EU-dictatuur

screenshot_134

(Door: David Goller – Vertaling: E.J. Bron)

We leven in een dictatuur die het masker van de democratie draagt. We leven in een meningsvrijheid waarin slechts één mening geduld wordt. We leven in een tijd waarin de berichtgeving dermate propagandistisch is dat een zekere Joseph Goebbels hier enorm blij mee geweest zou zijn. Bij de mensen wordt het gezonde boerenverstand systematisch uit hun bewustzijn geslagen. Alle waarden die niet materieel of links-liberaal zijn, worden als fout beschouwd. Conservatisme, patriottisme en monarchisme gelden als dwaasheden. Iedereen die niet links-radicaal is, wordt in de nazi-pot gegooid. De individuele mens wordt door zijn land naar beneden gezogen, ieder EU-land wordt door de EU naar beneden gezogen en weet u wie er helemaal beneden zit en trekt? Amerika! Zoals bij bijna alle landen van de wereld.

Sinds de Eerste Wereldoorlog werd de Amerikaanse invloed in Europa steeds groter. Men zag een continent in oorlog en maakte onmiddellijk van de gelegenheid gebruik om de Monroe-doctrine, die alleen bestond ter eigen bescherming, overboord te gooien, net als daarvoor al bij Japan (1853).

Sindsdien werd deze invloed steeds verder uitgebreid en sinds de Tweede Wereldoorlog is hij niet meer te stoppen.

We kijken naar geestdodende Amerikaanse tv-uitzendingen, worden doelbewust dom gemaakt, we nemen de Amerikaanse way of life en taal over. Alleen maar opdat Amerika zijn afzetmarkten kan uitbreiden, alleen maar opdat er nog meer geld wegstroomt uit Europa naar Amerika, alleen maar opdat de Europese industrie en landbouw volledig instort. Alles om Europa volledig afhankelijk te maken van Amerika.

In Europa, dat zo “verenigd” is, zoals dit de huidige EU is, is natuurlijk het gemakkelijkst uit te buiten en te plunderen.

Het principiële idee van een verenigd Europa is natuurlijk niet fout, maar ze zou een bond van verenigde landen en regio´s moeten zijn en geen speelplaats voor internationale ondernemingen, banken en andere op geld beluste clans.

Een Europa, waarvan de landen samenwerken, elkaar ondersteunen en niet alleen maar dictaten uit Brussel ontvangen. Landen, die gezamenlijke en vooral eigen beslissingen nemen en niet hoeven luisteren naar de een of andere loges. Landen, die alleen zorgen voor hun eigen volk en niet alleen maar marionetten van de Amerikaanse wereldpolitiek zijn. Een Europa, dat niet een van de grootste en – als men naar hem zou luisteren – belangrijkste bondgenoten, spreek Rusland, steeds opnieuw voor het hoofd stoot, hem vooral uitsluit en sancties aan hem oplegt, waarover de Russische minister van Buitenlandse Zaken alleen nog maar kan lachen. Een Europa, dat gevaren herkent en ze niet ook nog eens groter maakt. Politici, die duidelijk en zakelijk spreken en kunnen zeggen wat een feit is en niet alleen met holle frasen om zich heen gooien. Een unie, die waarden vertegenwoordigt waarvoor men zich niet hoeft te schamen.

We hebben een continent nodig waarop we trots kunnen zijn of beter: weer trots kunnen en mogen zijn.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Door: David Goller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EU, Europa, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU-dictatuur

 1. Ongelovige zegt:

  ‘Een Europa, dat gevaren herkent ‘. Hadden ze dat maar gedaan bij de ‘subprime’ hypotheken waarmee de Amerikanen Europa in 2008 in een financiele crisis stortte. Ons vermomde rommelhypotheken verkopen, en geen vd overbetaalde EU-ambtenaren of bankiers die iets in de gaten heeft. ‘Wat is een bankrover vergeleken met een bankdirecteur?’ (Berthold Brecht)

  Ook is bekend dat de VS al lang via haar ambassade in Parijs agressief probeert om Frankrijk (nog) multicultureel te maken.

  Geliked door 2 people

 2. Een heel goed geschreven stuk.

  Like

 3. bob Fleumer zegt:

  Ik was 7 dat de oorlog eindigde en herinner mij de spirit bij ons thuis van eindelijke vrede en nu gaan we Nederland weer opbouwen er waren weinig middelen, mijn vader was een goede vakman, een machinale houtbewerker en moeder was thuis voor de rest, zij heeft nooit betaald werk gedaan maar zat nooit stil. Met dat ene inkomen hebben we het nooit arm gehad, als je eenvoudig leeft heb je niet veel nodig! Nu ik zie dat we door futloze regeringen langzaam naar afgrond worden gevoerd word het mij zwaar om het hart. Al het werk en zorg en energie dat door generaties in ons land is geïnvesteerd wordt over de hele wereld uitgesmeerd en laat ons achter met een leeg hart en grote zorgen voor het nageslacht. Ik heb grote behoefte aan goed nieuws dat is de reden dat ik mij goed informeer over wat er gaande is maar het maakt mij zeker niet gelukkig.

  Geliked door 3 people

 4. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd de oorlog te starten tegen die linkse troep en vooral tegen die perverse islamitische smeerlapperij, beide beschavingsvernietigers moeten uitgeroeid worden zodat er terug toekomst komt voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  We zijn in 1945 niet bevrijd door de amerikanen,
  het was slechts wisseling van de wacht…

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  We hebben een continent nodig waarop we trots kunnen zijn of beter: weer trots kunnen en mogen zijn.

  Dat hadden we.

  Nederlanders hadden Nederland.
  De Duitsers hadden Duitsland.
  De Grieken hadden Griekenland.
  De Fransen hadden Frankrijk.
  Etc.etc.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Europe the biggest Dictatorial Continent of this century | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s