“Niet voor vluchtelingen”: Pastoor uit München vraagt om giften voor arme autochtonen

screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Een pastoor uit München heeft speciaal om giften voor arme autochtonen gevraagd. In een brief aan zijn gemeente wees hij er nadrukkelijk op dat asielzoekers niet de ontvangers zullen zijn. Dit was het tijdschrift “Focus” een bericht waard.

epoch-times

Pastoor Michael Schlosser uit München vraagt zijn gemeente elk jaar om giften voor armen. Daarmee helpt de parochie bijvoorbeeld gezinnen die problemen hebben om de klassenexcursies van zijn kinderen te financieren. Het geld wordt ook gebruikt voor de reparatie of nieuwe aanschaf van apparatuur.

In zijn oproep dit jaar zegt de pastoor in de een na laatste alinea nadrukkelijk dat de “vluchtelingen in de Hellabrunnerstraße” niet met het geld worden ondersteund: “zij zouden hulp uit andere bronnen krijgen. “We gebruiken dus geen cent van de Caritas-schenking voor het werk met vluchtelingen”, voegde hij er aan toe.

Bezorgd dat hulpvaardigheid uitblijft

De “Focus” vroeg waarom de pastoor zich met zijn oproep van vluchtelingen zou distantiëren. Daarop zei hij dat hij zich zorgen zou maken dat giften zouden kunnen uitblijven als hij dit niet zou doen: “In mijn privéomgeving hoor ik vaak onvrede over het feit dat arme mensen en daklozen minder geld krijgen dan vluchtelingen of zelfs helemaal geen geld meer zouden krijgen”, zegt Schlosser.

Hij geeft er de voorkeur aan om van te voren duidelijkheid te scheppen. Weliswaar zou er tot nu toe niemand rechtstreeks bij hem zijn gekomen om bezwaar te maken, aldus de pastoor. “Ik denk echter dat veel mensen niet durven vragen voor wie de giften bestemd zijn.” Daarom zou hij de aanwijzing op de besteding van het geld hebben ingebouwd. “Het is legitiem dat de mensen willen weten waar hun geld naartoe gaat.”

Voor vluchtelingenhulp zou er een speciale rekening zijn, waarop ook genoeg geld zou staan, zei Schlosser tegen de “Focus”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

42 reacties op “Niet voor vluchtelingen”: Pastoor uit München vraagt om giften voor arme autochtonen

 1. Jan Wittebrood zegt:

  München.. De duurste en ärmste Stad van Duitsland. Vreselijk contrast. Ik snap niet waar ze die asielzoekers laten, want in München vind je zelfs voor 500 € geen kamertje.. Ik snap die pastoor daarentegen wel…

  Like

 2. mamaamanda89 zegt:

  Nou ja niks mis mee in principe..
  Ik ben pro immigratie en ben vrijwilliger bij een azc en ben in Calais geweest als vrijwilliger en er word een hoop hulp voor ze geregeld en dat vind ik helemaal mooi maar we moeten ook niet vergeten de armen (autochtonen) in ons eigen land te helpen

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb uw comments even een tijdje aangezien, maar nadat ik zojuist spontaan heb moeten kotsen van dit comment wens ik u veel “verrijking” met alle immigranten! Adieu!

   Webmaster

   Liked by 6 people

  • Mooi dat hij dat voor de autochtone doet, die worden zo langzamerhand door iedereen vergeten. De oudjes in Italië die op de markt tussen de weggegooide groenten nog kijken op er wat voor hun bij zit. Moest gelijk aan de stakkers denken die niet meer zo goed ter been zijn. Dan is het goed dat er zo’ n pastoor is.

   Like

   • danny zegt:

    ja Marian, die pastoor is een wereldvent.
    Waren er maar meer als hij.
    Komt tenminste voor zijn eigen soort op.

    Like

  • “IN PRINCIPE” en “OOK…..” Je bloed blijft er inderdaad van stil staan!!!
   Trol, volgens mij. Een tamelijk geraffineerde, maar tóch…….

   Like

   • BertG. zegt:

    Nee hoor, er stond voorheen bij haar afbeelding zelfs ook nog, aluha akbar.
    Dat heeft ze toch maar snel verwijderd.
    Dat kan je dan geraffineerd noemen, het aanpassen van je eigen tekst.

    Like

  • Zit jij dan wel op de goede site. Verbeter de wereld begin bij je zelf. Ik zou zeggen kijk eerst is in Nederland goed om je heen. Genoeg te doen voor stakkers, die hebben wij hier ook.

   Like

  • Cathja zegt:

   Ik sluit me volledig aan bij de woorden van de heer Bron! Reacties zoals deze ook ik liever niet tegen, wetend dat onze eigen mensen meer en meer in de steek gelaten worden! Onbegrijpelijk, die reactie van u!!

   Like

  • Theoden zegt:

   Je bent zeker een van die vrijwilliger Calaishoeren die minderjarigen neukt voor “liefdadigheid” zoals jouw rapefugees doen bij minderjarige blanke meisjes/jongetjes. Ik hoop dat je eigen “liefdadigheid” jouw einde wordt.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   mamaa enz, bent u wel helemaal goed in uw hoofd, goed hoor dat u vrijwilligster bent geweest, wacht maar tot u of 1 van uw naasten verkracht wordt, ga lekker naar een site waar u beter past

   Like

  • Bas zegt:

   Pro immigratie en vrijwilliger bij een azc. Onbaatzuchtig misschien maar tegelijkertijd een dolk in de rug (doodsteek) van de autochtone bevolking die hun cultuur, samenleving en sociale voorzieningen langzamerhand in rook zien op gaan. Hartelijk dank voor uw coöperatieve medewerking.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Wat een gigantisch Dom gezwets/gelul is deze opmerking van een zichzelf “hoog verheven” voelende labbekkende guttmensch!!
   We worden overlopen door booslim parasieten die alles krijgen waar de gewone autochtoon voor moet werken. Wij zijn dus contra asielparasieten en wensen niet dat onze kinderen in een moslim land komen te wonen. Ik wens mamaamanda89 toe dat haar/zijn hele familie verkracht wordt door de asielratten en hij/zij zelf ook.
   Wij kunnen niet de met miljarden stijgende bevolking van een heel donker continent met luie niets kunnende neuqnegerts opvangen in Europa.
   Wie Calcutta importeert wordt uiteindelijk zelf Calcutta!!!
   Let op ieder jaar een verdubbeling van het aantal asielratten geeft een gigantische overbevolking in Europa binnen de 10 jaar en vol=vol, we hebben er genoeg van om voor de hele wereld te betalen!!!

   Like

   • danny zegt:

    Hahahaha.
    Goedmensch onzin kunnen we hier niet gebruiken. Goeie actie door haar te lozen E.J.

    Van die verwaande goedmensch tutjes, houden we hier niet.

    Zeker niet als vriendin, ook al zijn ze mooi, ik moet ze niet.
    Ook niet in mijn vriendenkring en ook niet in mijn familie.
    Laat deze goedmensch tuttenbol , maar teruggaan naar haar afwerkplaats in Calais.
    Waar ze thuishoort.
    Kijken of ze het over een jaartje nog zo leuk vind, als ze pijn heeft in al haar gaten, als ze dan nog leeft.
    Maffe wandelende soa figuur.

    Ze zal er vast nog aan terugdenken wat wij de ‘racisten’ en ‘facisten’ hier gezegd hebben, maar dan is het al te laat voor haar.

    Dom en naief gansje, snap je nou niet dat je je eigen graf aan het graven bent en daarmee tegelijkertijd, onze normen en waarden en onze democratische rechtsstaat om zeep haalt.
    Denk je dat die ‘testosteronbommen’ bommen om je geven.

    Het geeft al aan dat je niet echt intelligent bent, als je je met deze zielige ‘vluchtelingen industrie’ inlaat.
    Nou ik wens je veel sterkte met overleven.

    Like

  • ieznogoedh zegt:

   Tja mamaamanda89, op een dag zal je wel een keer wakker worden. Misschien omdat je licht voorgoed wordt uitgeblazen door die door jou zo gewenste mislimmigranten of als er een groep mislimmigranten flink over je heen is geweest (en in dat laatste geval zou het zomaar kunnen zijn dat je geen aangifte doet omdat jouw mislimmigranten dan straf krijgen en dat zou toch zielig zijn. Je zou het eerste niet zijn en ook niet het laatste dwaallicht).
   Tot dat moment echter zul je volharden in je gutmenschelijke domheid of liever gezegd, psychologische stoornis.
   Veelzeggend is dat je weliswaar zegt dat de armen (autochtonen) in ons eigen land geholpen moeten worden, maar dat je als vrijwilligster werk voor mislimmigranten en niet voor die arme (autochtonen) in je eigen land. Heel veelzeggend.
   Jouw soort mensen werkt hard mee aan de ondergang van Europa.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dit soort gutmenschen zul je inderdaad nooit in een bejaardenhuis tegen komen.
    Dat levert geen schouderklopjes op bij je andere collega’s gutmenschen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   mamaamanda89.

   Wat een ongelofelijke arrogantie.
   Jij bent toch wel ernstig geestelijk gestoord.
   Verdomme. Je zal zo’n dochter toch op de wereld hebben gezet.
   Vertegenwoordigster van de geesteszieke linkse colonne die zich vrijwillig laat naaien door ’n zwarte dobberneger op de vuilnishoop Calais

   Enfin, soort zoekt soort en op de plaats waar het thuishoort.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Heel goed van die Meneer Pastoor. De Kardinaal & de Paus zullen het wel afkeuren, maar voor de [a]sieligers wordt al genoeg gedaan.
  Zo ook in NL.
  Als ik zoiets lees, weet ik niet of ik moet lachen of huilen.
  Wat een achterlijkheid, maar ja later,…………..heel veel later zijn dit natuurlijk de “Nieuwe Nederlanders”.
  OOK AL ZO,N ACHTERLIJK BEGRIP.
  /////////////
  Asielzoekers krijgen tot 10.000 euro voor inrichten nieuw huis
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/05/tot-10-000-euro-asielzoekers-krijgen-shoptegoed-voor-nieuwe-woning-309925/

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Veel vluchtelingen zijn helaas moslim. Moslims krijgen vroeg geleerd dat zij het beste zijn dat de aarde (mensheid) oooit heeft voortgebracht. Alle misstanden in moslim landen worden niet verweten aan de islam of aan de moslim zelf maar wordt verweten aan het feit niet goed genoeg gelovig moslim te zijn of aan allerlei complot theorieën die leven in de moslim wereld. Het falen van de moslim ligt aan van alles behalve aan de islam en het moslim zijn zelf. Moslims zo leert de Koran zijn in navolging van Mohammed het meest perfecte. Alle niet moslims zijn onwaardig en ondergeschikt aan de moslim. De niet moslim bestaat alleen om de moslim tot dienst te zijn zolang hij tijdelijke genade toebedeeld krijgt. De gaven die de moslim vluchtelingen krijgen zien zij als een vorm van Jizia. Jizia is een hoofdelijke belasting die niet moslims jaarlijks moeten betalen om voor een bepaald tijdbestek aanwezig te mogen zijn (gedoogd) in een islamitisch land. Ook als de niet moslim trouw zijn jizia betaald onstijgd hij nooit de rang van tweede rangs burger. Moslims verachten ons. Hoe meer we de moslim geven in geld, huis en goed hoe meer hij ons zal verachten. Al onze gaven die wij de moslim geven bevestigen de moslim in zijn superioriteit en dankbaarheid zal hij hiervoor niet tonen. Onlangs werd bekent dat moslim organisaties inzameling acties hadden voor vluchtelingen in opvang locatie’s. Hierbij werd uitdrukkelijk gezegd dat de gaven niet aan gevluchte christenen zouden toekomen. Wederkerigheid is niet aanwezig algemeen binnen de islam. Dankbaarheid tonen voor gaven van christenen zal namelijk onuitgesproken inhouden dat de islam falende is en die gedachte alleen al zal in de moslim beleving betekenen dat hij de hel verdiend boven het paradijs. Moslims hebben een heel andere denkstructuur. Komen als het ware van een andere planeet. Mededogen, respect of hulp bieden aan niet moslims zal in hun hoofden niet omhoog komen. Mogelijk dat een individuele moslim dit wel zou kunnen doen maar binnen de moslim groep zal hij hiervoor niet geprezen worden. Alle goedmensen die dit niet geloven (of niet willen geloven) zullen erachter komen zodra de moslim zijn minderheid positie gaat verruilen voor een meerderheid positie in onze samenleving. Vraag het de christen in Egypte in Iran in Indonesië of Pakistan.

  Liked by 3 people

  • delamontagne zegt:

   De Franse toppleiter en zijn Belgische confrater Sven Mary lieten aan Abdeslam weten dat ze niet langer zijn advocaat zijn. ,,Toen we hem onze beslissing meedeelden, heeft Abdeslam me gezegd dat hij een brief aan de onderzoeksrechter zou richten waarin hij afzag van zijn recht op verdediging”, aldus Frank Berton.
   ………………
   “HIJ ZEGT DAT ALLAH OVER HEM ZAL WAKEN”
   …………….
   DE TELEGRAAF:
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/26792965/__Advocaten_weg_bij_Abdeslam__.html

   ( iedereen die ook maar iets met die achterlijkheid [ islam ], van doen heeft dus niet alleen de z.g.n. “gestoorden” die aanslagen plegen, zijn niet helemaal in orde in hun bovenkamer. ))

   Like

   • danny zegt:

    Dat die advocaat überhaupt ooit overwogen heeft , om deze loser te verdedigen, zegt al genoeg over hoe vies en gluiperig deze advocaat is
    .
    Ik hoop dat die zogenaamde ‘allah’ van hem, hem laat vertrekken.
    Smerig tuig wat het is.

    zou hem met alle plezier in tweeën trappen en slaan, schuim van de aarde, bah, smeerlap en die vieze en gluiperige advocaat ook.

    Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Mooi geschreven, het is triest maar helaas waar.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 23.47. uur, op 11/10. Geheel met U eens. Geen speld tussen te krijgen.

   Like

 5. Ongelovige zegt:

  Hopelijk komt Fransiscus dit niet ter ore, want het zou de pastoor zijn baan kunnen kosten. Niets is immers belangrijker dan vluchtelingen en vooral moslims voor onze toegewijde Kerkvader.

  Liked by 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  En nou maar hopen dat hij er ook mensen mee helpt die niet onder zijn parochie vallen.
  Want dat is wel vrij gebruikelijk. Daar waar het leger des heils geen onderscheid in maakt.
  Maar verder een goede actie.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Voor vluchtelingenhulp zou er een speciale rekening zijn, waarop ook genoeg geld zou staan, zei Schlosser tegen de “Focus”.
  Spreekt boekdelen denk ik zo.

  Like

 8. Theoden zegt:

  Te weinig en te laat. Dat die kerkvader nog geld geeft aan die “vluchtelingen” is niet normaal, omdat het niet zijn geloof/kerkvolgers zijn en ras/volk zijn. Wie zegt dat hij dat geld alsnog aan zijn “uitverkoren rapefugees” geeft. Die moslims/afrikanen worden toch nooit christenen en ook niet zoals de westerse eigen bevolking.

  Like

 9. toetssteen zegt:

  Wat ik als Atheïst zijnde niet snap is dat de jaren zestig groupies die peace an onderstanding predikten en wat rondhopsten in Bhagwan hemden en freedom freakten, nu verworden zijn tot islamkuffelaars. Vrijheid heeft een wel heel aparte afdronk gekregen.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Linkse mensen willen steeds opnieuw de wereld veranderen, zonder evenwel op de gevolgen te letten. Saaiheid, verveling, en steeds van hetzelfde zijn hun grootste vijanden. Daarom ook zijn de meeste creatieve mensen links.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s