Wie mag het licht bij de PvdA uitdoen? Liever Samsom dan Asscher.

screenshot_53

(Door: Dr. Doom)

Hij doet het toch: Lodewijk Asscher gaat de strijd om het lijsttrekkerschap aan met – in elk geval – Diederik Samsom. Ik ben niet zo van de PvdA, ik denk dat de partij zichzelf heeft overleefd.

De arbeider komt binnenkort op de lijst van beschermde diersoorten, als het al niet te laat is. Echte arbeid – met overalls en vuile handen: daar hebben we in de Europese Unie geschikter landen voor. Beter en goedkoper. Toegegeven: de PvdA heeft veel van de in het verre verleden gedane toezeggingen waargemaakt zoals we al elke dag en in toenemende mate op ’s lands rijkswegen merken (belofte uit de jaren zeventig: ‘Elke arbeider een eigen auto’).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wie mag het licht bij de PvdA uitdoen? Liever Samsom dan Asscher.

 1. MowDes zegt:

  Mister Bron, ik had wel iets anders veracht uit jou pen, dan dit geneuzel van een belegger/uitbater!!!

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  En die gekken van de PvdA verwachten, net als Rutte, dat ze volgend jaar weer terugkeren op het pluche. Die PvdA lobby leeft in een droomwereld vol met waan-ideeen, en dus verwachtten ze niets anders als zou de kiezer in Maart weer massaal op hun PvdA gaan stemmen. Het is echter niet te hopen dat al die weggelopen PvdA kiezers gaan overlopen naar Groen Links, SP en D66. Want dan word het wel lood om oud ijzer !

  Like

 3. Rode rozen, ze kunnen beter een grafkrans om hun nek hangen.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Wat maakt het uit. Zolang het licht maar uit gaat bij de Pvda.

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Vind de ‘3e man’ stukken interessanter dan deze 2 natte scheten, nepJoden! Na maart maar lekker slijmen bij deze/gene vrind voor wat bezigheidstherapie. (ben niet van deze club hoor)

  Like

 6. Elena zegt:

  Helaas zal het rode licht nog niet uitgaan.
  Die rode Monasch heeft veel betere plannen met de asielparasieten.
  Hij vindt dat b.v. de Afghanen beter begeleid moeten worden.
  Dus..niet allemaal in een AZC stoppen…maar er om heen gaan staan.
  Wat hij daar mee bedoelt…weet ik niet.
  Ook hoorde ik een bedrag van 16 miljard?… te geven aan Afghanistan om hun eigen parasieten terug te nemen.

  http://nos.nl/artikel/2137547-strijd-bij-pvda-asscher-tegen-samsom-monasch-tegen-beiden.html

  Like

 7. Leo zegt:

  OP weg met een bloemetje naar de begrafenis van de partij …….
  hoop ik……

  Like

 8. Bernardus zegt:

  Laat men maar niet te hard schreeuwen dat de pvda geen schijn van kans heeft en op sterven na dood is. Er zijn genoeg kiezers die door een populaire slogan over de streep worden getrokken en dan toch weer op deze partij stemmen. Men kijkt vooral naar de eigen situatie op de korte termijn en denkt niet aan de toekomst voor de kinderen en het land.

  Like

 9. Bas zegt:

  Het is te hopen dat Samson of Ascher als lijsttrekker de verkiezingen in gaat. Daarna kan het licht pas echt uit. Deze partij heeft met hun inbreng van de afgelopen 20 jaar, i.p.v. welvaart, tot nu toe alleen maar shit en pulp op- en af geleverd . Niet alleen voor Jan met de pet, maar eigenlijk voor iedereen, specifiek voor de eigen arme tak van de Nederlandse bevolking. Met name die gewone mensen en hulpbehoevenden die zijn belast met een (mobile) handicap en/of een geestelijke beperking. Maar ook de ouderen, chronisch zieken in tehuizen en verzorgingshuizen.
  De PvdA heeft i.p.v. van voor de eigen bevolking te zorgen, opeenvolgend een anti bevolkingsklimaat gecreëerd. Mede door toe doen van de PvdA is Nederland binnen het bereik van buitenlandse criminelen en hand ophouders gekomen die hier hun paradijs zonder grenzen vestigden, waardoor het tegelijkertijd, gezien de camera’s overal in de winkels, een stuk onveiliger is geworden. Nu de bevolking op zeer hete kolen zit, is het te hopen dat of Samson of Ascher de verkiezingen in gaat. Wie weet kan daarna de stekker er definitief uit. Zo is er plaats voor beleid dat beter aansluit op de wensen van de Nederlandse bevolking.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Laat me niet lachen; we komen nooit meer af van de ‘socialist’, die overal ingekropen is en die overal de dienst uitmaakt.
  PvdA, Groen Links, D66, SP; wat maakt het uit?

  Like

 11. Jan zegt:

  Asschers politieke programma: CHANGE! en waarin hij laat zien niets van de islam af te weten, niets van wat in het land en in Europa gaande is, maar star zijn eigen ideologische idiotie wenst te volgen die sociaal democratisch is (dat is net zoiets als democratische islam) en die iedereen dus door de strot geduwd dient te worden hoewel bewezen crimineel.

  ……
  Solidair in een onveilige wereld
  We staan pal voor een eerlijk vluchtelingenbeleid. Natuurlijk vangen we in Nederland mensen op die vluchten voor oorlog en geweld- de verschrikkelijke beelden van Aleppo zeggen genoeg. We gaan het wel anders aanpakken. De meest kwetsbare wijken worden ontzien, we verdelen de opvang rechtvaardig over het land. De aantallen worden begrensd en ieder land in Europa moet zijn steentje bijdragen.

  Wie onderdeel van Schengen wil zijn of Europese subsidies wil ontvangen draagt ook bij aan de opvang van burgers in gevaar. We bieden vluchtelingen de kans om onderdeel van onze samenleving te worden, maar vragen hen snel de taal te leren, direct hun handen uit de mouwen te steken met vrijwilligerswerk en de kernwaarden van onze vrije samenleving te accepteren: gelijkheid van mannen en vrouwen, homo’s en hetero’s, respect voor andersgelovigen en mensen die niet religieus zijn.
  …..
  De open samenleving
  Weg met de extremisten. Dat betekent geen geld meer van extremistische organisaties voor Nederlandse moskeeën. Er moet wetgeving komen om dat af te dwingen. Geen politieke invloed meer onder het mom van godsdienst.
  ….
  Mag ik aannemen dat de islam dus verboden wordt? en DENK?
  Asscher denkt dat deNederlander stom is.
  Meer PvdA holle frasen op: http://www.ad.nl/nieuws/dit-is-wat-ik-wil-met-nederland~aa7b70e6/

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Op naar de 0 zetels voor deze Partij van de Afbraak. Ja de afbraak van Nederland, en de eigen bevolking.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het gaat goed met de PvdA

  Samsom en Asscher opnieuw in aanvaring

  PvdA-lijsttrekkerskandidaten Diederik Samsom en Lodewijk Asscher zijn zaterdag tijdens hun tweede debat in Tilburg opnieuw in aanvaring gekomen over arbeidsmigratie in de EU.

  Net als tijdens het eerste debat in Den Haag maandag sloeg Asscher daarbij een harde toon aan. Hij oogstte hiermee boegeroep uit de zaal. Samsom concludeerde uiteindelijk dat de verschillen minder groot zijn dan ze lijken. ,,Volgens mij komen we er samen wel uit.”

  Asscher wil desnoods met het vrije verkeer van personen in de EU stoppen als er geen einde komt aan de benadeling van Nederlandse werknemers, die het slachtoffer worden van concurrentievervalsing. Samsom vindt het dreigen met weglopen bij de onderhandelingen een ‘loze belofte’. Hij wil altijd blijven ‘doorknokken’. Inhoudelijk staan Asscher en hij voor hetzelfde: voor gelijk werk moet een gelijk loon worden betaald, aldus de huidige PvdA-leider.

  http://www.ad.nl/nieuws/samsom-en-asscher-opnieuw-in-aanvaring~a18ac217/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s