SGP heeft groot gelijk dat ze de mohammedaanse oorlogsoproep vanaf minaretten wil verbieden

screenshot_82

(Door: “Fubar”)

Plasterk weet niet wat de islamitische ‘gebedsoproep’ inhoudt, en zijn ouders ook niet: „Ik heb vroeger thuis geleerd dat je ’Kom nou, kom nou, hoort”, aldus de minister.

Ik kan niet beoordelen of Plasterk dat echt denkt of dat hij bewust de boel loopt te belazeren, dus dat laten we maar in het midden. Dit is de tekst van de ‘azan’:

naamloos138

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allah, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op SGP heeft groot gelijk dat ze de mohammedaanse oorlogsoproep vanaf minaretten wil verbieden

 1. leefbarbaar zegt:

  Bijzonder hypocriet van de SGP. De SGP steunt de islam hier in alles.
  Bovendien is het stoppen van het gekrijs slechts symptoombestrijding. De stille islam is ook een ideologie van haat.

  Like

  • Het is dan ook uiteindelijk vooral een match: Mijn-God-is-beter-dan-jouw-God.
   En ik zei het al eerder: De SGP heeft, zij het tandenknarsend, geléérd, zich neer te leggen bij de scheiding van Kerk en Staat, maar ànders…..!

   Like

 2. Wederom wordt er met twee maten gemeten.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Ga er maar van uit dat deze Plasterk-rat de kluit gigantisch loopt te belazeren, helemaal gezien zijn grafpartijvandeAfgrond!! Dit afgodendienst veroveringsgejammer vanaf iedere moskeet wordt willens en wetens toegejuigd door dezelfde smerige nsb-partij en ook door de Demonen666 club!
  Christelijke Nederlandse/Europese normen en waarden moeten kaput gemacht worden door de slinkse socialistische ratten en daarvoor wordt het hele continent opgeofferd!!!
  Nivelleren die grafpartij naar 1 zetel en kijken hoe ze dan piepen.
  Nu alvast een plan opzetten om volgend jaar in ieder stemlokaal in NL 2 mensen neer te zetten om het tellen te controleren, want reken er maar op dat de slinks socialisten zullen proberen de kluit zoals gewoonlijk weer te belazeren. Ik meld mij vast aan als vrijwilliger!!

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Berouw komt na de zonde…………

  Like

 5. Zoals algemeen bekend loopt iedereen, dus zeker ook moslims,tegenwoordig met een mobieltje rond. Via een app kan de moskee-imam iedereen geluidloos (!) oproepen voor gebed. Reeds in 2014 heeft de Partij Vrij Utrecht hierover een petitie georganiseerd vanwege de gigantische geluidsoverlast vanuit de Ulu moskee te Utrecht aan het Westplein. Dus dit initiatiefvoorstel van de SGP is helemaal niet nieuw, maar gewoon een poging om ooit eens in beeld te komen. Voor de rest zijn die oproepen alleen maar een onnodige provocatie om christenen of niet-gelovigen hiermee te sarren en lastig te vallen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Elena zegt:

  Het oproepen tot gebed, is zoooooooo uit de tijd in deze moderne wereld.
  Het is je reinste provocatie en vooral dominantie.

  Vroeger hadden wij vrienden,( inmiddels overleden) die hun dijkhuisje lieten verbouwen.
  Er werd een garage c.q. berging aangebouwd.
  Eenmaal gereed kwam er een bericht van de gemeente, dat de aanbouw met plat dak NIET in het landschap hoorde, er moest een puntdak/schuindak op.

  In die zelfde tijd werden er mos-keten gebouwd. Paste dat wel in ons kneuterige Hollandse landschap?
  Meten met 2 maten zijn de corrupte hypocriete Nederlandse roverheden keigoed in.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Klopt. Geen enkele moskeet past in het Hollands landschap, toch worden ze voortdurend gebouwd. De linxe kerk is zwaar fout.
   Het viel me trouwens ook op dat wij tegenwoordig geen plastic tasjes meer mogen gebruiken, maar dat de allochtone middenstand aan al zijn klanten nog steeds plastic mee geeft. Meten met twee maten, net zo lang totdat alle verhoudingen zoek zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Meten met 2 maten? Dat regeltje is te onnozel om je druk om te maken.
    Hier bij de snackbar en bij de loempia kraam krijg je altijd een tasje.
    Je kan iemand niet met een bloed heten bak eten naar buiten sturen.
    Alleen de Nederlandse kruipers houden zich keurig aan de opgelegde regeltjes.
    Ik had ook niks anders verwacht van al die NSB’ers.

    Ik heb ’t eens gevraagd, al die bedragen voor tasjes is niet meer dan zwart geld voor de winkelier omdat je voor 10 euro 10.000den zakjes heb.
    Ze kunnen het niet eens ergens opgeven bij de belasting.
    Dit is informatie van een winkelier die er dan ook schijt aan heeft en zijn klanten belangrijker vind.

    Geliked door 1 persoon

 7. Anna zegt:

  Juist om die reden; DE INHOUD VAN DIT GEBED; DEZE OPROEP BEN IK ER FALIKANT TEGEN DAT DIT UITGEROEPEN WORDT OVER MIJN STAD….. IN DE NAAM VAN DEZE ISLAM, DEZE ALLAH , WORDEN ELDERS OP DE WERELD DUIZENDEN MENSEN GEDOOD EN VERMOORD. EN DAN MOET HIER IN NEDERLAND WORDEN UITGEROEPEN DAT DAT DE GROOTSTE GOD IS………… KOM NOU !!!!! DE SGP HEEFT GELIJK!!!!!

  Ik vind het laf dat nu de SGP hierop wordt aangevallen het is beter dat men zichzelf in Nederland eens echt verdiept in wat de islam is dat is beter dan al dat schelden wat steeds terug komt.
  DE INHOUD VAN DE ISLAM IS EEN GROOT GEVAAR VOOR ONZE SAMENLEVING…..
  stop met schelden en ga het eens echt uitzoeken……..
  Hier geldt ” bijgestaan heeft meegedaan”

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ben ik voor de verandering een keer NIET tegen ze uitgevallen, maar ben het zelf behoorlijk met ze eens, wordt er gevraagd om te stoppen met schelden.
   Het is nooit goed bij die gelovige, moeilijk volk hoor.

   Like

 8. elisah zegt:

  Is de inhoud van die oproep niet aanstootgevend voor andersgelovigen?
  Discrimineren betekend letterlijk : Onderscheid maken.

  Like

 9. Jan zegt:

  Vreemd. De muezzin stopt zelf zijn oren dicht om zijn gejammer niet te hoeven aanhoren, maar zegt een christen er iets van dan is Leiden in last.

  Like

 10. Johan zegt:

  Gewoon die moskeeën met de grond gelijk maken. Dat is het enige wat helpt.

  Like

 11. fleckie zegt:

  ‘KNIEVAL VOOR…..IRAN’…………N IEUW..ISR. WEEKBLAD 14.10.2016…………….Afgelopen week werd in de BUITENLANDCOMMISSIE van het EUROPEEs PARLEMENT een motie aangenomen die zakelijk en cultureel verkeer tussen IRAN en de UNIE moet vergemakkelijken. Deze concepttekst werd aangenomen met een meerderheid van stemmen,onder meer afkomstig van de SOCIALISTISCHE fractie een..de CHRISTENSEMOCRATEN? In het concept,dat nog door het Parlement moet worden goedgekeurd,wordt met geen woord gerept over,en ook geen enkele voorwaarde gesteld et betrekking tot, de mensenrechtenschendingen in IRAN, …waar na China de meeste executies plaatsvinden, …..de Holocaustontkenning, de antisemitische uitlatingen en de oorlogstaal richting Israel door het land. Daar waar de liberalen regelmatig het verwijt wordt gemaakt om de koopman te verkiezen boven de rol als dominee, bleek hier het omgekeerde realiteit. ……….Het waren de ..liberalen, waarvan ook D zesenzestig politica Marietje Schaake deel uitmaakt,die niet akkoord gingen met de RODE LOPERINHOUD..richting IRAN van het concept. Waarom de christendemocraten , een fractie waarvan de Duitse CDU en de Neserlandse CDA deel uitmaken,zo gemakkelijk overstag gingen,is niet bekend. ……………Opvallend is dat sinds net sluiten van net nucleaire akkoord met Iran veel rechtse stemmen in het parlement,die tot dan behoorlijk kritisch waren over dat akkoord,nu stil zijn. Dit terwijl handelsdelegatie uit de landen van de zwijgende Euro parlementariers inmiddels in TEHERAN over elkaar tuimelen om zaken te doen met dat regime, op jacht naar de vele miljarden die met de IRANDEAL zijn …VRIJGEKOMEN….

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s