking.
  Niet dat onze wegmetons roverheid daar mee zit, wij zijn toch maar de tokkies, de racisten.
  Compleet gestoord dat een razendsnel toenemende islamitische bevolking in Niger ons probleem gemaakt wordt. We hebben al een razendsnel toenemende islamitische bevolking so thanks but no thanks. Stop maar een anticonceptiepil in de KFC.

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat er eens ingezet wordt op geboortebeperking! Als het fokken in dit tempo doorgaat wordt niet alleen heel Europa overspoeld met kansloze zwarten, maar onze aarde raakt ook een keer uitgeput! Al die monden die gevoed moeten worden, daarop is onze planeet niet berekend.
  Ze moeten eens stoppen met ‘laden en lossen’. Het is een teken van verstandeloosheid als je kind na kind na kind op de wereld schopt, terwijl je weet dat je kinderen kansloos zijn!

  Welke organisatie gaat in plaats van kinderen redden van de hongerdood nu eens inzetten op het voorkomen dat talloze kinderen ter wereld komen?
  Het loopt toch de spuigaten uit, en het gedrag van die mensen daar is uitermate primitief; zowat bij de wilde dieren af.
  Geen wonder dat men daar zegt dat de jongeren ‘perspectiefloos’ zijn! Wie zijn er verantwoordelijk voor dat die jongeren er zijn? Juist, de ‘ouders’! Stop toch eens met dat ongeremde voortplanten!!

  Like

  • Yvonne zegt:

   Cathja mee eens, ze kunnen weinig, maar kinderen maken gaat ze goed af, hoe kan je dat doen als je amper te eten hebt, en ze nemen een half voetbal elftal aan kinderen, er zijn al genoeg mensen op de wereld, en at denkt die huppeldoos Merkel wel dat ze is, tripje Afrika, ze is toch de president van Europa niet

   Like

  • fleckie zegt:

   DAAROM! …is BRUSSEL zo ‘ gebeten’ om de OEKRAINE in de Klauwen , Pardon, de poten te krijgen, vanwege o.a.de landbouwgrond, maar de Amerikanen waren hun deels al eigenlijk voor, ( en de Duitse firma BAYER( die MONSANTO heeft gekocht) mag ook zijn landbouwvergiften(pesticiden, insecticiden ) daar kwijt/ leveren.

   Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Onbegrijpelijk dat zoiets niet tot Mark Rutte doordringt of hij wil het liever niet zien want een functie bij de EU is nu het belangrijkste voor hem, de bevolking is voor hem nooit van belang geweest, voor hem telt maar een ding en dat is Mark Rutte. De grenzen hadden allang gesloten moeten worden voor de zogenaamde asielzoekers, desnoods met bewaking door het leger want de horden uit Afrika zijn niet te stoppen, wanneer zal dat nu eens doordringen tot die Jean-Claude Juncker. Hij richt Europa ten gronde maar alles wat hij doet is eigenlijk daarop gericht.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Markje smerige homonicht Rutten is een uitstekende gore trekpop van de elite in zowel Brussel als ook in de usa. Natuurlijk ziet hij het allemaal, maar als je helemaal gebrainwashed bent dan interesseert het je geen ene klote meer. Vandaar ook zijn constante debiele lachje!!

   Like

   • A.J. de Koning zegt:

    Waarom moet dat “smerige homonicht” erbij dat zijn dezelfde termen die door moslims ook worden gebruikt en heeft u een hekel aan homo’s dan valt u in dezelfde categorie als moslims.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    Ohhh dus we gaan op de politiek correcte toer, dan moet u maar ergens anders reageren!!

    Like

   • A.J. de Koning zegt:

    We gaan helemaal niet op de politiek correcte toer want dat heeft er niets mee te maken ik begrijp niet waarom bij u homo’s het altijd moeten ontgelden, bovendien bepaalt u niet wie er wel en niet mag reageren, dat kan alleen de webmaster. De titel Drs. is in dit geval wel helemaal misplaatst.

    Like

 6. Drs.P. zegt:

  Het is een simpele rekensom: hoe meer kindertjes, des te meer armoede in al die Afrikaanse kudtlanden. Dus begin daar nu eens met geboortebeperking!! Niet Europa is verantwoordelijk voor al die stupide neuqnegerts die zonodig vanaf hun 12e jaar 15-20 kinderen maken, maar dat zijn de domme zwarten zelf. Ieder land/mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gedarg!! Dus stop met ontwikkelingshulp en stuur inplaats daarvan de prikpil voor iedere fucking negert.

  Like

   • Drs.P. zegt:

    @Alex, goed stuk waar gewoonweg nooit over wordt gesproken en zeker niet bij de politieke lulhannessen in den Haag.
    Regeren is vooruit zien, dus ook dit onderkennen. Alle doktoren die daar naar toe zijn gegaan met het oogmerk om kindertjes te redden hebben er een grote kolere zooi van gemaakt, waarvan we nu de gevolgen zien. Mislukte oogsten, het westen stuurt wel eten, rampen, het westen stuurt wel geld, ontwikkelingen, het westen stuurt wel ontwikkelingsgeld en zo hebben we ons eigen graf gegraven.

    Like

 7. Pieter zegt:

  Een halve eeuw ontwikkelingsgeld brengen naar Afrika heeft geen moer geholpen. Laat de politiek daar maar eens bij stil staan.
  Merkel moet dood en de buitengrenzen moeten dicht.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Afrika heeft geen toekomst. Beste voor de zwarten is als hun landen weer gekoloniseerd worden door de Europeaan, Alleen onder blank bestuur kunnen de zwarten een redelijk leven in relatieve welvaart en welzijn bekomen. Aan zichzelf overgeleverd vinden ze de dood in eeuwig durende ethnische conflicten, hartverscheurende culturele incompetentie en een niet uit te bannen bijgeloof en bekrompen achterlijkheid op gebied van ziekte en gezondheid.

  Bekijk deze video en besef waar ik het over heb. Kom er maar in Silvana Simons en bewijs me dat deze totale achterlijkheid het gevolg is van slavernij en koloniaal verleden.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier ook zo een vakkracht !

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Geeft een flinke opneuker hoor ff een bougie in je bakkes steken hahahahahaha, want een ongelofelijke debiel is die gast!!!

    Like

   • Drs.P. zegt:

    Laten we er nog maar eens wat teams van artsen zonder grenzen (letterlijk en figuurlijk zonder grenzen) naar toe sturen om nog meer zwaar crimineel neuqnegert nageboorteoverschot in leven te houden. Of gewoon nog wat ontwikkelingswerkers die ook het nodige geboorteoverschot in leven houden. Toch maar gaan emigreren naar Cambodja of de Noorpool, zo ver mogelijk weg van al die domme neuqnegerts.

    Like

   • Harry zegt:

    Ik weet niet of die vent altijd zo raar loopt , of dat het door die 40.000 volt komt , maar het was weinig elegant .
    Wij deden dat wel eens bij een batterij van 1.5 volt .
    Ach , misschien had ie dat afgekeken …………………..
    Negers weten wel vaker het verschil niet .

    ( No offense , Sylvana ) .
    Kan iemand dat filmpje misschien aan haar doorsturen ?

    Like

   • ieznogoedh zegt:

    Dit is wel heel erg grappig.
    Dat beetje hersens dat er misschine inzat, is nu wel voorgoed buiten werking.
    Sorry Sylvana, ik kan niet stoppen met lachen.
    Ik zou maar trots op zo’n afkomst zijn als ik jou was.
    Daar kan geen komiek tegenop.

    Like

 9. terex zegt:

  Europa gaat een leuke toekomst tegemoet. Succes ermee !!

  Like

 10. Reint Meijer zegt:

  Ze krijgen al hulp genoeg. De EU-elite verlost hen van al hun criminelen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Niger wil meer hulp van Europa…….
  Tja..Héél Africa heeft de afgelopen 40 jaar al van iedereen hulp gehad..maar het is nog net zo arm als in 1970.
  Al het geld verdwijnt naar al die volgevrete dikkoppen in gouden huizen!!
  KRAAN DICHT en afschieten wat de grens nog over komt..want anders ziet Europa er straks net zo uit als die SCHIJT landen waar die gasten vandaan komen!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   Die ‘volgevreten ‘ dikkoppen hebben hun de toegeëigende kapitalen, in banken geinvesteerd, in…WESTERSE landen , veiliggesteld. ( Als ze DAT kapitaal zouden ‘opvragen'( net als de ( Turkse) pardon iranier Ahmedinejad in 2008! deed, zou er weer waarschijnlijk opnieuw een recessie uitbreken,…..: vandaar( zo denk ik erover althans) dat men steeds ‘ zogenaamde ‘ontwikkelingshulp’ ( gedwongen?? door chantage of dreiging van) naar die landen wordt ‘overgeheveld’. ( twee voorbeelden zijn er al, TURKIJE met zijn dreigement, EGYPTE met hetzelfde dreigement,… waar Merkel o”a. is geweest, liet zich iemand horen! dus…..men vulle zelf maar in…

   Like

 12. oud-marinier zegt:

  ” Deze “perspectiefloosheid” zou “in de landen van herkomst opgeruimd moeten worden”.

  Het probleem zou niet alleen met politie zijn op te lossen. Er zouden duidelijk meer centra opgericht moeten worden, waarin de mensen geïnformeerd worden over de gevaren van de vlucht door de Sahara. “elke week vinden we daar doden zonder documenten – heel duidelijk migranten.”

  Misschien zou deze mevrouw , de cheffin van het anti mensensmokkel agentschap van Niger , NAAHT , de hand eens in eigen boezemkunnen steken en eens kijken naar d afgelopen 4 a 5 decennia wat Afrikaanse landen niet al aan ontwikkelingshulp hebben gekregen en het op de e.o.a. wijze verbrast hebben cq de toenmalige heersers behoorlijk veel poen in EIGEN zak hebben gestoken ipv aan de bevolking doen toekomen om bepaalde structurering in hun land op te zetten waardoor de economie bevorderd , werkgelegenheid toenam , gezondheidszorg verbeterde , algemene levensstandaard verbeterde enz enz….NEE , er moet NOG meer gedaan worden door de “rijke” Westerse landen… Dat wijf is compleet geschift…..Zou een ander verhaal zijn indien er daadwerkelijk een GROTE verbetering zichtbaar was t.o.v. 40 a 50 jaar geleden …..En dat men idd opzoek is naar nieuwe investerders enz enz….Maar niet eerst je poen verbrassen en dan om “hulp” schreeuwen. Laat staan de schuld bij de Westerlingen in de schoenen schuiven. Da’s wel heel makkelijk.

  Like

 13. Ongelovige zegt:

  Ze zijn niet alleen al eeuwen arm (maar gelukkig), maar ook al eeuwen moslim ( 90% der ‘vluchtelingen’), dus de grote vraag is: waarom proberen ze niet al eeuwen Europa te islamiseren? Waarom juist nu? Antwoord: door het aandringen vd EU (’60 miljoen migranten nodig tegen 2050′) en door de radicalisering die op geheimzinnige wijze de hele moslimwereld in de ban heeft, van Marokko tot de Maldiven. Het moet aan de kosmische straling liggen.

  Like

 14. Het is water naar de zee dragen.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Saoedi Arabië zouden eens gedwongen moeten worden de mensen van hun eigen achtergrond en geloof op te nemen. Ze hebben geld en ruimte genoeg voor Islamitisch volk, maar hebben sinds de deze op de ‘vlucht’ zijn, nog geen vinger uitgestoken om ze te helpen met onderdak en geld.

  Waarom zouden wij dit moeten doen? Omdat zij dat niet doen? Hoe gek kun je zijn? Die mensen horen in landen waar een Islamitische cultuur is en niet in landen waar ze deze ideologie niet tolereren. Zij horen niet hier maar dáár!

  Like

  • fleckie zegt:

   SAOUDIE-ARABIE wil HELEMAAL geen refugees opnemen! ( zij willen gewoonweg”onder ons Saoudies blijven” ) en wie probeert ‘ binnen te komen’ wordt hardhandig naar buiten gewerkt.( zelfs NIET de daar ‘ al langer werkzame FILIPINOS en andere Aziatische werkkrachten worden ‘Saoudier”

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat weet ik, Fleckie, daarom zeg ik ook dat ze gedwongen moeten worden. Op de een of andere manier moet dat toch mogelijk zijn…

    Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Mirjam: 17.11. uur. Dat is heel goed uit de doeken gedaan, Mirjam. Zelf denk ik in dezelfde richting.

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Ik ben helemaal voor meer hulp !!!

  Gewoon wat scheepsladingen scheppen en pikhouwelen die kant op sturen met een instructie hoe deze te gebruiken, met de nadrukkelijke vermelding indien de instructies niet worden opgevolgd we dan wel even praktijk gericht onderwijs komen brengen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s