Hausse aan Marokkaanse “asielzoekers”

screenshot_8

(Door: Jan-Willem Navis en Jorn Jonker)

DEN HAAG – Het aantal “asielzoekers” uit landen waar helemaal geen oorlog heerst, neemt hand over hand toe. In vandaag gepubliceerde cijfers over de instroom in ons land in september, voeren Marokko en Algerije de lijst van nationaliteiten aan.

Meer dan een kwart van de 3100 asielaanvragen vorige maand kwam uit die twee landen. Marokko is officieel aangemerkt als ’veilig land’, wat betekent dat de aanvraag vrijwel kansloos is; Algerije wordt per vandaag toegevoegd aan de lijst met veilige landen.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algerije, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Hausse aan Marokkaanse “asielzoekers”

 1. tinekevanschagen zegt:

  JA,Dijkhoff je kan wel druk doen, met je lijsten van veilige landen maken,
  maar er gaat GVD helemaal niemand terug!
  Het is ook helemaal niet de bedoeling dat er iemand terug gaat!
  Lekker laten opgaan in de criminaliteit,das toch de bedoeling??
  Merci,dat jij er bent!

  Like

 2. danny zegt:

  is het de laatste 25 jaar ooit anders geweest dan?
  ff off topic:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26790976/___Racismekaart_te_snel_gespeeld___.html

  Als het waar is wat de Hondt voor WNL heeft gepeild , zou dat mooi zijn, maar het blijft een peiling van de Hondt, dus je weet nooit of het waarheidsgetrouw is.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Men had toch al een voorbeeld met die zogeheten GASTARBEIDERS, , DIE OOK NIET MEER TERUGGINGEN, DUS…daardoor weet dat soort lui hoe ze zich OOK hier kunnen vestigen/nestelen. ( Men kan zich afvragen: hoe het mogelijk is dat men van de mentaliteit van de eerste ‘voorlopers’ NIETS! Heeft geleerd!)

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…wat betekent dat de aanvraag vrijwel kansloos is…”

  Maar geen nood: als de aanvraag is afgewezen duiken ze onder in de illegaliteit. Verder geen probleem, want ook zonder status krijgen ze alles wat ze hebben willen. En als ze niet genoeg krijgen naar hun zin, vullen ze dat weer aan met inkomsten uit misdaad.

  Het thuisland (Marokko) wil ze niet terug hebben. Dus goedschiks of kwaadschiks zitten we met het bagger opgescheept. Maar zeggen dat we minder, minder, minder Marokkanen willen mag niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. De Koning van Marokko is al lang blij dat die van het GAJES er GAJSENS af is, en wil/neemt ze niet terug………

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Gewoon met een landingsvaartuig droppen op het strand, mooi taak en oefening voor onze Marine, bij verzet mag er met scherp geschoten worden.

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  Wie nog de illusie heeft dat alles wat hierbinnen komt terug gaat, moet broodnodig z’n harses uit het diepe zand halen…

  Like

 7. Sjaak zegt:

  De teringleiers smijten hun pas weg !
  En dan zijn eerst maar niet uit te wijzen !
  De Europese grenzen toe timmeren, of we zijn verloren !
  Fuck the EU !
  Grenzen toe !
  Nu meteen !

  Geliked door 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  Doe dan eens wat aan de open grenzen kloothommel Dijkhoff.

  Geliked door 1 persoon

 9. carthago zegt:

  De ruttel doctrine, minder minder minder betekent meer meer meer. De flamboyante leugenaar is een schaamteloze volksendloser.

  Geliked door 1 persoon

 10. Steven zegt:

  Marokko neemt ze niet meer terug. met andere woorden..iedereen uit welk land ook die hierheen komt (wordt gestuurd) zou dus meteen een vrijbrief krijgen om in het land van bestemming te blijven.
  Ik snap de houding van Europa dan ook niet…gewoon het land UITFLIKKEREN..of die kut landen ze terug nemen of niet..gewoon op de boot of vliegtuig zetten…dan kijken ze daar maar wat ze ermee doen!
  Maar dit is dit een gevalletje “ongewenste immigratie afdwingen” met kans van slagen van 95%.
  Het is toch ook wel een DOM volk in de EU door zich maar door iedereen te laten chanteren!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Mary zegt:

  Marokko was altijd een veilig land, Nederland heeft ze zonder slag of stoot geïmporteerd onder het mom van God mag weten wat want werken doen ze niet, onze gevangenissen zitten er al jaren vol mee, zijn ze daar niet dan zijn ze bezig met criminaliteit, maken hele wijken onbewoonbaar etc.etc, en willen niet geassocieerd worden met Nederlanders wel met de Nederlandse uitkeringen, zorg en dergelijke. Dit alles mogelijk gemaakt door die achterlijke socialisten en ze lachen zich rot om die Nederlanders in Marokko hoeven ze dit namelijk niet te flikken. Dus nu graag allemaal wat hier in Nederland dus onterecht zit terug, gewoon grote schoonmaak ze hadden nooit enig recht nu niet en toen niet.

  Like

 12. GRENZEN DICHT. EN ALS IEDER LAND DIT DOET. WORDEN ZE ER RETOGRAAT TERUG GESCHOPT.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  NIet terugsturen! Gewoon niet binnenlaten! Ze komen toch uit veilige landen, dan zouden ze helemaal niet binnen moeten gelaten worden, omdat het kansloos is dat ze asiel krijgen. Waarom dan überhaupt ze binnenlaten? Gewoon aan de grens tegenhouden en niet asiel aan laten vragen. Terugsturen of verder laten trekken. Je bespaart een heleboel rompslomp en onnodig gezever en administratieve procedures, maar vooral een heleboel geld dat voor andere dingen gebruikt kan worden. Grenzen dicht!

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Marokko is een veilig land.
  Alleen maken Marokkanslozen ons land onveilig.
  Wat meneer Wilders zegt “geen mensen meer binnen laten uit islamitische landen”.
  Anders moeten wij nog vluchten.

  Geliked door 1 persoon

 15. Erik zegt:

  Tijd om de rattevanger van Nederland maar eens aan het werk te zetten.
  Deze rattevanger zit nu al te lang werkeloos thuis met dank aan het nepkabinet.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Het is wel zo: welke afspraken zijn er met diverse landen gemaakt met BRUSSEL( achter onze rug om) dat bepaalde landen zich zo arrogant,/ zelfbewust opstellen?We worden gewoonweg belemmerd, ( doordat we door BALKENENDE door’ vervorming’ van woorden, vastgeklonken zitten aan de EU-, en zelf niet ‘het heft in eigen handen kunnen nemen’, (binnendringers eruit te…’werken’.)

  Geliked door 1 persoon

 17. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, dit volk gaat nooit meer terug. En dat hebben WIJ te danken aan verraderlijke partijen, te weten: VVD,CDA,PvdA en het CDA. Deze verraders hebben ingestemd met: “De Resolutie van Straatsburg”, en promoten het duivelse: ” Coudenhoven-Kalergiplan”. En de rod, communistische EUSSR, wenst ook dat de instroom gewoon doorgaat. Alles in samenweking met de Bilderbergbende en de NWO. Verraden en verkocht, dat zijn wij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s