Het ergste voor een land zijn gewelddadige mannen

screenshot_7

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Niets laat een land sneller ten onder gaan dan een veelvoud van mannen die nog steeds overwegend geweld bedrijven en dat beschouwen als hun Goddelijk recht. Binnen de kortste keren eindigt een land daardoor in geweld, chaos en verval van waarden. Wie dus zijn land laat overstromen met mannen die zich overwegend uitdrukken door geweld, dat begint met gedwongen huwelijk en onderdrukking van vrouwen, en eindigt met de verheerlijking van een geweldpleger als profeet, hoeft zich er verder niet over te verbazen dat zijn land steeds sneller ten onder gaat. Daarvoor hoeft men slechts simpelweg naar de landen te kijken waar deze mannen vandaan gekomen zijn. Deze mannen sporen voor het merendeel heel anders dan de mannen uit westerse landen. Ze leren van jongs af aan dat ze fantastisch zijn, geweldig, en voor iedereen een verrijking betekenen en dat de vrouwen er alleen zijn om hun seksuele behoeften te bevredigen, de mond te houden en het huishouden te doen.

Deze mannen zien het als hun zin en doel om zoveel mogelijk kinderen te verwekken, zodat hun geweldige genen nóg meer over deze aarde worden verspreid. Een verwekt kind betekent het maximale uitleven van het eigen ego. Men wil deze wereld met zijn wezen verrijken, men wil zich blijvend zo onsterfelijk mogelijk maken door de kinderen die men daartoe in serie verwekt. Men is zelfs, met inbegrip van zijn mentaliteit, voor deze wereld zo belangrijk dat men vrouwen door middel van geweld voor dit doel kan misbruiken.

Een verwekt kind toont aan dat men werkelijk een màn is. Onverschillig of geweld daarbij al dan niet een rol gespeeld heeft. Hoofdzaak is dat men een kind verwekt heeft dat de eigen genen doorgeeft, omdat men zich immers zo buitengewoon waardevol en onsterfelijk voelt. De kinderen zijn van iemand. Ze dienen uitsluitend om het eigen ego te verlenen. Het verder over de aardbol uit te breiden. Door de kinderen en hun nageslacht wordt men onsterfelijk. De vrouw kan men in verband hiermee op geen enkele manier iets verwijten, omdat zij slechts baart wat de man bij haar inplant. Is dat geweld, dan baart ze geweld. Dat men door middel van een gewelddadige vereniging slechts zijn eigen ketenen smeedt, weet men natuurlijk niet. Het inherente geweld verhindert dergelijke wijsheden.

Ieder kind dat door middel van geweld werd verwekt, is een nagel aan de doodskist van het eeuwige leven. Het verrijkt niet, maar laat iemand dieper naar de afgrond zinken. De emotionele band tussen ouders en kinderen, die uitsluitend door middel van geweld werden verwekt, heeft slechts tot doel het eigen behoud van macht binnen deze gemeenschap veilig te stellen, het eigen ego versterken. In werkelijkheid zijn deze banden echter dood.

Wie dus denkt dat een gezin een verrijking betekent, moet zich eens in ernst afvragen of hij deze niet eenvoudigweg slechts benut om uitdrukking te geven aan zijn illusies over zijn perfectie. Kinderen bevestigen iemand altijd als hij ze goed heeft “opgevoed” en mannen hebben daar een bijzonder goed handje van, niet in de laatste plaats vanwege hun inherente geweld. Het geweld, dat binnen gezinnen over de hele wereld bedreven wordt, dient er slechts voor om het eigen ego te vestigen.

Geweldplegers als profeet verheerlijken dient in verband hiermee alleen voor de eigen rechtvaardiging om geweld ook ongehinderd uit te oefenen bij al diegenen die de eigen Goddelijkheid in twijfel trekken. Wie nog zó primitief ontwikkeld is dat hij vanuit zulke mechanismen handelt en ageert, betekent voor een natie geen enkele verrijking.

Geweld dat men in hoger ontwikkelde landen reeds meer onder controle had, niet in de laatste plaats door de toegenomen gelijkwaardigheid van man en vrouw, wordt zo nog veelvuldiger landen binnengedragen en geïmporteerd. Begint men thans echter verheerlijkers van een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder Duitsland binnen te laten, dan wordt Duitsland overstroomd met elementen die het zo sinds zijn bestaan in deze mate nog nooit hoefde onder te brengen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het ergste voor een land zijn gewelddadige mannen

 1. tinekevanschagen zegt:

  Ja, en nu worden ze met karrenvrachten binnengehaald,
  omdat de westerse vrouwen te weinig kinderen krijgen.
  Begrijpt u het nog? ik niet meer.
  Geef mijn portie maar aan fikkie!

  Like

  • Steven zegt:

   omdat de westerse vrouwen te weinig kinderen krijgen.
   Ohhh nu snap ik het..vandaar ook die verkrachtingsgolf waar de politie graag de andere kant voor opkijkt. Want iedereen moet natuurlijk gedwongen zwanger worden van een migrant. Zo verkrijgen we natuurlijk het ideale LINKSE ras!!

   Liked by 1 persoon

 2. Charles Martel zegt:

  een artikel dat als geen ander een licht werpt op wat er staat te gebeuren. Als deze horde wapens in handen krijgt, – en dat zullen ze eerder dan de aboriginals – weet ik wel welke kant op ze zullen schieten. We zitten in Syrie eer we vijf jaar verder zijn. Bataclan en Nice zijn slechts de voorbode.

  Liked by 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Het ergste voor een land zijn gewelddadige mannen”

  Nog veel erger zijn schijnheilige mannen. Ik doel op de poppenkast op Het Binnenhof. Die geven de gewelddadige mannen de ruimte. Maken geen gebruik van het geweldsmonopolie dat bij de staat berust, om dat geweld van de moslimmannen in te tomen. Gewelddadige mannen zijn pas een probleem als ze de gelegenheid krijgen hun geweld uit te leven. Van de komedianten in Den Haag krijgen ze die ruimte. Indirect zijn die er dus schuldig aan dat gewelddadige mannen zo erg zijn voor een land.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 3 people

  • hendrikush zegt:

   Ook erg zijn de medeplichtige vrouwen die het geweld van mannen stilzwijgend accepteren danwel actief stimuleren.
   De schijnheiligheid van feministen die gelijke rechten eisen maar zich verschuilen achter hun fysieke zwakheid zodra dat past komt me langzamerhand de strot uit.

   Liked by 1 persoon

  • nuchter zegt:

   Minstens even erg zijn feministische/hysterische vrouwen, ze zijn beiden funest voor het welzijn van het land.

   Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Die wapens worden met scheepsladingen tegelijk vanuit het Midden-Oosten(Turkije) naar de mosketen verscheept. Er is wel eens een schip tegengehouden door de Grieken. Maar dat betekent alleen maar dat er 10 door zijn gevaren.

  Liked by 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. ongesgoolde zegt:

  Het is niet zozeer een probleem tussen mannen en vrouwen maar tussen culturen en die zijn over het algemeen iq gerelateerd.
  Dit artikel is bijzonder man onvriendelijk,en dan druk ik mij netjes uit, het draagt bovendien de signatuur van een persoon die een oorlog tussen man en vrouw wil en de wereld wil zien branden.
  Het zal wel op het randje zitten maar dat is exact waar we zitten , op het randje dus.

  Met vriendelijke groet,
  Goeie Gozer.

  Liked by 1 persoon

 7. joopklepzeiker zegt:

  Hun kut en hun lul zijn hun grootste wapens en onze achterlijkheid .

  Like

 8. Wat een goeie Joop, mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s