“Wir haben es nicht gewusst”: Koning en prinses Beatrix niet op de hoogte van belastingdeal

screenshot_60

Koning Willem-Alexander en prinses Beatrix zijn niet op de hoogte van de vermeende compensatieregeling voor het koningshuis die in 1973 in het geheim zou zijn afgesproken.

“De koning en zijn moeder hebben nooit gehoord van de vermeende compensatie”, zei premier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

De premier heeft de koning woensdag gesproken over de kwestie. Willem-Alexander heeft Rutte toen medegedeeld nergens van af te weten. Volgens Rutte willen de koning en prinses Beatrix dat er zo snel mogelijk opheldering komt.

De premier kan die opheldering op dit moment nog niet bieden. “Hoe het zit, weten we nog niet. We zoeken uit”, zei hij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Graaien, Hypocrisie, Koningshuis, Nederland, Overheid, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Wir haben es nicht gewusst”: Koning en prinses Beatrix niet op de hoogte van belastingdeal

 1. Laat me niet lachen………………………viezerikken zijn het…………………je zou ze toch voor het tribunaal zetten……………

  Like

 2. Het is toch duidelijk als die drol van een Rutte er zich mee bemoeid is er nooit iets aan de hand wat het Koningshuis betreft. Nou ze weten meer dan ze laten blijken en drol Rutte zal ze de duimschroeven echt niet aandraaien.

  Like

 3. wauso zegt:

  Je kunt het deze mensen toch niet kwalijk nemen, dat ze niet alles weten !

  Like

 4. BertG. zegt:

  Of ze het nou wel of niet wisten, maakt het nog iets uit, het zijn die slijmballen die dit soort constructies bedenken.
  Om vooral de oranjes nergens last van te laten hebben.
  Die gasten checken niet hun afschriften of er weer wat bij of af gehaald is.

  Like

  • fleckie zegt:

   Hebben hoogst waarschijnlijk een ECONOOM in dienst, die hun ‘ zaakjes’ regelt/regelde,( was vroeger ook zo, vooral bij de DUITSE FURSTEN, waaraan ze ook nog een hypotheek hadden verschaft, en als de hypotheek afgelost moest worden, …..werd er gewoonweg een HETZE/ POGROM ontwikkeld, ( door lasterpraat, en waren de JODEN weer eens ALLES kwijtgeraakt!!!)

   Like

 5. Karen zegt:

  Daar wisten ze niets van af…….en dat moeten wij geloven? Nou die Overbodige heeft geld zat, ik zou zeggen doe eens een keertje niet zo moeilijk en doe een beetje sociaal en betaal het terug. Gespreide betaling is bespreekbaar. En als we dan toch bezig zijn verkoop die boot van Beatrix of spreek af dat ze nu eindelijk zelf het onderhoud gaat betalen. Nog beter zoals de heer Wilders zegt ga gewoon belasting betalen zoals wij allemaal doen. En het aller, aller verstandigste schaf dat hele koningshuis af zijn we van heel veel gezeur af. Leve de republiek!

  Like

  • wim zegt:

   Rutte heeft al gemeld dat van terugbetalen geen sprake kan zijn…

   Like

   • Mirjam zegt:

    En Rutte heeft het recht om over de terugbetaling te beslissen? Het is belastinggeld, bedoeld voor Nederland. Als een burger niet betaald, krijgt hij boete of gevangenisstraf. De burger krijgt ook geen compensatie. Niemand staat boven de wet. Het koningshuis ook niet. Dus zij dienen ook hun belasting te betalen, juist zij… Bovendien is het zo, dat dit jaren geleden, tegenrechtelijk, is besloten, zonder confirmatie van het volk, dit is dus een strafbaar feit en valt onder belasting ontduiking.

    Het is ook niet ‘gedogen’ van een niet conforme situatie, ondanks de vele jaren dat dit al duurt, dus het valt ook niet onder gewoonterecht.
    Het zijn privé afspraken, welke niet hadden mogen gemaakt worden. En het kan niet zo zijn dat zij er totaal niets van hebben geweten, want dat kan niet. Elke belasting adviseur ziet die constructie zo, door naar de inkomsten en de belastingen te kijken.
    Rutte kijkt weer weg, net zoals altijd, en hij wilt weer verkozen worden voor het niet opkomen voor de burgers. Burgers die hij keer op keer in de steek heeft gelaten. En nu weer, want hij kiest weer de kant van de dader, in plaats van het slachtoffer.
    Rutte, nooit meer aan de macht, nooit meer…

    Like

 6. Och, dat ze er niets van afgeweten hebben kan ik me nog wel voorstellen: Als je het mij vraagt, danken ze er namelijk helemaal nooit over ná, waar het geld vandaan komt: Het is een natuurlijke zaak, dat het geld maar op hèn af komt stromen en het komt ze tóe. Vinden ze.
  In de jaren ’50 en ’60 schijnt Juliana af en toe te zijn gaan winkelen zónder geld op zak, omdat ze er geen benúl van had, dat aankopen meestal meteen betááld dienden te worden, in plaats van dat men de rekening wel naar Soestdijk zou sturen -hoewel talloze winkeliers nota bene ook nog zo gek waren om haar alles zomaar cadeau te doen, zodra ze doorkregen, met wie ze te maken hadden! Waarschijnlijk is dat toen wel tot ze doorgedrongen èn blijven hangen: Op sommige punten zijn die nep-oranjes dan weer nèt mensen.

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Haha wat dom van haar, maar misschien hoopten deze winkeliers haar als vast klant te krijgen of hofleverancier te worden.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dat denk ik ook:”Ze denken er helemaal nooit over na>>waar het vandaan komt”.
   In de jaren ’50 moet U toch te jong zijn geweest om zich dat te herinneren ; van dat “winkelen” in Baarn van Mevr. J. von Mecklenburg-schwerin.
   De anekdote erover zal ik maar niet herhalen hier.
   Maar het is toch een vast-staand feit dat dat soort mensen geen idee heeft van geld, laat staan dat zij zich kunnen indenken hoe een gewoon mens moet rondkomen.
   Van dat “niet-hoeven-betalen” door de diverse winkeliers in Baarn ( Viktor ! ), had ik nog niet bedacht.
   Maar het is [sommige] mensen “eigen”, dat geslijm om ook te kunnen denken iets met de Hogere regionen te maken kunnen hebben.
   Voor mij hoeft dat allemaal niet.
   Toen Wim alex een jaar of wat geleden “ingezegend” werd tot Koning van NL [ Kroning bestaat niet in NL ], zaten wij hier ook te kijken in de keuken.
   Wij vielen bijkans van onze keuken-kruk af toen we zagen in A,dam…………..eenen Herault, die het blijde nieuws luidkeels aan het Nederlandse völk verkondigde dat er een nieuwe Koning was.
   Die herault was n.l onze vroegere buurjongen uit NL van 30 – 40 jaar terug.
   Hij is door eigen :”verdienste” al bekend/beroemd genoeg, maar nu behoort hij blijkbaar ook tot de inner-circle des konings.
   Maar als ze in ongenade komen, dan gaat alles ook razend snel.
   “hoge bomen vangen veel wind” zou ook kunnen worden vervangen door:
   “Hoe hoger de boom, hoe zwaarder de val”.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik zie nu pas mijn fout: Ze was toen al getrouwd dus heette zij toen geen:”Mevr. J. von Mecklenburg-schwerin”, dat was haar meisjesnaam, maar: Juliana von lippe biesterfeld, de achternaam van haar echtgenoot Bernhard

    Like

   • Mijn waarde delamontagne, ik mag dan al vanaf pakweg mijn 20ste een verstokt Republikein zijn, vraag mij iets over de ins and outs van de nep-oranjes en redelijke kans, dat ik het kan beantwoorden:
    Een Republikein moet namelijk weten, waarover hij het hééft.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Nou niet vanaf m,n 20ste, dat Republikein. Meer in m,n “ouderdom”.
    Een aantal jaren geleden toen ze daar zo vermomd in de moskeet in Dubai of Qatar of ergens arab, rond liepen in die zwarte troep en met zwarte handschoenen aan.
    Ze hoorden toen negatief nieuws hierover vanuit NL.
    Het antwoord van hen [ Bea & Max ], “nee hoor, niks geen armoe……….het zijn hier net kleine Paradijsjes”.
    De kampen waar die arbeiders in hokken, heeft ze niet gezien.
    Maar zelfs in dorpen ver in S.A, is armoe.
    Paradijsjes, gestoord zijn ze.

    Like

 7. Beetje dom, zou Maxima zeggen, want nu krijg je allerlei geruchten en speculaties. Sommige van die geruchten duiden op een verzwegen vermogen tussen de 1 à 2 miljard. Hier wist het toenmalige parlement ook wellicht van en is het één grote criminele bende. Als dit klopt moeten er koppen gaan rollen !!! Mag ik ff kotsen!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ze wisten het niet!

  LAAT ME NIET LACHEN!

  Nou vooruit, wees sportief en betaal al dat onterecht verkregen geld aan het volk terug; mét rente!
  Jullie hebben nog genoeg poen over!
  Koop je maar een speedbootje minder.
  Of een nieuw jurkje van een dure couturier.

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nu hebben ze hun “speedbootjes” of andere ” hebbedingetjes.
   Zoals al door andere reageerders werd gezegd:”dat soort mensen ( onder elkaar AANGEDUID als: “ons soort mensen”), heeft helemaal geen idee van geld.
   Dat had Marie Antoinette [Capet ] , die in het “Petite Trianon “herderinnetje” speelde met haar hofdames, ook niet, toen het Franse gepeupel kwam klagen:”Sire, ,t volk lijdt honger, het heeft geen brood” en zij antwoordde:”Maar dan eten ze toch cake”. !
   Enige tijd later viel heur hoofd in de mand.
   ( n.b.; dat spelen als herderinnetje deden de “Högere Kringen” toendertijd om zich in-te-kunnen-leven in de gewone mens………………)

   Like

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne14 oktober 2016 om 19:38

    Zich inleven in de “gewone mens”:

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Grappig…………..
    Ik wist niet er een filmpje over was. Ja zo leer je het harde “landleven” wel kennen, de nobility.
    Maar ze spreken wel Engels, die adele dames.
    De echte boerinnen zagen er anders uit………

    Like

 9. OphEUffen zegt:

  Komt mooit uit. De enige die er vanaf wist, Prins Bernard die kennelijk de deal sloot met onze corrupte belastingdienst, is dood. En de nabestaanden acteren een ‘wir haben es nicht gewusst’. How convenient.

  Like

 10. Jade zegt:

  “We zoeken het uit” ,dus ga er maar vanuit
  dat we er nooit meer iets over horen.

  Like

 11. Beatrix was er ooit bij toen Juultje het “besprak “hoorde ik net op het nieuws!!!!!

  Like

 12. Juliana schijnt ook nog een bastaardkind te zijn geweest dus er kan straks een enorme beerput open ! Kappen met die zooi !

  Like

 13. aquarius4422 zegt:

  Duits bloed verloochent zich niet.

  Like

 14. Gewoon opheffen en afboeken die kolderieke zooi met dat zogenaamde koningshuis van bastaarden. Scheelt weer een hoop belastinggeld.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Volkomen gelogen. Absurd dat je niet zou weten, waarom je overladen wordt met belastinggeld.

  Like

 16. Pieter zegt:

  Ach nee toch, ze hebben ook zoveel voordeeltjes dat ze het niet meer bij kunnen houden.

  Like

 17. Harry zegt:

  En de huidige familie is geen haar beter .
  Pieter van Vollenhoven ging op vakantie naar Zwitserland , maar aangezien zijn auto schade of een technisch probleem had , ben ik vergeten , kreeg meneer een huurauto mee naar Zwitserland . Een heel luxe Mercedes , als ik me goed herinner , van de firma Van Dijk , in Rotterdam .
  Daar in Zwitserland reed ie iemand van de sokken en had forse schade .
  Mijn zegsman wist niet precies of het vanwege de drank of vanwege de gladheid kwam .
  Afijn , hij kwam met een vliegtuig terug en de garage kreeg het adres waar ze de auto op konden halen……………….
  De rekening is nooit betaald .

  Wereldvreemd tuig ?
  En dat is dan een veiligheidsexpert ???

  Optiefen met dat hele zootje !
  Inclusief die flapoor .
  “Flappie” voor zijn vrienden .

  Like

 18. C.A.Barstow zegt:

  Er is niets nieuws onder de zon, in de middeleeuwen werd het klootjesvolk ook al bestolen en bedonderd door de toenmalige elite, oud nieuws dus.

  Like

 19. Don Tessers zegt:

  Heel deftig lijkt mij dat in Koninklijke kring bij overlijden een deftige notaris uit de hoogste rangen zich mag buigen over nalatenschap en ook over papieren die Koninklijk zijn ondertekend door opa Bernhard om een voordeel te behalen voor zijn gezin en natuurlijk overdraagbaar aan de Koninklijke nabestaanden. Dus zoals gebruikelijk zal deze deftige notaris een zeer lange sessie hebben gehouden op Soestdijk om het een en ander uit de doeken te doen. Daarbij lijkt het mij zeer onwaarschijnlijk dat voor en nadelen ter plekke onder het deftige Koninklijk tapijt is geschoven. Dus de moeder en haar moeder wisten ervan en de papieren zijn veilig opgeborgen in een koninklijke kluis met het zegel van de notaris. Heel deftig geregeld allemaal.Alleen ja toen waren de kinderen nog kleine prinsjes van geen kwaad bewust en zal oma Beatrix toch heel snel op een deftige wijze het een en ander moeten verklaren, want anders snapt Rutte het niet meer.

  Like

 20. Onno zegt:

  En laten we niet vergeten: psychopaten weten nooit iets en zijn altijd onschuldig.

  Ondertussen vallen de door handelen en nalaten (een psychopaat doet niets als ie jou ziet verdrinken) van de massamoordenaars gruwelijk vermoorde normale mensen overal uit de bomen. Denk aan de wingewesten Brabant en Nederlands Indië. Denk aan de hongerwinter (V-Mann Bernhard heeft gezien zijn psychopathische persoonlijkheid ZEKER Arnhem verraden en eerst trouwens Nederland met huid en haar in handen gespeeld van Hitler, door Wilhelmina zodanig voor psychopaten kenmerkend te brainfucken, dat ze de grondwet aan haar laars heeft gelapt en in Engeland is gaat zitten fantaseren dat ze nog koningin was). Denk aan “de vliegende doodskist” en aan de ultracentrifuges voor Pakistan en via via Noord Korea en Iran. Mogelijke gevolgen in de toekomst: gruwel, lijken en nog eens lijken en gruwel.

  Het was geen vlucht, maar wijsheid die haar deed gaan……… (en die aan vele tienduizenden Nederlandse staatsburgers zoniet het leven, dan toch vaak de fysieke en psychische gezondheid heeft gekost).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s