Duisburg: Allahu Akbar-waanzinnige verstoort huwelijksplechtigheid

screenshot_151

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de politie vandaag meldt, stormde zaterdag tegen 17.30 uur een Arabisch sprekende man de  Karmelkerk in Duisburg binnen, waar op dat moment een christelijke huwelijksplechtigheid plaatsvond. Hij schreeuwde meermaals “Allahu Akbar!” en maakte volledig hysterisch, onder het geschreeuw van onverstaanbare kreten, de bloemstukken kapot.

pi-news

Toen greep de 57-jarige oom van de bruidegom, een politieagent, dapper in en begeleidde de krankzinnige Allah-strijder uit de kerk. Voor de kerk volgde nog een worsteling met de Mohammedaan, die echter vastgehouden kon worden tot de komst van een patrouillewagen van de politie. De moslim werd op de afdeling psychiatrie afgeleverd en de oom kon lichtgewond weer deelnemen aan de huwelijksplechtigheid. De overige gasten kwamen met de schrik vrij. Die echter diep zal zitten, want zelfs tot nu toe naïeve mensen denken als ze de islamitische strijdkreet horen inmiddels aan geweld en dood. Beide horen echter met de islam dan waarschijnlijk nu bij Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duisburg: Allahu Akbar-waanzinnige verstoort huwelijksplechtigheid

 1. Steven zegt:

  We gaan nog een HOOP ELLENDE krijgen van die KUT islamieten in het westen…

  Geliked door 1 persoon

 2. YY zegt:

  “De moslim werd op de afdeling psychiatrie afgeleverd”
  hehehe, DAT is de milde versie van de toekomst van alle moslims. De medium versie is dat zij allemaal vertrekken. De harde versie? Vraag je af hoeveel kolencentrales niks staan te doen. En wat het ultimum van groene stroom is. Niet alleen mileu vriendelijk, maar ook maatschappelijk vriendelijk!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hoe de linksen de begrippen ook door elkaar zullen verwarren, haspelen, met opzet verwarren en verdraaien, het volk zal op het laatst uitsluitend en alléén de omschrijvingen “islam, moslim, mohammedaan, met waanzinnig en uiterst gevaarlijk onderscheiden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ongelovige zegt:

  Fransiscus en zijn talrijke kardinalen en bisschoppen in D hebben de boze moslim al hartelijk bedankt om de gelovigen toe te laten te tonen wat echt christendom betekent: de andere wang aanbieden;

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Duits skidorp gesloopt en aangerand door azc’ers.


  Sigrid Meierhofer

  Sigrid Meierhofer, burgemeester van Garmisch-Partenkirchen, smeekt om maatregelen tegen criminele ontheemden die in haar skidorp opvang vinden. Vandalisme, gevechten en ernstig seksueel geweld zijn dagelijkse kost in de Duitse plaats.


  Maria Els

  De SPD-politica schreef een naar de pers gelekte brief aan de Beierse bestuurder Maria Els. Ze ging over tot die stap na zware confrontaties tussen de politie en bendes vluchtelingen. Daarbij kwamen “de publieke veiligheid en openbare orde” in het geding, aldus de burgermoeder. Asielzoekers zouden ook de volksgezondheid en het toerisme bedreigen.


  Centrum Abrams

  De nieuwkomers zijn gehuisvest in Centrum Abrams, een voormalige Amerikaanse legerbasis. Daar woonden aanvankelijk vooral Syrische gezinnen, maar hun plek is inmiddels ingepikt door Afrikanen. Van hen bestaat 80 procent uit alleenreizende jongemannen. “In het azc”, zo stelde een politiechef onlangs, “hebben de zwarten het voor het zeggen: zij claimen de beste WIFI-spots en bepalen wie waar slaapt.”

  Avondklok
  Sinds enkele weken is de situatie rond Abrams sterk verslechterd. Daarom weert Garmisch-Partenkirchen nu met een avondklok de voortvluchtigen uit delen van het dorp.
  http://www.50plusser.nl/?page=ontmoet&p=forum&src=viewtopic.php%3Fp%3D944608%23944608
  (http://www.merkur.de/lokales/garmisch-partenkirchen/garmisch-partenkirchen/massive-probleme-mit-fluechtlingen-garmisch-partenkirchen-buergermeisterin-schreibt-brandbrief-6840573.html)

  Geliked door 1 persoon

 5. tinekevanschagen zegt:

  Tja…. verwarde man zoveel is wel duidelijk!
  Geef hem wel gelijk goede opvang en medicatie en laten de lieve vrijwilligsters een beker warme
  melk voor m maken.t valt allemaal niet mee voor m de sloper!!

  Like

 6. Jean zegt:

  Leg zo een crimineel toch om met een kogel van 2 euro probleem opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 7. Benesha zegt:

  Had hij dat bij mij geprobeerd, hij lag binnen de 30 seconden omver. Met de blote vuist welteverstaan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gooi hem in de cel en flikker de sleutel weg.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  afdeling psychiatrie , waar zij en de linksen thuis horen !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Golden Girl zegt:

  gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, wie weet hoeveel dwazen er bij ons lopen, er is al geen hulp voor Nederlandse verwarde mensen, die lopen buiten en nu nog hoop verwarden uit andere landen erbij, die eerdaags met hun kapmessen door de Kalverstraat of Coolsingel lopen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s