Jette Klijnsma; hersenspinsels van een overspannen geest

screenshot_36

Wie Jette Klijnsma is, hoeven wij u niet uit te leggen. Iedereen kent haar als de voormalige Haagse PvdA-wethoudster, op zich zelf al een hele prestatie voor deze moeder de gans en tekenend voor het niveau van PvdA-politici, want de vrouw die als het er op aankomt zich door haar man of chauffeur goed in beeld komend op een tandem naar festiviteiten laat vervoeren, maar toch liever gebruik maakt van haar Audi SUV.

Jette laat weten dat er in ons land 131.000 kinderen zijn in gezinnen waar het inkomen langdurig laag blijft. Wat laag is vertelt Jette er niet bij, dus geven wij haar maar het voordeel van de twijfel. Deze kinderen moet geholpen worden, want zij kunnen niet naar sport, niet deelnemen aan schoolreisjes en… geen Iphone, Tablet, Computer, zaken waarvan het hedendaagse kind heden niet zonder kan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geennieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Jette Klijnsma; hersenspinsels van een overspannen geest

 1. Cathja zegt:

  Eerst en vooral moet er gekeken worden naar onze ouderen, waarvan sommigen niet eens meer 7 warme maaltijden per week krijgen! Van velen is bekend dat ze in een verzorgingshuis voor allerhande normale dingen moeten bijbetalen, een regelmatige douchebeurt vergeten moet worden, want ‘het budget is niet toereikend’….! Ik heb het hier wél over mensen die hun leven lang gewerkt hebben en de schatkist van de overheid hebben gevuld. Maar over die mensen heeft mevrouw Klijnsma het niet. Dit zijn mensen met rechten! De ‘rechten’ van kinderen zijn van een heel andere orde. Kinderen van niet-Nederlandse afkomst hebben voor zover mij bekend is niets te klagen. Er zwerft niemand op straat en niemand komt tekort. Mevrouw Klijnsma moet even een andere bril opzetten! Dit verhaal komt uit dezelfde categorie als haar voorstel om allemaal maar een moestuintje aan te leggen. Dat mens is volledig de weg kwijt!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Klijnsma is een soort van kamp bewaarster, een soort van beul.
   Heeft geen oog voor ‘r omgeving of andere mensen, keihard en onrechtvaardig.
   Zoekt doelgroepen bewust uit om andere extra te matsen.

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Met dit soort zware narcistische autisten bij de overheid hebben we geen vijanden meer nodig.
  De gehele wereld begint haar werkterrein te worden, kom maar binnen, kom maar binnen zielige asielparasiet, ohhhh je hebt kinderen zonder alle moderne communicatiemiddelen??
  Hier hebben jullie geld van al die stupide hard werkende NL-“lullo’s” om lekker mee te doen.
  Wat een gore tyfus partij is die PartijvandeAfgrond wel niet, op naar de 1 zetel aub en die kleinsma nsb-muts de bejaardenpil geven en dan zand erover!!

  Geliked door 2 people

  • Erik zegt:

   Mooi gezegd Drs P,
   Deze nsb muts leeft in een paralellen werkelijkheid, in het konijnen hol van Alice in Wonderland heeft ze de prachtigste ideeën van Rozegeur en Maneschijn en nu is ze ook nog haar schoentjes kwijt dus kan ze haar hakkjes niet meer tikken om terug te keren naar de werkelijkheid, inderdaad pilletje erin en zand erover.

   Like

 3. wauso zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Wij hadden het vroeger ook niet breed, maar dan was er nog iets als een mooi park en ergens een zwembad alwaar men naartoe kon. Geen geld voor vakantie, maar wel genoeg vakantiebaantjes en eventueel een trein waarmee je een dagje uit kon gaan. Genoeg buitensporten gedaan vroeger in de vrije natuur en straat: Balletje trap, stoepranden, elastieken, touwtje springen, rolschaatsen, knikkeren, wedstrijdjes organiseren met harlopen in het kleine parkje vlakbij ons woonhuis. Geen vakantie, maar wel een zwemabonnement waardoor je met buurgenoten zelfs idere dag op de fiets naartoe kon gaan. Geen t.v. maar wel misschien eentje in de straat bij een vriendinnetje alwaar je dan mocht kijken op de zaterdagmiddag. Schoolriesjes werden beperkt to eigen land en een dagje dierentuin ofzo. Tegenwoordig is het een week en buitenland.
  Waar deze klijnsma geld voor geeft is pure luxe!!
  Ik breng even in herinnering dat judoka Anton Geesink wereldkapioen werd doordat hij buiten boomstammen versjouwde als oefening. Geen sportschool, buurthuis etc nodig om kinderen gezond en educatief bezig te houden. Ouders willen kinderen, betalen ze ook maar voor de luxe en educatie en vermaak. Anticonceptie bestaat toch al lang genoeg voor de huidige generaties keuzen te kunnen maken en zelf verantwoordelijkheid hiervoor te dragen.

  Te zot dat de overheid moet bijdrage, zelfs voor kinderopvang.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Mag ik het een vreemde reactie vinden die je stelt of ik begrijp het niet goed,…jij stelt dat de overheid ons de autochtonen geen helpende hand hoeven te geven??? Dat wij het allemaal maar zelf moeten uitzoeken en dat de overheid wel volop mogen graaien van het volk??

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat haal ik er op geen enkele manier uit.
    Dat staat er helemaal niet.

    Like

   • Ik reageer op de verklaring/motivatie van Jette ( op bevel van de EU) waarin staat dat: Dus trekt Jette 100 miljoen uit om deze kinderen en hun familie gelukkig te maken, waarbij in de verklaring het met name gaat om kinderen van asielzoekers en kinderen op de Antillen, die nog armer zijn dan hun in Nederland woonachtige soortgenoten.

    Like

  • BertG. zegt:

   Jij bent dan wel iets wat ouder dan ik, ik kom uit 1963, maar ik heb het niet anders ervaren.
   Alleen dat er al overal tv was, met 2 zenders.

   Geliked door 1 persoon

 5. Ongelogen: Iedere keer, dat haar naam ter sprake komt, is mijn eerste gedachte: “Oh, daar hebben we de moestuin weer!”

  Geliked door 1 persoon

 6. Sjaak zegt:

  Partij van de Achterlijke !

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Hersenen kunnen nieuwe cellen aanmaken.
  Dat is een prettig bericht, vers van de pers.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lijkt wel of deze Jetta je altijd in de zeik neemt met dat nietszeggende lachje. Ik hoop echt dat die Partij van de Arabieren heel hard onderuit gaat en geen zetel meer overhouden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Klijnsma ziet niet meer helder

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ach, deze minkukel van de Partij van de Achterlijken, alias de Partij van de Armoede, alias de Partij van de Afbraak. Voor mij mag de PvdA volledig weggevaagd worden, evenals de VVD, en de rest van de politieke huichelbende.

  Geliked door 3 people

 11. BigLJohn zegt:

  Lijfspreuk van de PvdA, alsmede van de notoire gek Jette Klijnsma; Veel beloven en weinig geven doen de gekken in vreugde leven. Eens even kijken hoe velen gekken er in Maart a.s. nog zijn, die tijdens de verkiezingen nog PvdA willen stemmen. De VVD en de PvdA zien zichzelf weer in het komende kabinet zitten. Maar ze zullen ergens anders gaan zitten; in zak en as, en in hun piepzak !

  Geliked door 1 persoon

 12. carthago zegt:

  Omhooggevallen kreng uit Den hagistan.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Deze linkse gek denkt te weten wat goed voor ons is.

  Like

 14. Don Tessers zegt:

  Kunnen we het aub over iets anders hebben dan over deze doorgelegen heks?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s