UNESCO . . .

screenshot_68

BREAKING NIEUWS: UNESCO verklaart Stonehenge tot islamitische heilige plaats, persoonlijk door Mohammed gebouwd. Geen enkel verband met antieke Britten.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, UNESCO, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op UNESCO . . .

 1. Wachteres zegt:

  Is dit een grapje???

  Like

 2. Willie zegt:

  Daar was de pedo-killer VEEL TE LOMP voor .Nu met al t moderne gerei nog kan men dit niet re-construeren, laat staan 1400 jaar terug
  Trouwens , Stonehenge is op zn minste 3- 4000 jaar oud , toen was er (geluk voor de mensen van toen) helemaal geen sprake van die debiel en zn death-cult
  Dat de unesco maar beter zn geschiedenis gaat leren , die jan-mn-klotens (plat Vlaams voor idiote zakkenwassers)

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  De islam was nog niet eens uitgevonden door die pedofiele moordenaar toen Stonehenge al al lang en breed stond.
  De islam heeft in haar 1400 jarig bestaan trouwens nog nooit, maar dan ook nog nooit iets bijgedragen aan de wereld. In feite heeft de islam nooit meer gedaan dan andermans kunst roven en vernietigen. Het beste dat de islam ooit heeft voortgebracht is terug te brengen tot een kleedje naar het oosten.
  Het zijn idioten die van verkrachters en rovers uitgegroeid zijn tot een leugenachtige bende die liegen zo’n beetje tot nationale trots hebben verheven.
  Stonehenge vermoedelijk 3000 jaar voor onze jaartelling 3000 jaar eerder dan de christelijke religie en zelfs 3700 jaar ouder dan de de hele islam.
  De UNESCO zijn een stel idioten die je nu dus niet meer serieus kunt nemen.

  Like

 4. Witte raaf zegt:

  Geintje…….toch!?

  Like

 5. Cathja zegt:

  UNESCO kunnen we vanaf nu toevoegen aan de lijst met krankzinnige instituten! Ik kan bijna niet geloven dat ze het bovenstaande menen, zó absurd is dit!
  Vandaag las ik elders (ik weet niet meer waar) dat Nethanyahu de samenwerking met UNESCO stopt, vanwege hun leugenachtige uitspraken over Joden en hun relatie tot Jeruzalem.
  UNESCO doet totaal geen onderzoek naar de historische feiten, zowel wat de Joden en Jeruzalem betreft, alsook hun uitspraken over Stonehenge.

  Opheffen, dit nutteloze instituut!

  Like

  • Jan zegt:

   Het is dan ook onderdeel van de Verenigde Nazi’s

   Vorig jaar startte die nazi-organisatie met hun antisemitische jihad:

   UNESCO Declares Rachel’s Tomb, Cave of Patriarchs Muslim Holy Sites
   UNESCO has approved a resolution condemning Israel for its alleged attempts to change the status quo on the Temple Mount, but a bid to declare the Western Wall as a Muslim holy site was dropped from the resolution before the vote.

   Twenty-six countries voted in favor of the resolution, which condemned “aggression and illegal measures taken against the freedom of worship and access of Muslims to Al-Aqsa mosque and Israel’s attempts to break the status quo since 1967.”

   The U.S., U.K., Germany, Netherlands, Czech Republic, and Estonia voted against the resolution.
   ….
   http://www.breakingisraelnews.com/51910/unesco-declares-rachels-tomb-cave-of-patriarchs-muslim-holy-sites-jerusalem/

   Like

 6. Karen zegt:

  Persoonlijk door mohamed gebouwd 🙂 🙂 ? Hoe en vooral ook wie zijn daar zo opeens achter gekomen 🙂 ?
  Volgens mij had mohamed wel wat anders te doen dan bouwen….
  En Stonehenge is toch echt veel te oud om door mohamed persoonlijk gebouwd te kunnen zijn. Schijnt oorspronkelijk wel soort offerplaats te zijn geweest, dat past dan wel weer goed bij hun cultuur.

  Like

 7. carthago zegt:

  De kalifaatratten mochten willen een steen boven op een andere steen te kunnen plaatsen, die handigheid bezitten ze niet. Ze kunnen er alleen mee gooien, naar elkaar en naar mensen die wel iets kunnen. De enige vergelijking met stonehenge is het tijdperk waarin ze nu zelf nog leven.

  Like

 8. Dat Unesco-verhaal kan m.i. totaal niet kloppen. Die gek van Mohamed begon pas 700 ná Chr. met zijn poppenkast en Stonehenge was m.i. veel eerder aangelegd.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Was het niet die Tiran Erdogan die 2 jaar geleden bij zijn bezoek aan Cuba de wereld er aan herinnerde dat Columbus bij ,t aandoen van de nieuwe Wereld in de Carribbean als eerste een moskee spotte op een van de
  San Salvador eilanden ?

  Like

  • Thoth zegt:

   Jazekéééér :

   – de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weet het zeker: niet de vikingen of Columbus ‘ontdekten’ Amerika, maar de moslims.

   en voor de rest b.v. :

   – President Erdogan over de westerse wereld : “Ze zien eruit als vrienden, maar willen ons dood hebben, ze genieten ervan om onze kinderen te zien sterven. Hoe lang zullen we dat nog accepteren?” (Hürriyet)
   – de aarde is rond, maar zeven- tot achthonderd jaar eerder ontdekte de moslims dit al lang, aldus Fikri Işık, de Turkse minister van Wetenschap, Industrie en Technologie. (Hürriyet)

   Liked by 1 persoon

 10. C.A.Barstow zegt:

  Zijn ze nu helemaal krankzinnig geworden?
  of is het weer een broodje aap?

  Like

 11. Dit is een moskee uit het stenentijdperk.

  Like

 12. Don Tessers zegt:

  Opheffen al die idiote clubs van de NWO

  Like

 13. volksrechter zegt:

  Breaking news !…….. de inhoud van mijn gat en Allah zijn tweelingen, na het uitschijten en doortrekken heb ik mijn gebed gedaan voor die dag, linkse debielen van Unesco !

  Like

 14. Republikein zegt:

  Ja, satire, maar je kunt alles verwachten dus slecht voor de gezondheid.
  In mijn speurtocht om een verklaring te vinden voor deze gehersenspoelde`doodscultuur kom je regelmatig interessante artikelen tegen.
  Wat de kenners bijna allemaal gemeen hebben is de conclusie dat pislam niks van doen heeft met religie!
  Zo is er de simpele vraag wat de mensen bezig hield voor Mekka en Medina.
  De voorouders van haatbaarden hadden niks of afgoden.
  En neuken is van alle tijden, dus dat tlet niet mee.
  Echter zijn er ook artikelen van kenners die een andere mening zijn toegedaan, mogelijk na consult van Gabriël, de aartsengel die vrede aankondigt.
  Ik las o.a.:

  Zoals wij Jezus kennen, zo kennen zij de profeet Mohammed als verkondiger van het geloof.

  Het begin van de Islam loopt gelijk met het begin van het Christendom. Beiden kennen Noach, Mozes, Abraham, Jezus en natuurlijk Mohammed. Mohammed kreeg een boodschap van God : “Er is geen andere God dan Allah en Mohammed is zijn profeet.”

  De leer die Mohammed kreeg is dezelfde als die van de profeten van het Oude Testament. Mohammed voerde verschillende Heilige Oorlogen tegen de vijanden van Allah.
  Een andere kenner schreef:

  Verder bestudeerde professor Pape de 315 de zelfmoordaanslagen die wereldwijd gepleegd werden tussen 1980 en 2003. Hij kwam tot het besluit dat wereldwijd de meeste zelfmoordaanslagen niet gepleegd werden door moslims, maar dat het overgrote deel gepleegd werd door de Tamil Tijgers van Sri Lanka, een seculiere marxistische groep die voornamelijk rekruteert bij Hindoes. Het zijn ook de Tamil Tijgers die de zelfmoordvest uitvonden die later door Palestijnse plegers van zelfmoordaanslagen werd overgenomen.

  Zelfs wat in de pers islamitische aanslagen genoemd worden, blijken volgens deze professor voor twee derden uitgevoerd te worden door niet-religieuze groepen. De professor voert aan dat zelfmoordterrorisme geen zaak is van individuele fanatici, maar dat deze aanslagen een politiek strategie weerspiegelen en een politiek doel dienen. Groepen die bezette landen en gebieden als hun eigen land beschouwden, eisen toegevingen inzake nationale zelfbeschikking.

  Hun terreurdaden zijn een “extreme strategie voor nationale bevrijding” en dus een uiting van een extreme strijd voor nationalisme. Volgens deze professor hebben 95% van de aanslagen wereldwijd deze bedoeling. Zelfmoordterrorisme heeft dus weinig of niets met eender welke religie dan ook te maken.

  De professor stelt dat niet alle bezettingen van landen leiden tot zelfmoordterrorisme. Deze aanslagen vinden vooral plaats wanneer de bezettingsmacht een andere religie aanhangt dan het land dat bezet wordt. Door dit verschil in religie slagen terroristenleiders er beter in de bezetter te demoniseren vanuit een scheefgetrokken interpretatie van hun geloof.

  Minder dan 2% van de aanslagen in Europa de laatste 4 jaar was het werk van moslims. Dat minimaliseert de dreiging die van deze terreur uitgaat niet, maar plaatst het wel in de context.

  Dan ben je toch goed van het padje.
  Het steekt af tegen mijn mening die ook te vinden zijn in artikelen en/of boeken met een context waarin ik me beter kan vinden?

  ‘Het doel van Mohammed, de Khalifa, de Mahdi en alle gehoorzame moslims is het bereiken van maar één ding, en dat is de verspreiding van de enige glorie van Allah als de opperste god door middel van de jihad en oorlog, totdat er niemand meer is die niet wil zeggen dat er geen god buiten Allah is, en Mohammed zijn boodschapper is’, met geweld.

  ‘Onthoud dat het verschil tussen het christendom en de islam in één zin is samen te vatten: Het christendom is Calvary (Golgotha), de islam is Cavalry (cavalerie, oftewel: kanonnen). Het doel van Mohammed, de khalifa, de Mahdi en alle gehoorzame moslims is het bereiken van maar één ding, en dat is de verspreiding van de enige glorie van Allah als de opperste god door middel van de jihad en oorlog, totdat er niemand meer is die niet wil zeggen dat er geen god buiten Allah is, en Mohammed zijn boodschapper is.’
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/wat-zegt-de-bijbel-over-de-islam.html

  Nou, k hou erover op, straks bonst de gedachtepolitie op mijn deur.
  Hav’n nice day!

  Geloof is geen wetenschap, lekker puh!

  Like

 15. Kritiek op de islam is verboden. Laten wij lekker volharden met het verbodene te doen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s