De derde islamitische invasie van Europa wordt gesteund door Amerika!

screenshot_122

(Door: “Balkanske priče”)

Europa wordt nu geteisterd door de zachte jihad. Omdat de militaire verovering van Europa keer op keer mislukte, gooide de islam het zo’n 40 jaar geleden over een andere boeg, namelijk om door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk over te nemen. De ‘vluchtelingenstroom’ is een goed georganiseerde tocht (door Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit, Turkije en de VS) om daarmee uiteindelijk slechts één doel te dienen:de islamisering van Europa!

screenshot_123

Er is al vaker gezegd dat het een van de islamitische stellingen is om alle moslims en moslimgemeenschappen over de gehele wereld te verzamelen en onder één vlag te brengen. Dit verlangen betekent strijden om een grote islamitische federatie te maken. Van Marokko tot Indonesië en van Tropisch Afrika tot Centraal Azië. De islamitische leer, volgens de koran, verplicht iedere moslim het land waarin hij woont zo te ‘bewerken’ dat er uiteindelijk een islamitische wetgeving komt en het land volgens de regels van de koran en van de profeet Mohammed wordt geregeerd…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op De derde islamitische invasie van Europa wordt gesteund door Amerika!

 1. delamontagne zegt:

  Als je al denkt de bizarre grillen van Koningshuizen te hebben gelezen, dan is dit wel byzonder.
  Daar zijn die NL-doetjes/ köningsafstammers toch niks bij………….
  De voeten gestoken in open sandalen, met daarboven een skinny spijkerbroek laag op de bips, daarop een witte crop top die zijn buik onbedekt liet

  He made his pet poodle an air chief marshal in the Thai military …
  Zijn “lievelingshond” werd Hoofd Maarschalk van de Luchtmacht van Thailand………..
  https://www.theguardian.com/world/2016/oct/13/thailand-maha-vajiralongkorn-crown-prince-king

  Liked by 1 persoon

  • anna zegt:

   dit zal een grote ellende worden, die eventuele nieuwe koning deugt voor geen meter, zie hoe ordinair hij er bij loopt, bhumibol wist al 5 jaar niet meer wie hij was, ook de militaire junta zal de boel daar overnemen, met de democratie is het ook slecht gesteld, als je niets over dat koningshuis mag zeggen op straffe van l5 jaar gevangenisstraf ….. nu moet die a.s. koning een jaar rouwen ….. hij wil gewoon zijn zaakjes regelen …. de lelijkerd ….

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Prima Topic !

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  waarom islamisering van Europa ? wat is er zo geweldig aan, ik lees niets anders als ellende, als gewone burger begrijp ik er niets van, trouwens die Obama is ook een moslim, ben blij dat hij op rot, maar of het nu Trump of Clinton zal worden het zal alleen maar erger worden vrees ik

  Like

 4. Anna zegt:

  Dit is een goed en helaas waar artikel.
  En er gebeurt nog veel meer op dit moment.
  Obama is zich aan het voor bereiden om niet af te hoeven treden.
  Er rijden door de staten Virginia en Texas al voertuigen die beschilderd zijn met de VN tekens….. Ook heeft Obama pas geleden beweert dat Amerika teveel macht heeft in de wereld…… dus moeten we er rekening mee gaan houden dat…. als de verkiezings uitslag hem niet aan staat ( of misschien is hij zo machtsbelust dat hij dit plan toch doordrijft) dat hij een groot deel van zijn macht gaat overdragen aan de VN ( Ja de VN, met al die barbaarse achterlijke islamitische culturen in haar midden)
  Zo komt dus de wereld heerschappij onder de islam….. met waarschijnlijk de moslim Obama aan het hoofd want Ban Ki Moon treed a.s Jaar af zo kan hij, En de USA blijven regeren en de hele wereld……..Amerika heeft ook al zijn FEMA kampen. En pas geleden is er censuur gepleegd door Obama op de media…..Hij heeft ook al bepaalde taken van internet en communicatie overgedragen aan de VN?………. KORTOM HET GAATER NU ECHT OM SPANNEN…. ( zie dailymail.co.uk) ( voor de VN voertuigen in de USA )

  Liked by 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Heb ik al maaaaanden eerder over geschreven. Jammer al het dan niet gelezen wordt of al onzin wordt afgedaan. En ze rijden niet alleen in Virginia en Texas hoor. Ik doe geen moeite meer het met mijn kapotte toetsenbord allemaal te herhalen plus de links erbij te zetten.

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  De islam is het gereedschap om tot een nieuw orde te komen , een volledig technocratische corporatieve fascistische wereld samenleving en natuurlijk onder de bezielende leiding van de USA .

  Liked by 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Zou het dan tóch allemaal voorspeld zijn?

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Wat verwacht u dan? De Verenigde Staten als politieagent van de globe met verontrustende militair/economische begroting en in hun kielzog de NAVO/EU versus ex Sovjet-Unie …..

  Het is all economics en fossielen zoals koningshuizen en geloven door bevolking aangehangen, hinderen bijvoorbeeld de TTIP.

  Bevolking is alleen nuttig, onder bestuurlijk concumentele aanwas.

  Like

 8. Je verwondert je de laatste tijd niet meer zo. Ik hoop dat er nog een stokje of zeg liever maar een balk voor gestoken gaat worden.

  Liked by 1 persoon

 9. volksrechter zegt:

  Even tussen de regels door, zullen op dat moment als het zo ver is de politiekers en koningshuizen dit zo maar toelaten wetende dat zij ook van hun troon zullen worden gestoten en vervangen door imams ?

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Als het waar is hoop ik dat de Russen Amerika vernietigen !!

  Like

 11. eric andre zegt:

  ik sluit mij aan op wat volksrechter zegt, alsof onze koningshuizen,politiekers , hun kinderen, familieleden, gestelde lichamen, gedwee als het zover (zou) komen door de islam gaan laten platwalsen. Trouwens als het islamisme zoveel beter is waarom komen ze dan naar hier ? En als ze hier dan zijn om van onze zovele voordelen komen te genieten, gaan ze dan zelf zorgen voor de voordelen als zij het hier (zouden) overnemen? want als wij het niet meer kunnen doordat zij de boel hebben overgenomen, wie gaat voor wie dan zorgen .Vergeet niet het is dank zij ons systeem dat zij het hier goed hebben, dus zij mogen eindelijk eens stoppen met klagen. Als zij het goed willen hebben zoals nu dan mogen zij wel eens dankbaar zijn voor onze tolerantie, daar kunnen ze wat van leren, als ze dat al kunnen…. ‘leren’ en anders kaartje retour.

  Liked by 2 people

 12. Jan zegt:

  American Muslim group attacks “American Sniper,” demands Eastwood and Cooper denounce fictional “islamophobia”  This it is what they do: victim jihad. When one part of the Muslim world kills, the other half cries victimhood. Whack and whine. It is a distraction to get people to stop talking jihad and instead address their demands.

  Apparently, the ADC is claiming that a couple of tweets offended their sensibilities. They want action! More like submission. It’s called free speech, brutes.

  http://www.breitbart.com/national-security/2015/01/26/american-muslim-group-attacks-american-sniper-demands-eastwood-and-cooper-denounce-fictional-islamophobia/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s