Seksmeute van Keulen: Onderzoek tegen politieagenten wegens openbaarmaking van de gebeurtenissen

screenshot_72

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat een of meerdere politieagenten de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht in Keulen bekendmaakte(n), stelt het openbaar ministerie nu een onderzoek in. Zonder dit lek zouden deze gebeurtenissen echter nauwelijks bekend zijn geworden. In Duitsland wordt men voor de waarheid bestraft.

contra-magazine

Ook al leidde het onderzoek naar de rond 1.200 aangiftes wegens de seksuele overvallen tot nu toe slechts tot 19 vonnissen en ook al werden deze gebeurtenissen eerst door de verantwoordelijken van de politieleiding en de politiek en daarna door de media in de doofpot gestopt, maakte een “lek” bij de politie van Keulen zelf het pas mogelijk dat de hele zaak überhaupt bekend werd. Want als het aan de verantwoordelijken had gelegen, dan zou men dit het liefst zo goed mogelijk onder het tapijt hebben gestopt.

Een intern rapport van de federale politie vermeldde namelijk een spitsroeden lopen voor vrouwen en een totale overbelasting van de politieagenten, die bij de laatste tot frustratie leidde. Maar het doorgeven van protocollen van acties en foto´s van bewijsmateriaal aan de pers geldt als schending van het dienstgeheim. Daarom wordt er volgens de “Süddeutsche Zeitung” nu een onderzoek ingesteld naar de agenten.

Want als het aan de leiding van de stad en de politie had gelegen, die nog op Nieuwjaarsochtend in een persmededeling berichtten van een vreedzame sfeer, dan zou men dit alles liever hebben verzwegen om immers geen vreemdelingenhaat aan te wakkeren. Maar in plaats daarvan is dankzij de leugen en de halve waarheden het tegenovergestelde gebeurd – de mensen werden alleen nog maar kwader. In feite een hoge voorzet voor de AfD.

In feite had het totale falen van het Keulse establishment alleen gevolgen voor de hoofdcommissaris van politie, die daarom werd ontslagen. De politieke verantwoordelijken verschuilen zich achter de autoriteiten en spelen de onschuld. In plaats daarvan moet(en) nu de klokkenluider(s) aangepakt worden die voor de publicatie verantwoordelijk is/zijn. Duitsland is echt niet meer te helpen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Seksmeute van Keulen: Onderzoek tegen politieagenten wegens openbaarmaking van de gebeurtenissen

 1. tinekevanschagen zegt:

  Natuurlijk mag de waarheid niet meer gezegd worden.
  In Nederland ook niet , dat hebben we wel gezien met Raffie!
  Liegen,bedriegen en vooral zwijgen is het motto!
  Don t shoot the messenger!!!

  Like

 2. Eduard uit Breda zegt:

  Kan de Duitse vakbond de agenten niet beschermen tegen deze onzin of zijn die er alleen voor de linkse politieke gutmenschen

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen!!
  Verschil tussen rechter+OM Duitsland en NL is minimaal, want beiden worden enkel en alleen maar door de corrupte politiekers aangestuurd. Of nu Geert veroordeeld moet worden op politieke gronden of dat in Keulen men dreigt de klokkenluider aan te pakken, er wordt gewoon geen recht meer gesproken!! Hierdoor heeft de bevolking so wie so geen enkel ontzag meer voor de corrupte rechters in NL die vandaag nog eens duidelijk hebben laten blijken dat ook zij zielige ratachtige buikspreekpoppen zijn van de politiek!! En in Germany moet de politie luisteren naar de orders van stazi pishoer Merkel!!!
  Alle tegenstanders van beide regiems moeten monddood gemaakt worden om de gewenste islamisatie plaats te kunnen laten vinden!!.

  Like

 4. Benesha zegt:

  George Orwell was net als Aldeous Huxley lid van the Fabian Society en een ingewijde in wat de elite wilde en zou aanrichten. Hij heeft dit voorspeld. De waarheid wordt door het ministerie van waarheid bepaald en door niemand anders. We leven in Orwelliaanse tijden.

  Like

 5. Jan zegt:

  Hitler wint nog steeds.

  Like

 6. Harry zegt:

  Zijn we die moffen toch nog een beetje vóór .
  We hebben hier nu een instelling die klokkenluiders in bescherming neemt .

  Had hier vorige week nog een gesprekje met een agent , toen ik hem op een misstand wees zei ie : “ik kan er ook niks aan veranderen” .
  Maar dan kun je toch protesteren bij je superieuren ?
  Dat werkt contraproductief VOOR MEZELF UIT ! , was het antwoord .
  Ergo , het zijn volgzame lafaards !
  Daar hoeven we echt niks van te verwachten .

  Liked by 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Wiens brood men eet, diens taal men spreekt gaat op voor heel het NL politie apparaat. Het is ook lastig om principes te hebben en daardoor je redelijk betaalde baan kwijt te raken en zo zie je maar weer dat voor geld, het aardse slijk, iedere politie agent te koop is en daardoor steeds vreemdere dingen gaat doen. Op een gegeven moment zelf eigen bevolking deporteren, enkel en alleen maar om hun armzalige baantje te behouden.

   Het bovenstaande begint meestal als aspirant met het leren van het zwaar verneuken van de medemens door ongelooflijke zeikboetes in het verkeer uit te delen voor een paar km te hard of als debiele machtsgeile parkeerwachter die er genoegen in schept om burgers een 90 pleuro oor aan te naaien, tja, dan moet je wel uit een bepaald soort (nsb) hout gesneden zijn!!!!!!!

   Ooit begon mijn ex over een baan als parkeerwachter of als controleur van hondenbelasting om maar een baan te hebben, nu dat heb ik er ff heel snel uit gepraat!! Je gaat een medemens geen oor aannaaien omdat de smerige “elite” ratten geld nodig hebben om uit te geven aan zaken die compleet belachelijk zijn!!

   Like

  • hendrikush zegt:

   Zo zitten de meeste mensen in elkaar: Horen, Zien, Zwijgen.

   Like

 7. Duitsland offert alles op ze verloochenen zelfs hun eigen volk hiermee..

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De hele politie ‘cultuur’ is er een van onwetendheid, gebrek aan kennis en angst voor je hachje. Dit wat er nu weer in Duitsland gebeurt is van hetzelfde. Wéér symptoombestrijding en dit maal onderling de Rechtstaat. Het verschuiven van de schuld naar de laagste orde, want die mogen de klappen opvangen voor het miserabele beleid en de leugens. Natuurlijk hebben zij eraan meegewerkt, want ze hebben de ‘orders’ van ‘links’ boven uitgevoerd, maar dan nog, nu krijgen zij weer de volle schuld van het debacle en worden ze ‘afgemaakt’ voor de ogen van de burgers, want het zijn toch maar pionnen die gemist kunnen worden uit de ‘liever zij, dan wij’ linkse regering.

  Hier maakt deze ‘regering’ wederom een grote fout, want het kan niet anders of de politieagenten zullen dit niet pikken. Ze weten dat het om hun hachje gaat en dat ze ‘opgeofferd’ zullen worden, maar als zij ‘gaan’, dan ‘gaan’ ze niet alleen, denken ze. Ze zullen in opstand komen, tegen de regering, tegen de overkoepelde macht, omdat ze er genoeg van hebben om de zondebok te zijn voor iets waar ze, in alle onderdanigheid, aan hebben gehoorzaamd door de ‘bevelen’ uit te voeren die leiden naar deze catastrofe. Ze zullen zich tegen de politiek keren, dat weet ik zeker en dan heeft ‘die Leitung’ er een tegenstander bij.

  Iedereen die iets van schaak afweet, die weet dat je geen pionnen moet verspillen in het spel. Want het zijn de pionnen, die juist je hachje kunnen redden als het einde nabij lijkt. Stomme zet van de regering, maar ze zullen er nog veel meer gaan maken, dit is pas het begin. Op naar de waarheid en de rechtvaardigheid van het gelijk!

  Like

 9. dees zegt:

  Wat een ziek zootje, je merkt dat de socialisten binnen de politie de politiek-correctheid boven alles (het Duitse volk) laten prevaleren.

  Eduard, van de Duitse vakbond hoeven de straatdienders niets te verwachten, die vakbonden hebben de taken van de politie al net zo kapot gemaakt als de NL bonden hier een teringzooi voor de dienders hebben gemaakt. Het kantoor personeel en de leiding van de politie maken door hun meerderheid het voor de straatdiender onmogelijk te functioneren zoals het behoort.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het maakt niet uit, hiero of daaro, agenten zijn deurwaarders.
  Mijn vadertje zei 50 jaar geleden dat Duitsland de oorlog gewonnen had.
  Het onderwijs liet een ander geluid horen, ik vond het toen al onwijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s