Rooskleurige vooruitzichten: Meerderheid van de “vluchtelingen” wil voorgoed in Duitsland blijven

screenshot_93

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De ene verrassing volgt op de andere: een grote meerderheid van de “vluchtelingen” wil definitief in Duitsland blijven. Dat bleek uit een peiling die het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) al in de zomer van 2014 heeft uitgevoerd. Volgens de peiling hoopt 84,7% van de geënquêteerden op een toekomst in Duitsland, bijna 80% wil graag het Duitse staatsburgerschap krijgen.

politikstube

Het BAMF ziet zichzelf er door de resultaten van de peiling in bevestigd te blijven inzetten op een mogelijke vroege integratie. Slechts een derde deel van de geënquêteerden had werk, 9% ging naar school, deed een opleiding of studeerde aan de universiteit. Van de “vluchtelingen” met een afgesloten opleiding of studie had slechts de helft geprobeerd om hun examen in Duitsland te laten erkennen. Bron: “Focus Online”.

Het resultaat van de peiling is nauwelijks verrassend en onthult de ware vluchtredenen en ze bewijst dat het asielrecht misbruikt wordt voor immigratie. Bijna geen enkele “vluchteling” verlaat Duitsland weer vrijwillig, maar wie zo´n lange reis (talrijke veilige derde landen doorgetrokken) op zich heeft genomen, heeft vermoedelijk sowieso iets anders in de zin.

Willen de Duitsers dit ook? Wordt hierover niet gediscussieerd? Waarom wordt er niet aan de Duitsers gevraagd wat zij eigenlijk willen? Heeft Merkel niet beloofd dat de grote meerderheid van de “vluchtelingen” weer naar zijn landen van herkomst moet terugkeren?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rooskleurige vooruitzichten: Meerderheid van de “vluchtelingen” wil voorgoed in Duitsland blijven

 1. Thom zegt:

  Je kunt die kolonisten geen ongelijk geven. Daar stond vrouw Angela Holle Merkel te roepen spring in de put en je ontwaakt in luilekkerland. Ze gingen naar de out en sprongen erin en deden hun ogen open en wat stond daar: Een huis met Miele wasmachine, fietsen en steppen voor de kinderen (die ze buiten ongebruikt in de tuin laten roesten), een COA medewerker met een gratis ABN-AMRO bankpas en een gemeente die tienduizend(en) euro’s gaf om een huis in te richten, waar ze gewoon een laken voor het raam hangen zodat niemand binnen kan kijken. Die lui zijn niet gek, degenen die ze binnenlaten horen voor de krijgsraad verantwoording af te leggen.

  Geliked door 5 people

 2. Wat zullen ze daar blij mee zijn de Duitsers, maar niet heus. merkel jaagt ze op die manier hun eigen vaderland uit.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Een trammetje nemen ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Je kan lullen wat je wilt maar ze weten ’t wel goed te brengen, als ware acteurs.
   En dan dat onnozele schrik praatje op de achtergrond, hebben ze ’t nou echt niet door.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Sjaak, wat een mafferd, sorry dat ik het schrijf maar dat hij die elektrische schok heeft overleefd, en de politie waar bleven die, je zal die debiel op je moterkap krijgen

   Like

  • Karen zegt:

   Ik heb bewondering voor de zelfbeheersing van de trambestuurder en de automobilist, lijkt mij verleidelijk om gewoon gas te geven.

   Like

  • Harry zegt:

   Volgens Asscher is een goed gesprek afdoende om die gekken op ” de rails ” te krijgen .
   Figuurlijk bedoeld , dan .
   Je vraagt je af wie het gekste is .
   Dit soort idioten hoort niet in Europa , zelfs in Duitsland niet .

   Like

  • Het zal je auto maar zijn die door deze gek besprongen wordt. Gewoon door rijden zou ik zeggen! Scheelt weer een uitkering.

   Like

  • Harry zegt:

   In zo’ n geval , eerst vaart maken , zo hard mogelijk remmen , dan mietert ie wel van de motorkap af , desnoods met de ruitenwissers in zijn hand , daarna geef je weer een beetje gas en parkeert je auto boven op hem .
   Als de politie komt ben je zó geschrokken dat je niet meer weet wat er gebeurd is .

   Like

 4. Dat rooskleurige kunt U beter tussen aanhalingstekens zetten, lijkt mij…..

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk denken zij dat ze de rest van hun leven door de Duitsers onderhouden worden !

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  daar kon je op wachten dat ze niet terug willen, en waarom kan iedereen later een staatsburgerschap krijgen? Je moet je toch registreren in het eerste veilige land waar je aan komt, belachelijk dat iedereen maar kan blijven, maar ach Hillary C wil oorlog als ze wint, dus wat maken we ons nog druk om, zoals het lied van André Hazes Jr Leef als of het je laatste dag is, alsof de morgen niet bestaat, maar ja laten we daar niet van uit gaan, maar het wordt er in de wereld niet leuker op

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s