Uitzetting van foute migranten – Rasscher zal dit kabinet niet bewegen

screenshot_39

(Door: Dick Kraaij)

Vreemdelingen met wie qua burgerschap en leefbaarheid geen land te bezeilen is, mogen niet worden uitgezet. Bijna een volle regeerperiode had Lodewijk Asscher nodig om daar achter te komen. Het kon niet rasscher? Maak dat de kat wijs.

Woensdagmiddag maakte de minister van Sociale Zaken via BNR bekend dat ons land opnieuw is gebotst op de muur van het internationaal recht.

VVD en PvdA wilden deze sanctie [uitzetting] instellen voor mensen die weigeren hun best te doen om bijvoorbeeld Nederlands te leren. Maar internationale verdragen maken het onmogelijk.

Inburgering zonder de ultieme stok achter de deur. Dat is de omgekeerde wereld. Want in plaats daarvan zouden niet wij, maar migranten en indringers op een muur moeten stuiten — al dan niet letterlijk (het hek tussen Servië en Hongarije; de Trump Wall aan de grens met Mexico; de muur in Israël). Beschaafde landen zouden zelf moeten kunnen bepalen wie zij laten inreizen en blijven. Minister Asscher wekt de indruk daarin mee te gaan, maar “kan het simpelweg niet doorvoeren”, zegt hij volgens BNR:

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
nieuwe-site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op Uitzetting van foute migranten – Rasscher zal dit kabinet niet bewegen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Logisch, dat deze Lodewijk Asscher kandideert zich als lijsttrekker van de alochtonenpartij PvdA, die het land met het vooropzettelijk op gang brengen van de vluchtelingenstromen doelbewust meehielp destabiliseren.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Nederlandje wil graag bij de internationale politiek horen, de consequentie is dat wij braaf alle verdragen nakomen. Geen enkele creativiteit op dit gebied kun je hier verwachten ook al wordt het onze ondergang, de regentenkliek gaat door tot de laatste snik bang als ze zijn met internatonale opgeheven vingertjes te worden nagewezen.

  Like

 4. Staatsrecht voor internationaal recht

  Geliked door 1 persoon

 5. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Vreemdelingen met wie qua burgerschap en leefbaarheid geen land te bezeilen is, zouden niet mogen worden uitgezet.

  Bijna eenn volle regeerperiode zou Lodewijk Asscher nodig hebben om er achter te komen dat hij dit niet eerder kon concluderen.

  Logisch is dan, dat hij zich vervolgens kandideert zich als lijsttrekker van immers de alochtonenpartij PvdA, die het land met het vooropzettelijk op gang brengen van vluchtelingenstromen doelbewust meehielp destabiliseren.

  Like

 6. Grenswacht zegt:

  Grenzen dicht! Nu!

  Like

 7. Mary zegt:

  Dat wisten ze al lang eens kijken als we ze de grens over “brengen” b.v. naar Duitsland, zoekt Merkel het verder maar uit, was haar wens tenslotte of iets verder naar die zandbak gewoon droppen, lijkt me dat niemand iets daar tegen doet, maar dat willen de VVD en PvdA helemaal niet maar de verkiezingen komen er aan he dus je moet wat aan elkaar liegen.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Allereerst nooit, maar dan ook echt helemaal nooit een Nederlands paspoort aan mislims.
  Als ze al zo nodig hier moeten zijn, elk jaar hun verblijfsvergunning laten verlengen.
  Geen werk of zonder licht gefietst? Verblijfsvergunning niet verlengen, tot ongewenst vreemdeling verklaren en … ERUIT!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Allereerst moet het gewoon ONmogelijk zijn om 2 nationaliteiten te hebben, dus incl paspoorten, want die mensen hebben dus ook 2* stemrecht: in ons land én in hun eigen land. Ten 2e als ze géén Nederlandse nationaliteit (meer) hebben – dus afpakken als men zich misdraagt en onze wetten niet respecteert noch taal spreekt – kunnen ze ook makkelijker worden uitgezet want ze moeten minimaal elk jaar hun visum of verblijfsvergunning verlengen. En degenen die een veerblijfsvergunning aanvragen moeten ook een bedrag op een depositorekening storten, bijv. € 5.000,00 per persoon. Dit als zekerheidsstelling voor als ze het land uit verdwijnen eventuele schuldeisers daar van betaald kunnen worden. En als buitenlander dus ook geen AOW-rechten opbouwen en geen bijstand, want je moet gewoon werken en voor je eigen inkomen zorgen. Heb je geen werk of andere eigen inkomsten: geen verblijfsvergunning. Zo gaat het ook in vele niet-Europese / westerse landen en die zijn niet gebonden aan internationale afspraken???? Moet je eens kijken als je als Nederlander een crimineel bent geworden in Thailand of de Filipijnen: je zit zo op het vliegtuig terug naar Nederland……
   Dus waarom zou dat niet andersom kunnen oftewel Nederland moet ze gewoon op het vliegtuig zetten en dan stranden ze wel op het vliegveld in eigen land, so what…..het zijn/is tenslotte hun landgenoot, Marokkaan, Turk, Nigeriaan, Somaliër, Libiër enz enz. Gewoon DOEN, en laat die linkse gutmensch-advocatuur maar lekker procederen…. en zeg desnoods dan maar die internationale afspraken op

   Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Alle kopstukken van de gevestigde kartel partijen azen op hoge internationale functies binnen de EU, VN, IMF, ECB enzovoorts. Dat is de oorzaak dat in Nederland nooit het belang van de Nederlandse kiezer voorop staat. De benaming volksvertegenwoordiger kan het beste uit de van Dale geschrapt worden want deze benaming dekt al jaren niet meer de lading. Afbranden dat zooitje. De tijd van politieke partijen zoals we gewend zijn is voorbij. We moeten naar een systeem waar we op mannen en vrouwen van vlees en bloed en een duidelijk issue kunnen stemmen en niet op sujetten van vlees nog vis. Op mannen en vrouwen waarmee via de stembus afgerekend kan worden als ze in een regeer periode niet naar het volk hebben geluisterd. Weg met de partij politiek. Politieke partijen zijn geperverteerd tot belangenbehartigers van allerlei lobbygroepen, grootindustrieën en internationaal geldwezen. Niet de islam, niet de immigratie en ook niet de terreur is de oorzaak dat we nu tot aan onze oren in de shit zitten. De oorzaak van alle hedendaagse problemen zit in die grote groep politiek opportunisten die ons mandaat niet verdient hebben en boven op alles ook nog het lef hebben zich volksvertegenwoordiger te noemen.

  http://www.werkenwonenwelzijn.nl/index.php?id=28&tx_news_pi1%5Bnews%5D=128&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=aa45e2bcb46e56d688ad432c8f371f8f

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Daarom is het ook het beste dat de EU Brussel wordt opgeheven. Zij zijn niet vanaf het begin gekozen door het volk, dat is één, maar ze vormen ook een broeikast van zichzelf verrijkende politici, die hun eigen belangen hoger stellen dan van die van de burgers van de landen waarin ze regeren en die hun posities te kust en keur misbruiken om hun eigen belangen en wensen en die van rijke en invloedrijke ‘belanghebbenden’ te realiseren.

   Als je niet meer herkozen wordt, kun je toch lobbyen om op een vooraanstaande, overbetaalde positie te komen in de EU, of bij multinationals die belang hebben bij de EU en met name voor de handel. Want waar het in deze ‘werelden’ om draait is geld en macht en met ‘connecties’ sta je sterk om de eerste te zijn die de macht en het geld binnenhaalt. Dat is ook voornamelijk de reden, waarom de politiek geen interesse heeft in de mening en de wensen van de burgers. Het gaat niet om ‘hen’, maar hun eigenbelang en ego staat altijd voorop.
   Als die ‘bond’ genaamd EU, die in deze vorm Europa de mist in heeft geholpen, niet meer zou bestaan, dan gingen landen hun eigen koers uitzetten en werden ze weer soeverein, omdat dan het ‘eigen’ voorop zou staan en het afhankelijk zijn van de politiek aan zijn burgers veel duidelijker naar voren zou komen. Nederland is niets zonder zijn volk.
   De politiek die er nu ‘heerst’ is die van overloop, leugens, verkwanseling, verraad, chantage en egotripperij. Niemand in de politiek is voor het volk bezig, maar alleen voor zijn/haar eigen ego en hun toekomst, behalve bijvoorbeeld Wilders, Farage en Orban.

   Deze laatste drie genoemde personen, daar kan men natuurlijk ook van zeggen dat ze een eigen agenda hebben en ergens naar toe willen met hun protesten en rebellie tegen het ‘establishment’/de gevestigde orde. Zeker hebben ze die, maar in alle eerlijkheid. Hun agenda is die van het volk, want het volk ‘maakt’ het land en niet de politici die in de regering letterlijk ‘zitten’.
   Dat is ook de reden waarom Nederland zo naar de knoppen is gegaan. Het Nederlandse volk is niet meer het Nederlandse volk. Door opgedrongen mislukte integratie van volkeren die veelal crimineel/backwards zijn en met parallelle levensvisie/cultuur/denkwijze/religie/levensbehoefte hier willen leven/vegeteren/overheersen, begint Nederland en de rest van de landen binnen de EU op ‘gebroken-‘ en ‘achterstandslanden’ te lijken en wordt de intelligente evolutie die deze landen in eeuwen hebben opgebouwd, tot de grond toe afgebroken. De Europeanen worden geacht geciviliseerd te ageren op ongeciviliseerde wilden, die vinden dat alles wat hier is, hen toebehoort. Beter gezegd, van de politiek krijgen ze te horen dat ze het maar moeten slikken en accepteren, want deze ‘mensen’ horen er bij en zijn ook Nederlanders. Van de gekke en dus waanzinnig. Het is niet te accepteren en zal dat nooit zijn.

   Like

 10. Harry zegt:

  Asscher is zó stom , dat ie denkt dat een “goed gesprek” met het allochtonentuig hen van hun criminele gedrag zal afhouden .
  Dan ben je toch door een héél onnozele hond gebeten , als je dát nog gelooft .
  Daarom zou hij het niet moeten worden !
  Dat soort lui hebben zó veel tijd nodig om te begrijpen wat er loos is , dat ze door hun trage geest het hele land naar de verdommenis helpen .

  Maar goed , Samsom en Monasch zijn ook niks , maar Samsom weet tenminste hoe ie een partij naar de bliksem moet helpen .

  Samsom moet blijven !

  Like

  • Mirjam zegt:

   Al die ‘zeikerd’ en ‘meelopers’ in zowel de politiek als in de sociale media moeten weg, er moet een frisse wind gaan waaien door Nederland. Opgeruimd staat netjes en nooit meer terug. Leugenaars lopen er genoeg in Nederland rond. In Brussel is nog plaats voor hen, maar ze moeten snel zijn, want daar lopen ze ook op hun laatste pootjes!

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer, dat onze regering en parlement, niet meer voorstellen dan een THEATER.
  We hebben geen fluit meer te vertellen, de communisten der EUSSR zijn hier “de baas”, en Nederland is gewoon ingelijfd als een soort provincie. Ik zie in de verste verte, geen oplossing hiervoor, dan alleen deze: Uit de EUSSR- dat kan volgens artikel 50 van het Verdrag van Maastricht, zie het BREXIT. 2. Opzeggen, opschorten van alle internationale verdragen, en opzeggen van het lidmaatschap van de Verenigde Nazies. Maar als realist weet ik, dat met de huidige politieke elite, van “links tot rechts”, het wensdenken van mij zal blijven.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Het opzeggen van het lidmaatschap van de EU kan ook op basis van het VN Handvest en dus in combinatie met artikel 50 van het Verdrag van Maastricht en/of Lissabon. Zoals je weet Tom, zijn we gewoon de EU ingeluisd ZONDER onze toestemming en zonder ons te raadplegen. En volgens het VN Handvest is dat niet toegestaan: geen enkele soevereiniteisoverdracht naar een ander land of instelling (zoals dus de EU) kan en mag niet zonder toestemming en instemming van de bevolking. Ook geen deeloverdrachten. 1e. Hebben we in dat referendum over de Grondwet in het Verdrag van Maastricht duidelijk NEE gezegd en is die “gewijzigde” Grondwet nooit opnieuw aan ons voorgelegd en dus had de regering Balkenende GEEN mandaat om het Verdrag van Lissabon te ondertekenen….. dus die handtekening is niet rechtsgeldig en eigenlijk een ambtsmisdrijf en in strijd met onze eigen Grondwet.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @exmarineman: 02.29. uur. Klopt wat U zegt. Helaas zal “links”, en de politiek-correcte partijen (elite) hier niets aan doen. Het ergste is nog, dat Rutte (VVD) feitelijk al onze soevereiniteit heeft afgegeven in Brussel, door het ESM Verdrag te tekenen, zonder onze toestemming exmarineman.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Helemaal mee eens.

    Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Waar een wil is, is een weg!
  De gemakkelijkste is een Nexit, stem dus op Geert!

  Like

 13. Hij is een verzamelaar van parasieten en denkt hiermee een groot aantal stemmen te gaan scoren.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Op de Duitstalige site ‘ TANGSIR’ wordt beschreven hoe de chinezen met ‘ andersoortige lui omgaan:… ‘Die CHINESISCHEN ANTI-TERROR-POLITIEK…GEGEN…das…TURKENTUM’. ……….( Hebben OEIGOEREN ook niet in NEDERLAND een tijd geleden…..gedemonstreerd?)

  Like

 15. fleckie zegt:

  Aanvulling: OOK kan men op de Duitstalige site van TANGSIR, op 11.10.2016 lezen:… DIE VERDECKTE..ISLAMISIERING….EUROPAS, ( o.a. WEER de naam…..TURKIJE.!..wordt genoemd, )

  Like

 16. fleckie zegt:

  Het bericht 11.10.2016’die verdeckte ISLAMISIERUNG.. EUROPAS’ waar ik op had geattendeerd is niet meer te vinden op de Duitstalige site ‘ TANGSIR’ . ……….WIE ..geeft iemand anders het recht te bepalen wat ik ..WEL…of …NIET mag lezen, wat ook mij aangaat,, in verband met het…..tot..’knechtschap’ …..(onderdanigheid) brengen door de ISLAM? …ABSOLUUT …niemand toch. ( laten we zorgen a u.b. dat we zo gauw mogelijk.. de ..EU…kunnen..verlaten, willen we ALGEHELE.. BEPERKINGEN!..op ALLE..GEBIEDEN…..VOORKOMEN.

  Like

 17. fleckie zegt:

  ‘ Rememberamalek.wordpress.com, …brengt’ die verdeckte Islamisierung EUROPAS., op 11.10.2016. …………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s