Gauland: Niet over symptomen discussiëren, maar de ziekte genezen

screenshot_79

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat betreft Alexander Gauland (foto) lijdt het geen twijfel dat de autoriteiten in Sachsen een fout maakten. Maar een falen van de staat is dat zeker niet. Het eigenlijke falen van de staat heeft al veel eerder plaatsgevonden en duurt nog steeds voort, aldus Gauland.

contra-magazine

Over de gebeurtenissen rondom de vermoedelijke terrorist al-Bakr verklaart de plaatsvervangend voorzitter van de AfD, Alexander Gauland, tijdens een persconferentie: “Met het oog op de discussie rondom het justitieschandaal in Sachsen moet men zich serieus afvragen of we allemaal nog wel goed bij ons verstand zijn. Zien we door de bomen het bos niet meer? Natuurlijk was het een fout van de autoriteiten om al-Bakr niet speciaal te bewaken, het was echter geen falen van de staat. Het eigenlijke falen van de staat heeft al veel eerder plaatsgevonden en duurt nog steeds voort.”

De kritiek gold de Duitse regering, met voorop bondskanselier Merkel: “De hele opwinding rondom al-Bakr komt met het oog op de veel grotere catastrofe volledig buitensporig en als een soort verdringen over. Het eigenlijke schandaal is het absolute verlies van controle aan de grenzen. De Duitse regering berust in de migrantenstroom en heeft nooit een serieuze poging ondernomen om de sluizen aan de grens te sluiten.”

Gauland ziet een verkeerde discussie: “Het is absurd dat de hele staat gecapituleerd heeft voor de immigratiegolven en dat wij opgewonden discussiëren over een procedurefout. Dat is het eigenlijke falen van de staat en niet de zaak al-Bakr, die slechts een fout van de autoriteiten vormt. Terroristen zoals al-Bakr konden toch alleen maar zo ver komen, omdat de Duitse regering geen controle heeft over de staatsgrenzen. Het is volkomen onzinnig om je over de symptomen op te winden en geen aandacht besteedt aan de ziekte zelf.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gauland: Niet over symptomen discussiëren, maar de ziekte genezen

 1. Sabeltant zegt:

  De ziekte heet islam en zolang het merendeel van de mensen door de politieke elite dom wordt gehouden zal de islam voortwoekeren.
  Op woensdag 15 maart 2017 hebben wij een kans om het tij te keren.
  Dit is ook de laatste keer dat we er iets aan kunnen veranderen, de EU zal daarna alle macht naar zich toe trekken en landelijke politiek mag enkel nog over onbelangrijke zaken gaan.
  De EU zal het voor het zeggen krijgen en die zorgen er tevens voor dat wat voor politiek spectrum een land kiest de EU wetgeving de maat is.
  Het is onze laatste kans om af te komen van een regering die tot doel heeft de Nederlanders uit te leveren aan de linkse machtswellustelingen van de EU.
  En vergis jullie niet, die hebben hun verstand écht niet verloren. Die zadelen de landelijke politiek op met tweedeling en gaan -om de landen te ‘redden’- door met hun plan om meer macht naar de EU over te hevelen.
  Nog vier jaar pappen en nathouden van voornamelijke linkse partijen zal een ramp zijn voor ons land en de EU in de kaart spelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Inderdaad!!..Maar of onze DOMME gehersenspoelde nederlanders hier ook gehoor aan zullen geven betwijfel ik.
  Want als ik de peilingen alweer mag geloven, gaan de zetel aantallen van de partijen die het land alleen maar AFBREKEN gewoon weer omhoog.
  Dus schijnbaar kiezen de meeste mensen toch liever voor collectief zelfmoord!!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Vertrouw niet altijd op peilingen. Die zijn ook vaak links gestuurd. Feiten spreken voor zich, vermoedens en schattingen zijn geen feiten. Want dat wat ze peilen is niet de hele hoop, maar een heel klein gedeelte van die hoop. Wij kiezen Geert en geloof maar dat de Nederlanders door die grote hoop valse vrolijkheid van de partijen heenkijkt. We hebben bijna 8 jaar in de ellende gezeten, waarin de egotrippen binnen de partijen niet van de lucht was en waar ze ons, het volk, meer dan eens belogen, bedrogen en een oor aangenaaid hebben. Wij willen die gebakken lucht niet meer, wij willen de waarheid en niet nog eens dezelfde leugenachtige shit. Wij stemmen Geert, vertrouw daarop. Nee heb je, ja kun je krijgen.

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Die man heeft 100% gelijk! Het is een afleiding van de ‘oorzaak’ van het verval van de regering, en nu hanteren ze weer symptoom bestrijding. Ze blijven geloven in hun leugens, maar ze kunnen niet anders, want het gaat steeds meer bergafwaarts met hen en ze kunnen zelf toch niet toegeven dat het volk van Europa gelijk heeft/had en zij niet.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Het islam gezwel moet met zijn randen worden verwijderd, radicaal! Het alternatief is dat wij verwijderd worden of gedood, keuze is er niet en het wordt ons dagelijks in het gezicht geschreeuwd, zijn we dan allemaal doof?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s