KUT-AANBIDDERS

screenshot_43

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

Over de Heilige Kut in de Kaäba heb ik al eens verteld, maar wat ik toen niet vertelde is dat die kut helemaal niet zo heilig is als moslims doen voorkomen. Sterker nog, die kut heeft helemaal niets met de islam te maken, maar is ‘heilig’ verklaard door een plagiaatprofeet die daarvoor eerst die kut moest stelen.

De rechtmatige eigenaren van de Kaäba, de kut én de inhoud van die kut waren de heidense Mekkanen uit zijn tijd die daar al eeuwenlang hun met seks doordrenkte rituelen hielden en 360 goden aanbaden waarmee de Kaäba omgeven was. Dat hield abrupt op in 630 toen Mekka werd veroverd door de eerste hordes moslims onder aanvoering van een roverhoofdman die de Mekkanen beroofde van hun levens, hun heiligdom, hun rituelen en hun goden.

Vanaf dat moment is de islam groot geworden. Met de verovering van Mekka kon de zelfverklaarde ‘profeet’ zijn ‘religie’ gestalte geven en voorzien van alles wat nodig was om er een ‘echte’ religie van te maken. Hij confisqueerde de Kaäba, verklaarde 359 goden verbeurd en koos de agressieve maangod Allah, de oppergod van de polytheïstische Arabieren, als de enige en ware ‘god’. De Kabaänse afgodsbeelden werden vernietigd en pas na zijn dood werd de Grote Moskee van Mekka om de Kaäba gebouwd.

Om soldaten te rekruteren en sekteleden te lokken, gooide hij het op een akkoordje met de Mekkanen die niet waren afgeslacht. Zij mochten hun rituelen behouden op voorwaarde dat ze moslim werden. Daarom lopen de moslims nu nog steeds 7 heidense rondjes om die kubus en aanbidden ze een zwarte steen die geroofd is door hun ‘profeet’.

Misschien is dat wel de reden waarom moslims niet bereid zijn hun ‘religie’ onder de loep te nemen en doen ze daarom zo beledigd, hysterisch en agressief bij kritiek op hun geloof. Volgens mij voelen de meeste heel goed aan dat ze belazerd zijn door een leugenprofeet.

Zelfs de Quraish, de oorspronkelijke stam van Mohammed, geloofde zijn profetische praatjes niet en maakte hem belachelijk door ‘zijn’ steen te stelen, erop te schijten en die kapot te gooien. De met stront besmeurde fragmenten werden weer teruggelegd en liggen daar nog steeds. In een grote zilveren kut. Die moslims aanbidden.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allah, Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

23 reacties op KUT-AANBIDDERS

 1. ieznogoedh zegt:

  Ach zo, het hele jaar door kleine meisjeskutjes (liefst nog geen 10 jaar oud) en dan een keer per jaar die zilveren kut.
  Raar, achterlijk en onmenselijk volk.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @: ieznogoedh zegt:
   13 oktober 2016 om 18:11

   “Ach zo, het hele jaar door kleine meisjeskutjes…”

   En vergeet de jonge jongensaarsjes niet!

   Like

 2. Flo zegt:

  KUT VOLK!!!

  Like

 3. Mary zegt:

  Eigenlijk zielig en lachwekkend deze geschiedenis dat is in alles te zien bij zijn volgers, hoe noemen ze die hier in Europa ook al weer, verwarde mensen of zoiets toch, knetter gek bedoelen ze eigenlijk, past wel bij hun weldoeners de EU en Merkel, triest.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Bescheten stenen aanbidden, nog smeriger volk dan ik al dacht…

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Een leuke hobby! Ik denk dat we die kut met een automatisch vuurwapen moeten uitrusten dat continu schiet, de heilige kut is boos! Vinden ze nog leuk ook!

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Dat zal stinken! Een zwarte doos met een zwarte kut waar iedereen zijn vingers insteekt.
  Vies volkje, het moet er barsten van de bacteriën.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  ADVERTENTIE
  Nieuw Toilet Reinigings Middel:
  Einde aan de “remsporen” .Hamdoula [ = am-me-hula ]
  https://francaisdefrance.files.wordpress.com/2011/04/canard-wc-kaaba.jpg?w=640&h=480

  Het doodt de ongeleuvigen en desinfecteert de oema totaal voor U.
  Gegarandeerd volmaakt schone toiletten,gedesinfecteerd en schoongemaakt.

  Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  quote: De met stront besmeurde fragmenten werden weer teruggelegd en liggen daar nog steeds. In een grote zilveren kut. “Die moslims aanbidden.” /quote

  En nog kussen ook! Bahhhhhh!!!!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Die Kaäba schijnt ook zo-nu-en -dan schoongemaakt te moeten worden.
  Met een “sopje” afgepoetst.
  Nu hebben ze in dat heilige land der gekken ook zoiets als in NL, waar de Konnegin ook één maal per jaar huishoudelijk werk verricht [voor ,t goede doel !].
  Hier komt de arab koning aan met z,n gevolg.
  Je zou denken, emmer sop staat klaar en poetsen maar.
  Niks daarvan een hele gebeurtenis in het achterliggende jaar de 14e Muharram in het jaar allalah 1435

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Was het maar kut, dan was het nog wat!

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Een volkomen achterlijk volk, en dat komt allemaal hierheen, zet je dus maar schrap.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Vies volk, sorry…ik heb er geen andere woorden voor.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Wat ik me afvraag: Islam is het ‘geloof’ van alle moslims. Is het dan ook zo dat de vrouwelijke moslims deze ‘steen’ kussen en aanbidden? Of is dit iets wat alleen voor de mannelijke moslims bedoeld is? Als dit laatste het geval is, dan is wel duidelijk dat zelfs in ‘dit’ geval, de moslima een ondergeschikte positie heeft in hun ‘geloof’.
   Waar de vrouw in deze indoctrinatie voor staat, is hier dan weer overduidelijk zichtbaar: ze is ‘gemaakt’ om de ‘man’ te plezieren, ze is geboren om onderdrukt te worden en om te dienen, de ‘man’ kan met het haar doen wat hij wil. Wat de moslim echter vergeet is, dat als de vrouw er niet was geweest, hij er ook niet zou zijn. Hij is notabene uit haar ‘geboren’. In alle opzichten kan men dit niet ‘halal’ noemen. Die hele indoctrinatie is, en de volgers ervan zijn, totaal krank- en waanzinnig. En van al dit wordt je gewoon onpasselijk.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Nou, ik denk dat de mislimische vrouwen niet aan die zilveren kut mogen komen.
    Maar … die hebben natuurlijk hun eigen flamoes al om mee te klieren. En ja, die moeten ze ook altijd delen met de heren der schepping.

    Like

 14. BigLJohn zegt:

  Het aanbidden van die steen doet mij denken aan het aanbidden van het gouden kalf uit de bijbel. Hoe het einde kwam voor die gouden kalf aanbidders is bekend. Zo zal het ook voor de Islam volgers eindigen ! Wijlen Saddam Hoessein was er ook zo een. Hij was veelvuldig met SKUT raketten in de weer. Toen een verslaggever aan hem vroeg of alles naar wens verliep, antwoordde hij; Het is KUT !

  Like

 15. Het is het grootste smeerpijpen land, Je kan daar als Europese vrouw daar niet alleen de straat op.

  Like

 16. Charles Martel zegt:

  Kut-aanbidders: van maangod-allah of van krijgsgodin allaat? Ik denk eerder dit laatste.

  Geliked door 1 persoon

 17. Anna zegt:

  Boven staand artikel geeft juist weer hoe de islam is ontstaan…..
  De opmerking in het artikel dat men de religie niet mag bekritiseren zal hier zeker mee te maken hebben.
  Het is inderdaad heel opmerkelijk dat een waanzinnige man ( want Mohammed geloofde eerst zelf dat hij geestesziek was, maar zijn vrouw Aisha zag er wel winst in ) een zeer grote massa zo kan hersenspoelen dat ze deze idiote manier van geloven, nog geloven….. Ik vraag mezelf af hoelang dit nog stand zal houden….En wat zal dan de reactie zijn als ze gaan inzien dat ze door Mohammed al 1400 jaar bedrogen zijn…. Want dat moet toch eenmaal komen….. Dat ze niet meer verder kunnen met elkaar afmaken en onthoofden op grond van een geestes zieke profeet die zegt de hele wereld te gaan regeren…..

  Like

 18. De Ommekeer zegt:

  Is de Islam een criminele organisatie volgens de mensenrechten?

  Als de Islam de mensenrechten en de democratische regering niet erkent, hoe kan je dan een gezonde samenleving hebben? Hoe kan je een ideologie die de mensenrechten niet erkent en daarmee de grondwet niet erkent accepteren in je land? Zijn mensenrechtenschendingen een misdaad? Ik vroeg het aan een bevriende advocaat. Behalve dat hij me adviseerde mijn leven niet op te offeren door dit onderwerp publiek aan te snijden, zei hij JA. Mensenrechtenschendingen zijn een misdaad. Ik vroeg hem of het aanzetten tot mensenrechtenschendingen een misdaad is en ook dat beaamde hij, is een misdaad. Als de Islam mensenrechtenschendingen adverteert dan is de Islam dus een criminele organisatie.
  http://ommekeer-nederland.nl/het-probleem-islam/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s