Vlaams Belang ontvangt voormalige Tsjechische president Václav Klaus

screenshot_18

Staatsman trekt aan alarmbel over immigratiecrisis

Persvoorstelling: dinsdag 18 oktober, 14.30 uur – Vlaams Parlement – Frans Masereelzaal

Toen vorig jaar de zogenaamde vluchtelingencrisis uitbrak, wees het Vlaams Belang erop dat Europa geconfronteerd werd met niets minder dan een volksverhuizing. ‘Volksverhuizing’ luidt niet toevallig ook de titel van de brandbrief die voormalig Tsjechisch president Václav Klaus  naar aanleiding van de immigratiecrisis schreef.

belgie-vb

De staatsman overdrijft geenszins wanneer hij stelt dat de massale immigratie naar Europa enkel te vergelijken is met de volksverhuizing die 1.500 jaar geleden het Oude Rome te gronde richtte. Dat doet hij evenmin met zijn vaststelling dat het standpunt van de overgrote meerderheid van de bevolking in het publieke debat alleen vertegenwoordigd wordt door partijen die buiten het ‘aanvaarde’ spectrum staan en door moedige enkelingen die de druk van het politiek-correcte establishment trotseren.. Daartoe  behoort ontegensprekelijk iemand als Václav Klaus zelf.

In zijn brandbrief ‘Volksverhuizing’ spreekt hij niet alleen enkele ongemakkelijke waarheden uit, maar weerlegt hij ook heel wat gemakkelijke onwaarheden. De bijdrage die hij daarmee aan het Europese publieke debat leverde, is te belangrijk en te pertinent om ze aan het Nederlandstalige lezerspubliek te onthouden. We zijn dan er dan ook trots op deze publicatie in een Nederlandse vertaling te mogen aanbieden.

Bron:
Persbericht Vlaams Belang

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vlaams Belang ontvangt voormalige Tsjechische president Václav Klaus

 1. Typerend, dat het initiatief om juist zó’n man in België te ontvangen van het Vlaams Belang moet komen: Alle andere partijen is zijn boodschap onwelgevallig. In Nederland zou het precies hetzelfde zijn, evenals in alle overige EU-landen.
  Dat onherroepelijk de dag aanbreekt, dat men zich voor zijn kop slaat en zichzelf verwijt, voor dergelijke boodschappers geen oor te hebben gehad, staat buiten kijf. Alleen is het vooralsnog de vraag, wannéér die dag aanbreekt.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Nobelprijs voor de Vrede gaat binnenkort postuum uitgedeeld worden aan AH!

  Santos beëindigde de langdurigste burgeroorlog ter wereld – dacht het Nobelcomité. En toen wees het Colombiaanse volk het vredesakkoord af. Daarmee is de kans op vrede in Colombia nog niet meteen helemaal verkeken, maar het roept toch de vraag op of deze vredesprijs niet te vroeg kwam. Of geeft hij juist hoop?

  Geef uw stem!
  http://www.nemokennislink.nl/publicaties/nobelprijs-voor-de-vrede-naar-colombiaanse-president#peiling20161007

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s