Mees (13, blond) ging naar een zwarte school en werd doodongelukkig

screenshot_95

(Door: Bert Brussen)

Maar of u het geen ‘zwarte school’ wilt noemen, want dat is kwetsend

“Inmiddels erkennen ze een verkeerde keuze te hebben gemaakt. Het Waterlant College bleek een zwarte school te zijn. Wat heet: Mees was de enige blanke in zijn klas. En al snel doodongelukkig.

“Mees is een sociaal jongetje, heeft twee grote broers, zit op voetbal, we wonen in De Banne [Buiksloot, Amsterdam-Noord], dus hij is echt wel wat gewend. Maar hij viel er compleet buiten. In de pauzes praatten zijn klasgenootjes Turks en Marokkaans. Hij werd uitgemaakt voor ‘tata’, kaaskop en kut-Hollander.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Amsterdam, discriminatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Racisme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mees (13, blond) ging naar een zwarte school en werd doodongelukkig

 1. Neem de Partij DENK het ook op voor deze jongen die op een smerige manier gediscrimineerd wordt. Wat moeten we nog aan gaan horen en meemaken. REGERING HET VOLK WIL DIT NIET LANGER MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOP HET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik kan het woord vluchteling niet meer uit mijn strot krijgen. ONZE KINDEREN LIGGEN NU HET MEESTE AAN ON HART!!!!!!!!!!!!NIET DIE SMERIGE PARASIETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Survival of the fittest begint bij de scholing door de overheid aangeboden.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  ARD-reportage: strijd in de klas
  Buitensluiting van Duitse leerlingen
  ”Ze worden niet iedere dag met een mes bedreigd…, maar de kinderen met een migratieachtergrond hebben het hier duidelijk voor het zeggen”, aldus de directrice van de school.

  Kampf im Klassenzimmer: Deutsche Schüler in der Minderheit (video)
  http://mediathek.daserste.de/sendungen_a-z/799280_reportage—dokumentation/5288502_kampf-im-klassenzimmer–deutsche-sch-ler-in-der-min
  Deze link werkt wel:
  http://schampi.com/space/index.php?option=com_content&view=article&id=6652:kampf-im-klassenzimmer-deutsche-schueler-in-der-minderheit&catid=45:islam&Itemid=112
  ARD heeft het eruit gegooid.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  beDENKelijk…………

  Like

 5. Steven zegt:

  Schrale troost…de geest is immers al uit de fles, en steeds meer mensen beklagen zich hierover.
  Bij politieke partijen begint het ook al langzaam te ontwaken dat we min of meer FOUT bezig zijn.
  Dus ‘bij uitkomst’ roepen ‘discriminatie’ om zo weer je ZIN te krijgen, om vervolgens daarna onderling te roepen wat voor DOM volk we wel niet zijn, gaat dan straks ook niet meer werken!

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Je kunt je kind niet op een zwarte school plaatsen, dat kun je nooit meer goed maken.
  En buiten het pesten en jatten is het natuurlijk zo dat het onderwijs berbers is.
  Komt je kind van school, dan heeft het niks geleerd en krijgt het een veterstrikdiploma.
  Eén van de redenen waarom ouders de steden ontvluchten is allochtoons onderwijs. En terecht. Ik kan het weten,want ook ik haalde ooit mijn kinderen van school. Mijn jongste zat op een Jena-planschool, omdat de school minder zwart was. Maar uiteindelijk even linx was en even slecht was voor normale kinderen.

  Like

 8. Hans zegt:

  De Amerikanen zeggen gewoon:

  Hoe donkerder,
  Hoe stommer.

  Like

 9. Karen zegt:

  Tja je zal als kut Hollander maar in Nederland wonen. Dan mag en kan je natuurlijk niet verwachten overal zo maar welkom te zijn, niet gediscrimineerd te worden omdat je blank bent, en Nederlands te kunnen spreken met b.v. je buren en klasgenootjes, tsss kom nou hoe naïef ben je? Als je je als Nederlander ergens gewenst wil voelen en niet racistisch behandeld wilt worden dan rot je maar op naar. Ja waar kunnen wij ook al weer naar toe, ben het even kwijt.

  Like

 10. A.J. de Koning zegt:

  De directeur van het Waterland College heet Rick D’Ancona, waar heb ik die naam eerder gehoord? Het zou best eens familie kunnen zijn van die gestoorde oud-PVDA minister Hedy en dan wordt veel duidelijk.

  Like

 11. Fubar zegt:

  En het Parool, waar de ‘quote’ vandaan komt, stopt het stukje lekker achter een registratiemuur, want ongemakkelijk denk ik dan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s