Amsterdam: Homoseksuele mannen ernstig mishandeld op pont, slachtoffer in gezicht getrapt

screenshot_125

Twee homoseksuele mannen zijn afgelopen nacht zwaar mishandeld na een uit de hand gelopen discussie op de pont achter Centraal Station in Amsterdam. Een van de slachtoffers werd tegen de grond geslagen en meermaals in het gezicht getrapt. De mannen (ongeveer 60 jaar) werden ook uitgescholden, net als een ooggetuige die ze te hulp schoot.

Volgens de politie kwamen er veel getuigen op de vechtpartij af. Zij hebben er samen voor gezorgd dat de drie daders zijn weggegaan en voorkwamen daarmee dat het letsel erger zou zijn, schrijft de politie op Facebook.

Lichtgetinte mannen

De politie roept de daders op zich te melden, ‘anders komen we jullie halen’. Het gaat om twee licht-getinte mannen die op een scooter reden. Een van hen droeg een kort zwart leren jack, de ander had een bruine jas met een bontkraag aan.

Bron:
www.at5.nl
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, homofobie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Amsterdam: Homoseksuele mannen ernstig mishandeld op pont, slachtoffer in gezicht getrapt

 1. Drs.P. zegt:

  Dan toch maar een pistool bij je steken om dit soort gore lichtgetinte ratten af te maken?????

  Liked by 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Mij niet gelaten, maar dat is nog al drastisch.
   Als je wilt gaan zitten oké, maar kan ook anders, wel zo leuk en geeft ’n goed gevoel.

   Steek ’n goed kort mes bij je. Je moet het hebben van de verassingsstrategie.
   Steek ze in nek of hals… Haal ze totaal open in het gezicht, en ze druipen jammerend af.
   Dat zal ze leren!

   Like

  • Pieter zegt:

   Je kan dan wel aan de gang blijven met afschieten. Als het nou ongestraft mocht van de overheid…

   Like

 2. Mary zegt:

  Wat is het toch een smerig gajes die lichtgetinte zandbak luizen, hoe dat soort zich gehaat maakt hier is ongekend.

  Liked by 2 people

  • delamontagne zegt:

   Dat men dat in NL allemaal “pikt” is in wezen nog erger………

   Liked by 4 people

   • paulzwueste zegt:

    Neem me niet kwalijk, maar wat er de afgelopen jaren in Frankrijk is gebeurd had al tot ’n volksopstand moeten lijden.
    In plaats daar van hebben ze die laffe linkse trekpop van ’n Hollande gekozen.

    Over het niet pikken gesproken…

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat dat tot een volksopstand zou moeten leiden……………….., helemaal mee eens.
    Maar ik denk, mocht men in EU in opstand komen tegen de indringers het wellicht in Fr aanvangt.
    Wat ik bedoelde was: individueel.
    Omstanders die zoiets zien
    gebeuren en te hulp schieten e.d.
    Ik krijg vaak de idee dat men in NL gauw wegkijkt als een autochtoon door een nieuwe NL-er iets misdoens overkomt.
    Terwijl aan de andere kant als er een Maroc wordt overvallen, [wat ik eigenlijk nooit lees
    ], dus laten we zeggen:”door iemand wordt berispt op iets ‘STOUTS’ “, er à-la-minute een horde van z,n soort-genoten te hulp komen……….!

    Liked by 1 persoon

   • @paulzwueste, 20.58u.: Zo is het maar nèt, Paul: Ik begrijp niet, wat sommige mensen bezielt om net te doen,alsof Nederland het meest hopeloze land van allemaal zou zijn
    In werkelijkheid zitten we met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar de één zit de ander van tijd tot tijd op te draaien, hier!
    Kijk daarvoor uit: God weet, wat je er bij sommigen mee aanricht!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Wat een verkeerd woord of verkeerd gesteld idee teweeg kan brengen.
    Met………..”NL dat allemaal pikt………” had ik natuurlijk moeten schrijven:”Dat de omstanders er niets aan deden/hielpen om die 2 mannen te ontzetten”.
    Dat bedoelde ik ermee.
    Zo las ik vanmorgen al een oud bericht ergens
    over een “Oude Heer” die in een Supermarkt tegen een klein kind, dat met zijn vingertjes in een bak broodjes zat te graaien zei dat je die broodjes met een speciaal daarvoor bestemde tang moest pakken.
    De oude heer zei het heel “liefjes” tegen dat kind, maar…………….de allochtone vader die iets verder stond en het hoorde, kwam er direct er op af.
    NIET OM Z,N EIGEN KLEINE KIND TE BERISPEN,NNNEE Die oude man kreeg de volle laag.
    De omstanders bemoeiden zich er niet mee.
    Nu durf ik te stellen: Zou zoiets hier in de super gebeuren, dan zou de betreffende vader het kind een behoorlijke “pets”hebben gegeven en zich bij de oude man hebben verontschuldigd.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/dit_krijg_je_nou_van_hetze_tegen_oude_blanke_mannen.html

    Like

   • delamontagne zegt:

    IN AMSTERDAM WEST
    Ik wil “uiteraard” niets suggereren/insinueren.
    Maar toch is de bevolkings-samenstelling daar drastisch veranderd, de afgelopen 30 jaren.
    http://images0.tcdn.nl/binnenland/article26825112.ece/BINARY/q/Folders

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.

    Wacht even, we zijn nog niet klaar.
    Hier komt een mededeling van het thuisfront tegen crimineel ongedierte dat gespecialiseerd is in het grote bekken open zetten tegen oude mannen, en weerloze jongens die op de grond liggen met “kopschoppen” hersenschade bezorgen.

    Ik zat in een prachtig Oostenrijks badplaatsje op een bankje aan de oever van een schitterend meer van het uitzicht te genieten, met naast mij een dame die de duiven broodkruimels voerde, die zij speciaal daarvoor bij een kiosk gekocht had.
    Ik zag een typische buitenlander met een arabisch uiterlijk met een jong meisje aan de hand die op een andere bank, enkele meters naast ons, plaats nam.
    Plotseling sprong het meisje op, rende naar ons toe en begon de groep duiven uiteen te schoppen. De dieren vlogen verschrikt weg en ik zag dat die kerel zat te grijnzen.
    Ik stond op en riep in goed Nederlands tegen dat stuk ongeluk dat hij direct zijn dochtertje moest terughalen, want dat er anders iets heel vervelends zou gebeuren…
    Daarop begon hij in het Duits tegen mij te schreeuwen dat ik mijn mond moest houden en zijn dochter zou opvoeden zoals hij het wilde.
    Ik bleef (gewoon in het Nederlands) terug schreeuwen dat hij de pest kon krijgen en dat hij gewaarschuwd was. Hij zag aan mijn houding dat ik het 100% meende en droop af.
    Het komt er bij die lui op aan dat ze zich realiseren dat ze nu eindelijk tegen ’n muur op gelopen zijn die onwrikbaar stand zal houden. Ik meende elk woord wat ik zei en had hem echt ’n pak slaag gegeven. Ook terug schreeuwen in een voor hun onbekende taal doet het prima. Daardoor zien ze dat je schijt hebt aan alles.
    Wij zijn veel te bang. Wij hebben zogenaamd zovéél te verliezen. Dat weten ze en daar spelen ze op in. Maar als ze merken dat jij tot het uiterste wil gaan en dat bovendien heel graag wil, lopen ze weg.
    Het zijn in wezen allemaal lafaards die het liefst in een kudde opereren.

    Like

 3. Duchesne zegt:

  Tsja….is dit nog nieuws? Wonderlijk eigenlijk dat het nog nieuws is, het is ondertussen toch normaal geworden? Wat zou Rutte hier nu van zeggen, of beter, wat zou die druiloor van Groen links hier nu van zeggen? Is cultuur of zo…..

  Ik ga niet meer zeggen wat we met de daders moeten doen, vermoedelijk doen ze het nog vaker en hebben ze het vaker gedaan. Het is echt heel simpel: Islam en moslims staan haaks op de westerse manier van denken en doen, van morele afwegingen en persoonlijke vrijheid. Moslims zeggen zelf dat ze onze manier van leven afkeuren en alles wat westers is moet worden vernietigd maar onze sociale stelsels weten ze wel te vinden…..

  En ook hun rit naar de sociale dienst of een ander aders waar iets te halen valt past in hun geloof, immers de ongelovigen moeten ten dienste staan van de moslim, en door de sociale zekerheid leeg te plukken vernitigd men de zo gehate westerse cultuur. Echt een win- win situatie !

  Hoe failliet onze politiek is word door dit soort aanvallen op ouderen en nu homo’s aangetoond, er is simpelweg geen monopolie op geweld door de staat maar er is sprake van een tweede macht die in de sporen van de eerste macht loopt. Beide zijn onderdrukkers voor de burger, beide zijn een gevaar.

  Zowel de overheid / politiek die met hun blinde drift tegen de eigen burger alle binding van een samenleving losscheuren als de geweldige kerels van zuidelijke culturen die alles wat ons als mens en medemens bind bespugen. Beide zijn funest voor deze samenleving, maar goed, wie geloofd nog in een samenleving?

  Liked by 3 people

  • Alex zegt:

   “Wat zou Rutte hier nu van zeggen” Wij zijn met meer, herhaalde Rutte

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Waarschijnlijk bedoelde hij met meer homo’s.
    Tsja, hij mag wel oppassen want dadelijk is hij nog de enige.

    En als hij dan geen MP meer is en met de pont moet, zal hij waarschijnlijk die grijns niet meer op z’n smoel hebben…

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Maar rutte zullen ze nooit alleen aantreffen met ze vriendje.
    Dan durft hij wel op een afstandje een grote bek open te trekken.

    Like

  • Witte raaf zegt:

   Eens hoor met je stukje maar het wrange is dat het kenteken van de scooter bekend is en de omschrijving van de daders ook (facebook gedeelte) en dat de politie het nu omdraaid,ze moeten zich melden,zoniet worden ze opgehaald.
   Ben ik nou echt zo dom of wat!?

   Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Hmmm, eigenlijk natuurlijk gewoon een geval van eigen schuld van die homo’s.
  Dan hadden ze maar geen homo moeten worden. Ze hadden al lang kunnen weten dat dat volgens het mislimische heilige boek ten strengste verboden is.
  Eigenlijk mogen ze van geluk spreken dat ze op de pont werden gevat, want zouden ze zich boven op een flatgebouw hebben begeven om daar samen van het uitzicht te genieten, dan waren er waarschijnlijk niet veel getuigen geweest en had het zomaar kunnen zijn dat ze heel snel hadden moeten leren vliegen.
  Overigens, het is natuurlijk heel goed mogelijk dat licht getint, een scooter en bontkraag gewoon twee vriendelijke latino’s of aziaten kan betekenen.
  Wat hier allemaal van zij, het heeft in ieder geval niets, maar dan ook helemaal niets met de religie van vrede en verijking te maken. De meest waarschijnlijke optie is dat het twee, in hun normale doen, uiterst vriendelijke maar nu even erg verwarde jonge mannen zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  ’t Zal allemaal nog wel niet erg genoeg zijn. Sinds de jaren 70 geen ho’s/lesbo’s oid. op straat gezien, incl. spandoeken!!

  Like

 6. Steven zegt:

  Die BONTKRAAG zegt al voldoende….
  BLANKEN zijn vandaag de dag alleen nog maar wandelende slachtoffers geworden omdat onze TERING overheid NERGENS iets tegen doet!!

  Liked by 2 people

 7. YY zegt:

  De dag dat moslims worden afgetuigd, gewoon omdat zij moslim zijn, is niet ver weg meer.
  Wat een genot zal dat zijn!!! Ze te zien rennen door de straten voor hun leven. Omdat zij moslim zijn!
  Vies, vuil, ongedierte!!!

  Liked by 2 people

 8. peter zegt:

  ‘anders komen we jullie halen’ en dan mag je na een kopje thee en een vermaning weer naar huis, zijn jullie nou helemaal betoeterd .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, ik had eigenlijk wel verwacht dat ze wat vriendelijker waren geweest.
   Dat verwacht je toch niet van de politie!
   Je zegt dan. We willen jullie wel komen halen als je dat liever hebt.
   Totaal geen enkele moeite. Laat maar wat weten.

   Per slot zijn het allochtonen en die zijn toch al zo snel gekwetst.

   Like

 9. Als je naar het programma van opsporing verzocht kijkt, is het niet anders als licht getint, noord Afrikaans en zo lust je er nog wel een. En dan nog wordt alles nog ontkent, onbetrouwbaar land.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Persoonlijk vind ik deze opmerking zwemen naar racisme.
   Ik zou daar toch maar mee oppassen.

   Voor dat je het weet kwets je die mensen. En dat willen we toch niet.

   Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Stemmen heeft zo zijn consequenties .
  pot en poot stemmen in het algemeen slinks !

  Liked by 1 persoon

 11. Elena zegt:

  Goh….je verwacht het niet he?

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Bij homo’s vraag ik me altijd af of ze nog steeds groenlinks, pvda of D66 stemmen. Alle homo’s en lesbo’s geef ik het advies stem veilig, stem PVV.

  Liked by 2 people

 13. Pieter zegt:

  Graag met een bazooka van de weg afschieten deze twee cultuurverrijkers.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik stel me voor dat we die pont gewoon zullen torpederen.
   Dat is afdoende en ook veel leuker.

   Als je die pont dan langzaam ziet kapseizen en de met stookolie overdekte gezichten van die bontkraagjes ziet opduiken, die je dan met ’n roeiriem de schedel in kan slaan…
   Echt mannenwerk. Pure Hollands glorie!

   Liked by 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Is dat weer zo, je geleuft het toch niet he.
  Zeg Bakema, is het nou groenachtig blauw of blauwachtig groen.
  Met 1 oor aan de linker kant, getuigen gevraagd.

  Like

 15. Juan Pan Blanco zegt:

  Snel een bindend referendum om al dat schorem ongestraft te mogen afschieten..

  Liked by 2 people

 16. BertG. zegt:

  De politie kent de daders, maar heeft deze nog niet gehaald.
  “Mede dankzij de getuigen hebben wij veel informatie voor het onderzoek en over de daders kunnen krijgen, waaronder foto’s van de daders en een kenteken.
  Oproep aan de daders: Meld je aan het bureau, anders komen we jullie halen!”
  http://www.welingelichtekringen.nl/media/623997/raar-politie-wacht-af-of-homo-mishandelaars-zich-melden.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Niet te geloven!!!
   Wat een ongelijkheid!!!
   Nekschot wordt ’s nachts met 10 man van zijn bed gelicht omdat hij het waagde een spotprent over Mohamed te tekenen, en dit ongedierte wordt gewaarschuwd dat het beter is om zelf naar het bureau te komen terwijl het bewijs dat deze verdachten de daders zijn, overvloedig is…
   Wat is er nou mooier dan ze uit huis te sleuren, onderwijl nog wat rake tikken en schoppen uit te delen en ze vervolgens op het bureau ook nog even enkele keren per ongeluk-expres tegen een hoek van ’n tafel te gooien.
   Ik weet dat de politie dan heel links NL. over zich heen krijgt maar een softe aanpak zal het geweld alléén maar laten toenemen en we hebben al zo veel te lijden van dat tuig.
   Enfin, de tijd zal het links leren…!

   Like

 17. Steven zegt:

  Die HELE ALLOCHTONE Zooi hier in nederland is a PAIN IN THE ASS…niets meer en niets minder!!

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Ik zie toch wel iets positiefs in dit straatterreur !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s