De demografische schok

screenshot_149

(Door: Joost Niemöller)

Het is iets wat ik nogal eens hoor, gewoon, op straat, of bij mensen die ik spreek, of via de mail: ‘Ik ben geen racist. Maar als ik om me heen kijk, zie ik dat ze met steeds meer zijn.’

Met ‘ze’ wordt dan meestal ‘moslims’ bedoeld, soms allochtonen in het algemeen, soms Marokkanen in het bijzonder. Het is de massa die op een bepaald moment op straat zo kan beklemmen bij Nederlanders. Bijvoorbeeld wanneer ze nog eens door de straat rijden waar ze geboren waren, om nu te zien dat er alleen nog buitenlanders wonen. Of wanneer ze op een ochtend door een straat lopen waar net de moskee uitgaat: ‘Al die baarden en soepjurken ineens! Waar komen ze vandaan?’

Het zijn soms ook concrete opmerkingen van Turkse of Marokkaanse jongetjes: ´Wacht maar tot wij hier in de meerderheid zijn.’ Een variant op een andere opmerking van allochtonen die je vaak hoort:‘Wen er maar aan.’

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De demografische schok

 1. delamontagne zegt:

  Wat een godsgruwelijke idioterie. Dat er werkelijk mensen zijn die min of meer zo denken, ONGELOFELIJK.
  Ik moet ook denken aan wat ik ergens las/zag: Het ging om de demonstranten tegen AZC,s Ik meen in Zaltbommel.
  Hoorde of las een van de “bovengestelden” zeggen: “Moet je nu toch eens zien hoe ze tegen de NIEUWE NEDERLANDERS protesteren.
  Het worden nooit NL-ers/ EU-ers [ uitzonderingen daargelaten ]
  Ellian/ Terphuis / etc

  Geliked door 2 people

 2. Prima analyse, want zo is het !

  Like

 3. Thoth zegt:

  Die foto, allemaal licht getinte gasten. En, die horen hier niet thuis. Ze moeten naar Marokko (33 miljoen inwoners) of naar Turkije gaan (75 miljoen inwoners). Niet in Nederland…

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit zijn leuke opmerkingen die je te danken hebt aan je fijne regering in je eigen land.

  Like

 5. “Mensen schrikken daarvoor terug: Niemand wil bij de racisten horen”
  Nou, laat ieder voor zich spreken, maar m i j raakt het de kouwe kleren niet langer: Wat mij betreft is het allang een geuzennaam

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Zo denken wij er ook over, alleen moet ik wel eerlijk zeggen:”voor ons is dat makkelijker, want we zitten niet in een NL-se omgeving”.
   Sommige opmerkingen vallen dan weleens in verkeerde aarde bij…………….inderdaad een “links-georiënteerd” NL-persoon.
   Zo hadden we jaren geleden een NL-se kennis/vriend en bij een bezoek bij hem thuis [ met anderen ] viel er een opmerking van ons over de Heer Wilders in verkeerde aarde.( we zeiden niet eens dat we op hem zouden stemmen, het was héél onschuldig………….
   De Reactie:” ALS JULLIE OP WILDERS STEMMEN,………..DAN KOM JE ER HIER NOOIT MEER IN.
   Maar net als in dit artikel en één hierna, schijnen veel mensen in NL niet durven laten blijken bang/afkeer van islam te hebben…………….

   Like

 6. Ongelovige zegt:

  Rutte: wie ‘onze waarden’ (Newspeak voor multikul) niet deelt, vertrekt beter, ook de oer-Hollanders.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Als we ophouden met allochtonen te onderhouden, zal het rap gedaan zijn.
  Win / win dus.

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe je binnen 30 seconden rechts wordt

  How to convert people to the #AltRight in less than 30 seconds: pic.twitter.com/rAEjMj3HqP

  Like

 9. Cor Duinmeijer zegt:

  Vragen die er echt toe doen zijn: “wie is verantwoordelijk”, en “wie gaat daar iets aan doen”. Zolang deze vragen niet door het grootste deel van de autochtone bevolking van dit land als legitiem wordt gezien heeft het stelllen van de vraag “wanneer” geen enkele zin.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  IN DUITSLAND ZORGEN DE ‘MIGRANTEN’ DAT HET GEBOORTE-CIJFER OMHOOG GAAT.
  International17:00 17.10.2016(mis à jour 17:02 17.10.2016) URL courteEn savoir plus: https://fr.sputniknews.com/international/201610171028234812-natalite-allemagne-migrants/

  De toestroom van migranten heeft er in Duitsland voor gezorgd dat de daling in ‘vruchtbaarheid’ is opgehouden.
  Dit is voor het eerst sinds 1982, aldus de
  le journal Frankfurter Allgemeine Zeitung,

  Like

 11. Karen zegt:

  Ben in Boedapest, echt heel bijzonder. Vandaag slechts 4 hoofddoeken gezien. Kan me niet eens meer herinneren dat dit vroeger ook bij ons normaal was. Zelfs bij ons in het dorp zie ik dagelijks heel wat meer hoofddoeken op een dag en er zijn nu zelfs plaatsen, zoals laatst toen ik op station Lelylaan was, waar je al blij bent als je niet de enige vrouw zonder hoofddoek bent! De sfeer is hier anders, veel prettiger, hier voel ik mij minder buitenlander dan in Nederland.

  Like

  • A Huisman zegt:

   Klopt….maar vergeet niet dat al voorspeld is dat als we moeten vluchten voor wat er komen gaat, elk oost europees land zijn grenzen zal sluiten voor ons…daar wordt voor gewaarschuwd, dus heb een noodplan klaar!

   Like

 12. A Huisman zegt:

  Elke moskee met de grond gelijk maken, dat is stap 1 en daar begin de oplossing want zonder moskee gaan ze vanzelf weg. De moskee is de ontmoetingsplaats, de broedplaats, de plaats voor huwelijksvoltrekkingen enz enz. Uitkeringen voor niet nederlanders stopzetten, geen kinderbijslag, grenzen dicht en bij de kleinste overtreding uitzetten.

  Like

 13. hans zegt:

  Ik ben geen racist hoor, maaaaar…. Witheet word ik van zulke disclaimers! Nee, want die racisten worden hier vanuit de derde wereld namelijk binnengehaald!!
  ZIj zijn namelijk die racisten CAPICE!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  ´Wacht maar tot wij hier in de meerderheid zijn.’ En daar werken ze heel hard aan, Ze hebben maar één hobby. Daarbij worden ze ook nog eens geholpen door de Haagse en Europese regentenkliek die de islam massaal importeren met hun ondoordachte open grenzen beleid.

  Like

 15. Marc zegt:

  ‘Nederland als culturele identiteit, als beschavingsideaal, (…), wordt domweg (…) als iets negatiefs neergezet’.

  Nederland als culturele identiteit wordt als nationalisme weggezet (wat klopt!) terwijl ditzelfde nationalisme voortdurend met nazi-Duitsland en WO I wordt vereenzelvigd. En dat is een grote fout: Hitler was allesbehalve een nationalist!

  Like

 16. Marc zegt:

  In 2060 is 20% van onze bevolking moslim. Let wel: dit is gerekend buiten alle andere niet-westerse én westerse allochtonen om.

  Zie http://www.nationaalkompas.nl/bevolking/etniciteit/toekomst/

  Ik heb Rutte in een brief een maand geleden gemaand tot een bevolkingspolitiek waarbij autochtone Nederlanders aangespoord en beloond worden voor het eerder nemen van kinderen, en het aantal kinderen van gemiddeld 1,7 te verhogen tot 3 per paar. Alleen zo kunnen zowel economie (voor Merkel argument om al die Afrikanen binnen te laten!) als cultuur tegelijkertijd worden gewaarborgd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s