Den Haag heeft de Draaideur Marokkaan uitgevonden

draaideur

Terwijl eerdere kabinetten o.a. Marokkanen met kushandjes binnen haalden, de Nederlanders blij waren een aantal werkzaamheden niet langer te hoeven uitvoeren, maar over te laten aan de naar ons land gekomen bewoners van de Anatolische Hooglanden en het Rif gebergte, waarbij de PvdA dankbaar de krenten uit de kous pikte en deze nieuwkomers een kans bood te gaan deelnemen aan de vaderlandse politiek, heeft Den Haag nu de Draaideur Marokkaan uitgevonden.

Hierbij mag het woord ‘Marokkaan’ ook vervangen worden door de nationaliteit van een andere naar ons land gekomen hand ophoudende asielparasiet, die van de IND te horen heeft gekregen, dat de poorten van ons sociale paradijsje voor hem gesloten blijven en hij met gezwinde spoed ons land dient te verlaten. Niet even aankloppen bij oom Ahmed of Youssouf voor een kamertje op zolder en daar ‘duikboot ‘gaan spelen, nee gewoon om met de woorden van een andere Ahmed te spreken ‘oprotten.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geennieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op Den Haag heeft de Draaideur Marokkaan uitgevonden

 1. Drs.P. zegt:

  GRENZEN DICHT STELLETJE RASDEBIELEN IN DEN HAAG, WE WORDEN AL JAREN ZWAAR GENAAID DOOR HET RATTENBOOSLIM TUIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Erik zegt:

  De bloedzuigers (geldzuigers) in Den Haag weten ons geld wel weg te geven met de meest domme oplossingen die duidelijk wijzen op de zwakzinnigheid van incompetente nepvolksvertegenwoordigers.
  Elke echte Nederlander snapt dat dit zou gaan gebeuren en daar heb je geen ervaring van onze buuren voor nodig, daar onze socialisten altijd denken dat geld de oplossing is, geld voor de zielige mocro’s om hun nephumanistische gevoelens te sussen, zo van “wat zijn we weer goed voor de mensen”. Doch de mensen hier laten ze vallen als een baksteen.
  De slechte prestaties van deze nepvertegenwoordigers lijkt epidemische vormen aan te nemen, kijk maar naar wat er nu weer bij de belastingdienst aan de hand is.
  Ach ja zolang het volk niet de barricade op gaat blijven ze zuigen en dronken van het eigengelijk en blind voor de werkelijkheid totdat zelf de barricade voor ons niet meer haalbaar is, kapot en onmachtig en niet meer in staat tot protest leggen wij ons op bed met een pilletje van Els Borst.
  Of we stemmen Wilders, tsja een andere oplossing is er niet.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Daarom heet het ook linkse draaikont Politik !

  Like

 4. ronald pieterse zegt:

  Outlook voor Android downloaden

  Like

 5. Dan zullen wij ongetwijfeld wel weer de hele reutemateut van broers, zusters. tante’s en ooms en opoe met opgehouden handje aankomen. Een schop voor hun flikker moeten ze hebben in plaats van geld.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Dit is ZO simpel op te lossen .

  1) Illegaal verblijven strafbaar maken .
  2) Bij elke asiel aanvraag vinger afdrukken en een dna test afnemen.
  3) Zonder bewijs van identiteit geen aanvraag asiel procedure , maar ze de optie geven direct terug naar waar je vandaan kwam of direct het interneringskamp in .
  4) Bij afwijzing terug sturen naar land van herkomst , indien het land van herkomst ze niet wil terug nemen opsluiten in een interneringskamp totdat ze terug kunnen naar het land van herkomst en het land van herkomst aanklagen.
  5) Indien het een draaideur geval is opsluiten wegens fraude in een gevangenis , voor tenminste 10 jaren .

  Dat werkt stevig ontmoedigend en de toestroom zal sterk afnemen ,en er blijft ruimte voor echte vluchtelingen .

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  gewoon even wat logica.

  als een “vluchteling ” niet weet wie hij is, hoe moeten wij dan weten wie hij is en hoe kunnen we dan bepalen of hij een terechte vluchteling is .

  Is dat nu te moeilijk ?

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Maar naar ik mag aannemen wordt het nu toch wel duidelijk dat het hele geval niets met ” vluchtelingen ” te maken heeft.
  Maar alles met het ombouwen van onze landen naar een : ‘ een wereld ideaal beeld ‘
  duik eens in de duistere rol van schimmige organisaties.

  http://www.discoverthenetworks.org/default.asp

  http://www.nndb.com/

  Like

  • Erik zegt:

   Spot on Joop you got it so right, het ideaal beeld van de moet gewoon lukken terwijl wij allang weten dat tot rampspoed zal leiden.
   De agenda is priorie en wij tellen nie!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s