Hillary Clinton neemt geld aan van ISIS-ondersteuners

screenshot_24

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Wat betreft onoprechtheid is de kandidate van de Amerikaanse Democraten voor het Amerikaanse presidentschap, Hillary Clinton, niet te overtreffen. Terwijl zij het er in haar E-mails over heeft dat Saoedi-Arabië en Qatar de “Islamitische Staat” financieren, neemt ze zelf geld van hen aan.

In het jaar 2014 schreef Hillary Clinton in een E-mail aan de leider van haar huidige verkiezingscampagne, John Podesta, die destijds adviseur van president Barack Obama was, dat Saoedi-Arabië en Qatar de “Islamitische Staat” financieel en logistiek ondersteunen. Dit blijkt eveneens uit de door WikiLeaks gepubliceerde data, die onlangs werden gepubliceerd.

In het acht-punten-plan ter bestrijding van de “Islamitische Staat”, dat ze hem destijds op 17 augustus 2014 toestuurde, schreef ze ook dat de Verenigde Staten de Koerdische milities met militaire adviseurs zouden moeten ondersteunen en indien mogelijk zouden moeten afzien van grondtroepen. “Terwijl deze militaire/paramilitaire operatie loopt, moeten wij onze diplomatieke en traditionele mogelijkheden van de geheime dienst ervoor gebruiken om meer druk uit te oefenen op de regeringen van Qatar en Saoedi-Arabië, die stiekem financiële en logistieke ondersteuning aan de ´Islamitische Staat´ en andere radicale soennitische groeperingen in de regio leveren”, schreef ze hem destijds.

Dat is echter uitermate interessant, temeer omdat de Clinton Foundation niet echt weinig geld krijgt van Saoedi-Arabië en Qatar. Zo kwam er alleen al van de regering van Saoedi-Arabië rechtstreeks 25 miljoen dollar, van de groep “Friends of Saudi Arabia” (medegefinancierd door een Saoedische prins) kwam er nog eens 1 tot 5 miljoen dollar in de kassen van de Clinton Foundation. De schenkingen van Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Brunei bedragen ongeveer hetzelfde, terwijl Koeweit tussen de 5 en 10 miljoen dollar schonk.

Afgezien van het feit dat ze daarmee geld van die landen aanneemt die duidelijk (en ook volgens henzelf) de “Islamitische Staat” ondersteunen, moet men zich afvragen hoe de schenkingen van zulke onderdrukkende regimes passen bij de zogenaamde doelen van de “Clinton Foundation” –zoals de vrouwenrechten, waarmee men daar in de regio niet veel op heeft. Maar hoe zeiden de oude Romeinen dat ook nog maar?: Geld stinkt niet.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, New World Order, nieuw fascisme, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hillary Clinton neemt geld aan van ISIS-ondersteuners

 1. Antivenin zegt:

  En wat verwachten deze gulle gevers allemaal van haar in ruil voor al dat geld als zij eenmaal President is? Met Hillary als President konden de belangen van de Amerikaanse burger wel eens helemaal onderaan het lijstje van prioriteiten kunnen staan…

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ik kan iedereen aanraden om eens een speech van Donald Trump te luisteren.
  Er komen zomaar 65.000 mensen op af, let wel, geen afgevaardigden nee, gewone Amerikanen.
  Enfin kijk en luister zelf maar eens.
  de media in Amerika weigeren om de zaal te laten zien maar het zijn er tienduizenden.

  Ik zou willen dat we in Europa ook zo’n leider hadden.
  Een die er een keer voor ONS was.
  Wat een stel sufkutten hebben we dan eigenlijk in Europa.

  (kan iemand mij de tags geven voor een embedded video?)

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Clinton, ze is de schaamte ver voorbij. Wat hoop ik dat Trump haar vernietigend verslaat!

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat wijf is totaal onbetrouwbaar.

  Like

 5. carthago zegt:

  Hellary kreng maakt het niet uit wat ze moet zeggen om president te worden;Als ze er genocide voor moet plegen doet ze dat gewoon en dat wordt nog veel erger als het kreng de “race” wint.

  Like

 6. Thom zegt:

  Trump kan er ook wat van in zijn video. Hij beweert dat Clinton niet eens geschikt zou zijn als hondenvanger. Als je de kranten hier moet geloven is het afgelopen met Trump. Op Verenoflood zijn ze daar niet zo zeker. Als ik Trump in de video bezig zie, dan zou Trump nog wel eens voor een verrassing kunnen zeggen. Het gaat er niet meer om wie de beste kandidaat is, maar van wie wil je niet dat hij president wordt. Dan kan Trump nog wel eens winnen, want Clinton en Obama deugen voor geen meter

  Like

  • Harry zegt:

   Wel jammer dat Trump kennelijk talent heeft om zichzelf een spaak in het wiel te steken .
   Iedere keer gebeurt er wéér iets , wat hem terugzet .
   Al is zo’n oude video ook maar een laffe aanval .Maar over takt gesproken ………………..
   Hij is toch ook wel een beetje de neushoorn in de porseleinkast .
   Toch hoop ik van ganser harte dat hij het gaat worden anders zijn we “fucked” in mijn opinie .

   Hopelijk kan Wiki leaks Clinton nog de grond in trappen .

   Dat de Amerikaanse “aanvallen” op Isis niet erg succesvol waren , wordt wel steeds begrijpelijker , gezien de soennitische geldschieters van Clinton .
   Waarom lukt het de Russen wél , dan ?
   Welke opdracht krijgen die Amerikaanse piloten ?

   Hoe is het toch gvd mogelijk dat je gewoon met dat soort zaken als in het artikel genoemd , in de publiciteit kan komen en dan ook nog gewoon doorgaan op weg naar een mogelijk presidentschap ?
   Maft de grootste helft van Amerika dan ?

   Het kreng zou onmiddellijk opgepakt dienen te worden wegens corruptie en landverraad .
   En nog veel ergere dingen staan ons met haar mogelijk te wachten , als ze ruzie blijft zoeken met Poetin .
   Wie zit er te wachten op WW 3 ?
   Doe dat dan maar in het midden-oosten , er is hier al genoeg verziekt !

   Like

 7. Dat had ze nou nog echt nodig, dit zegt toch wel genoeg over haar.

  Like

 8. dees zegt:

  De Clinton clan uit de vieze handen van de Islam en de geldwolven van walstreet, met de USA en haar bevolking hebben ze niet mee, hoewel de zieke Bill wel wat in jonge meisjes en vrouwen ziet.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Killary Clinton voor oorlog en alle andere vuile zaakjes, dit gedrocht mag van mij gehangen worden!

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Ter beschouwing.
  Zet dit eens tegenover al die corruptie, vieze intriges, decadentie en wederzijdse vuilspuiterij in de V.S..
  Weet dat deze video een niet objectieve idealisering is, maar weet desondanks ook wel aan wat voor land en volk ik veruit de voorkeur geef en waarmee wij als Europeanen eigenlijk historisch en cultureel veel meer verbonden zijn.

  Like

 11. Jan zegt:

  Bill Clinton maakte vaker gebruik van de Lolita-Express dan voorheen bekend

  Flight logs show Bill Clinton flew on sex offender’s jet much more than previously known

  Former President Bill Clinton was a much more frequent flyer on a registered sex offender’s infamous jet than previously reported, with flight logs showing the former president taking at least 26 trips aboard the “Lolita Express” — even apparently ditching his Secret Service detail for at least five of the flights…….
  ….
  Epstein, who counts among his pals royal figures, heads of state, celebrities and fellow billionaires, spent 13 months in prison and home detention for solicitation and procurement of minors for prostitution.
  ….
  Police interviewed dozens of witnesses, confiscated his trash, performed surveillance and searched his Palm Beach mansion, ultimately identifying 20 girls between the ages of 14 and 17 who they said were sexually abused by Epstein.

  http://www.foxnews.com/us/2016/05/13/flight-logs-show-bill-clinton-flew-on-sex-offenders-jet-much-more-than-previously-known.html

  Like

 12. Jan zegt:

  Hillary Clinton loog (traditiegetrouw)

  Like

 13. Jan zegt:

  Hillary Clinton stuurt surrogaten op campagne in Arizona

  With just about three weeks to go before the election, the Clinton camp is stepping up its efforts in Arizona.
  During a press call today, Clinton campaign manager Robby Mook announced that the campaign’s top surrogate, First Lady Michelle Obama, will campaign in the traditionally red state on Thursday.
  Chelsea Clinton and Bernie Sanders are also scheduled to campaign there this week.
  ….
  https://www.yahoo.com/gma/hillary-clinton-sending-michelle-obama-other-top-surrogates-174605434–abc-news-topstories.html

  Like

 14. Jan zegt:

  NL-Staats tv, (8 uur nieuws) is lyrisch over Paul Ryan die in Amerika wordt uitgekotst, net als een fiks deel van de Republikeinen vanwege hun hetze tegen Trump

  THOUSANDS Chant “Paul Ryan Sucks!” at Trump Rally in Green Bay

  Like

 15. Jan zegt:

  Bekend is dat Hillary Clinton roofde en stal in het Witte Huis, deze ambtsperiode het State Department

  When the Clintons left the White House in 2001 they took thousands of dollars worth of furniture with them.

  President Clinton and his wife started shipping White House furniture to the Clintons’ newly purchased home in New York more than a year ago, despite questions at the time by the White House chief usher about whether they were entitled to remove the items.

  This weekend the FBI released an interview from a security agent who was assigned to Hillary Clinton at the State Department.

  The agent said it was a living nightmare and that Hillary regularly and blatantly disrespected her security detail and put them in danger.

  The agents also said Hillary Clinton looted the State Department just like she did the White House.

  Early in CLINTON’s tenure as Secretary of State, she and her staff were observed removing lamps and furniture from the State Department which were transported to her residence in Washington, D.C.
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/things-never-change-hillary-looted-state-dept-just-like-looted-white-house/

  Clintons stole $200k in furniture, china and artwork from White House
  http://www.politifact.com/punditfact/statements/2015/oct/01/viral-image/viral-image-wrongly-accuses-clinton-stealing/

  Like

 16. Jan zegt:

  Crooked Hillary’s Massive Meltdown at Sept. 7th Forum

  Like

 17. Jan zegt:

  Bill Clinton nam $5,6 miljoen aan van firma die onderwijst in de sharia
  Trump doneerde hetzelfde bedrag aan oorlogsveteranen

  Former President Bill Clinton collected $5.6 million in fees from GEMS Education, a Dubai-based company that teaches Sharia Law through its network of more than 100 schools in the Middle East, Asia and Africa, according to a Daily Caller News Foundation investigation.

  Donald Trump, on the other hand, raised $5.6 million for veterans instead of attending a GOP primary debate. And of course main stream media (MSM) bashed him for this.

  Het niveau van de Hillarystemmers:

  Like

 18. Jan zegt:

  LOL: Clinton Campaign Has To Return Thousands In Donations Connected To Illegal Straw Donor Scheme

  Hillary Clinton’s campaign is returning thousands of dollars in donations linked to what may be one of the largest straw-donor schemes ever uncovered.

  A small law firm that has given money to Sen. Elizabeth Warren, Sen. Harry Reid, President Obama and many others is accused of improperly funneling millions of dollars into Democratic Party coffers. The program was exposed by the Center for Responsive Politics and the same team of Boston Globe investigative reporters featured in the movie “Spotlight.”
  ….
  http://www.cbsnews.com/news/thornton-law-firm-straw-donor-scheme-bonuses-boston-globe-spotlight/?ftag=CNM-00-10aab7e&linkId=30607429

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s