Syrië: Het wachten op de oorlogsgeile Hillary

screenshot_92

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl het Pentagon Obama´s de-escalatieplannen voor Syrië saboteert, hoopt men daar en bij de Arabische bondgenoten op Hillary Clinton als zijn opvolgster. Want zij zal niet aarzelen Assad weg te bombarderen.

contra-magazine

De ware “As van het Kwaad”, om te spreken met de woorden van George Bush, heeft zijn centrum in werkelijkheid in Washington. Daar, bij de “shadow state”, de werkelijke politieke macht in de Verenigde Staten, trekt men aan de touwtjes wat betreft de globale VS-hegemonie. Daarbij sluit men ook bondgenootschappen met terreurbewegingen en despotische regimes zoals Saoedi-Arabië, alleen maar om de eigen doelen te realiseren.

In Washington negeert bijna iedereen de lamme eend Obama en doet wat hij wil. Onlangs nog saboteerde het Pentagon, dat niets over heeft voor Obama, waarschijnlijk gezamenlijke Amerikaans-Russische plannen om een einde te maken aan de bloedige oorlog in Syrië door een kamp van het Syrische leger te bombarderen en daarbij bijna 100 Syrische soldaten te doden. “Hopla, een foutje, het spijt ons”, liet het Pentagon daarna verluiden. Daar hoopt men namelijk nog steeds dat de oorlogsgeile Hillary Clinton Obama zal opvolgen, zodat men eindelijk omvangrijke aanvallen op het Syrische leger en president Assad kan uitvoeren. Ook als men daarmee riskeert een nieuwe wereldoorlog te veroorzaken.

Uiteindelijk is het plan om Assad ten val te brengen immers eigenlijk gebaseerd op de ideeën van George W. Bush – de “vader van alle catastrofes”, zoals Eric Margolis hem noemt. Die wilde Syrië samen met Israël aanvallen, maar dit mislukte aan een geschikte Syrische oppositiebeweging. Want de destijds enige echte oppositie in Syrië bestond uit de Moslimbroederschap, die Bush samen met zijn Neocons niet echt openlijk wilde ondersteunen. Inmiddels spelen zulke bedenkingen echter geen grote rol meer, per slot van rekening bevoorraadt en traint men van Amerikaanse zijde nu jihadistische groeperingen. Deze verschillen slechts in naam van de “Islamitische Staat”, niet echter wat betreft de toegepaste praktijken betreffende terrorisme, haat, folter en moord.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Syrië: Het wachten op de oorlogsgeile Hillary

 1. volksrechter zegt:

  Quote….”Daarbij sluit men ook bondgenootschappen met terreurbewegingen en
  despotische regimes zoals Saoedi-Arabië,
  alleen maar om de eigen doelen te realiseren.”

  Ik heb gelijk een deja vu, want ook hier in europa is dit fenomeen gekend.

  Like

 2. Ron zegt:

  Wat te denken van een nieuwe MH17 boven Syrië, maar dan met een Oekraïns vliegtuig?
  Volgens het bericht van Russia Insider is hetzelfde vliegtuig zowel op de heen als op de terugreis over oorlogsgebied gebied gevlogen, ver afwijkend van de normale veilige vliegroute.
  Hoe krijg je een piloot zo gek, of waren zowel de piloot als co-piloot toevallig moslim of zo?
  Waarom is die piloot na de heenreis niet in zijn kladden gegrepen? Waarom vonden zowel de Libanese als Israëlische verkeersleiders dit allemaal goed?
  Heel bizar en een hoop vragen.

  Russia Downs Ukrainian Airliner Over Syria – NOT TRUE
  http://russia-insider.com/en/politics/russia-downs-ukrainian-airliner-over-syria-not-true/ri17009

  Vanochtend vertrok er een vlucht van Malaysia Airlines met kenmerken at-802 N30701 vanaf Amman in Jordanië naar het oosten. Eerst wel 10 rondjes en vreemde bochten boven een bergketen gedraaid in het zuiden van Syrië vlak langs de grens van Jordanië.
  Bestemming was onbekend volgens PlaneFinder.
  Waarom zou een piloot dit doen zo dicht bij (paar honderd km van) het vertrekpunt terwijl er nog een lange reis gemaakt moet worden?

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  Volgens de MSM in Nederland vallen zeer belangrijke republikeinen de een na de ander Trump af. Je vraagt je toch af of deze republikeinen liever Hillary Clinton, dan Trump aan het roer hebben. Of is de berichtgeving in Nederland zo gekleurd, dat je deze niet meer kan vertrouwen in hetgeen zij als nieuws brengen? Waardoor is die gekleurdheid van de MSM dan ontstaan? Angst, luiheid, domheid of naïviteit?

  Gelukkig zijn er goede alternatieven, waaronder de blog van Bron. Dank heer Bron.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  VS is momenteel de grote Satan en maakt wereldwijd oorlog, behalve in hun eigen homeland.
  De as van het momentele kwaad zijn de Khazaren in Washington met hun vazallen zoals de satanische rat op de foto boven en Sorosrat, die Rusland willen vernietigen!!
  Deze groep heeft de politiek en het militaire complex gegijzeld en de burgers tot slaaf gemaakt door middel van de banken. Misschien wil het helpen als Poetin wat reserve paddestoelwolkjes op dit Khazarennest wil deponeren?? De VS-bankiers hebben al 2x een oorlog in Europa veroorzaakt en zijn nu bezig met voorbereidingen voor de 3e!!!!
  Wie gaat deze ratten stoppen en wanneer worden de Europese zombies eindelijk wakker en gaan hun overheden aanklagen die netjes aan het lijntje van de VS ratten lopen?????????:

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Even los van bovenstaand bericht, ben ik eens gaan zoeken naar info over hillary.
  Daar komen toch wel erg veel dubieuze en schunnige verhaaltjes boven water en vraag ik me dus af hoe ze het dùrft om met stront naar Trump te smijten.
  Het blijkt dat madam lesbisch is en met meerdere vrouwen gerotzooid heeft, zelfs met Joko Ono (vrouw van John Lennon) heeft ze in de 70er jaren seks gehad. Dat verklaart dus ook waarom bill met zoveel vrouwen buiten de pot gepiest heeft.
  De vrouw die verklaarde dat Trump haar lastig gevallen had in een vliegtuig, blijkt gezegd te hebben dat Trump de armleuning van zijn stoel omhoog had gedaan om zich op haar te kunnen storten……het type vliegtuig waar ze destijds in zat had helemaal geen armleuningen die omhoog konden!
  Zo kom je heel veel informatie tegen waarvan je toch echt perplex gaat staan.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Hillary heeft ook ooit beweerd dat ze beschoten werden bij de aankomst op het tarmac ergens in het M-O of Afrika, terwijl videobeelden aantoonden dat ze met muziek was ontvangen.

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Niet getreurd er altijd nog de Klep om u te verblijden .

  Voor de nucleaire winteravond, als de fallout als sneeuwvlokjes nederdaalt .
  En u geniet van uw 10 dagen noodvoorraad .

  De volledige serie Homeland

  http://www.watchfree.to/watch-299e7b-Homeland-tv-show-online-free-putlocker.html

  Like

  • elisah zegt:

   Mijn man heeft hem al helemaal gezien en heeft ervan genoten.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    wachten is op het nieuwe seizoen .

    Heb jij er niet naar gekeken en misschien van genoten ?

    Like

   • elisah zegt:

    Nee Joop, hij trekt zich terug in zijn mancave als ik actualiteiten probeer te volgen en Engelse detectives kijk. Maar misschien komt het er nog van.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @elisah

    Dus ik ben niet de enige die regelmatig in een keukenkastje zit .

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Mancave, nieuw woord voor keukenkastje.
    Je denkt gelijk aan de butler die vraagt of je een nieuwe sigaar en ’n glas cognac wil.

    Like

  • Steven zegt:

   ..Je kan beter meteen buiten gaan staan als die nucleaire sneeuwvlokjes neerdalen. Want aan een noodvoorraad van 10 dagen heb je dan immers niet zoveel meer aan.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    10 dagen is genoeg om die serie af te kijken !

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik hou niet zo van series en iets volgen.
    Ik heb dan wel wat anders te doen, dan iets te volgen.
    Je moet het namelijk wel bijhouden, dus volgen.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ben je niet op de hoogte met de 7/10 regel ?

    The Seven Ten Rule

    The danger of radiation from fallout also decreases with time, as radioactivity decays exponentially with time, such that for each factor of seven increase in time, the radiation is reduced by a factor of ten. For example, after 7 hours, the average dose rate is reduced by a factor of ten; after 49 hours, it is reduced by a further factor of ten (to 1/100th); after two weeks the radiation from the fallout will have reduced by a factor of 1000 compared the initial level; and after 14 weeks the average dose rate will have reduced to 1/10,000th of the initial level.[16]

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_fallout

    Like

  • Tistochwat zegt:

   joopklepzeiker 15 oktober 2016 om 15:25

   Als er een atoombom valt, sta ik er het liefst vlakbij zodat ik meteen verdamp.
   Ik moet er niet aan denken om langzaam te creperen aan stralingsziekte.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    creperen aan stralingsziekte gaat nog steeds sneller dan creperen aan onze ” gezondheid ” zorg

    Like

 7. Bas zegt:

  Assad weg bombarderen is dom, krijg je dit.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Eric Margolis is familie van Char Margolis het medium.

  Like

 9. Jan zegt:

  Obama Weighing Option to Strike Assad in Syria
  ….
  With relations with Russia almost as bad as they were in the early 1980s, the fact that the administration is weighing whether to bomb President Assad’s military forces engaged in a slaughter of civilians in Aleppo has huge consequences for the U.S. – and the future of the human race.

  https://pjmedia.com/trending/2016/10/15/obama-weighing-option-to-strike-assad-in-syria/

  US nuclear attack warning ‘upgraded to level 3’ as Russian threat goes ‘beyond Cold War’
  AMERICA is edging closer to nuclear armageddon after upgrading its attack “defence readiness”, it has been claimed.

  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/553744/defcon-warning-upgraded-russia-nuke-threat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s