Verenigd Koninkrijk neemt “vluchtelingen”kinderen zonder ouders uit kamp in Calais op

screenshot_102

Enkele honderden kinderen uit het “vluchtelingen”kamp in Calais (de “Jungle”) worden herenigd met familieleden in het Verenigd Koninkrijk. De Britse autoriteiten verwachten de kinderen die zonder ouders verblijven in Calais binnen enkele dagen over te kunnen plaatsen.

Volgens de Britse kinderombudsman worden er zo’n driehonderd kinderen verwacht, meldt de BBC. 

Begin oktober opperde de Franse minister van Binnenlandse Zaken nog het belang van de hereniging. “Er zijn honderden geïsoleerde kinderen met familie in het Verenigd Koninkrijk. Daarom vraag ik ze hun morele plicht uit te voeren”, aldus de minister.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verenigd Koninkrijk neemt “vluchtelingen”kinderen zonder ouders uit kamp in Calais op

 1. Karen zegt:

  En hoe oud zijn die arme “kinderen”? Ik verwacht dat minstens 50% van die kinderen 25+ is.
  Er zitten er hier in Nederland ook op het voortgezet onderwijs die voor 15 jaar moeten doorgaan en baardgroei en bespiering hebben die toch echt bij een volwassen man hoort, gewoon lavhwrkkend als je die tussen de eche kinderen zit zitten. Maar ik verwacht dat Engeland dat heus goed controleert 🙂

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Neten worden ook luizen !

  Geliked door 2 people

 3. Ongelovige zegt:

  Reeds enkele malen werden in het geheim contingenten van junglebewoners overgebracht naar het VK, met akkoord vd regeringen. Anders is het niet uit te leggen dat daar duizenden blijven volharden.

  Like

 4. Pieter zegt:

  God bewaar me, waarom herenigd met familie in Engeland en niet herenigd met familie die is achtergebleven van waar zij vandaan zijn gekomen bijv.Afrika,Pakistan, Afghanistan enz.

  De logica ontgaat me : hun ouders zullen toch niet in het Verenigd Koninkrijk zijn maar juist nog in bovengenoemde baggerlanden.
  Van het een komt weer het ander, dus : uiteindelijk gezinshereniging in het Verenigd Koninkrijk.
  Dat was toch bepaald niet de bedoeling van Brexit.
  Het volk wordt openlijk in de maling genomen !

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Mij ontgaat ook de logica: indien hun ouders al in het VK zijn, kunnen ze immers legaal via ‘gezinshereniging’ komen, en hoeven ze niet in Calais maanden of jaren te wachten. Alhoewel… alles is er gratis, vrouwen inclusief. Voor moslims dus een voorsmaakje van hun hemel.

   Like

  • Tja, de “Brexit……” Hieruit blijkt maar weer: Waar de goedmensch zijn tanden in gezet heeft, laat de goedmensch niet los!
   Het lijken zulke watjes, die elite, maar níet, als het er op aankomt, hun ‘gelijk’ te blijven halen; de zoveelste kwalijke ontwikkeling!

   Like

 5. Jan zegt:

  GB is een ziek land: Justitie onderzoekt of de beschuldigingen van Irakese oorlogsmisdadigers waar zijn dat Britse troepen hen 13 jaar geleden (!!!!) in gevangenschap slecht zouden hebben behandeld

  ‘This is a disgrace, a national embarrassment’: Fury over probe into complaints of ill-treatment by two Iraqi’s accused of butchering captured British soldiers

  Retired military leaders expressed outrage that the murders of Sapper Allsopp and Sgt Cullingworth could lead to the prosecution of the British troops who detained the suspects, instead of the suspects themselves.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3840282/This-disgrace-national-embarrassment-Fury-probe-complaints-ill-treatment-two-Iraqi-s-accused-butchering-captured-British-soldiers.html

  Rotten to the core, heet dit

  Like

 6. Jan zegt:

  Op hetzelfde moment geven zij £2000 aan iedere illegaal die oplazerd

  Illegal immigrants given £2,000 to leave as UK faces colossal migrant crisis

  http://www.express.co.uk/news/uk/721397/Illegal-immigrants-Theresa-May-migrant-crisis-money-Home-Office-migration

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  we worden van alle kanten in de maling genomen, ook de Engelsen,er zal wel veel niet bekend worden gemaakt , om het volk rustig te houden

  Like

 8. elisah zegt:

  Zoiets denkt men uit medemenselijkheid te doen, echter, dat die medemenselijkheid absoluut niet wederkerig is dringt nog steeds niet tot hen door.
  Wanneer ze het mes straks in hun rug krijgen, zullen ze spijt als haren op hun hoofd hebben van hun zgn altruïstische daden.

  Like

 9. anna zegt:

  wat gaat een 12 jarige jongen zoeken bij een “oom” die in Engeland woont terwijl zijn familie ergens in de lemen hutjes in ????? woont ….. en is het wel zijn oom ?

  Like

 10. anna zegt:

  Kleinvieh macht auch Mist ….

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  De logica is : stuur je kinderen vooruit, die zijn zielig en zullen het eerst opvallen. Daarna zal de regering moeite ondernemen de ouders te achterhalen in land van herkomst. Maar die staan al vooraan bij de ambassade te wachten want ze weten dat er eerdaags oproepen binnenkomen. Zo vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Gemakkelijker kan niet.

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Vluchtelingen’: Help, wij zijn gevangenen en moeten werken!

  ‘Vluchtelingenkinderen Calais moeten bij fruitboeren werken’

  Vluchtelingenkinderen uit het opgeruimde kamp in Calais worden gedwongen op fruitboerderijen in Frankrijk te werken. Dat stelt een Britse hulporganisatie. Daarnaast zouden de kinderen hun accommodatie, die uitsluitend voor hen bedoeld was, met volwassenen moeten delen.

  ..
  Een aantal minderjarige jongens verklaarde gedwongen te moeten werken op fruitboerderijen die fruit leveren aan supermarkten.

  http://www.ad.nl/buitenland/vluchtelingenkinderen-calais-moeten-bij-fruitboeren-werken~ae478c43/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s