Bonusquote: steeds meer SP-stemmers vluchten naar de PVV

screenshot_97

(Door: Bert Brussen)

 ‘Nederland is toch al vol?’

“Monique is SP-stemmer, maar ‘kritisch’. Ze vindt de partij te soft over de radicale islam en over de vluchtelingencrisis. “Nederland is toch al vol?” Haar man, van oorsprong ‘hartstikke rood’, overweegt om over te stappen naar de PVV. Hij is niet de enige: Monique heeft een SP-vriendin van Surinaamse afkomst, die bij de komende landelijke verkiezingen eveneens op Wilders wil stemmen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Immigratie, Islam, Nederland, PVV, SP. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bonusquote: steeds meer SP-stemmers vluchten naar de PVV

 1. koddebeier zegt:

  Zou nu is eindelijk de Nederlandse kiezer ontwaken ?????

  Like

  • Drs.P. zegt:

   K denk het van niet, als er straks echt weer gestemd moet worden gaan ze gewoon weer op de slinkse ratten stemmen, want ja die PVV is toch wel een beetje te errug hoor!!
   We hopen wel dat ze PVV gaan stemmen, maar we verwachten eigenlijk toch van niet, net zoals het altijd gaat!!

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Een goede beweging. Ik ben niet zo van het socialisme maar ontwaakte kiezers zijn altijd welkom.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ja de SP is ook van de motie Halsema.
  Als je moslims in je buurt niet prettig vindt, moet je niet bij de SP wezen.

  Ander minpuntje is de haat en nijd, die SP-ers verspreiden. Ze hebben nog al wat kraaktuigh en linxdebielen op het pluche en dat straalt slecht af op de serieuze politiek en belemmert vaak een normaal debat. En dat de SP hun IS en AFA-tuigh inzet tegen Nederlanders is natuurlijk ook voor velen een brug te ver. Menige SP-er zal graag neonazi’s af laten tuigen, maar gewone Nederlanders, die demonstreren, die moet je met rust laten.

  Tot slot; ook de SP zit in menige coalitie dingen te doen, waar nette socialisten zich voor kapot zouden schamen. Zoals in de provincie Brabant.

  Like

  • exmarineman zegt:

   AAnvulling: en de SP heeft ook vóór de motie gestemd om de islam in Nederland te beschermen en ze heeft ook tégen de motie gestemd die huwelijken van moslims met kindbruidjes moest verbieden en daarmee zijn ze kennelijk nu ook voor pedofilie…..

   Like

 4. Mary zegt:

  En zo zijn er zoveel mensen die dit niet hardop ventileren maar zeker PVV gaan stemmen, iedereen ziet wat er gebeurt middels dit rampenclubje VVD, PvdA, SP, CDA, D66, Groen links en nog een paar brulapen, hoe ze dit land naar de knoppen helpen, de Islam verwelkomen en hun “waarden en normen” zelfs verdedigen en vooral de Nederlandse burger in alles leeg melken en laten staan van jong tot oud, steeds meer mensen gaan zich verzetten in binnen en buitenland tegen de dreigende Islamisering, de EU en zijn rampen plannen. er boeken over schrijven of zich op een andere wijze laten horen, beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald zou ik zeggen.

  Like

 5. zomaar zegt:

  dat er Surinaamse mensen er zijn die overwegen op de PVV , te gaan stemmen verwondert mij niet , zo sta ik bijna dagelijks in contact met Indische mensen , die zeker zijn van hun keus om pvv te stemmen, zelfs hele families.

  het zit hem hierin wie waar woont !, woon je in wijken waar veel moslims (opgedrongen) wonen , dan is je keus heel makkelijk gemaakt .

  Like

 6. Hoe meer PVV stemmers hoe meer vreugd.

  Like

 7. Ik zou zeggen WELKOM, DIT IS EEN HELE GOEDE KEUS EN LEKKER BLIJVEN ZITTEN!!!!

  Like

 8. BertG. zegt:

  We moeten het maar afwachten met de verkiezingen of dat ook zo is.
  Mensen zeggen wel meer wat.

  Geliked door 1 persoon

 9. De SP is oorspronkelijk ontstaan uit radicaal-linkse stromingen, die tevens het karakter van die partij hebben gevormd, laten we dat niet vergeten. Ze zijn dan toevallig EU-kritisch, maar al veel minder islam-kritisch en hebben intern vreemde trekken, zoals de afdrachtregeling. Alles bijeen genomen zie ik mensen, die zich eerder binnen díe partij thuisvoelden, niet snel of blijvend overstappen naar de PVV -en vice versa: Zelf zou ik er bv. niet aan moeten dènken! Ik heb vanouds gewàlgd van hun partijstructuur en in de jaren ’80 waren ze voor mij voornamelijk “die tomatensmijters.” Of één en ander daar intussen veranderd is? misschien, maar met dat eerste imago zijn ze voor mijn gevoel besmet, zodat ik ze nu nóg niet hoef. En, zoals gezegd: Zij, die van zoiets het aantrekkelijke inzien, zullen zich, vrees ik, weer niet thuisvoelen binnen de PVV; het gebeurt nu eenmaal vaker, dat twee partijprogramma’s op één of een paar punten raakvlakken hebben, maar op andere weer kloven, die onoverbrugbaar blijven. Wie in een opwelling overstapt vanwege het éne, kan later weer net zo gemakkelijk weer afhaken vanwege het andere.

  Like

 10. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

  32 417 Kabinetsformatie 2010
  Nr. 36 MOTIE VAN HET LID HALSEMA C.S.

  Voorgesteld 27 oktober 2010

  De Kamer,

  gehoord de beraadslaging,

  overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;

  overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;

  overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;

  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,

  en gaat over tot de orde van de dag.

  Halsema

  Cohen

  Pechtold

  Roemer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s