Open brief van een wanhopige moeder: Gezin verlaat München vanwege “mislukte integratie” – Duitse burgers de “grootste minderheid zonder lobby”

screenshot_89

(Door: Sonja Ozimek – Vertaling: E.J. Bron)

Een wanhopige moeder schrijft een brief aan de burgemeester van München, Dieter Reiter. Zij en haar gezin willen nu weg uit München: “Ik wil graag dat mijn kind Duits leert, dat het waarden krijgt doorgegeven waar ik ook achter sta. Maar ik wil niet dat mijn kinderen onder zulke onvriendelijke omstandigheden opgroeien. Samenvattend word ik hier geconfronteerd met toestanden die me het gevoel geven dat wij hier eigenlijk niet gewenst zijn. Dat ons gezin hier eigenlijk niet tussen past. Mijn man zegt vaak dat hij het gevoel heeft dat wij inmiddels de grootste minderheid zonder enige lobby zijn.”

epoch-times

“Nu wil ik u in een soort afscheidsbrief mijn beweegredenen meedelen waarom ik met mijn gezin de stad en in het bijzonder het stadsdeel Milbertshofen/Am Hart verlaat. Ook op het gevaar af dat niemand het interesseert. Ik ben het kwijt!” zo begint de open brief van een 35-jarige moeder van twee zoons aan de burgemeester van München, Dieter Reiter.

Onder de titel “Waarom mijn gezin München verlaat” stuurde de moeder de brief ook aan “Focus Online”.

Daarin schrijft Anna H. (naam veranderd) dat zij met haar beide kleine zoons (1 en 2 jaar oud) en haar man in een helft van een kwalitatief goede dubbele woning in Milbertshofen/Am Hart woont. Voor Münchense omstandigheden zou haar gezin een zeer goede beginsituatie hebben.

“Ik kan op grond van onze goede situatie thuis blijven en voor mezelf en mijn gezin zorgen. We wonen echt heel mooi met veel ruimte en een tuin in het groen. Dus waarom zou een gezin als het onze besluiten om deze situatie op te geven en de stad te verlaten?”, vraagt Anna H.

Daarna omschrijft de moeder hoe ze met haar man naar Milbertshofen/Am Hart trok en daarna haar eerste kind kreeg. Destijds zou ze ermee begonnen zijn zich te informeren over instellingen waar ze met haar kind andere moeders en kinderen kon ontmoeten. Ze zou enkele hebben gevonden.

“Ik wil nu graag vertellen over mijn ervaringen. Ik ga er namelijk van uit dat uw kinderen ( als u die überhaupt heeft) niet in zulke instellingen verkeren, dat zij niet met het openbaar vervoer reizen en ook geen onderwijs genieten in openbare scholen in ´probleemwijken´. Ik ga er van uit dat u en andere politici hier zelden of nooit gaan wandelen . . .”, schrijft de moeder.

Geen kans om zich te “integreren”

Op een morgen heb ik deelgenomen aan een vrouwenontbijt. “hier ontmoette ik ongeveer 6-8 moeders, deels met hun kinderen. Alle vrouwen droegen een hoofddoek en geen van hen sprak Duits. Behalve de sociaalpedagogische leiding. Deze heeft me toen relatief snel meegedeeld dat ik het waarschijnlijk moeilijk zou krijgen om me hier te integreren”, aldus Anna H. in haar brief.

“Ik wil hier graag nog over opmerken dat ik Duitse ben”, schrijft ze verder. “Ik spreek vloeiend Duits en ik draag geen hoofddoek. Dus heb ik een beetje geglimlacht en zei toen dat ik zou proberen me te integreren. Helaas had ik voor het vrouwenontbijt, waarvoor iedereen iets mee moest nemen, salami en ham bij me gehad. Daarmee had ik natuurlijk nog minder kansen op integratie. Het is me tijdens dit vrouwenontbijt, dat eigenlijk integratie bevorderend dient te zijn, niet gelukt om Duits met iemand te praten en daarvoor was absoluut ook geen interesse. Ook de leiding stond hier niet op en ook de vrouwen zagen zich geloof ik al als gezworen Arabisch-Turkse groep die gewoon gebruik wilde maken van de ruimte.”

Ondanks de slechte ervaringen vroeg Anna H. de leiding naar alternatieve groepen, waar ze zich wellicht met haar kind beter op haar plaats zou voelen. Maar de leiding zei alleen dat er op dinsdag een groep zou zijn die uitsluitend uit Chinezen zou bestaan en dat ze daar helemaal geen kans zou maken zich “te integreren”.

De interesse van veel migranten om zich te integreren is “nul”

Daarna zou Anna H. de leidster hebben aangesproken over de familiebrunch op zondag. “Misschien zou mijn man dan ook een keer kunnen kennismaken met andere vaders en zouden wij als gezin aansluiting vinden”, dacht ze. Maar de moeder werd er onmiddellijk op gewezen dat de brunch in aparte ruimtes zou plaatsvinden. Mannen en vrouwen gescheiden. “Dat is nu eenmaal zo gelopen”, aldus de leidster tegen Anna H. “Ik dacht eerst dat het een tamelijk slechte grap was. Helaas was dat niet zo.”

Ook in een speelgroep met begeleiding zonder ouders had Anna H. slechte ervaringen. “De leidsters deden het fantastisch met de kinderen, maar de eersten hebben al gauw de handdoek in de ring gegooid, omdat de leiding van de instelling ook hier een vorm van integratie wil doordrukken die gewoon niet functioneert”, schrijft ze.

Ze zou er eerst op gewezen zijn dat haar kind geen varkensvlees voor het ontbijt zou mogen meenemen. “Hallo?! We zijn hier in Duitsland!”, schrijft de moeder. Ze moest “helaas ook vaststellen” dat de interesse van veel migranten nihil is om zichzelf en hun kinderen te integreren.

Duitsers “zijn inmiddels de grootste minderheid zonder welke lobby dan ook”

Maar dat is lang niet alles, want ook in de speeltuin zouden “deels zulke verschrikkelijke toestanden heersen, die ik mijn kind niet kan aandoen.” 90% van de kinderen en ouders zou daar geen Duits spreken. “Ik zit daar op een bankje tussen mensen die in het gunstigste geval alleen een sigaret roken. Meestal heeft men ook een biertje in de hand en eentje rookt ook graag een joint terwijl zijn 1,5 jaar oude dochter in de zandbak speelt”, beklaagt Anna H. de toestanden.

En omdat zij graag andere omstandigheden voor haar kinderen wil, zou haar gezin nu vertrekken.

“Ik wil graag dat mijn kind Duits leert, dat het waarden doorgegeven krijgt waar ik ook achter sta. Maar ik wil niet dat mijn kinderen onder zulke onvriendelijke omstandigheden opgroeien. Samenvattend tref ik hier toestanden aan die me het gevoel geven dat wij hier eigenlijk niet gewenst zijn. Dat ons gezin hier eigenlijk helemaal niet tussen past. Mijn man zegt vaak dat hij het gevoel heeft dat wij inmiddels de grootste minderheid zonder welke lobby dan ook zijn.”

Voor iedereen bestaat er inmiddels een instelling, voegt Anna H. er aan toe, “een bureau, een openbaar belang, maar voor een heteroseksueel getrouwd echtpaar met twee kinderen, niet werkloos en geen twee linker handen, niet gehandicapt of islamitisch, is geen interesse meer.”

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Sonja Ozimek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Open brief van een wanhopige moeder: Gezin verlaat München vanwege “mislukte integratie” – Duitse burgers de “grootste minderheid zonder lobby”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Waarschijnlijk zullen vele andere ‘Duitse’ gezinnen dit voorbeeld volgen. De openvallende plaatsen zullen opgevuld worden met islamitische gezinnen. Nog enige tijd later, als de kinderen wat groter zullen zijn, zal deze omgeving ongetwijfeld een ‘no-go aerea’ worden.
  Het zal de overheid in deze gemeente worst zijn. Als ze maar op het plûche kunnen blijven zitten en herkozen zullen worden.
  Muchenstan in Beyerstan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Pieter zegt:

  De Duitse z.g. politieke elite is psychisch ziek.
  Het is moeilijke voor normale mensen om te leven in zo’n zieke heilstaat waar integratie van een kant moet komen nl. die van de autochtone.

  Geliked door 1 persoon

 3. ieznogoedh zegt:

  Als er al een reactie van de burgemeester of zijn hulpjes komt, zal dit wel worden afgedaan als vreemdelingvijandig, want fremdfeindlich is zo ongeveer het toverwoord in Duitsland tegenwoordig. Deutscherfeindlich is echt geen probleem. Daar waar de bevolking in Nederland te kampen heeft met een links “weg met ons”, is dat in Duitsland niet anders.
  Afgezien van het Oostelijk deel van Europa, is de politiek niet bij machte en/of onwillig om de eigen bevolking te vrijwaren van vernietiging van de westerse levenswijze.
  Als de politiek al gewoon naïef is, dan komen ze niet verder dan: het zal zo’n vaart niet lopen.
  Immers, wat je niet wilt zien, zie je ook niet en dat dan terwijl het “ontzien” van alle ellende die over ons wordt uitgestort echt niet mogelijk is. Het is zoiets als na dagenlang gemarteld te zijn op een krukje staan met een strop om je hals en dan in gedachten toch nog tegen jezelf zeggen: ze gaan dit krukje echt niet omtrappen hoor.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De linkse en de zogenaamde gutmenschen zijn een gevaar voor uw welbevinden !

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Niemand houdt jullie tegen. Succes!

  Geliked door 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   Sabeltant ! ????????

   Like

  • Golden Girl zegt:

   ik neem aan dat uw opmerking er op slaat dat deze familie maar moet verhuizen?
   is toch te gek voor woorden dat de autochtone bevolking weg gaat
   u heeft zeker nergens in uw omgeving al leuke nieuwe buren, of bent u zelf een import Nederlander? bent u een echte Hollander en u bent tzt de enige in uw straat wil ik u nog wel eens spreken

   Like

   • “is toch te gek voor woorden dat de autochtone bevolking weg gaat” Vreemde uitspraak van jou GG, dit fenomeen heeft zich al lang en breed voltrokken. De autochtone burgers die het konden betalen zijn verhuisd uit de oude arbeiders en volkswijken van de grote steden. Diegenen welke overbleven in deze prachtwijken moesten zich onderwerpen aan het moslimtuig die gewoon de wijken hadden overgenomen. O ja nog eens wat de hele gemeenteraad in 1972 van Rotterdam stond als 1 man achter het plan van verspreiding door de gehele gemeente, maar daar is nooit iets van gekomen, zoals men nu bijna iedereen weet.

    De rellen in de Afrikaanderwijk Rotterdam 1972

    Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Deze reactie klinkt niet erg vriendelijk, ik krijg hierbij het gevoel dat u wellicht sympathiseert met de moslims, of u bent zelf moslim, onbegrijpelijk.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Wat moeten deze mensen dan doen? Zich verzetten? Tegen zo’n overmacht?
    Niet vriendelijk maar helaas de realiteit, natuurlijk is dit niet van de een op de ander dag ontstaan en hebben ze het ruim van te voren zien aankomen, waarom zijn ze niet eerder vertrokken? Moslims passen zich nooit aan dat weten we al 45 jaar, Niet in Duitsland, en niet in elk ander land.
    De overheid zou kunnen zorgen dat de bevolking maximaal uit ongeveer 5% moslims bestaat maar dat gaat nooit gebeuren.
    Die burgemeester blijft mooi weer spelen in zijn van buitenlanders vergeven stad dus blijft er voor deze mensen onder de huidige omstandigheden niets anders over dan te verhuizen. Te gek voor woorden maar helaas de realiteit.

    Like

   • Golden Girl zegt:

    heer de Koning, dat schreef ik Sabeltant ook al,niemand houdt jullie tegen, wij moeten dus tzt oprotten uit eigen land en Duitsers en Italianen trekken ook al weg, de wereld op zijn kop, en waar moet je heen als de pleuris uitbreekt, zonder een grote som geld kan je geen kant op

    Like

   • @A.J. de Koning en @Golden Girl: Heel goed, dat jullie het laakbare van een dergelijke houding aan de kaak stellen, maar helaas is Sabeltant niet de enige, die propageert, het bijltje erbij neer te gooien: Er waart hier de laatste tijd bij tijd en wijle ene ‘R.’ rond, -nickname méér dan bekend bij ondergetekende- die het óók al pontificaal heeft over “emigreren’ naar het ‘gezegende’ Hongarije, hoezeer ze anderen op bepaalde punten ook gebrek aan loyaliteit verwijt! Dergelijke schijnrealisten een spiegel blijven voorhouden is het devies, lijkt me.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Maar wat blijft er over? De wapens te pakken? Protesteren? Pamfletten uitdelen?
    Afzetten tegen hen die weggaan?
    Onze politieke elite wil er niets aan veranderen dan blijven er twee mogelijkheden over.
    Of je gaat weg of je veroverd je wijk terug.
    Dat laatste zie ik de afgelopen 30 jaar nergens gebeuren.
    Er stroomt een eindeloze horde laag opgeleide islamieten het westen binnen die het westen tot hun dood mag verzorgen. Niemand krijgt werk voor sukkels is er gewoon geen werk.
    Enig idee hoeveel gastarbeiders er in de jaren zeventig en tachtig bleven?
    80.000, slechts 80.000 waarvan het merendeel nog werk had ook.
    Nu komen er in een jaar 250.000 binnen, asielaanvragen en gezinshereniging. Laat je niets wijs maken door de cijfers van het COA. Het zijn er minstens 250.000.
    Die kunnen we allemaal tot hun dood verzorgen het handjevol wat in ons land nog werkt kan dat onmogelijk ophoesten. Die wijken zijn slechts het begin.
    Dit eindigt in burgeroorlog want het kan onmogelijk goed blijven gaan.

    Like

  • Harry zegt:

   Ben bang dat Sabeltant hier toch wel een beetje gelijk heeft .
   De moslims hebben al veel wapens en geloof maar gerust dat er nog dagelijks wapens bij komen .
   Al die jonge gasten die op bestelbusjes rondrijden voor koeriersdiensten vormen een gigantisch netwerk en het valt me vaak op dat ze elkaar in de regio allemaal goed kennen .
   Ze weten de weg ! Die vervoeren die zooi .
   En ze zijn echt niet bang !!!

   We hebben hier al meerdere keren kunnen lezen dat er wapens in moskeën of aanverwante gebouwen opgeslagen liggen .
   De moslimgemeenschap bestaat uit een enorm aantal fitte jonge lui , die gewend zijn aan terroriseren en velen kunnen met wapens omgaan .
   Dat leren ze elkaar . En via ex-isis tuig .
   En één vent met een automatisch wapen kan honderden mensen sturen en in bedwang houden .
   Nou zouden enkele onbewapende gasten zo’n moslim nog kunnen ontwapenen , maar we zijn geen volk van moedige mensen , helaas .
   Een paar potige Russen zouden dat nog kunnen flikken , maar ik ken NIEMAND in mijn omgeving , die ik dat zie doen !
   Komen er tien van die lui met wapens , kunnen ze duizenden mensen afvoeren of vermoorden .
   Maak je maar geen enkele illusie !
   “WE ZIJN MET MEER” is in die zin ook een waanzinnige opmerking !

   En op wie moet je dan nog rekenen ?
   Op Samsom ?
   Pechtold ?
   Rutte ?
   De politie ?
   Het leger , of wat er nog van over is ?
   Je ziet het toch , het tuig pleegt overal aanslagen en hooguit wordt er een of enkele beschoten , maar vaak weten ze ook nog te ontsnappen .
   Of ze worden weken later met inzet van tientallen agenten gepakt .
   Het tuig kan betrekkelijk ongestoord zijn gang gaan .

   En als wij wat zouden doen , dan worden we door onze eigen politie opgepakt “OM DE BOEL NIET TE LATEN ESCALEREN ” !
   Zie het Wilders proces .

   Moslims nemen steeds meer bezit van sommige buurten , treiteren de anderen weg en dan wordt het een soort vrijstaat waar niemand meer in durft .
   Dat zal hand over hand toenemen !

   Op een gegeven moment zullen er méér buurten komen waar je NIET meer heen kunt , dan waar je nog WEL heen kunt gaan !

   Zo woekert dat gezwel verder .
   En als ik zie hoeveel van dat tuig er al is , dan ben ik er van overtuigd dat er inclusief illegalen meer dan twee miljoen hier zijn en bijna ALLEMAAL zullen ze bereid zijn om tegen ons te vechten , geloof dat maar gerust .
   Het is een vorm van oorlog , tenslotte .

   Onze helaas veel te vroeg overleden @ “Meneertje” beschreef hun gedrag buitengewoon exact : “hun attitude is veranderd” !
   En dát zie ik ook , ze kruipen niet meer in hun schulp , ze zijn hondsbrutaal , kijken je aan met een blik van : wat moet je ? , bellen even en binnen vijf minuten heb je vijftien van die gasten om je heen staan .
   En dan ???

   Wie gaat die lui bevechten ?
   Denk je dat marsen en optochten helpen ?
   Denk je dat toespraken helpen ?
   Denk je dat wandelingen helpen ?
   Worden de mensen echt wakker ? NEEEE !!!!!!
   Bij Pegida demonstraties staan ze met hun bek open op het trottoir toe te kijken alsof ze voor het eerst van hun leven in de dierentuin zijn .

   Misschien is het helemaal niet zo dom om ergens een plekje te hebben zoals “R” voorstelt , waar je misschien nog heen kunt net voordat hier de pleuris uitbreekt .
   Als je dertig of vijftigduizend euro over hebt , is dat wellicht niet eens zo gek .

   Ik ben geen lafaard en wil ook niet weg , maar wie weet hoe het wordt als je niet eens meer over straat kan om eten te gaan kopen ???

   Als Le Pen en Trump de verkiezingen niet winnen , zijn we de lul !
   Daar ben ik heilig van overtuigd .
   Het kan dan nog enkele jaren duren , maar er wordt aan de “andere kant” hard gewerkt !

   Nee , ik ben niet optimistisch , helaas !

   Like

   • Rapunzel zegt:

    Ach, ik ben voorlopig nog niet weg en ik woon niet in een buurt die binnenkort vergeven zal zijn van de asielparasieten.
    Maar regeren is vooruitzien en ik zou graag horen van de hier blijvers wat zij gaan doen als ze zoals Harry schetst omringd zijn door een horde van die bloeddorstige wezenloze jurken met een slagersmes of erger.
    En wat is “weg” tegenwoordig, met Skype, internet, vliegtuigen, mail en vertalingsprogramma’ ’s . In Hongarije kun je van een AOW-tje riant leven zonder je poten te breken over de kopvodden. Ze schenken er beste wijn en weten wat lekker eten is.
    Natuurlijk, als je dat liever wil kun je ook hier op je oude dag heldhaftig in je eigen pis gaan zitten sudderen en jezelf op de borst kloppen dat je gebleven bent.
    Niet dat iemand daar wat aan heeft, maar het kan wel.
    Vergelijkingen met het koningshuis wat er vandoor ging in de oorlog slaan overigens als een lul op een drumstel.
    Ik zie ons meer als de Engelandvaarders. Je hoeft niet fysiek hier te zijn om je te blijven verzetten.
    Nu al meer dan me lief is heb ik gezien hoe er hier met ouderen omgesprongen wordt en ik heb geen reden om ervan uit te gaan dat dat in de toekomst beter zal zijn.
    Wat hier nu nog beter is dan in Hongarije zal hard achteruit hollen, of denken jullie dat je over 5/6 jaar gewoon redelijk snel bij de dokter of tandarts terechtkunt? Dat autorijden heus wel betaalbaar blijft? Dat je best veilig met het Onrendabelen Vervoer kunt blijven reizen? Dat je met je rollatortje kunt gaan pinnen, alleen om boodschappen kunt, s’ avonds over straat? Zonder te kijken wie er is deur opendoen als er aangebeld wordt?
    Schei toch uit.

    Ik ben van nature een opgewekt mens en hoop dat FN, AfD, PVV, UKIP e.d. het tij zullen keren maar als ik luister naar de meeste mensen in mijn omgeving, op een enkele wakkere na, allemaal zombies of NSB-ers.

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Die hele parallelle samenleving waar we zo af en toe een glimp van zien is enkel en alleen gericht op het overnemen van ons land.
    Ze kunnen zich -gesteund door linkse idioten onder het mom van vrijheid van religie- alles veroorloven waar wij -de Nederlander- meteen voor opgepakt wordt.
    Je hebt gelijk Harry het is gewoon te laat om nog wat te doen.
    Je bent niet optimistisch, zelfs niet pessimistisch maar gewoon realistisch.
    De media, de politieke elite, ze houden de hand boven de islamitische parallelle samenleving die onderhuids voortwoekert. De islam is in hun ogen een bedreigde diersoort die koste wat kost beschermd dient te worden.
    Nederlanders zijn te laf om zich te roeren.
    Bij de veroordeling van Raffie Chohan zouden er duizenden Nederlanders de straat op moeten gaan en van dat gerechtsgebouw geen spaan heel laten.
    Die rechters hadden moeten vluchten voor een woedende menigte en het gebouw zou als een brandende puinhoop achter moeten blijven. Ze zouden zich wel twee keer bedenken voordat ze het ook maar in hun hoofd haalden ooit weer aan ONZE vrijheid van meningsuiting te komen.
    Maar nee dat zie ik niet gebeuren, de mensen trekken uit de wijken en laten hun woning overnemen door import.
    Zeker je kunt met Pegida gaan demonstreren, sta je met 50 man tegenover het wakend oog van tientallen stillen die alles filmen en een dam van 500 agenten tegenover 1500 linkse fascisten en met een beetje geluk wordt je door de media pontificaal in beeld gebracht en afgeschilderd als een nazi. Mag je na het weekeind aan je baas uit gaan leggen waarom jij er tussen stond.
    Er zal wel wat anders moeten gebeuren anders worden we gewoon verdreven.
    En klagen over opgeven op J.E. Bron trekt ook geen volle zalen, zeker niet als je bedenkt dat we het in wezen allemaal eens zijn.

    Like

 6. elisah zegt:

  Al die gratis clubjes zitten vol met parasieten.

  Like

 7. Ja, als er in Italië ook al mensen wegtrekken voor die parasieten. Zal het ook in Duitsland wel zo gaan.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Dus in plaats van iedereen die hier zomaar binnen komt wandelen, wordt zij dus verzocht om haar best te doen om te integreren.

  Geliked door 1 persoon

 9. Overal in Europa het zelfde laken en pak of het nu het stadsdeel Milbertshofen/Am Hart betreft of gewoon de door de Turken in “beslag” genomen woonwijk Poelenburg te Zaandam is. Men ziet dezelfde plaatjes in de media van deze moedwillig geïmporteerde moslims, verveelt uit hun ramen hangen of op hun door de gemeenschap gefinancierde balkons flessen gooien naar de pers. Wat valt er nog meer over deze volksverhuizing te vertellen, bijna iedereen met een klein beetje boeren verstand ziet en weet dat “wij” als volk vervangen worden al gaat dat met stapje voor stapje.

  De massa’s hebben iets nodig dat hen van afschuw zal opwinden.

  -Joseph Goebels

  Geliked door 2 people

 10. Anna zegt:

  Zo wordt nu een Getto van steun trekkers geformeerd…..
  Straks komt de ontevredenheid en gaan ze eisen…..
  Gevolg ; vanwege te weinig geld krijgen ze hun zin niet …..
  Gevolg; met aanslagen en openbare geweld pleging hun ” rechten ” op eisen……
  Gevolg ; TOTALE OVERNAME DOOR DE ISLAM…….. GEFELICITEERD DUITSLAND!!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   In het bericht…..”DIE…… VERDECKTE …ISLAMISIERUNG… EUROPAS’ , op rememberamalek.wordpress.com kan men lezen hoe er hard gewerkt wordt om dat te bewerkstelligen, gesteund door….. TURKIJE …en …SAOUDIE-ARABIE. ( als men de Duitse taal niet machtig is, kan men toch een en ander er uit op maken, hoe alles ‘in zijn werk gaat’. )

   Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  En maar op de islamknuffelende eenheidsworst (D66, GL, VVD, PvdA, CDA, CU, SGP, 50+, PvdD, DENK) blijven stemmen………….

  Like

 12. Juan Pan Blanco zegt:

  Ik ben niet voor oorlog maar dit is duidelijk een oorlogsverklaring van het establishment samen met de verwerpelijke islam. Deze misdaad van het millenium is opzettelijk gepleegd door het corrupte walgelijke fascistische EU establishment tegen hun eigen bevolking. Het is al te laat maar we moeten dit establishment omverwerpen, of toch alleszins de ogen van alle mensen opentrekken. De allesverwoestende EU is sowieso gedoemd om te mislukken, is eigenlijk een grote mislukking. Ze kunnen dus beter per direct dat zooitje in Brussel ontbinden vooraleer we het heft in eigen handen moeten nemen. Ik hoop stiekem dat de Russen ons uit de stront komen trekken, op onze eigen politici hoeven we niet te rekenen..
  Ik heb zelf in München gewoond en er was altijd een woningstekort, waar steken zie die vreemdelingen? München als Beierse stad is naar de filistijnen, de meeste Duitsers, als je er een tegenkomt zijn meestal van het noorden of andere Bundeslanden.
  München is al van oudsher in Italiaanse handen en daar heb ik niets op tegen, Maar de Turkse invasie daar is echt niet te beschrijven… En die passen zich niet aan (mag ook niet van Ome Erdogangster) zijn extreem agressief en zeer onvriendelijk tov de autochtone bevolking. De stad blijft eigenlijk het bolwerk van fascisme … islamofascisme deze keer. Het is inderdaad onleefbaar geworden in München … dat kan ik inderdaad bevestigen

  Like

 13. Republikein zegt:

  Hoe zou het met Arjen de man van glas Robben zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s