Machteld Zee toont aan: de wegkijkcultuur bestaat écht

screenshot_54

(Door: Sietske Bergsma)

En wat je eenmaal ziet, kun je niet ont-zien

Wat je eenmaal ziet, kun je niet meer ontzien. En soms kijkt de waarheid je zo grommend aan, dat er ook iets moet gebeuren. Bijvoorbeeld nadat je het dagboek van je vrouw vindt die haar seksuele escapades in de cockpit beschrijft, of wanneer een ruzie tussen je collega’s in het ziekenhuis de zorg voor patiënten in gevaar brengt, en dat dit aan de kaak gesteld moet worden. Iets willen ontzien, is zoiets als een opblaasbadje na gebruik weer terug in de verpakking willen proppen, een pasgeboren kind de baarmoeder weer in willen duwen. Het kan niet want het is in your face. En zien zet aan tot actie, omdat het brein nou eenmaal voor een voldongen feit staat.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Machteld Zee toont aan: de wegkijkcultuur bestaat écht

 1. Niets in te brengen tegen dit artikel, zij het dan misschien, dat het percentage soeverein denkende ‘others’, en ‘onafhankelijk denkende feministen groter is, dan de auteur aanneemt. Ze vinden in de MSM geen gehoor, maar dat is een andere kwestie.( Hoewel de argumentatie inmiddels wel de bekende zal zijn, had ik overigens die “idiote reacties” op het boek van Zee tóch wel eens willen lezen.)

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Vele mensen, maar ook een politieke partij als de PvdA, doen niets liever dan de werkelijkheid ontkennen, ja ze doen deze geweld aan. Zo was er eens een leraar die een voorlichtingsfilm liet zien aan zijn leerlingen, aangaande de voortplanting van de mens. Hij zette de film bewust verkeerd op de projector en startte deze. Wat de leerlingen te zien kregen was het volgende; Er liep een kleutertje rond dat plots veranderde in een baby. Vervolgens kwam er een man aanlopen met een witte jas, en stopte de baby terug in de moederbuik van een vrouw. Plotseling werd de vrouw erg dik, maar deze dikte verdween alras. En als slot van de film zagen de leerlingen een man en een vrouw een kunstje maken. En bij de gymnastiekles zei de leraar tegen zijn leerlingen; En hop, nu springen we omhoog, en vervolgens laten we ons langzaam naar beneden zakken. Waarschijnlijk was de leraar een fervent aanhanger van de PvdA. Zulk een soort van leraren die geen verschil meer zien tussen recht en krom, tussen waar en onwaar, en tussen werkelijkheid en fictie ! Zulke linkse schoolmeesters staan veelal vandaag de dag voor de klas om via de leerlingen onze toekomst grondig te doen te verpesten !

  Like

 3. danny zegt:

  Leuk en aardig deze constateringen, maar dit wisten we al.
  Ik wil dat die smerige rotzooi ophoudt!
  Dan bedoel ik policor, bilderbergkliek en islam. allemaal het land er mee uit.
  met godverdomme nou echt afgelopen zijn!
  vieze schijtbakken!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Even wat grappigs tussendoor.
  Hoe denken ze in de biblebelt over homo-sapiens.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s