Israël schort samenwerking met Unesco op na Tempelberg-resolutie

screenshot_62

Israël schort de samenwerking met VN-organisatie Unesco op vanwege een resolutie waarin alleen de Arabische naam van de Tempelberg, Haram al-Sharif, wordt genoemd en Israël wordt omschreven als bezetter. 

In de resolutie, ingediend door zeven Arabische landen en door een meerderheid van de Raad van Bestuur van Unesco geaccepteerd, wordt de Tempelberg omschreven als een islamitisch heiligdom. Op het belang van de plaats voor Joden wordt niet ingegaan.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, UNESCO, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Israël schort samenwerking met Unesco op na Tempelberg-resolutie

 1. Aegolius cs zegt:

  De VN is een islamitisch bolwerk verworden.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het links fascistische clubje Unesco hebben samen met de Arabieren Israël verraden, de smeerlappen, wanneer trekt Nederland z’n handen af en stop subsidie aan deze fascisten ??

  Like

 3. Jan zegt:

  Afbreken die rotzooi op de Har ha-Bayit, vermalen en gebruiken in asfalt voor wegen.

  Liked by 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  Het zou de Nederlandse regering sieren als zij ditmaal het enige juiste doet en dat is de VN verlaten. Als je lid blijft van een vereniging die vol zit met Joden haters- 57 islamitische landen en een kutland met een kut regering als bijvoorbeeld Brazilie- dan ben je het blijkbaar eens met hun Joden haat.

  Dan kan de Nederlandse regering en de partijen die deze regering vormen later nooit meer zeggen: wij hebben dat van die Joden haat nooit geweten. De Nederlandse regering collaboreert in de VN met Joden haters.

  Like

 5. janchik zegt:

  Dat deze belachelijke resolutie aangenomen is door 24 in hoofdzaak islamitische landen, waarbij 26 landen hun stem niet uitbrachten is op zich natuurlijk al een lachertje. Die 26 niet stemmende landen moeten zich eigenlijk rot schamen. Waar blijft nu die EU eenheid Rutte. Dit kan je toch niet meer uitleggen aan de gewone man in NL. Hieruit blijkt dus overduidelijk dat die EU geen eenheid is, en ook nooit zal worden. Eruit dus, Nexit.

  Like

 6. willz zegt:

  De Verenigde Nada = NWO.
  Van hen kunnen we geen gerechtigheid of goeds verwachten.
  Ze hebben lang geleden hun geest, ziel en lichaam al verkocht.

  Liked by 1 persoon

 7. VarAway zegt:

  Laat Nederland ook uit deze Unesco club stappen.
  Samen met de V.S.
  Een klein positief puntje.: NL heeft tenminste TEGEN deze resolutie gestemd.
  Laffe Fransoosjes hebben zich onthouden van stemming.
  Zullen zich wel proberen te rechtvaardigen dat ze zich hebben ” vergist “…..
  Zoals ze zich eerder probeerden eruit te kletsen
  .en de Braziliaantjes trouwens ook!

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Eind jaren 90 hebben de pallies stiekem tonnen “afval” van de Tempelberg gedumpt buiten Yerushalayim. Dit is pas door Israel opgemerkt toen de klus geklaard was. (snap ik trouwens niet, maar was nog voor het cameratijdperk). In dit zgn. afval zat veel bewijsmateriaal van de Joodse aanwezigheid op de Tempelberg ver vóór het tijdperk ‘mohammed’. Sindsdien zijn duizenden vrijwilligers elke dag in deze afvalberg aan het “graaien” om de waardevolle artifacten te redden en te restaureren. Trouwens de haathut op de Tempelberg wordt nogal eens als wapenopslag gebruikt. Hoezo heiligdom???? Israel doet er alles aan om het rustig te houden op de Tempelberg. Joden krijgen amper toegang. Zo nu en dan lukt het een Jood om er toch te komen. Al snel komen dan ‘de heksen van haram al-sharif’ op het plein om met hun “heilige kreten” de serene rust te verstoren. AllahMeHoelah met de unesco!!

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Zelfs de VN kan, ondanks welke onzinnige resolutie dan ook, de belofte van God (van Israël) aan zijn volk niet ongedaan maken. Integendeel de VN zal zelf de gevolgen van haar keuzes moeten dragen……………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s