Overwinning Oost-Europa: EU wil stoppen met verplichte asielquota

screenshot_56

Angela Merkel en Viktor Orbán

(Door: Emile Kossen)

Het voortdurende verzet van Oost-Europese landen tegen de verplichte EU-herverdeling van migranten lijkt effect te hebben. Europese ministers geven, al dan niet schoorvoetend, toe dat er in het vervolg meer manieren moeten zijn voor lidstaten om solidariteit te tonen.

De Europese ministers van Justitie kwamen donderdag samen in Luxemburg om het gezamenlijke asielbeleid te bespreken, waaronder ook het EU-herverdelingsplan. In mei dit jaar – tijdens de migratiecrisis – stelde de Europese Commissie voor om 160.000 migranten vanuit Italië en Griekenland over te brengen naar andere EU-lidstaten, door ieder lid te verplichten een deel voor zijn rekening te nemen. Nederland steunde het voorstel.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oost-Europa. Bookmark de permalink .

12 reacties op Overwinning Oost-Europa: EU wil stoppen met verplichte asielquota

 1. Steven zegt:

  Nederland steunt altijd alles wat een ander wil..
  De nederlandse regering zijn net kuddekoeien!!

  Like

  • Mirjam zegt:

   En Rutte denkt dat nogmaals een nieuwe termijn te kunnen doen. Alles steunen waar het volk tegen is, vooral stiekem, want dat is zijn credo, de leugenaar.

   Like

 2. Don Tessers zegt:

  Dit is lang niet genoeg. Europa moet direct stoppen met import van MO en Afrika, deze volken hebben hier niets te zoeken.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  daar gaan we weer, verdeling vluchtelingen , Nederland steunt het voorstel, nou wij de autochtone bewoners steunen het helemaal niet, hoeveel mensen proppen we erbij op de al meer dan 17 miljoen inwoners, als ik 6 logeerplaatsen thuis zou hebben en er willen nog 10 personen extra logeren
  dan zeg ik er is geen plek meer, maar Europa blijft doordremmen ondanks protesten van de bevolking

  Like

 4. A.J. de Koning zegt:

  Zo zie je als je gewoon weigert dat de EU uiteindelijk door het stof gaat maar die flapdrol van een Mark Rutte gaat gelijk al akkoord om zijn toekomstige baan bij de EU veilig te stellen, hij heeft maar oog voor een ding en dat is Mark Rutte. Als de mensen zich dat nu eens zouden realiseren als de verkiezingen zijn. Dus gewoon grenzen dicht ga maar naar de islamitische landen daar hoort u thuis.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Prima en het gaat nog verder, zolang het verzet maar groter wordt. Ze weten dat aan de verliezende hand zijn, de EU en Merkel sowieso en proberen met kleine toegiften grotere rampen te voorkomen voor henzelf. Gewoon doorpakken nu, alle landen moeten hun stem laten horen en blijven tegenwerken, zodat het gebeurt zoals wijzelf willen, de burgers van Europa. EU Brussel weg, eigen soevereiniteit en handel met wie we zelf uitkiezen, maar vooral ASIELSTOP, VLUCHTELINGENSTOP, DICTATUURSTOP, ISLAMSTOP, IMMIGRATIESTOP, MERKELSTOP EN ALLE, MAAR DAN OOK ALLE GRENZEN DICHT. BUITENGRENZEN EUROPA ÉN GRENZEN VAN DE LANDEN ZELF!

  Like

 6. Bas zegt:

  Dat is lachen, stoppen als ze al (bijna) binnen zijn. Wat een humor.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze zijn niet binnen en zullen dat ook nooit zijn. Hun ‘plan’ begint af te brokkelen en daarom trekken ze hun ‘gebod’ in. Om het volk te pleasen. Wat ze zich niet realiseren is, dat ze nooit de ‘macht’ over het volk hebben bezeten. Dat was hun fata morgana. Ze geloven in hun eigen sprookjes. Ze hebben niets te zeggen over wat de landen binnen Europa wel of niet moeten doen. Ze leiden onder grootheidswaanzin. De landen beslissen dat zelf. De burgers pikken dat niet, en, om Rutte maar eens even te citeren: WIJ ZIJN MET MEER! Én we hebben lak aan de EU. De EU moet weg en dat zal ook gebeuren.

   Like

 7. Sjaak zegt:

  En nu krijgen die ja k(n)ikkers ze in de schoen geschoven !
  En ze deden een plas, en alles bleef zoals het was !
  FUCK THE EU !
  GRENZEN TOE !
  NU METEEN !

  Like

 8. Zo die hebben we binnen. Kwamen de wijzen niet uit het Oosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s