Fortuin voor asielveinzer

screenshot_15

(Door: Jorn Jonker en Jan-Willem Navis)

DEN HAAG – Marokkanen die een kansloze asielaanvraag doen in Nederland gaan niet met lege handen naar huis. Het kabinet betaalt bij vrijwillig vertrek maximaal 1950 euro per persoon. Dat is een klein vermogen in het thuisland: het gemiddeld maandloon in Marokko ligt op ongeveer 350 euro. Het vliegticket vergoedt de overheid ook al. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) zegt te kijken of de vergoeding afgeschaft kan worden, maar belooft nog niks. Als de riante regeling vertrek stimuleert, wil hij pragmatisch zijn.

Lees verder>>>
(h/t RS)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Graaien, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

44 reacties op Fortuin voor asielveinzer

 1. en die parasieten komen elke keer weer terug, met een vervalst paspoort………..neven, nichten , kortom de hele familie. De koning van Marokko weigert ze gewoon terug te nemen. Hij is al blij dat dit GAJES Marokko uit is….en blijft. En die Dijkhof wil van alles. We hebben het ooit gezien om het Marokkaans Kadaster te openen, maar dat willen de Marokkanen NIET. Ik ben bang dat ze hier zullen blijven………en in het illegalitieit zullen verdwijnen. En illgegaal zijn is STRAFBAAR in Nederland………….

  Like

  • BertG. zegt:

   Je loopt een beetje achter, niemand is hier meer illegaal.
   Onder andere mogelijk gemaakt door de PVDA.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 12.45. uur. Precies Bert, de PvdA. Het was onder de rooie ome Joop den Uyl, dat de ellende werkelijk begon. Deze gaf verdorie al die gastarbeiders een Nederlands paspoort en stemrecht. En de roden der PvdA zijn steeds verder gegaan met het pamperen van deze Marokkanen, maar ook de Turken.

    Like

 2. Karen zegt:

  Behoorlijk lucratief dus om zo’n tripje naar Nederland te maken. Ik hoop (maar verwacht het eigenlijk niet) dat Nederland een waterdicht controle systeem heeft zodat 1 en dezelfde Marokkaan dit tripje niet een paar keer kan maken. Ik bedoel dat ze denken weg met die kudde geiten ik word ‘asielveinzer’ levert vele malen meer op. Marokko heeft 33 miljoen inwoners hoeveel zullen deze reis gaan maken?

  Like

  • Steven zegt:

   Nou…als er GRATIS geld te halen valt..dan komen er mettertijd wel een paar miljoen 1950 euries ophalen.
   Nederland is naar mijn inziens toch wel de DOMSTE van Europa als het om geld weggeven gaat en waar iedereen makkelijk FRAUDE kan plegen.

   Like

 3. ildiko zegt:

  betaalde vakantie voor deze mislukkelingen. En het volk maar weer en weer met verhoog belasting straffen. Hallo die gasten zijn op de rekening van die kut kabinet en van de belastingdienst, ze verspreiden deze welkom reclame niet wij.

  Like

 4. Witte raaf zegt:

  Allemaal op 1 paspoort,Ali,Mo,Moes,ze lijken toch op elkaar,lekker reisje Nederland om vervolgens broertje te sturen die ook weer de procedure doorloopt,man man wat zullen die gasten zich daar een scheur in hun broek lachen!

  Like

 5. Marlies zegt:

  Vanmorgen, bij het doornemen van de krantenkoppen, weer een koude douche. Marokkanen!
  €1950 mee en een vriendelijk verzoek te vertrekken om snel met “nieuwe” papieren terug te keren om weer €1950 te toucheren. En dit, terwijl er zoveel Nederlanders financieel in de knel zitten. Je wordt er toch spontaan niet goed van.

  Like

 6. Je reinste discriminatie. Als ik ook 2 paspoorten had gehad en mijn zusje een piemel had ik mooi met m’n broertje wat bij kunnen verdienen met een beetje gratis heen en weer reizen.

  Like

 7. Schandalig hoe Dijkhoff strooit met onze belastingcenten aan Marokkanen voor een oprotpremie.
  Een land waar niet eens oorlog is. Het ergste is dat de hele reutemeteut aan familie hier nou ook naar toe komt om hun hand op te houden.

  Like

 8. Cathja zegt:

  De absolute gekte in Nederland begint epidemische vormen aan te nemen! Ga vooral zo door, zieke overheid, met ons belastinggeld aan uitgekookte oplichters weg te geven, en laat onze eigen mensen maar barsten! Zijn jullie je totaal niet bewust van het feit dat Marokkanen dit ‘snelle geld verdienen ‘ aan elkaar door vertellen? Deze geldsmijterij door onze overheid noem ik ontoelaatbaar gedrag. Het is belastinggeld wat door de burgers is afgedragen (eigenlijk is het ons afgenómen!) en niet bedoeld om de bankrekeningen van vreemdelingen te spekken. Het moet de Marokkaanse overheid maar eens duidelijk gemaakt worden dat landgenoten die zonder toestemming een ander land binnen lopen en asiel vragen, wetend dat ze kansloos zijn, zonder opgaaf van redenen het gastland dienen te verlaten. Het is te zot voor woorden dat een land zijn eigen burgers niet meer toelaat! Waarom verbiedt Marokko dan om het Marokkaanse paspoort in te leveren? Geboren als Marokkaan, dan is dàt je thuisland en nergens anders. Wij zitten niet op nog meer Marokkanen-ellende te wachten. Dus: stop met dat gratis geld uitdelen!!

  Like

 9. Bas zegt:

  Inmiddels is de PvdA (de partij van warme broodjes, logies en ontbijt en ‘hartelijk welkom’ voor nieuwkomers) bezig actie te ondernemen om het financiële vraagstuk van deze terugkeerregeling tegen te gaan. Ze zijn daar kennelijk erg van geschrokken bij de PvdA in Den Haag.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  De regering moet zich schamen, dat ze, terwijl ze weten dat deze mensen geen recht op asiel hebben, ze toch binnenlaten in ons land en ze ook nog een terugkeerbonus geven. Net zoals ze met de rest van de asielprofiteurs uit andere landen, die niet zolang geleden precies hetzelfde deden en voor mekaar kregen. Van deze ‘kliek’ zijn Dijkhof toen dat dit ging ophouden en ik hoop dat dit ook is gebeurd. Want die groep van toen gaf rechtuit toe dat ze alleen voor de ‘oprot’ premie kwamen en wel heel goed wisten dat ze geen asiel kregen.

  De regering is idioot, nu doen ze weer precies hetzelfde met de Marokkanen. En dit gaat allemaal van ons belastinggeld af. En de burgers krijgen heffing na heffing van de belastingdienst om het tekort aan te vullen. Snappen die eieren nu niet dat het best is om ze helemaal niet binnen te laten in ons land, dat het beste is om de grenzen te sluiten en aan de grens te zeggen dat ze terug naar hun landen moeten gaan. Dat ze hiernaartoe op eigen houtje zijn gekomen, vaak ook nog met een vliegtuig of met ander vervoer, dat ze niet uit een oorlogsland komen, maar dat ze vrij zijn om terug te keren naar hun landen. Dat Nederland de idioot is om daar ons zuurverdiende geld aan te verspillen, terwijl zij zich kapot lachen over de Nederlandse geldmachine en haar nederige onderdanen, die voor hen deze ‘vakantie met geld toe’ mogelijk maakt.

  Ik wordt kan daar zo kwaad over worden. Ik zou willen dat Pauw nu eens ook dit onderwerp zou bespreken in zijn flupshow. Dat daar het onrecht eens naar boven wordt gebracht. Dat ze daar eens de waarheid een zouden zeggen. En die ‘arme, arme, allochtone Marokkanen. Zij zijn toch zo zielig en worden toch zo gediscrimineerd. Vooral met geld, want ze krijgen ongevraagd zoveel voor hun kiezen wat geld betreft, dat ze zich nederig moeten gedragen en dan toch maar dankbaar moeten tonen, dat de regering hen deze ‘kleine’ vergoeding voor zoveel racistisch leed laat toekomen. HET IS NIET RECHTVAARDIG DAT DIT GEBEURT, VINDEN ZIJ. Ze hadden op z’n minst het dubbele moeten geven als vertrekpremie, want ze zijn binnen de tijd van 3 weken dat ze hier zijn zo gehecht aan Nederland geworden, dat ze met pijn in hun hart vertrekken. Maar niet getreurd. Volgend jaar proberen ze het opnieuw, beloofd. En met goed geluk zal de regering dan deze vertrekpremie geïndexeerd hebben na het bedrag dat ze na alle ‘eerlijkheid’ werkelijk in gedachten hebben. Tot ziens Nederland. Het was een fijne vakantie, van alle gemakken voorzien, WIJ KOMEN TERUG!

  Like

 11. Astrid zegt:

  Walgelijk, dat dit überhaupt bespreekbaar is. En dat met een koning in marokkistan die geen burgers terug wil, vooral deze burgers niet, van het het is hetzelfde Riftuig dat ook in Marokko de boel verziekt. De koning is er mooi van af en wij kunnen afrekenen. Mensen trek toch je bankrekening leeg en pak die oude sok waar je je geld in stopt. De arrogantie van onze nepvertegenwoordigers die maar Sinterklaas blijven spelen op uw en mij kosten. Ik overweeg steeds vaker om naar Australië of Nieuw-Zeeland te vertrekken.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Nog iets:
  Meer mensen slagen voor Nederlands inburgeringsexamen

  Lees dit artikel eens, ik geloof er geen bal van. Ik denk dat ze de regels versoepeld hebben en dat bij veel foutief ingevulde examens, weggekeken wordt, ten behoeve van de waarheid en het quotum. Zodat ze de Nederlandse burger niet hoeven te vertellen dat de muliti’kulti’ waanzin volledig is mislukt en dat deze wanabee Nederlanders toch nooit Nederlanders kunnen zijn, omdat ze intelligentie en mentaliteit er niet voor hebben. De hele media propaganda en de regering is een ‘leugenkliek’.

  http://www.nu.nl/algemeen/4334850/meer-mensen-slagen-nederlands-inburgeringsexamen.html

  Like

 13. Johan zegt:

  Reken maar dat al die zandrukkers massaal naar Nederland zullen komen als ze ook nog geld toe krijgen. Het is echt om hopeloos van te worden. Wanneer houdt het eindelijk eens een keer op met die belachelijke immigratie-politiek ?

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Om de Marokkanen en Algerijnen toch te stimuleren weg te gaan,
  biedt Nederland ze een ticket en een vertrekpremie aan !

  HANDIG !
  DOOR DE VOORDEUR ERUIT EN DOOR
  DE ACHTERDEUR WEER ERIN !
  Half Frankrijk zit vol met Noordafrikanen en plannen nu al een
  vertrekpremie vakantie naar Nederland aan, om aansluitend weer
  in Frankrijk onder te duiken !
  De Europese grenzen staan ja sperangelwijd open !
  Vervloekte stinkende vaderlandverkwanselaars !

  Like

 15. Golden Girl zegt:

  wel ja we worden al lang in de maling genomen, zo lang Dijkhoff en zijn vriendjes dit in stand houden, is de uitkering in Marokko al verlaagd, zal wel niet.Ik wi ook wel 1950 euro, en ik zal niet de enige zijn, kan ik eens op vakantie of nieuwe meubels, alles hier is van de kringloop, ze moeten stoppen met iedereen en alles maar poen te geven, geef mensen met lage inkomens eens een leuke bonus, pennelikkers in Den-Haag

  Like

  • Mirjam zegt:

   De Nederlandse uitkering in Marokko is niet verlaagd. Marokko accepteerde dit niet en een Nederlandse rechter heeft geoordeeld dat Nederland gewoon de bedragen moeten blijven betalen aan Nederlandse normen.

   Like

 16. Frans Brassens zegt:

  “(VVD-)Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) is ’onaangenaam verrast’ door de nieuwe cijfers.”

  Nog altijd niks geleerd van eerdere, identieke gevallen, Dijkhoff?
  Nog altijd geen maatregelen genomen om die beroving van de belastingbetaler te voorkomen?
  En alwéér de vragen: Is hij dom, of is hij slecht? Of lui? Of alledrie?
  En hoe zit dat met ‘Niks beloven’?

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  +++ “We are behind the Mandera attack in which we killed six Christians,”+++
  http://uk.reuters.com/article/uk-kenya-attacks-idUKKCN12609B
  +++

  Geliked door 3 people

 18. Mr D. Umass zegt:

  Incompetent zooitje daar in den haag.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Altijd al getwijfeld over de geestelijk vermogen van deze regering, maar zijn ze nu helemaal van de pot gerukt ?

  Like

 20. Drs.P. zegt:

  We noemen dit asielhoppers, maar het blijven smerige booslim parasieten.
  Eerst de ratten uit Kosovo en nu dit weer.
  Straks kan de over de hele wereld iedere fucking imbeciel hier die 1950,- komen ophalen dus pleur die klote grenzen nu toch eens een keer dicht om al deze ratten buiten te houden!!

  Like

 21. Mary zegt:

  Dus geen Marokkaan er meer in anders maken ze er hun beroep van de parasieten. Dus niet minder minder minder maar geen geen geen.

  Like

 22. N.E. Derlander zegt:

  En als we dan geld tekort komen zeggen we:
  tegen de ouderen in verpleeghuizen: u krijgt geen warm eten meer in het weekeinde, of
  tegen zorg behoefenden die nog thuis (moeten blijven) wonen: u krijgt veel minder thuiszorg, of tegen de wel premie betalende inwoners van Nederland: de ziektekostenpremie moet omhoog, of tegen de gepensioneerden: de pensioenen moeten gekort worden, of
  tegen de ontslagen arbeiders van de werkvloer: de WW moet verkort worden, of
  tegen: vul zelf maar in……,

  want daar is geen geld meer voor. Heeft de eenheidsworst (D66, VVD, PvdA, CDA, CU, SGP, SP, GL, PvdD) namelijk al andere zaken uitgegeven. Met andere zaken bedoel ik niet alleen onderwijs, de zorg, overheidsinstanties, EU en nog eens EU, maar ook bijvoorbeeld immigratie, vluchtelingen (waaronder veel vermeende), asielzoekers, en buitenlanders die tot verdriet van ex stas Weekers met veel trots verkondigden dat ze Nederland als pinautomaat gebruiken, en vul zelf maar in.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @N.E. Derlander: 13.52. uur. Ik had het niet beter kunnen verwoorden! U noemt precies de partijen die voor 100% SCHULD zijn aan deze gang van zaken in Nederland!

   Like

 23. ReaGluurder zegt:

  ‘Een land krijgt de regering die het verdient’!! Zie/Luister om u heen, en huiver!!

  Geliked door 1 persoon

 24. Men wil het stopzetten……..zie de telegraaf van vandaag. Premium kan ik niet meer bij……….

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  Je zou het als een betaalde vakantie kunnen zien met een bonus op de koop toe !

  Like

 26. Steven zegt:

  GRATIS geld voor iedereen!!!
  Uitkeringen worden overgemaakt naar het buitenland…oprot premies voor Marokkanen..Oekrainers…Gezinshereniging waar wij de kosten voor moeten betalen om hele families over te laten komen….10.000 Euro om je huis in te richten (Nederlanders zonder geld mogen op het beton gaan slapen)…een zéér competente houding van onze regering…die liever misbruik makers aantrekt dan weg houdt.
  Mag hopen dat straks miljoenen Algerijnen en Marokkanen 1950 euro komen ophalen…
  Het is dan ook geen wonder dat je de blanken in een basisschool klas nog op 1 hand kunt tellen!

  Like

 27. Jade zegt:

  En als het geld op is komen ze weer even deze kant op…
  Stop deze waanzin!!!

  Like

 28. Pieter zegt:

  Wat is dat dan voor krankzinnige regeling en waarom bestaat die nog steeds ? Erger nog: waarom wordt er nog uitgekeerd.
  Dijkhoff moet onmiddellijk aftreden, het boeit hem allemaal niet met zijn maffe commentaar !

  Ik heb nog een soort van oplossing : Laat dat Marokkaanse tuig de genoten kost en inwoning in het asielzoekerscentrum terugbetalen zodat de rekening 0 wordt en kieper ze daarna in de Noordzee.

  Like

 29. delamontagne zegt:

  UIT DEZELFDE TELEGRAAF:

  UTRECHT – Het inkomen van stellen en van gezinnen met kinderen ouder dan twaalf jaar die afhankelijk zijn van een uitkering, is structureel te laag. Als het rijk die uitkeringen niet verhoogt, kan de gemeente echte ARMOEDE voor zulke groepen inwoners niet voorkomen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26800323/___Sommige_inkomen_echt_te_laag___.html

  Like

  • Karen zegt:

   Delamontagne, het is echt om te janken. Ik denk niet dat ik nog veel van dit soort berichten aan kan. Het gaat met me op de loop en gaat zo langzamerhand mijn leven beheersen

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Karen: 18.47. uur. Troost je Karen. Je staat niet alleen. Ik denk er ook zo over, en menigeen op dit blog zeker ook.

    Like

 30. leefbarbaar zegt:

  Minder, minder, minder Marokkanen is dus officieel overheidsbeleid.
  Raar dat iemand vervolgd kan worden, die dit beleid dan uitspreekt.

  Like

 31. Bas zegt:

  Verguist als persoon en gedoodverfd als partij, politiek afgeschoten, de inhoud is herkenbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s