“Goedmenschen” wilden Merkel helpen bij de islamisering, nu moeten ze op de blaren zitten

screenshot_111

Ze werden naar Duitsland uitgenodigd, ze kwamen massaal – en kosten heel veel geld.

(Vertaling: E.J. Bron)

Een borgsom kan iemand duur komen te staan. Dit moesten nu blijkbaar “goedmenschen” in Duitsland ervaren die zulke garanties voor “vluchtelingengezinnen” op zich hadden genomen.

ongecensureerd-at

Tienduizenden jonge mannen hebben er de voorkeur aan gegeven om in plaats van voor hun land te vechten naar het verre Germanië te “vluchten”. Vaak bleven talrijke familieleden achter, in de bedoeling hen zo snel mogelijk over te laten komen.

In het jaar 2013, twee jaar voor Angela Merkel sowieso alle sluizen openzette om zoveel mogelijk Oriëntalen ongecontroleerd het land binnen te laten, maakten alle Duitse deelstaten behalve Beieren het al mogelijk dat Syrische “asielzoekers” hun familieleden legaal naar Duitsland konden halen. Op voorwaarde dat ze alle kosten voor binnenkomst en onderhoud van hun familieleden op zich namen. Een financiële horde, die zelfs voor de hooggekwalificeerde ingenieurs en ruimtevaarttechnici te hoog was.

Na een jaar zou de belastingbetaler verder dokken

Maar gelukkig zijn er in Duitsland genoeg “goedmenschen” wier hartenwens het is om zoveel mogelijk mensen uit de Oriënt naar Duitsland te halen en zich de multiculturele bevruchting zelfs iets te laten kosten.

Daarom namen ze een borgsom voor de familieleden van de “asielzoekers” over. Maar dat hen dit ooit duur te staan zou kunnen komen, hadden ze niet bedacht. Het was de bedoeling om voor de duur van de asielprocedure, dus hoogstens een jaar, voor je beschermelingen garant te staan, daarna moest het publiek voor hun onderhoud betalen.

Valse beloftes van deelstaatpolitici

Immigratie-instanties en deelstaatpolitici van naam zouden steeds opnieuw hebben beloofd dat de borgsom-verplichting zou stoppen met de erkenning van de asielprocedure. Anders zou men helemaal niet zijn ingegaan op het op zich nemen van een borgsom, klaagt de initiator van een dergelijk burgerinitiatief, Christian Osterhaus, tegen de “Welt”.

Want men merkte te laat dat deze beloftes niets waard waren, omdat dit onder de verantwoordelijkheid van de staat valt, niet van de deelstaten, en daar zegt men niets van zulke beloftes te weten. Men is net zo lang aansprakelijk voor de borgsommen totdat de beschermelingen officieel werk hebben, respectievelijk voor een periode van maximaal drie jaar.

Naïeve importeurs van Arabieren klagen nu over de hoge kosten

Aldus wordt Osterhaus geconfronteerd met tienduizenden euro´s nabetalingen. In totaal zou Osterhaus dit onder deze voorwaarden een bedrag van € 32.000,- gaan kosten, rekent hij de krant voor. Als de staat het serieus meent met zijn eisen, dan zouden enkele van zijn vrienden, die voor tot zes personen zouden hebben ondertekend, voor een bankroet staan.

Conclusie: Vaak moeten “goedmenschen” ook gewoon voor hun daden instaan.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Goedmenschen” wilden Merkel helpen bij de islamisering, nu moeten ze op de blaren zitten

 1. Sabeltant zegt:

  Sukkels die denken dat de asielzoekers voor de veiligheid naar Europa komt.
  Ik heb er geen medelijden mee laat deze vuile landverraders maar bloeden.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  “goedmenschen” met andere woorden……….Landverraders !!

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  wie niet horen wil moet voelen, je treft ze het hardst in de portemonnee, wat een halve zolen om voor hun landveroveraars te betalen, als ze moeten betalen is het janken, maar als ze kunnen verdienen aan de “zielige” vluchtelingen zijn ze er als de kippen bij, ik heb GEEN medelijden met de heer Osterhaus en zijn vriendjes

  Like

  • fleckie zegt:

   Hier komt een spreekwoord zeer goed van pas…’ bezint, eer gij begint’, ( maar ja, dat is niet in hun..’ jargon ‘.. bekend. ….. ……….( medelijden hoeft men met deze lui echt niet te hebben, immers?

   Like

 4. Wie niet luisteren wel, moet maar voelen.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Is het nu niet leuk een koekje van eigen politiek deeg, welkom in de realiteit zou ik zeggen .

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Ach, wat ‘zielug’. Je moet wat voor je medemensen over hebben, toch?

  Like

 7. A.J. de Koning zegt:

  Eigen schuld dikke bult, net goed dan moet je maar niet zo idioot doen. Ik zou zeggen laat ze nu ook maar in je huis komen wonen dan kun je aan den lijve ondervinden wie je binnen hebt gehaald.

  Like

 8. Frank zegt:

  De sukkels… ze hebben zich weer lekker laten voorliegen en hoewel ik ook zoiets heb van ja ….in den beginne zal het allemaal vanuit een goed hart besloten zijn. Maar door deze naïefelingen is de puinbak in europa alleen maar groter…en nu maar lekker op de blaren zitten!!!!

  Like

 9. Mary zegt:

  Die gasten zijn dus mede verantwoordelijk voor de enorme puinhoop in hun land, het blijven achterlijke die socialisten, laat ze het maar flink veel kosten, anders leren ze toch nooit.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Al is het een druppel op de gloeiende plaat van onrecht, dit soort berichten maakt och weer dat je denkt dat er toch een soort goddelijke gerechtigheid bestaat.
  Wat de zieleige gutmenschen betreft die alweer dachten dat ze anderen konden laten opdraaien voor hun goedheid, zijn slechts weinige reacties op hun plaats. Zoals daar een gezegde is over billen, branden en blaren, een gezegde over een buurman en een gek, en natuurlijk (maar dan omgekeerd) een gezegde over goed doen en ontmoeten en een gezegde over kwaad en zichzelf straffen.
  Er zijn er ongetwijfeld nog wel meer, maar die schieten me pas te binnen als ik deze reactie verzonden heb.

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Geweldig ! Leuk dit te lezen, eindelijk luidie ookecht de verantwoording voor hun daden moeten dragen. Nu nog al die politici de rekening geven van hun “gulheid” over de rug van de burgers die helemaal geen ” vluchtelingen” of “gezinshereniging” willen…..
  Laat ze in hun eigen land hun eigen rotzooi opruimen. Aan de grens staan klagen enjanken en hier roven en verkrachten. Nee, iemand anders dan de burger moet deze rekening betalen.

  Like

 12. Alex zegt:

  Whahahahahaha!!! mijn dag kan niet meer stuk

  Like

 13. Reint Meijer zegt:

  Ik hoop dat die rooien zo diep in de ellende komen te zitten dat ze er hun hele leven aan vast zitten. Ik zit me echt te verkneukelen dat die stomme idioten het IQ van een mug hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s