Marine Le Pen bekritiseert haar tegenstanders: “Geen verschil tussen links en rechts”

screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl bij de Franse conservatieven de voormalige president Nicolas Sarkozy zich warm loopt om volgend jaar als kandidaat aan de presidentsverkiezingen mee te doen, worden hij en zijn partijvrienden nu al door de voorzitter van het Front National, Marine Le Pen, beschuldigd van incompetentie en “verraad” aan het Franse volk.

duits-zuerst

“We worden geconfronteerd met mensen die onze voorstellen na-apen, maar er niet in het geringste van overtuigd zijn”, zei Le Pen met het oog op Sarkozy en andere conservatieven. Hij zou onhoudbare beloftes doen en “verraad” aan de kiezers begaan, zei Marine Le Pen op de zender Radio Classique, en: “Toen ze aan de macht waren, hebben ze niets van deze plannen in de praktijk gebracht.” De partijcheffin en Europarlementariër deed haar uitspraken voor het eerste tv-debat van de conservatieve uitdagers.

Naar eigen zeggen gaat Marine Le Pen er van uit om bij de Franse presidentsverkiezingen in april en mei in de tweede ronde te komen. Het zou geen rol spelen tegen wie ze het zou moeten opnemen, zei de voorzitster van het FN. “Ik zie geen groot verschil tussen de kandidaten van links en rechts.” Alle partijen zouden inzetten op ultraliberalisme en de onderwerping aan de Brusselse richtlijnen. “Ze zijn er niet in geïnteresseerd om het Franse volk zijn soevereiniteit terug te geven”, beklaagde ze.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Marine Le Pen bekritiseert haar tegenstanders: “Geen verschil tussen links en rechts”

 1. Harry zegt:

  Typisch , als ik Marine le Pen , Wilders , Farage of Petry , -om er maar een paar uit te pikken- , iets hoor zeggen , dan heb ik altijd meteen het gevoel dat ze helemaal gelijk hebben .

  Ligt dat nou aan mij ?

  Liked by 3 people

  • Mirjam zegt:

   Nee, dat ligt aan het feit dat ze ook gelijk hebben.

   Liked by 1 persoon

  • voor mij absoluut, maar er zullen ongetwijfeld veel laffe ellendelingen zijn die u dat betwisten 😛

   Liked by 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Nee Harry ,dat ligt niet aan jou en dat gevoel komt , omdat je je door hun GEHOORD
   voelt. . En met al die linkse partijen ben je constant in de contra-mine omdat die de boel
   belazerstralen (wat een raar woord eigenlijk) en dat HOOR je niet alleen, dat VOEL
   je ook. net als ik en heel veel anderen!

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Nee hoor, dat ligt niet aan jou.
   Marine le Pen, Geert Wilders, Nigel Farrage en Frauke Petry hebben gewoon helemaal gelijk. Weldenkende mensen zien dat ook in.
   Linksdenkers met hun psychologische stoornis zien dat dus niet in.
   De Lügenpresse, daar zullen we het maar helemaal niet over hebben. Die buikspreekpoppen hebben eigenlijk geen aandacht verdiend.

   Liked by 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Ze heeft gelijk het zijn allemaal trekpoppen van de EU.

  Like

 3. Ze heeft zeker gelijk, die andere doen maar net alsof. Zodra die aan de macht zijn doen ze weer precies wat ze eigenlijk al eerder wide doen.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Marine heeft volkomen gelijk. De oude politiek is stinkende bagger en je moet er niet intrappen.

  Like

 5. De Ommekeer zegt:

  Is de Islam een criminele organisatie volgens de mensenrechten?

  Als de Islam de mensenrechten en de democratische regering niet erkent, hoe kan je dan een gezonde samenleving hebben? Hoe kan je een ideologie die de mensenrechten niet erkent en daarmee de grondwet niet erkent accepteren in je land? Zijn mensenrechtenschendingen een misdaad? Ik vroeg het aan een bevriende advocaat. Behalve dat hij me adviseerde mijn leven niet op te offeren door dit onderwerp publiek aan te snijden, zei hij JA. Mensenrechtenschendingen zijn een misdaad. Ik vroeg hem of het aanzetten tot mensenrechtenschendingen een misdaad is en ook dat beaamde hij, is een misdaad. Als de Islam mensenrechtenschendingen adverteert dan is de Islam dus een criminele organisatie.
  http://ommekeer-nederland.nl/het-probleem-islam/

  Like

 6. Marine Le Pen bekritiseert haar tegenstanders: “Geen verschil tussen links en rechts” Daar heeft de beste mvr. Le Pen de nagel precies op de kop geslagen. Partij-ideologieën zijn alleen van toepassing vlak voor een belangrijke verkiezing en alles zal ook bij elke partij de retoriek zijn om maar de partij-ideologie naar voren te halen om zoveel mogelijk kiezers achter hun leugens te krijgen.

  Jammer dat het grootste gedeelte van het volk deze bijna “vanzelfsprekendheid” niet door heeft en alleen hun egoïstische financiële toekomst laten bepalen door partij politiek en daar komen ze normaal gesproken pas achter bij de nieuw verkiezingen waarbij het spelletje opnieuw wéér een aanvang neemt. Verkiezingsprogramma’s en regeerakkoorden zijn twee absoluut verschillende dingen die vrijwel nooit samen gaan werken hoe men het wendt of keert mijns inziens.

  Het “egoïstische” volk let vaak op kleine politieke details die hun levens beïnvloeden en zien daardoor niet de grote lijnen van het algemeen maatschappelijk en nationaal belang.

  Like

 7. dees zegt:

  Ze heeft gelijk, nu nog zorgen dat ze met feiten Frankrijk wél beter kan maken en het volk waarschuwt als zij gekozen zou worden het een groot gevecht zal worden omdat vakbonden en vooral de linkse ambtenaren niets ongelegen zal laten haar presidentschap op een catastrofe te laten uitlopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s