VIDEO: Boodschap uit Brussel

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Boodschap uit Brussel

 1. joopklepzeiker zegt:

  Geliked door 2 people

 2. joopklepzeiker zegt:

  Zouden we nu over een jaartje of 10 de kreet :’ we hebben het niet geweten’ weer moeten aanhoren ?

  Like

 3. bedonderde burger zegt:

  Er is in de geschiedenis van de mens altijd wel een partij geweest die het terrein van anderen wenste in te pikken. In vroegere tijden was dat onder andere ook het christendom, nu lijkt de islam weer eens te vinden dat het hun beurt is om de onmogelijke partij uit te hangen.

  Het probleem dat we vandaag hebben ligt bij het feit dat ik, en velen met mij, geen bezwaar hebben dat een ander anders denkt en in iets anders gelooft dan ik, maar dat best veel mensen niet willen of kunnen inzien dat die andere partij dan ook mij, en met mij die vele anderen, in onze manier van leven moet accepteren. En juist daar zit het probleem, dat doen velen van de ons bedreigende partij niet.

  Als ik dit schrijf word ik onmiddellijk aangesproken door types dat ik mij schuldig maak aan ‘wij-zij’ denken, dat ik generaliseer en vast racistische motieven heb. Ik weet dat dit niet zo is en ik hoef niet te bewijzen dat ik niet degene ben die anderen naar het leven staat en dat ik in principe niets op anderen tegen heb, maar wel wens dat die anderen ook mij respecteren en laten leven zoals ik dat wens.

  Als ik racist, fascist of neonazi zou zijn, had ik allang naar de wapens gegrepen om de bijna totale elite af te maken die de oorzaak is van wat er decennia lang misgaat in de Westerse maatschappij.

  Het is de bedreigende partij en collaborateurs hiervan die alle kritiek doodslaan door critici een hoek in te jagen als zijnde nazi’s et cetera om zo geen concessies te hoeven doen. Het ‘wij-zij’ denken is door hen in het leven geroepen om kritiek in de kiem te smoren door de ander direct hiermee in het defensief te jagen, om op die manier geen stap in de richting van de ander te hoeven zetten.

  Dit offensieve, vijandige gedrag wordt ondersteund door het gedrag van bange politici en academici die vrezen dat er een dag komt dat zij in de minderheid zijn en daarom bij voorbaat willen duidelijk maken dat zij altijd de ‘goede’ mensen zijn geweest.

  Daarmee zij zijn meer racistisch dan racisten. Zij stellen eigenlijk indirect dat die andere partij, als die in de meerderheid is, de minderheid (hen dus) absoluut zal vernietigen. Ze durven dit niet hardop te zeggen omdat ze bang zijn dat collegae, buren of anderen hen dan als ‘slechte’ mensen zullen betitelen.

  Uit dit soort dwaasheid haalt de agressieve partij keer op keer voordeel. De ‘goede’ mens wil niet toegeven vrijwel net zo te denken als de door hen aangewezen ‘slechte’ mens en zal de ‘slechte’ mens te vuur en te zwaard blijven bestrijden, om de aanvallende partij duidelijk te maken dat zij ‘goed’ zijn en dus gespaard moeten worden. Zoals de gek in Rome bij voorbaat zijn hele kerk op de slachtbank legt om gespaard te worden.

  De ‘goede’ mens is dus niets anders dan een gigantische lafaard, die de moed niet heeft om zijn eigen leven en bezit te verdedigen, en die daardoor eenieder die zichzelf wenst te verdedigen grondig haat en bij voorbaat wil vernietigen, vanwege het wel bezitten en tonen van moed, karakter, ruggengraat en wilskracht die de ‘goede’ mens dus niet bezit.

  We zijn in oorlog, vooral een psychologische oorlog, die door toedoen van veel politieke, academische en journalistieke lafbekken zal worden gewonnen door een partij die niet eens echt oorlog tegen ons hoeft te voeren. Het zijn de lafbekken die in onze maatschappij strategische plekken bezitten, die ons allen zonder slag of stoot aan de agressievelingen wensen te overhandigen in de hoop dat in ruil daarvoor hun club, de intelligentsia gespaard wordt.

  De bedreigers zullen winnen vanwege deze gestoorde roofridders uit alle politieke partijen en ook de rest van de elite, die tevens deze lafheid vertonen omdat ze hun goed betaalde baantjes niet in gevaar willen brengen. Deze geldgeile types zijn te stupide om toe te geven dat ze echt zien wat ze zien: genocide, die ook hen zal treffen. Hun hebzucht is het grootste en gevaarlijkste wapen van de vijand.

  Kijk naar bijvoorbeeld de Clintons om overtuigd te zijn. En zo zijn we terug bij het nepsocialisme, het gedraai en het leugenachtige gedrag van die Clintons, de waanzin van Soros, het laffe meeloopgedrag van Samson, Klaver, Roemer en noem al die salon en carnavalssocialisten maar op, naast alle zich slim denkende snelle jongens die zeker weten hier een forse duit voor zichzelf uit te kunnen halen, al die roofridders met hun doorbuigende bankrekeningen en toekomstige banen bij Goldman & Sachs of iets dergelijks.

  Natuurlijk zullen die harder dan ooit schreeuwen bij hun vriendjes die de media bezitten, dat enkel zij de ‘goede’ en al diegenen die tegen hen waarschuwen de ‘verkeerde’ mensen zijn, om gesteund door het naïeve gedrag van een bijna hersenloze meute volgers door te kunnen gaan om bakken geld binnen te blijven harken.

  Zolang die meute niet inziet te worden bedrogen door leiders, helden en voorbeelden, zullen we met z’n allen richting afgrond blijven marcheren, ook zij die deze mars proberen te keren. Pure domheid is helaas niet te stoppen. Triest maar waar. Helaas zal er weer veel bloed vloeien. Sommigen leren nooit!

  Bovenstaand is uit de inleiding van het nog te verschijnen boek ‘Gestoorde roofridders’

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bedonderde burger: 15.57. uur. Mooi verwoord, helemaal naar waarheid. Degrootste verraders zooi, socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en christendemocraten, marionetten van satanische organisaties en personen zoals: de EUSSR, de NATO, plutucraten als Soros en Goldman-Sachs, Bilderberg en de NWO.

   Like

 4. Steven zegt:

  Precies..alleen dat haalt tegenwoordig nog wat uit…

  Like

 5. volksrechter zegt:

  Door peilingen van media en pers zou de brexit geen kans krijgen, en toen gebeurde het.
  Ze gingen allemaal lekker op hun bek toen er toch voor een Brexit werd gekozen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s