Proces tegen Wilders gaat door

screenshot_58

(Door: Saskia Belleman)

DEN HAAG – Het strafproces tegen PVV-leider Geert Wilders gaat gewoon door. De rechtbank in Den Haag veegde vanmorgen alle zes argumenten van tafel die de verdediging aanvoerde om het proces te stoppen. Geert Wilders reageerde via Twitter onmiddellijk op de uitspraak. „Vervolgd voor wat miljoenen mensen vinden”, schreef hij.

pvv-nieuwLees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Proces tegen Wilders gaat door

 1. koddebeier zegt:

  Jammer genoeg blijkt dat politiek en de zogenaamde ‘rechtelijke macht’ niet meer gescheiden zijn in Nederland.
  Dit is overduidelijke een politiek proces !!
  De PVV zal ooit de grootste partij worden, dan zal mag ik aannemen een gepaste afrekening volgen en orde op zaken gesteld worden.

  Liked by 2 people

 2. Marlies zegt:

  Ik houd mijn hart vast, gezien de Chohan casus. Wilders MOET veroordeeld worden vóór de verkiezingen. ’t Lijkt China wel…

  Liked by 1 persoon

 3. Peter selie zegt:

  In Totalitaire Regimes worden rechters allemaal door het systeem benoemd. In Nederland worden rechters ook politiek benoemd, dus!!!!

  Het is evenals het vorige proces tegen Wilders, een politiek proces. Islamieten kunnen doen en roepen wat ze willen, dat ze de baas worden en ons allemaal gaan afslachten, het mag allemaal. Rechters blijven doen alsof ze niets zien en horen.
  De Rechtstaat is al lang passé.

  Peter Selie

  Like

 4. ildiko zegt:

  sharia rechters, maar op een dag zullen ze ook zelf terecht staan. Aan alles komt een eind aan.

  Like

 5. Heer M zegt:

  D66 rechters proberen Wilders kapot te maken.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Wel eens gehoord/gelezen dat er alleen al in de stad Groningen honderden wapens zijn!! Je hoeft echt geen academiese opleiding te hebben gehad om te weten wie dat wapentuig zoal in huis/auto heeft. Landelijk gaat het dus om 1000en wapens!! Israeliesetoestanden liggen op de loer in NL!! Moet je op Het Binnenhof mee aan komen!

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Het Openbaar Ministerie is niets meer dan een clubje van de elite om tegenstanders uit de weg te ruimen.
  Wat is het verschil met landen waar je in de bak komt als je iets “verkeerds” zegt of schrijft?
  Het is een blamage voor onze vrijheid van meningsuiting.
  Ik verzoek iedereen maar om in het “verzet” te gaan net als in de tijd van de Duitse overheersing.
  Anonieme aanklachten tegen de politieke elite is de enige oplossing.
  Helaas worden critici op deze wijze gedwongen om ondergronds te gaan net als in de bananenrepublieken.
  Triest om te zien dat de vrijheid waar mijn opa en vader in de oorlog voor heeft gevochten nu door een handjevol moreel superieure elite weggegeven wordt aan voorstanders van een haatzaaiende ideologie.
  Onvoorstelbaar dat ik dit mee moet maken.
  Het land mag van mij in de brand als dit tot een veroordeling leidt want als we ons niet massaal laten horen zijn we sowieso verloren.

  Like

 8. Mary zegt:

  Duidelijker kan het niet worden gemaakt door deze uitspraak, dit stinkt aan alle kanten, ook mensen die “nog” geen PVV stemmer zijn vinden dit zeer bedenkelijk, walgelijk eigenlijk en niets met “recht” te maken hebben maar het levert Geert alleen maar meer meer meer stemmen op, alles wat ze doen om deze man te kleineren zal voor hem werken, smerig gajes. Eens zal hij minister president van dit land zijn en orde op zaken stellen, ik kan niet wachten!!!!.

  Like

 9. Wat zijn dit toch een stelletje vuile landverraders of te wel BRUINHEMDEN. Maar we gaan gewoon door en stemmen met zijn alle op GEERT!!!!!!!!

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  De rechters in het wildersproces “minder”

  Rechters in zaak-Wilders geen lid van politieke partij

  De drie rechters in het Wilders-proces zijn geen lid van een politieke partij en zijn dat ook nooit geweest. Bij het aanwijzen van de rechters is daar rekening mee gehouden. De zaak draait om Wilders’ ‘minder minder’-uitspraak over Marokkanen.

  Extra mediatraining

  De rechters hebben ook extra mediatraining gehad. De drie werden onder meer getraind in het gebruiken van eenvoudige taal.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/rechters-zaak-wilders-geen-lid-van-politieke-partij

  Hendrik Steenhuis: https://www.rechtspraak.nl/Uitspraken-en-nieuws/Bekende-rechtszaken/Strafzaak-Wilders/Documents/Curriculum-vitae-mr-H-Steenhuis.pdf

  Elianne van Rens: https://www.rechtspraak.nl/Uitspraken-en-nieuws/Bekende-rechtszaken/Strafzaak-Wilders/Documents/Curriculum-vitae-mr-E-van-Rens.pdf

  Sybrand Krans: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Documents/Curriculum%20vitae%20mr%20S%20Krans.pdf

  Uit het voorgaande blijkt dat er ECHT wat op het spel staat voor Staat en rechters/OM na het mislukte, ik noem het maar even 1e Wildersproces. Geert Wilders is de PVV dergelijke uitspraken worden in “ons”koninkrijk niet getolereerd.

  Het Om namens de Staat en onder verantwoordelijkheid/aansturing van de minister van justitie die deze zaak voorlegt aan de “onafhankelijke “ rechtspraak”.

  Weinig vertrouwen in voorgaand objectieve benaderingswijze na het eerste Wilders proces en zeker na de uitspraak inzake Raffie Chohan.

  Liked by 1 persoon

 11. Ik heb nu nog meer aan die vuile stiekeme kut moslims. Alles verpesten deze kloothommels, ook onze Kerstviering, maken zij Winterfeest van stelletje goorlingen.

  Like

 12. mahoog zegt:

  Och,die nazi rechters gingen òòk over lijken.

  Like

 13. dondorp zegt:

  hofpredikant hore zeggen god zegent nederland niet meer en ken 15 evanglise die in gebedsvisioen nederland onder water hebben zien staan van mij mag het morgen gebeuren ik ken nederland niet meer terug zoals het was en ze graven het grond onder hun eigen voeten weg

  Like

 14. Heer M zegt:

  Een rechtszaak, tegen ons rechtssysteem, is dat mogelijk?

  Like

 15. Witte raaf zegt:

  Het is inmiddels wel duidelijk dat Wilders uitgeschakeld en monddood moet worden gemaakt!

  Like

 16. Onze regering is een rattennest die de rattenpest verspreiden, maken iedereen ziek.

  Like

 17. Geeft niet zoals bekend breekt a; ver voor de verkiezingen de grote schoonmaak aan.

  Like

 18. Harry zegt:

  Lees ik in het artikel in de telegraaf het volgende :

  “de uitspraken van andere politici zijn op andere plekken en andere tijden gedaan en kunnen niet op één lijn worden gesteld met die van Wilders ” !

  Wat zijn dat voor mongolen die zoiets debiels als argument aanvoeren ?

  Die “andere” uitspraken waren ook op partijbijeenkomsten door politici gedaan !
  En wat maakt het gvd uit of je een uitspraak doet in Groningen , Amsterdam , Leiden of de Veenkoloniën ?
  Geen donder , natuurlijk !

  Twee van de stomste argumenten die ik de laatste jaren gehoord heb !

  We weten nog van de uitspraak door een VOORMALIG POLITIECHEF , dat Wilders “gemold” moest worden en zijn stemmers gedeporteerd EN DAT GVD OP DE NATIONALE TELEVISIE !
  Dat is een oproep tot moord ! En praktijken uit 1940-1945 !
  EN DAT BLIJFT ZONDER GEVOLGEN ?

  Wilders deed geeneens een uitspraak en stelde alleen een vraag : “meer of minder “,
  in een kroegje of zo met een zeer beperkt aantal mensen !

  Dit is je reinste bedrog en corruptie door het OM !
  En een argumentatie die blijk geeft dat ze liegen , bedriegen en zo corrupt zijn als de neten !
  Dat ik dat soort onnozelheid en bedrog nou nog mee moet maken in MIJN EIGEN LAND , is schandalig .
  En dan druk ik me nog buitengewoon diplomatiek uit !

  Stem allemaal PVV en geef Geert de kans om die corrupte rattennesten uit te roken en al die klootzakken in de bijstand te droppen !
  Werkeloos te maken !
  Of in het gevang !

  Like

 19. Pieter zegt:

  Dus als Wilders spreekt voor eigen publiek en aanhang die dezelfde meningen en standpunten delen, dan nog is het schijnbaar verboden om te vragen : “Willen jullie meer of minder Marokkanen”.
  Ik vind dat vreemd, want het is geen haatzaaien als je deze mening toch al met elkaar deelt.
  Dat anderen zich misschien aan deze mening storen is tot daar aan toe, maar in het soort bijeenkomst/vereniging waarin dit werd gevraagd lijkt mij toch de vrijheid van meningsuiting te prevaleren als recht waar niet aan getornd kan worden.

  Like

 20. Mirjam zegt:

  De bedoeling van dit hele circus is niet om alleen Wilder monddood te maken, maar alle burgers van Nederland als er in de toekomst uitspraken zouden worden gedaan tegen buitenlanders, immigranten, Turken, Moslims, Marokkanen etc. Het is namelijk de bedoeling van de regering/de rechterlijke macht, om precedenten en jurisprudentie te scheppen, om opstanden, oproerkrakers te stoppen, door het beroepen op eerdere uitspraken van het gerechtshof inzake gelijksoortige rechtszaken, als die zich zouden voordoen.

  Raffie is daar ook een voorbeeld van. Zij werd veroordeeld voor het vertellen van de waarheid. Al is het maar een voorlopige straf en een geldboete, toch schept dit een waarschuwing. Een waarschuwing voor de toekomst, dat niemand zomaar iets zal kunnen zeggen, zonder dat men er de gevolgen zal moeten dragen. Of het nu waar is of niet, relevant of niet, het is gericht tegen een bevolkingsgroep in Nederland die alleen maar blijft groeien in de komende jaren, en waarvan de regering zich niet kan veroorloven, dat de bevolking zich, zij het terecht, er tegen keert.
  Het multiculti gegeven moet beschermd worden, want deze mensen zullen in steeds grotere getallen deel uit gaan maken van de Nederlandse maatschappij en Nederland. Dus ‘volkerenhaat’ moet in de kiem gesmoord worden. De vrijheid van meningsuiting is relatief, zoals men vanmiddag op het nieuws kon horen, zo zei het Gerechtshof, want deze heeft zijn beperkingen. In niet alle gevallen is vrijheid van meningsuiting geoorloofd, want de waarheid mag niet altijd gezegd worden.

  De allochtonen moeten ten alle tijden beschermd worden tegen racisme en discriminatie, want dat is hoofdthema in de huidige tijd, al wordt al heel gauw iets onder de noemer van racisme en discriminatie geplaatst, ook als is dit niet terecht. En daarom is het goed dat Raffie in beroep gaat tegen de uitspraak van de rechters. En daarom is het heel belangrijk dat wij Geert gaan helpen. We moeten laten horen, dat wij, het volk van Nederland, niet toelaten dat wij monddood worden gemaakt, omdat de regering Geert een hak wil zetten en wil voorkomen dat hij bij de verkiezingen in maart volgend jaar een meerderheid zal halen. Elke achteruitgang voor Geert, is een vooruitgang voor hen. En dat we niet toelaten, dat we nooit meer iets mogen zeggen wat weliswaar de waarheid is, maar beledigend voor de aangesprokene(n), terwijl het andersom wel mag. Meten met twee maten, terwijl rechters juist neutraal moeten zijn.
  Nederland moet weten dat wij burgers ons niet laten manipuleren door ons dat af te pakken, waar we het meeste recht op hebben: onze persoonlijke vrijheid om te zeggen wat ons hart ons ingeeft. Wij zijn Nederlanders en dit is ons land.

  Like

 21. De Ommekeer zegt:

  Waarom haalt wilders de schending van de mensenrechten er niet bij?

  Is de Islam een criminele organisatie volgens de mensenrechten?

  Als de Islam de mensenrechten en de democratische regering niet erkent, hoe kan je dan een gezonde samenleving hebben? Hoe kan je een ideologie die de mensenrechten niet erkent en daarmee de grondwet niet erkent accepteren in je land? Zijn mensenrechtenschendingen een misdaad? Ik vroeg het aan een bevriende advocaat. Behalve dat hij me adviseerde mijn leven niet op te offeren door dit onderwerp publiek aan te snijden, zei hij JA. Mensenrechtenschendingen zijn een misdaad. Ik vroeg hem of het aanzetten tot mensenrechtenschendingen een misdaad is en ook dat beaamde hij, is een misdaad. Als de Islam mensenrechtenschendingen adverteert dan is de Islam dus een criminele organisatie.
  http://ommekeer-nederland.nl/het-probleem-islam/

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het is mensenrechtenschending onder het mom van een ‘religie’ annex indoctrinatie. Het is zelfs een ‘sekte’ die oproept tot haat en verderf, door dat te prediken, maar ook uit te voeren, wat in de koran zwart op wit staat vermeld, die discriminerend en racistisch bezig is om het bestaansrecht van ‘anders gelovigen’ te ondermijnen door het niet dulden van andere religies naast die van henzelf. Een goede advocaat zou dit moet aanhalen en naar voren brengen. Dat wat ze Geert Wilders en Raffie verwijten, is dat waar de islam zichzelf aan schuldig maakt en daardoor indirect het hele ministerie en de Trias Politica.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s