Undercoveractie Stegeman leidt tot onderzoek ‘illegaal moskeehuwelijk’

screenshot_84

(Door: Tomas Riemens)

Het Openbaar Ministerie (OM) doet een ‘oriënterend onderzoek’ naar de Al-Raza-moskee (foto) in Almere. Dat gebeurt naar aanleiding van een uitzending van Undercover Nederland van presentator Alberto Stegeman. Daarin leek het alsof de moskee meewerkt aan onwettige, religieuze huwelijken.

In het programma, dat gisteravond werd uitgezonden op SBS6, was te zien dat een vrouw deed alsof ze wilde trouwen met een moslim die al twee vrouwen had. Voor de verborgen camera maakte de voorzitter van de Al-Raza-moskee duidelijk dat hij wel wilde meewerken aan zo’n huwelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Undercoveractie Stegeman leidt tot onderzoek ‘illegaal moskeehuwelijk’

 1. Duidelijk een staat in een staat. Schijt aan Nederland hebben, respectloos.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het Openbaar Ministerie (OM) doet een ‘oriënterend onderzoek’ naar de Al-Raza-moskee

  En al die andere moskeeën dan? Hoeft daar geen onderzoek naar gedaan te worden. Wat we gezien hebben bij Alberto Stegeman is het topje van de ijsberg. Daarnaast gaat het naturlijk niet alleen om de polygame huwelijken ook de illegale sharia rechtbanken die via moskeeën opereren zijn instrumenten die de paralelle samenleving verder uitbouwen. Conflicten tussen islamitische families worden buiten het Nederlandse rechtssysteem gehouden en onderling opgelost. De illusie dat deze zaken iets zijn van alleen de laatste tijd is natuurlijk een wens gedachte. Deze islamitische vunzigheid waarbij vrouwen als gebruik en wegwerp artikelen behandeld worden etterd al jaren binnen onze samenleving. Maar we mogen ons gelukkig prijzen met een voortvarende overheid die nu eindelijk eens het het echte gevaar in ons land gaat aanpakken het overal ontwarende “rechtsextremisme”.

  http://www.1limburg.nl/zorgen-over-toenemend-rechts-extremisme-onder-jongeren

  Liked by 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  onze nep kabinet leeft in het land van ooit, dat zei Hirshi Ali ook, en toen moest zij het land verlaten. Dus mensen, verwacht u maar geen wonderen, de antidiscriminatie wet van DENK zal deze cultuurverraders gewoon veder helpen om het land aan de klote te brengen.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Hier was geen onderzoek van Stegeman voor nodig, het is gewoon oud nieuws.
  Kijk eens in Den Haag bijv. bij de Haagse Markt of in de Lidl daar vlakbij en je ziet talloze kindbruiden die ook al weer een kind of zelfs kinderen hebben.

  Wat men er ook over naar buiten brengt een ding is duidelijk : de regering doet er niets aan.
  Zo is Nederland verworden tot een derde wereld land.

  Like

 5. Hele aflevering bekeken. Leuk hoor: Alles wat wij op deze site allang wisten, wordt hier nog eens simpelweg bevestigd, van taqiyya tot wij -hebben-lak-aan-de-Nederlandse-wet aan toe.
  Verwonderd? Geschokt? Welnee, dan kun je wel aan de gang blijven!
  Paar vraagjes aan de programmamakers alleen: Eén: Zijn jullie nu ook nog van plan om niet alleen tegen deze illegaliteit te ageren, maar tevens tegen de islam als geheel, waaruit deze illegaliteit juist vóórtkomt?
  Twéé: Hebben jullie die bevlogen strijdster voor de vrouwenrechten, Shirin Musa, nog kritisch gevraagd, waarom zij op haar beurt haar kopvod -waarmee nog steeds alles begint- niet definitief aflegt? -Gelovig zijn kun je ook zónder; laat ze dan het goede voorbeeld geven!
  Dríe: Waarom in de ‘wandelgangen’ in Den Haag je tot het CDA en de SP gewend en níet logischerwijs tot de PVV? Bang dat die zouden reageren met: “Dit zeggen wij dus al járen?”
  Kortom: Weer het zoveelste mainstream-programma, dat wil optreden tegen die islamitische húwelijken, maar de islám onbesproken wil laten, niet?
  ?Dweilen met de kraan open, jongens!

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Weer het zoveelste mainstream-programma dat gewoon gemaakt wordt om het geld.
   De hele industrie van het maken van programma’s draait om geld en zoveel mogelijk geld.
   Programma’s met een zogenaamde “nieuwswaarde” brengen het meeste op en maken het meeste naam.
   Je denkt toch zeker niet dat de programmamaker persoonlijk moreel geïnteresseerd was in het brengen van deze boodschap…?
   Welnee, hij/zij ging er van uit dat dit onderwerp voldoende zou scoren doordat het emoties zou oproepen, dus aandacht op te brengen. Voor hem/haar dus.

   Hij/zij is alweer met een nieuw programma bezig en praten met Wilders genereert uitsluitend negatieve kritiek van opdrachtgevers.

   Like

 6. Leo zegt:

  Zou verstandig zijn ook eens de kelders van haathutten undercover te bezoeken.
  Kijken wat er dan boven water komt.

  Hoge kijkcijfers gegarandeerd . !
  Zeker weten.

  Like

 7. Waarom heeft men hier in Deventer een slagboom bij de haathut staan ??????? Er gebeurd daar VEEL wat het daglicht niet kan verdragen………. winkeltjes, kapsalon etc.etc.

  Een kerk heeft toch ook GEEN slagboom,nee, die kun je elk uur van de dag binnen lopen……….in de vakanties enzo………..Frankrijk kan het ook.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Een moskee is geen kerk. Veel goedmensen denken dat een moskee vergelijkbaar is met een kerk. Dat is echter niet zo. In de moskee wordt de blaudruk afgegeven van de totale islamitische samenleving waarna gestreefd wordt in nieuw veroverd islamitisch gebied. Het planten van een moskee is voor moslims een signaal dit gebied is vanaf nu van ons. In de moskee wordt op de eerste plaats de strategie ontwikkeld hoe het beste de omliggende niet islamitische gebieden ingelijfd kunnen worden onder de vlag van de islam. Dit kan conform sharia regelgeving op vele manieren. Dat kan met misleiding, met vriendelijk overhalen maar ook met terreur en geweld. Waar denken we dat de straatterreur vandaan komt in gebieden waar veel moslimjongeren vertegenwoordigd zijn. Die terreur komt niet zomaar uit de lucht vallen en heeft met een tekort aan buurthuizen gene ene moer te maken. Dat wordt ons alleen maar wijs gemaakt. Met investeren in moslim jongeren probeert de islamitische oema alleen te verwerkelijken dat de ontvangende samenleving financieël verzwakt wordt en uiteindelijk eerder door de knieën zakt voor islamitische druk. Dat capituleren voor de islam zien we overal om ons heen. De goedmens heeft er alleen een verpakking om gedaan onder de noemer van tollerantie. Alleen de tollerantie komt vreemd genoeg alleen maar van een kant. Gaat geen licht branden bij de honderden autobranden die jaarlijks Nederland teisteren. Verder is de moskee een verzamelplaats waar moslims keer op keer op scherp gesteld worden in de islamitische gedachte en wordt hun vrije wil zover ze die al hebben via indoctrinatie op indoctrinatie op dood spoor gezet. Moslims die zelfstandig denken worden niet op prijs gesteld binnen de islam. De moskee heeft ook een belangrijke functie als ontmoetingsplaats voor moslims onderling. Door deze ontmoetingsplaats wil het moskee bestuur voorkomen dat moslims in hun vrije tijd teveel omgang gaan zoeken met niet moslims. Derhalve is het ook heel normaal dat op het moskee terrein ruimte is voor een kapperzaak en allerlei andere economische activiteiten. Wil je precies weten wat een moskee is dan moet je de islamitische bronnen lezen die gaan over de eerste moskee die Mohammed opgericht heeft in Yatrib (medina) In de eerste moskee werden de plundertochten en veroveringstochten gepland en ook diende de moskee als wapen opslagplaats en wapen reparatie plaats. Tevens werd er recht gesproken en werd er les gegeven in Koran wijsheden voor zover dat laatste als rationele wijsheid genoemd kan worden. Kortom een moskee is de ultieme plek waar de segregatie van de omringede niet islamitische samenleving tot uitting komt.

   Liked by 1 persoon

 8. Marlies zegt:

  Burgemeester Weerwind van Almere: “ernstig geschokt”. Ik hoop, dat hij eens persoonlijk zal meemaken, welke gebeurtenissen “ernstige schok” teweeg brengen – ik bedoel ECHT ernstig.
  Wat een ongelofelijke dweilen, zijn die burgemeesters toch, terwijl het volk tot haar knieën in het water staat. .

  Like

 9. Witte raaf zegt:

  Ik ben maar gestopt met tv kijken,lees Bron iedere dag en dan ben ik weer volledig op de hoogte!👍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s