Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten

screenshot_13

(Door: “Fubar”)

Almere is die gemeente waar je sharia-conform polygaam in de moskee kunt huwen en waar moskeeën door de D66-burgemeester geopend worden. En waar diezelfde dhimmi streeft naar zo snel mogelijk nóg meer moskeeën en waar zedendelicten niet meer bij de shariapolitie aangegeven kunnen worden. In Almere bedreigt diezelfde shariapolitie kerken en worden kamelen beffende stenengooiers onmiddellijk op vrije voeten gesteld, terwijl de ramadanjihad tegen de oorspronkelijke bevolking welig tiert en de shariapolitie weigert in te grijpen.

Dat Almere heeft nu geen geld meer voor de zorg van de oorspronkelijke jeugd.

Almere niet blij dat brief uitgelekt is

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten

 1. fleckie zegt:

  Oolala, ‘werklustigen’ ? voor hoelang? voordat ze gaan klagen over…’pijn in de rug, of ergens anders, gauw moe zijn, niets’begrijpen’, etc……( horen we nog ooit hoe dit nog afloopt, naderhand?)

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Weer zo’n verschrikkelijke incompetente Demonen666 lulmetvingers van een swarte-nsb-boergemeister. Wat een tering club is dat toch en allochtonen worden weer genaaid waar ze bijstaan!!

  Like

 3. Steven zegt:

  Tja…mijn nichtje, net moeder verloren, bijna op punt van bevallen, geen onderdak meer en geen zelfstandige woonruimte wordt doodleuk met een brief afgewezen voor hulp. want alles moet “eerlijk” verdeeld worden is het motto.
  Bij mij in de straat binnen een paar maanden 3 huizen leeg…het enige wat er nog in komt als iemand vertrekt zijn asielparasieten. En nu krijg ik er één als BUURMAN…geweldig idee, als ik kijk naar de overige twee die min of meer hun huizen gebruiken als “zoete inval” en waar elka dag minstens 10 fietsen voor de deur staan van waarschijnlijk asielzoeker uit het AZC die hier iedere dag komen.
  Pedo’s worden bij scholen en kinderen uit de buurt gehouden..en deze asieldwazen stoppen ze allemaal in huizen waar je op het schoolplein kan kijken…en dan nog zoveel mogelijk allemaal bij elkaar!!
  Half Almere is al één GROTE GHETTO ZOOI geworden!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Steven, u en uw nichtje zijn niet te benijden. Solidariteit, verantwoordelijkheid nemen dat wordt ons opgedrongen als het ‘zielige’ binnendringers betreft. Deze mooie termen in praktijk brengen als het de gewone Nederlanders betreft gaat helaas niet op dan heeft de overheid niets te maken met solidariteit en verantwoordelijkheid nemen.

   Like

 4. ildiko zegt:

  onze dappere Nederlanders zijn erg verdraagzaam , ga man op straat en haal je rechten !

  Like

 5. Karen zegt:

  Tja, ook de gemeente kan (ONS!!!) geld ook maar 1 keer uitgeven en zal zoals wij allemaal prioriteiren moeten stellen. En waar de prioriteit van de overheid ligt is niet bij ons Nederlanders, dat ervaren we helaas al jaren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Karen: 08.17. uur. De (r) overheid is er inderdaad niet meer voor de Nederlandse burger. Dat ervaar ik in eigen familie. Een broer die aan het dementeren is, die vrouw en dochter in 3 jaar verloren heeft, mag het zelf uitzoeken. Momenteel is hij zo ver heen, dat hij zich compleet verwaarloosd en zijn woning laat vervuilen. Maatschappelijk werk ingeschakeld, gesprek geweest, om tot een oplossing te komen, vervolgens horen we NIETS meer. Hij is een gevaar voor zichzelf en de omgeving aan het worden, maar de instanties en huisarts laten het compleet afweten. Maar voor de ISLAM, de MASSA-IMMIGRATIE en de communistische EUSSR, daar is wel geld en hulp voor. Ik kots van de politiek en de zogenaamde instanties. Stikken mag je als Nederlander!

   Like

   • Karen zegt:

    Ja Tom dat is echt in en in verdrietig. Ik ga even stoppen met lezen, ik kan er gewoon echt niet meer tegen. Ik word zo verdrietig en boos, ik krijg het gevoel dat ik er onderdoor ga van pure frustratie.

    Like

 6. BertG. zegt:

  Elke gemeente is bezig met elke vorm van verarming voor de eigen bevolking.
  Steeds meer regelingen worden aangepast en uitgekleed om maar vooral niets te hoeven uitgeven voor de eigen inwoners.
  Ik ben er al maanden mee bezig in mijn gemeente.
  De ene smoes na de andere heb ik nou al gehoord en steeds verzinnen ze er weer wat bij.
  Het is het treiteren in een totaal ontmoediging beleid om maar vooral niets meer te hoeven doen.

  Like

 7. sammy zegt:

  kijk pegida had van de week een demonstratie relatief weinig mensen ik ben geweest. jullie niet waarom niet als wij met en miljoen mensen optrekken naar het binnenhof zal er iets gebeuren maar niemand gezien.

  hou op met zeiken maar doe wat

  Like

 8. fleckie zegt:

  Men kan niet te PAS
  en onpas het woord ‘ GHETTO’ gebruiken, …..een GHETTO was eenAFGESLOTEN gedeelte van een stad, ( ommuurd, en een poort daarin) waar de Joden na een bepaalde tijd gedwongen werden te ‘verblijven’, en de volgende morgen na opening van de poort weer zich konden begeven, waar ze wilden zijn. ……………De binnendringers kunnen zich ‘ vrij, en op ELK UUR van de dag! ‘ verblijven’ waar ze maar willen, ( dus NIET opgesloten in een BEPERKT,OMMUURD, stadsgedeelte!!!)

  Like

 9. Dit moet wel een verlate wraakactie van De Overwinnaars zijn omdat er een tijd terug een groepje in Europa was die Eigen Volkje Eerst hebben gespeeld. Nu is het dus in het kader van de Wiedergutmachung en broodnodige nivellering Eigen Volk Laatst geworden. Als ze het oorspronkelijke script aanhouden zul je ook zien dat steden als Dresden, Almere en Nijmegen vol gebombardeerd gaan worden met asielzoekers en er honderdduizenden slachtoffers te betreuren zullen zijn. Zoals de kinderen uit Almere, maar er volgen er meer.

  Like

 10. Elena zegt:

  Ook de nepvluchtelingen, Marokkanen en Algerijnen…worden beloond met bijna 2000 euro en reiskosten vergoeding om naar hun land terug te gaan.
  Nu, zeker weten dat die oplichters allemaal in de illegaliteit belanden en zich met inbraken en andere diefstallen zullen verrijken.
  Dan die oetlul Dijkhoff zal nagaan of de vergoeding afgeschaft kan worden !!!
  Tis toch GVD wel makkelijk weggeven van ONS geld, de belasting betalers.
  ————

  Citaat…..
  Marokkanen die een kansloze asielaanvraag doen in Nederland, gaan niet met lege handen naar huis. Het kabinet betaalt bij vrijwillig vertrek maximaal 1950 euro per persoon.

  Dat is een klein vermogen in het thuisland: het gemiddeld maandloon in Marokko ligt op ongeveer 350 euro. Het vliegticket vergoedt de overheid ook al. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) zegt te kijken of de vergoeding afgeschaft kan worden, maar belooft nog niks. Als de riante regeling vertrek stimuleert, wil hij pragmatisch zijn.

  Steeds vaker komen asielaanvragen uit Marokko op het bordje van de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND): vorige maand 285. Hiermee kwamen drie keer zoveel Marokkanen als ’vluchteling’ ons land binnen als mensen uit het door oorlog verscheurde Syrië. Na Marokkanen volgen Algerijnen op de lijst van nationaliteiten die het vaakst asiel aanvragen.

  Noord-Afrikanen verdwijnen als hun aanvraag is afgewezen vaak in de illegaliteit. Het is namelijk moeilijk om ze uit te zetten, omdat de herkomstlanden vaak niet meewerken. Om de Marokkanen en Algerijnen toch te stimuleren weg te gaan, biedt Nederland ze een ticket en een vertrekpremie aan.

  Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) is ’onaangenaam verrast’ door de nieuwe cijfers.

  Like

 11. Beslist géén D66 stemmen, dan ga je achteruit in plaats van voorruit. Of je moet voor een kalifaat in de N – O polder zijn.

  Like

 12. Onno zegt:

  Ja, dat is een ander loketje……

  Like

 13. Mary zegt:

  Dat daar een D66 burgemeester zit is een catastrofe voor Almere een PVV stemmende gemeente!!!, een door het volk gekozen burgemeester of helemaal geen gemeentehuisjes die vol gepropt zitten met enorme kostenplaatjes en niks maar dan ook niks voor de bewoners doen of het moeten allochtonen zijn. Afschaffen dat soort overbodige instellingen, dat beetje papier werk dat ze doen kan wel centraal geregeld worden.

  Like

 14. Heer M zegt:

  Almere is een vreselijke stad. Moslims en links zijn daar de dienst uit gaan maken, onder aanvoering van Annemarie Jorritsma , ik heb er 2 jaar gewoond. Mensen van stand, wonen in de villawijken. de rest wordt volgepropt met asielzoekers, surrogaat Amsterdammers, en starters, Ieder jaar als die stad iets groter wordt, neemt de criminaliteit ook toe.

  Like

 15. A.J. de Koning zegt:

  Ik ben nog naar een bijeenkomst geweest waar je met Jorritsma in contact kon komen en dat wilde ik maar wat graag en ik heb haar toen eens goed de waarheid gezegd maar ze ontkende alles natuurlijk. Ze had in haar tuin een verboden warmwaterinstallatie laten ingraven en toen men erachter kwam zei haar man “we laten hem toch zitten” maar Jorritsma corrigeerde dat gauw, toen bleek dat veel van haar buren in die dure wijk ook zoiets hadden gedaan en die moesten hem uitgraven en opruimen maat Jorritsma mocht hem laten zitten als ze beloofde hem niet te gaan gebruiken wat ze toen natuurlijk beloofde en waarvan ik denk dat ze hem heus wel zal zijn gaan gebruiken. Haar buren moesten de hele tuin opengraven maar bij haar hoefde dat niet, ze is altijd alleen opgekomen voor haarzelf net als Mark Rutte. Het is inderdaad een onuitstaanbaar mens.

  Like

 16. Republikein zegt:

  In december 2015 presenteerde de Europese Commissie een voorstel tot de oprichting van een Europese grens- en kustwacht. Die moet de buitengrenzen van de Europese Unie versterken. De Europese grens- en kustwacht krijgt de bevoegdheid om in te grijpen als een land zijn grenscontroles zelf niet op orde kan krijgen. De lidstaten moeten binnen enkele dagen in totaal 1500 grenswachten kunnen leveren als directe actie nodig is. Nederland stuurde eind maart de eerste grenswachten naar het Griekse eiland Lesbos. Zij opereren onder de vlag van Frontex.

  De Europese grens- en kustwacht is op 6 oktober 2016 van start gegaan.

  Aanpak mensensmokkelaars

  Veel migranten betalen smokkelaars om ze over de grens te krijgen. In april 2015 maakten de Europese regeringsleiders afspraken om mensensmokkelaars aan te pakken. Op dat moment ging de meeste aandacht uit naar Libië, waarvandaan veel bootjes koers zetten naar Lampedusa. Voor operaties tegen smokkelaars op zee en in Libië was het een vereiste dat de Verenigde Naties en Libië akkoord zouden gaan.

  Tijdens een migratietop tussen de landen van de Europese Unie, een aantal buurlanden en Afrikaanse landen in november 2015 is afgesproken de samenwerking bij de aanpak van mensensmokkel te verbeteren. En door het verbeteren van het legale proces om asiel aan te vragen in de Europese Unie, zou de mensensmokkel minder aantrekkelijk gemaakt moeten worden. Dit punt zou bij latere afspraken met Turkije nogmaals worden benadrukt.

  Verdeelsleutel

  In juni 2015 werden de lidstaten het na lang praten eens om 40.000 migranten van Italië en Griekenland over Europa te verdelen. Het opnemen van migranten is vrijwillig. Wel ontvangt een lidstaat 6000 euro per ontvangen migrant. Een belofte om nog eens 20.000 migranten over te nemen werd die maand niet vastgelegd.

  Uit de Fabeltjeskrant.

  Overwegende hetgeen volgt:

  (1) De Europese Raad heeft in zijn vergadering van 25 en 26 juni 2015 opgeroepen tot extra inspanningen om een integrale oplossing van de ongekende migratiestromen naar het grondgebied van de Unie tot stand te brengen, onder meer door versterking van het beheer van de grenzen, zodat de aanwassende gemengde migratiestromen beter in de hand kunnen worden gehouden. Voorts hebben de staatshoofden en regeringsleiders in hun informele vergadering van 23 september 2015 benadrukt dat de dramatische situatie aan de buitengrenzen moet worden aangepakt en de controles aan die grenzen moeten worden geïntensiveerd, met name door te voorzien in extra middelen voor het Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie, het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) en Europol, met personeel en uitrusting van de lidstaten.

  (2) Het beleid van de Unie op het gebied van het beheer van de buitengrenzen is gericht op de ontwikkeling en tenuitvoerlegging van een geïntegreerd Europees grensbeheer op nationaal en Unieniveau, hetgeen een noodzakelijk uitvloeisel is van het vrije verkeer van personen in de Unie en een wezenlijk onderdeel van een ruimte van vrijheid, veiligheid en recht. Europees geïntegreerd grensbeheer is een kernvoorwaarde voor een beter migratiebeheer. Doel is een efficiënt beheer van het overschrijden van de buitengrenzen en de aanpak van uitdagingen op het gebied van migratie en mogelijke toekomstige dreigingen aan die grenzen, om op die manier bij te dragen aan de bestrijding van zware criminaliteit met een grensoverschrijdende dimensie en te zorgen voor een hoog niveau van interne veiligheid in de Unie. Tegelijkertijd is het nodig op te treden met volledige eerbiediging van de grondrechten op een manier die het vrije verkeer van personen in de Unie vrijwaart.

  (3) Het Europees geïntegreerd grensbeheer gaat uit van het op vier niveaus gebaseerde toegangscontrolemodel en omvat maatregelen in derde landen, zoals die in het kader van het gemeenschappelijk visumbeleid, alsook maatregelen met naburige derde landen, grenstoezichtmaatregelen aan de buitengrenzen zelf, risicoanalyse en maatregelen binnen het Schengengebied en op het gebied van terugkeer.

  (4) Bij de uitvoering van het Europees geïntegreerd grensbeheer moet de samenhang met andere beleidsdoelstellingen, met inbegrip van een goede werking van het grensoverschrijdend vervoer, worden gewaarborgd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s