Oprotpremie = welkomstpremie

screenshot_38

(Door: “Landerdoek”)

Zoals we inmiddels weten, komt meer dan 50% van de ‘vluchtelingen’ uit landen waar niet eens oorlog is, waaronder ook Marokko. Zo zijn er alleen in september al 285 asielaanvragen ingediend door Marokkanen. Wanneer hun aanvraag wordt afgewezen, kunnen ze niet teruggestuurd worden, omdat het land van afkomst hen niet terugneemt. Dat is op zich wel te begrijpen, gezien deze moslims op zekere dag juist Europa moeten erven, en zo is Marokko zijn afval ook kwijt.

Maar onze hoogbegaafde regering heeft daar ook een oplossing voor; geef die lui € 1950,- per persoon als oprotpremie samen met een vliegticket om hen aan te moedigen om terug te keren. Of ze het geld aanpakken en alsnog blijven en/of weer terugkomen onder een andere naam om weer € 1950,- te incasseren, doet het niet toe, want wij willen gewoon vluchtelingen helpen ongeacht wat de consequenties zijn van ons beleid, ook wanneer dit beleid averechts werkt. Want wat wij hiermee bereiken is precies het tegenovergestelde; in plaats van Marokkanen aan moedigen om terug te keren, nodigen wij ze juist uit om naar Nederland te komen. Zo weet de hele arme bevolking in Marokko, voor wie € 1950,- een jaarsalaris is, dat ze alleen even naar Nederland moet komen en de hand uit te steken, en een extra jaarsalaris is binnen.

Oké, hier is een tip voor de regering om het nog slimmer aan te pakken: maak die € 1950,- euro over op hun rekening nog voordat ze vertrekken; zo kost het geen vliegticket. De bevolking van Marokko is maar 35 miljoen, en dat is slechts 68 miljard. Nou en? Dat geld kunnen wij altijd afpakken van de bejaarden, van studenten, politie, en ieder ander die het geld nodig heeft. Want je eigen volk heeft uiteraard geen waarde.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

33 reacties op Oprotpremie = welkomstpremie

 1. Ekster zegt:

  Knettergek is het devies van dit kabinet.

  Like

 2. Kees zegt:

  Wanneer breken we eens met dat Marokkaanse bewind. Dit geeft aan dat de Marokkanen daar net zo erg zijn als hier.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Pleur nu GVD die kudt grenzen eens eejn keer dicht en houdt dit soort gore booslimratparasieten buiten de deur!! Of per direct opsluiten en uitzetten naar waar ze vandaan komen (Belgie??). Ander alternatief is het recht op wat voor uitkering dan ook afnemen van iedere parasiet zolang deze hier geen 10 jaar gewerkt heeft!!
  NL, de compleet geschifte gekke Henkies van de EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ja inderdaad, maar één woord is hier zinvol: KNETTERGEK!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  het zijn ook Albanezen en anderen die dit ook flikken, geen geld mee, oprotten uit Nederland.
  ik ken een vrouw met een Marokkaanse zoon,hij rijdt parkeergarages uit vlak tegen de bumper van de auto voor hem om er gratis uit te rijden, heeft een uitkering, gaat vaak Groningen en laat medische testen op hem uitvoeren,zit een onderzoek kliniek, krijgt 4000,= a € 5000,00 voor, maakt verre dure reizen, licht de verzekering op en dat domme mens zit dat bijna vol trots te vertellen, zij is Nederlands, heeft gescharreld met een troetel marokkaan

  Like

 6. Pieter zegt:

  Leugenaar Rutte sprak over 20 gevallen.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Republikein zegt:

  Is dit het begin van het einde, of zijn we er al overheen!
  Amsterdam moet in de toekomst een bedevaartsoord worden dat jaarlijks tientallen miljoenen pelgrims naar de stad lokt. Stichting ‘Lourdes aan de Amstel’ wil een bedevaartkathedraal op de Zuidas bouwen, naar het model van de Hagia Sophiakathedraal in Istanboel.
  http://www.at5.nl/artikelen/161233/bedevaartskerk-op-zuidas-moet-miljoenen-pelgrims-naar-amsterdam-lokken

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nieuw “Bedevaartsoord”? en dat terwijl de Stille Omgang al jaren geleden is afgeschaft, zover ik weet.
   Of is de Bisschop al overgegaan naar het mohammedanisme ?
   Of VERWARD ?, Zoals hier een paar weken geleden in de oudste Kerk R.K. in Parijs.
   Daar werden de veroveringsliederen van Mo van 1400 jaar geleden gezongen tijdens een R.K.dienst.
   Ze weten niet eens wat ze zingen, HUN EIGEN ONDERGANG:

   Like

 9. tinekevanschagen zegt:

  Weet dit stomme kabinet zelf nog waar het mee bezig is?
  Volgens mij zijn ze stuk voor stuk nog te stom om voor de duvel te dansen!
  En iedereen lult maar wat voor t vaderland weg. m.a.w Ze zeggen nooit iets inhoudelijks!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het idee dat deze booslims geen goede bedoelingen hebben wordt keer op keer bevestigd.
  Het Westen moet nu eenmaal veroverd worden.
  En dan gaat dat leipe kutwijf naar Afrika!
  Een berichtje, zomaar, omdat het kan.
  Ik weet wel dat jullie dit ook lezen, maar het lucht mij een beetje op.

  „Weder Hund, Katze oder Mensch läßt seine Familie allein, wenn sie in Gefahr ist. Wir VERARSCHEN die deutschen IDIOTEN, und sie glauben uns. Allein die Tatsache, daß sie uns glauben, zeigt, wie eingebildet sie sind und wie sehr sie abgehoben haben. Aber das ist gut so, denn in paar Jahren bekommen wir die Einbürgerung. Dann werden wir ihnen zeigen und sie dazu erziehen, die wahre Religion anzunehmen – ob sie wollen oder nicht.
  https://conservo.wordpress.com/2016/10/13/ex-moslem-wir-verarschen-die-deutschen-idioten/
  Het werd ons diverse malen onder de neus gewreven door de “achterblijvers”.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Hoezo Premie ?
  Nog nooit wat van een put uitdrogen gehoord ?
  Aan de lange arm verhongeren laten !
  En afgemagert gaan er ook meer op een retourbootje !

  Like

 12. haha het lijkt wel verkapt ontwikkelingshulp en dat terwijl Marokko ook illegaal uitkeringen ontvangt voor zijn onderdanen……..

  Like

 13. Johan zegt:

  Je ziet al die BNNers en dat tuig van de linkse partijen cq media en neo extreme linkse fascisten met hun porem op de tv ohhhhh wat erg voor die asielzoekers en de ouderen zieken maar laten verkommeren en creperen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Niet vergeten dat we nog veel meer betalen aan Oekraïners. Ook om op te pleuren. En dat de rest van het oostblok hier toeslagen aan komt vragen. En de voorlopige teruggave BTW.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd. De enige oplossing is om ze het land niet binnen te laten.
  En het geld alvast naar de regering sturen is ook helemaal debiel, want dan neemt de regering het geld aan en komen ze alsnog. Dus dubbelop. Wij zijn toch niet zo debiel dat we deze geldwolven niet aan de grenzen tegen zouden kunnen houden en ze niet de asielprocedure in te laten gaan?

  Gewoon aanhouden en terug de grens overzetten. Géén vliegtickets, géén geld. Ze zijn zelf hiernaartoe gekomen en ze kunnen ook zelf teruggaan. Op eigen houtje. Maar het moet gewoon voorkomen worden dat ze het land binnenkomen.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Ik wilde eens in de marokkaanse krant kijken over er iets over werd geschreven.
  Ze hebben daar n.l. een Rubriek “Marokanen overal ter Wereld”.
  Gaat voornamenlijk over marocs in de EU/NL, zoals veelvuldig Abu uit R,dam en die Mevr.Khalib uit de 2e Kamer, worden besproken.
  Maar tot m,n verbazing las ik dat ( ex )-Marokanen die in het buitenland wonen aan hun vroegere Regering in M op moeten geven wat hun bezittingen in buitenland zijn………!
  De foto bij artikel is duidelijk een M,s auto voor een NL-se flat.
  Ex-MRE, encore un semaine pour déclarer vos biens et avoirs à l’étranger
  10 octobre 2016 – 12h40 – Marocains du monde
  http://img.bladi.net/IMG/local/cache-gd2/77/811cff6689ecc72fc1059fa6390fa7.jpg?1476096055
  ( Er is nog maar een week te gaan voor ex-Marokanen om hun declaratie te doen voor hun bezittingen en contanten in het Buitenland.
  http://www.bladi.net/ex-mre-biens-avoir-etranger,46425.html

  Like

 17. ieznogoedh zegt:

  Tendentieus artikel hoor.
  Natuurlijk zijn al die arme mocros en algros naar Nederland gekomen omdat ze door de burgeroorlogen in hun landen zeer ernstig gevaar voor hun leven lopen.
  Met de karige vergoeding die ze meekrijgen kunnen ze misschien een wapen kopen om hun familien en zichzelf te verdedigen of een muur om hun schamele hutje, tralies voor de ramen of stalen luiken en deuren. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die dit die zielige getraumatiseerde vluchtelingen willen ontzeggen.
  Dat er misschien een of hooguit twee tussen zitten die tweemaal of nog vaker komen om zodoende extra te incasseren moeten mensen kunnen begrijpen. Immers, ook onder de autochtone bevolking zijn er mensen die niet helemaal eerlijk zijn. Om dan nu al die vluchtelingen over een kam te scheren kan bijna gezien worden als kwaadaardigheid.
  Eerlijk gezegd kan die vergoeding best wat hoger en dan denk ik aan zo’n 5.000 per persoon, eventueel aangevuld met een levenslange uitkering van 1.000 per persoon per maand.
  We leven in een rijk land en dan kunnen we best eens even wat van onze rijkdom delen.

  Like

 18. Lijkt wel of zij de geldpest hebben, waarom hebben zij ons zo gekort door die bezuiniging. Om het nu lekker royaal aan de Marokkanen en hun familie uit te delen. Wat een kut regering.Ze spelen weer voor Sinterklaas.

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Putin Ally Warns Americans To Vote For Trump Or Face Nuclear War

  Zhirinovsky also shares another feature with Donald Trump: both are outspoken to a fault. Which is why we were not surprised to read that as Reuters reported earlier, Zhirinovsky urged Americans to vote for Donald Trump as president or “risk being dragged into a nuclear war.”

  In an interview with Reuters, Vladimir Zhirinovsky, known in Russia and Europe for his fiery rhetoric, said that Trump was the only person able to de-escalate dangerous tensions between Moscow and Washington.

  On the other hand, Hillary Clinton could spark World War Three, said the Russian who received a top state award from Putin after his pro-Kremlin Liberal Democratic Party of Russia (LDPR) came third in Russia’s parliamentary election last month.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-12/putin-ally-warns-americans-vote-trump-or-face-nuclear-war

  Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  Bondgenoot Putin waarschuwt Amerikanen: Stem op Hillary betekent kernoorlog

  Al jarenlang Ruslands meest flamboyante politicus, Vladimir Zhirinovsky, een politieke bondgenoot van president Putin, heeft het Amerikaanse volk in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat ze op 8 november zullen moeten kiezen tussen vrede of een kernoorlog. ‘De Amerikanen moeten zich realiseren dat als ze vrede op de planeet willen, ze op Trump moeten stemmen. Maar als ze Hillary kiezen, dan betekent dat oorlog. En dat wordt een kort verhaal, want dan zullen er overal Hiroshima’s en Nagasaki’s zijn.’

  Twee maanden geleden gaf Zhirinovsky, die het Westen al vaak verweet hypocriet en decadent te zijn, en gecorrumpeerd door politieke correctheid, ook al een ferme waarschuwing aan het adres van Berlijn. Als dat door zou gaan met het plaatsen van troepen en tanks in de Baltische landen, zo dicht aan de Russische grens, dan zou Duitsland ‘de totale vernietiging’ riskeren.

  ‘Alleen met Trump kans op vrede’

  Alleen Putin en Trump zullen samen de extreme spanningen tussen Oost en West kunnen de-escaleren, en de vrede op het noordelijke halfrond herstellen, zo vindt de nationalistische politicus, wiens Liberaal Democratisch Partij (LDPR) bij de parlementsverkiezingen vorige maand op de derde plaats eindigde. ‘Trump zal een briljante kans hebben om de verhoudingen vreedzamer te maken… Hij is de enige die dit kan doen.’

  ‘Alle mannen praten wel eens zo’

  De gelekte ‘lewd’ tape, waarop te horen is hoe Trump 11 jaar geleden een paar platte opmerkingen over vrouwen maakt, wuifde hij weg: ‘Mannen over de hele wereld zeggen soms dit soort dingen tegen enkel hun kameraden. We moeten alleen naar zijn zakelijke- en politieke kwaliteiten kijken.’

  ‘Winst Trump is gift voor mensheid, Hillary Clinton zal laatste president ooit zijn’

  Hillary Clinton omschreef hij als ‘een kwaadaardige schoonmoeder’, die met haar beleid als minister van BuZa tussen 2009 en 2013 liet zien ‘dat ze hunkert naar macht. Hillary vindt zichzelf de belangrijkste persoon op deze planeet, dat Amerika een uitzonderlijk land is, zoals Barack Obama zei. Dat is gevaarlijk. Ze kan een kernoorlog beginnen.’

  ‘Een overwinning voor Trump zou een gift aan de mensheid zijn,’ besloot Zhirinovsky. ‘Maar als Hillary Clinton wint, zal ze de laatste Amerikaanse president ooit zijn.’ (1)

  Trump en Zhirinovsky willen breken met NWO slang

  Zhirinovsky wordt soms met Trump vergeleken, onder andere omdat hij net als de Amerikaanse presidentskandidaat zijn land met een hek of muur wil afsluiten tegen (moslim)migranten. Beide politici willen breken met het globalistische ‘vernietig de grenzen en culturen’ beleid van het huidige Witte Huis, de VN, de EU, het IMF, Berlijn en het Vaticaan –oftewel de kop van de pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde slang-, en hun landen weer soeverein maken.

  De relaties tussen de VS / NAVO en Rusland zijn sinds de Cuba crisis niet meer zo slecht geweest, mede omdat het ‘kamp Clinton’ Rusland beschuldigt van cyberaanvallen op de servers van de partij, en Hillary de Russen openlijk met oorlog dreigde.

  Spanningen te wijten aan Washington en Brussel

  De grote internationale spanningen zijn uitsluitend aan de globalisten in Washington en Brussel te wijten, die een neonazistische staatsgreep in Oekraïne op touw zetten, een false-flag aanslag op een passagiersvliegtuig uit Amsterdam aangrepen om Rusland zwart te maken, tegen alle eerdere beloften en verdragen in steeds meer troepen, tanks en vliegtuigen naar het voormalige Oostblok sturen, agressieve militaire manoeuvres bij de Russische grenzen en kust uitvoeren, en in Syrië diverse islamitische terreurorganisaties steunen en bewapenen, om de legitieme regering van president Assad, bondgenoot van Rusland, omver te werpen.

  Daarmee opende Westerse elite tegelijkertijd ook de aanval op de eigen bevolking, door willens en wetens een gigantische moslim migrantenstroom te creëren en binnen onze grenzen te halen, met als uiteindelijk doel de autochtone Europese volken door middel van islamisering en de creatie van een totalitaire EU-superstaat van al hun macht, zeggenschap, vrijheid en welvaart te beroven.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Bondgenoot-Putin-waarschuwt-Amerikanen-Stem-op-Hillary-betekent-kernoorlog

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Je moet het geloven!
  Zelfverdediging!

  De Houthi nodigde de Verenigde Staten uit om mee te doen door het schieten van 2 MANPADS raketten op een zeer geavanceerde Amerikaanse oorlog schip!

  Het stinkt!

  Oorlog voor de verkiezingen in de VS of vóór 20 januari 2017?

  Iranian warships deployed off Yemen coast after US bombs Houthi targets – report

  https://www.rt.com/news/362643-iran-warships-yemen-aden/

  Like

 22. Jean zegt:

  En zeggen dat er via een heel goedkope en simpele manier een einde gemaakt kan worden aan die criminele daad gepleegd door politiekers…
  Hoe? Poepsimpel, gewoon die huidige bende wegjagen en vervroegde verkiezingen eisen en dan enkel stemmen op PVV , VB , FN , AfD enz., die EU misdadigers die met onze miljarden sieren en zwierenidem dito wegjagen en opsluiten voor de rest van hun smerig leven dat vol zit met liegen en bedriegen & lullen en zakken vullen.
  Nu doen want het is reeds 15 over 12 met dat moslim/islamtuig op ons grondgebied.

  Like

 23. sophie zegt:

  Onvoorstelbaar. En wie moet dit betalen? Wij allemaal: Ik word, als 73 jarige weduwe leeggemolken door de fiscus en moet op mijn leeftijd nog juridische procedures voeren om die fake aanslagen ongedaan te kunnen maken.

  Like

 24. tinekevanschagen zegt:

  Heb vandaag de grafrechten en onderhoudskosten van mijn man op moeten zeggen
  omdat ik het niet meer kan betalen.
  Er is nergens een potje voor,overal is de deur dicht gegooid!!!

  Fam.wil het niet overnemen.
  En dan lees je dit!!!
  Is het GODVERDOMME niet om te janken?
  Welnu, dat doe ik nu ook!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tinekevanschagen:16.24. uur. Ik huil van binnen met U mee Tineke. Dit is er nu van Nederland geworden. De verantwoordelijken van VVD,CDA,PvdA,D66, interesseert het geen zier. De politiek is ons grootste probleem. WIJ geboren Nederlanders zijn verraden voor OLIE,GELD, en MACHT voor de elite, met voorop het Bilderberg-Koningshuis.

   Liked by 1 persoon

 25. Aegolius cs zegt:

  U zou eens moeten weten vanwege het nondiscriminatie(EUproject) dat politieke vertegenwoordigers uit het land van herkomst een gelijke honorering beuren als van elk gelijk wordt gesteld hoger economisch EU norm.

  Like

 26. Pingback: Oprotpremie = welkomstpremie - Ik zeg NEE tegen EU

 27. Don Tessers zegt:

  GATVERDAMME, STRAKS MOET IK OP BEDEVAART NAAR MIJN EIGEN VADERLAND, MIJN NEDERLAND.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s