Machteld Zee waarschuwt volkomen terecht voor de politieke islam

 

(Door: Carel Brendel)

Op 28 juli 2007 zond Qatar TV een toespraakje uit van Yusuf al-Qaradawi, de geestelijk leider van de Moslimbroeders. Al-Qaradawi ging in op een vraag over de hadith (overlevering van de profeet Mohammed) die voorspelt dat de islam Rome zal veroveren. Betekende dit dat “wij” (de moslims) opnieuw de Europeanen zullen verslaan”?

Al-Qaradawi antwoordde: “De verovering van Rome – de verovering van Italië, van Europa – betekent dat de islam naar Europa zal terugkeren. Zal deze verovering per se via een oorlog plaatsvinden? Nee. Er bestaat ook zoiets als een vreedzame verovering.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Machteld Zee waarschuwt volkomen terecht voor de politieke islam

 1. Pieter zegt:

  Wat nou waarschuwen(al kan het maar weer beter eens gezegd worden), de hele wereld weet het toch al ? En maar blijven wegkijken, goedpraten, ontkennen. Vooral die politiek correcte grens niet over steken.
  Wat een stelletje gajes die politici !!

  Like

 2. Nou, deze uitlatingen van die Al-Quaradawi tonen ondubbelzinnig aan, dat dat rotpartijtje, DENK, dus eveneens met de “Dawah” bezig zijn, want hún zogezegd streven, “te werken aan een beter Nederland” spreekt wat dat betreft boekdelen. De smiechten!

  Liked by 1 persoon

 3. Wie geloofd nu in een vreedzame verovering. Dus je presenteert de vijand je land aan op een presenteerblaadje en zegt: AUB. Rot op moslimbroeders.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Carel Brendel altijd ++, de enige journalist het vak nog waardig.
  Wat moslims willen is hier genoegzaam bekend. We moeten ze gewoon het land uitwerken. Dan kunnen ze fijn elkaar te lijf gaan met de koran in de hand en zijn wij er van af.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Waarschuwen , ach wat , dat doe ik al 40 jaar !

  Like

 6. Marc zegt:

  Wellicht maakt die Zee D66 een mogelijke coalitiepartner voor de PVV?

  LOL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s