Fjordman: Islamitische terreur en het verraad van het Westen

screenshot_117

(Door: Fjordman – Vertaling: E.J. Bron)

Op 1 juli 2016 viel een groep van zeven militante moslims de bakkerij Holey Artisan in het stadsdeel Gulshan aan, een diplomatenwijk van Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. De daders schreeuwden “Allahu Akbar!”. Bangladesh wordt al enige tijd geteisterd door een golf van dodelijke aanslagen op seculiere schrijvers en op de weinige overgebleven christenen, hindoes en boeddhisten.

Volgens ooggetuigen bestormden de radicale islamieten het café met semiautomatische geweren, pistolen en “scherpe voorwerpen”, voordat ze meer dan 30 mensen gijzelden. Daarna slachtten de terroristen meer dan 20 mensen af. Alleen diegenen die de koran konden opzeggen, werden gespaard. Uiteindelijk werd het café door een commando-eenheid bestormd, die de daders doodde. Onder de slachtoffers bevonden zich negen Italianen, zeven Japanners, een Indiër en een Amerikaanse. De minister-president van Bangladesh, Sheik Hasina, stelde twee dagen van nationale rouw voor de slachtoffers in. Ze voegde er aan toe: “Niemand die in een religie gelooft, kan zulke daden plegen. Ze hebben geen religie, hun enige religie is het terrorisme.”

In het door moslims gedomineerde Bangladesh wonen naar schatting 172 miljoen mensen. Dit aantal neemt steeds verder toe met jaarlijks meerdere miljoenen. In een arm en nu al dichtbevolkt land is zo´n snelle bevolkingsgroei onhoudbaar.

In het jaar 2000 werd door de “Los Angeles Times” aan minister-president Sheik Hasina gevraagd hoe het land de mensen zou willen voeden, onderdak en werk zou willen geven met het oog op het feit dat de bevolking tot het jaar 2050 zal verdubbelen. Ze antwoordde: “We sturen ze naar Amerika. De globalisering zal het probleem voor ons oplossen, omdat alle factoren van de productie, ook de arbeidskracht, opgeheven worden. Er zal sprake zijn van een vrije migratie van land naar land, globalisering in haar zuiverste vorm zou geen grenzen moeten kennen, kleine landen met een grote bevolking zouden er dus in staat moeten zijn hun burgers naar landen te sturen die groter zijn en een geringe bevolking hebben.”

screenshot_116

Hasina pleit er in principe voor dat haar land meer “Lebensraum” nodig heeft en dat andere landen dit maar even te accepteren hebben. Enkele islamitische landen schijnen er een soortgelijke bevolkingspolitiek op na te houden om door middel van massamigratie minder inwoners te krijgen.

De “Islamitische Staat” (ISIS)  eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Dhaka op, die op vrijdag, de laatste dag van de ramadan, werd uitgevoerd. De minister van Binnenlandse Zaken van Bangladesh, Asaduzzaman Khan, wees de bewering dat de “Islamitische Staat” achter de aanslag zou zitten af. Volgens zijn informatie waren de terroristen afkomstig “uit rijke families, ze hadden allemaal een goede opleiding.

De bewering dat het islamitisch terrorisme door armoede zou worden veroorzaakt, werd al vaak weerlegd.

Onderzoeken tonen aan dat veel islamitische terroristen een hogere opleiding en een hoger inkomen hebben. Osama bin Laden, de leider van Al Qaida, groeide op in het rijke Saoedi-Arabië als zoon van een miljardair. Saoedi-Arabië heeft nooit onder Europese koloniale heerschappij gestaan. Het is het land van oorsprong van de meest wrede imperialistische tradities ter wereld, van het Arabische islamitische cultuur-imperialisme, zoals de romanschrijver V.S. Naipaul schrijft.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde dat zich in de diplomatenwijk van Dhaka ook een Amerikaanse onder de door islamitische terroristen “zinloos vermoorde mensen” bevond. Ooggetuigen berichten allemaal dat diegenen die moslims waren door de daders werden gespaard. Diegenen die geen moslim waren, werden systematisch gefolterd en vermoord. Het was een Jihad-aanslag. Het patroon was hetzelfde als de daaraan voorafgegane terreuraanslag in Oost-Afrika.

screenshot_121

Op 21 september 2013 viel een groep gewapende mannen honderden ongewapende burgers in de Westgate Shopping Mall in Nairobi, Kenia, aan. De aanval en de belegering duurden meerdere dagen en uiteindelijk was er sprake van 61 gedode burgers, 6 gedode Keniaanse soldaten en 4 gedode daders. Meerdere honderden mensen raakten gewond. De verantwoordelijkheid voor de aanslag werd opgeëist door de Al-Shabaab militie, een Somalische groepering met contacten met het terreurnetwerk Al Qaida.

Het specifiek islamitisch karakter van de aanslag op het warenhuis in Nairobi was helder en duidelijk. Zelfs de mainstream journalisten van de zender CNN zeiden dat de terroristen “afwisselend gingen bidden en in een ruimte vol dozen hun schoenen uittrokken om de rituaele wassingen uit te voeren. Ze bogen voor het islamitisch gebed en pauzeerden kort voor hun doorlopend vuren.” In video´s uit de Shopping Mall was te zien hoe de schutters in de menigte vuurden en gebedspauzes tussen hun bloedbaden hielden.

Een ooggetuige vertelde dat de daders tegen de moslims hadden gezegd dat ze weg zouden moeten gaan en dat er alleen niet-moslims zouden worden aangevallen. Aan anderen werd gevraagd hoe de moeder van Mohammed heette of er werden andere speciale islamvragen aan hen gesteld. Talrijke overlevenden in Nairobi beschreven hoe de daders op mensen schoten die het verkeerde antwoord gaven. In een E-mail correspondentie met het persbureau Associated Press maakt Al-Shabaab zijn bedoelingen duidelijk: “De moedjahedien (islamitische heilige strijders) hebben een zorgvuldig proces van controle in het warenhuis uitgevoerd en hebben alle denkbare maatregelen genomen om de moslims van de kafirs (ongelovigen) te scheiden voordat de aanval werd uitgevoerd.”

Op 12 juni 2016 doodde Omar Mateen, een Amerikaans staatsburger uit een Afghaans islamitisch gezin, 49 mensen en verwondde 53 anderen in een homobar in Orlando, Florida. Het was de aanslag met de meeste slachtoffers in de VS sinds 11 september 2001. Omar Mateen noemde een islamitische motivatie als reden voor zijn daad en zwoer trouw aan de leider van de “Islamitische Staat”, Abu Bakr al-Baghdadi.

screenshot_118

De schrijver Daniel Greenfield schreef hier over dat de schietpartij in Orlando plaatsvond, omdat er sprake zou zijn van een islamitisch privilege. Omar zou van tevoren door de autoriteiten gestopt hebben kunnen worden. Maar uit angst om “islamofoob” genoemd te worden, heeft men dit niet gedaan. Foutieve beweringen van een islamitische slachtofferrol beschermen islamitische terroristen zoals Omar Mateen:

“Moslims zijn geen deel van een coalitie van de onderdrukten, maar van de onderdrukkers. Hoe eerder we dat inzien, des te sneller kunnen we er mee beginnen het islamitisch terrorisme te verhinderen en de slachtoffers van islamitische terroristen te beschermen. Het islamitische privilege heeft in Orlando 49 mensen gedood. Hoeveel mensen zal het de volgende week of de volgende maand doden? Hoeveel mensen zullen daardoor de komende tien jaar of eeuw gedood worden? De islamitische genocide op niet-moslims vindt op dit moment plaats in Syrië en Irak. De islam heeft een lange historie van genocide. En als we de onderdrukkers en de onderdrukten blijven verwisselen, dan zal de volgende genocide, die we niet zullen stoppen, die van onszelf zijn.”.

Islamitische massamoorden op westerlingen hebben de afgelopen jaren veel slachtoffers geëist. Hun aantal lijkt toe te nemen, omdat het aantal moslims dat in het Westen leeft, steeds verder toeneemt op grond van de massamigratie.

Op 13 november 2015 werd een serie zorgvuldig voorbereide Jihad-aanvallen door militante moslims in Parijs uitgevoerd. De islamitische terroristen slachtten 130 mensen af in de meest bloedige aanslag in Frankrijk sinds de Tweede Wereldoorlog. De “Islamitische Staat” eiste de verantwoordelijkheid voor de aanslagen op.

screenshot_119

Zoals gebruikelijk beweerden vooraanstaande westerse politici onmiddellijk dat de Jihad-terreur in Parijs niets met de islam te maken zou hebben.

Ondertussen gaat de islamitische migratie door. Militante moslims plannen steeds meer en slimmere manieren hoe ze ons en onze gezinnen kunnen vermoorden. De Amerikaanse presidentschap-kandidate Hillary Clinton zei in november 2015: “Om het duidelijk te zeggen: de islam is niet onze vijand. De moslims zijn vredelievende en tolerante mensen en hebben “überhaupt niets met terrorisme te maken.”

Het falen om de burgers in het Westen tegen het islamitische Jihad-geweld te beschermen is misschien wel het grootste verraad in de geschiedenis. Ervaren politici zoals Barack Hussein Obama, Hillary Clinton, François Hollande en Angela Merkel personifiëren dit verraad. Acht jaar presidentschap van Obama hebben in de VS een blijvende schade achtergelaten.

screenshot_120

Ondanks al zijn fouten lijkt de Republikeinse kandidaat Donald Trump te begrijpen dat de islamitische migratie een serieuze bedreiging voor onze veiligheid vormt. Enkele tientallen jaren geleden zou Trump´s voorstel om de islamitische immigratie te stoppen en de grenzen beter te controleren gezond mensenverstand genoemd zijn.

Helaas leven we niet meer in de periode van de ratio.

We leven in een periode van de waanzin, waarin gezond mensenverstand extremisme genoemd wordt en het verraad aan onze natie verkocht wordt als geweldige morele prestatie.

Bron:
http://journalistenwatch.com

Bron oorspronkelijk artikel:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, politici, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Fjordman: Islamitische terreur en het verraad van het Westen

 1. Ik hou van figuren als Wilders, HIrsi Ali en Trump!!!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  De ratio is in deze tijden is dat er voor het presidentschap in het machtigste land van de wereld een crimineel , mentaal en fysiek zwaar ziek persoon verkiesbaar is.

  Hoe is het toch mogelijk dat killary nog steeds overeind staat in deze verkiezing op haar eigen poten kan ze het niet eens meer langer dan 5 minuten !

  De nuttige idioten blijven haar maar steunen, dat de special interest groepen en personen dat doen is begrijpbaar .

  Het is beangstigend dat de wereld vrede afhangt van een stelletje halve en vol idioten ook wel stemmers genoemd in de USA .

  Like

  • Simpel immers:Bij Hillary kunnen ze de roze bril ophouden, die Trump hardhandig bij ze afrukt; Het is die bril óf iemand die langer dan 5 minuten op z’n poten kan staan, zoals jij het zo galant uitdrukt. Dus dan kiezen er té veel voor de bril.

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Hillary Clinton Exposed, Movie She Banned From Theaters Full Movie

  Like

 4. Nou Joop, Trump wil voor het volgend debat met Hillary een drugstest laten uitvoeren. Ik ben benieuwd wat haar overeind houdt.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Sneu voor die niet-Bangla-deshianen maar wat heb je ook te zoeken in dat soort landen?
  De cultuur opsnuiven?
  Dat was dan een snuiven dat meteen in een keer al dodelijk was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s