In navolging van Amerika aan de rand van de afgrond

screenshot_163

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ondanks dat premier Rutte tegen verkiezingstijd zo hard mogelijk roept dat het weer goed gaat met Nederland, heeft Nederland de afgelopen 8 jaar een blijvende schade opgelopen waarvan veel onschuldige mensen het slachtoffer zijn geworden. Nog nooit hebben er zoveel mensen met de rug tegen de muur gestaan en in hun uitzichtloze situatie en onder de enorme ‘sociale’ druk zelfmoord gepleegd. Toch kijkt de VVD niettemin met trots terug op haar prestaties van deze voorbije jaren. Zij slaapt blijkbaar prima en dat is een evident gegeven als je sociaal geen enkel menselijk inlevingsgevoel hebt.

Nederland (ik zie het inmiddels als de 51e staat van ‘het grote voorbeeld’ Amerika) staat er qua zorg en economie ronduit slecht voor. Miljarden Nederlandse Euro’s (waarvan o.a. een groot deel door onze regering uit onze pensioenpot is gestolen) zijn verdwenen richting andere lidstaten, naar wachtgelden van veelal minder betrouwbare politici en naar de arrogante, elitaire kwasten in Brussel die voor een ruime € 14.000,- per maand liever debatteren over het vermogen van een stofzuiger dan over precaire zaken. De Euro is binnen Europa erg handig en mag wat mij betreft blijven, maar één Europa is en blijft een illusie van de machtswellustige narcist Juncker, die zichzelf graag ziet als de eerste president van Europa, uiteraard naar groot voorbeeld van dat ‘geweldige’ Amerika. Die overzeese schijnnatie die de wereld denkt te regeren, maar absoluut niets geleerd lijkt te hebben van de historie van bijvoorbeeld het Romeinse rijk en keer op keer dezelfde fouten maakt als het grote Rome destijds. En wij hollen er nog altijd kwijlend achteraan…

Maar het gevaar is nog niet geweken, want Rutte en de VVD zijn nog niet klaar zeggen ze! De afbraak en de chaos zijn blijkbaar nog niet groot genoeg, dus stel ik mijzelf de vraag: welke verdorven drijfveer heeft iemand om nu nog VVD te stemmen? VVD stem je mijns inziens voornamelijk als je een groot bedrijf hebt en zo goedkoop mogelijk (met idem kwaliteit) zoveel mogelijk wilt verdienen. Puur uit eigengewin en geldzucht en helaas veelal ten koste van anderen (en het milieu), want dan doe je het, naar Amerikaans voorbeeld uiteraard, echt goed! Hoogopgeleide studenten (met de bekende autistische trekjes) afkomstig van rijke ouders en (aankomende) jonge ondernemers stemmen ook VVD en tegenwoordig zijn er natuurlijk heel veel ZZP´ers bijgekomen die VVD stemmen, omdat zij denken er als gemanipuleerde/gedwongen ‘ondernemer’ beter van te worden. Handig gespeeld dus van de VVD om zo een gegarandeerde aanhang en dus macht te creëren.

Geloofsgestoorden

Met afgrijzen lees ik dat er in Amsterdam folders worden verspreid (zogenaamd vanuit elk geloof) dat homo zijn een verwerpelijke ziekte is en  verboden moet worden. De islam is bewezen het meest agressief en barbaars naar homo’s, maar of dit nu ook uit die hoek komt…? Qua ontwikkeling zijn zij in ieder geval in de 7e eeuw blijven hangen en brengen met hun ziekelijke indoctrinatie een uiterst kortzichtige, gewelddadige en gevaarlijke overheersing binnen Europa. ‘De 5e colonne’ noemde een vriend van mij het onlangs, ofwel een sluimerend gevaar van een zich steeds sneller openbarende overweldiging door veelal gemakkelijk te beïnvloeden c.q. ronduit hersenloze godsdienstwaanzinnigen die hier het vuur van de eeuwenoude haat tegen het westen komen opstoken.

En dat ‘wij’ als Europa hierdoor zelf met vuur spelen, blijkt wel uit de door Saoedi-Arabië bewust in onze richting gestuurde en gefinancierde mosliminvasie die wij uit een aan ons opgedrongen ‘humaan gevoel’ binnen laten stromen. Er draait zelfs een hele economie op deze schertsvertoning en zowel alle geld-inzamel stichtingen als politieke partijen zoals SP en Groen Links (met hun aan waanbeelden lijdende ‘droom’kandidaat Jesse Klaver) verdienen en groeien op deze valse en voorgelogen vluchtelingen industrie.

Terwijl onze militairen en politiemensen in het buitenland werken aan de zogenaamde veiligheid en humaniteit ter bevordering van de wereldvrede, worden onze landen door gehersenspoelde islamgestoorden opgeëist, die als “vluchteling” (uit nota bene veilige landen!) doorreizen naar Europa. Ik refereer hierbij even naar de Oudejaarsnacht van vorig jaar in Duitsland. In de huidige “vluchtelingen”stroom heel veel Marokkaanse ‘vluchtelingen’ die meekomen om hier een gratis asiel-afwijs-terugreis-uitkering te incasseren met als logisch gevolg dat er daar nòg meer van deze kant op komen. Hoezo “vluchtelingen”industrie die draait op een links ideologisch denkbeeld en ‘gratis geld’…

Totale onderwerping aan de islam

Als het aan de islam ligt, gaan we qua wetgeving en barbaarse gedragswijze zo snel mogelijk 1400 jaar terug in de tijd, maar dan wel met moderne wapens en moderne technologische middelen. Het in aantal toenemende moskeeën dat vanuit luidsprekerboxen de omgeving terroriseert is er een mooi voorbeeld van en valt zelfs onder vrije geloofscultuur. Naast het in elkaar rammen van homo’s zijn de zogenaamde seksaanvallen op onze vrouwen en dochters alvast om hen te dwingen zich (naar islamitisch voorschrift) bedekkend te kleden, want te veel bloot is beledigend voor de islam. En daar sluimert het grote gevaar voor onze westerse vrijheid, want probeer tegenwoordig nog maar eens iets te vinden wat in de ogen van de islam NIET beledigend is… je vraagt je werkelijk af wat ze hier eigenlijk zijn komen doen, want de islam grijpt alles aan om beledigd en dus boos/agressief te kunnen zijn. De vele aanslagen op onze levenswijze en vrijheden zijn nog maar ‘testen’ om te kijken hoe wij reageren. Door politici en de media wordt alles weg gelogen en weg gelachen, we zijn zo goed als ontwapend en we zijn gewoonweg niet of nauwelijks in staat om daadkrachtig te reageren…

Wat er daadwerkelijk en heel snel moet gebeuren, is het afschaffen van de ronduit belachelijke dubbele nationaliteit. De dubbele nationaliteit geeft bepaalde mensen namelijk de indruk dat ze nog altijd geen Nederlander hoeven te zijn en die bepaalde mensen wìllen dat ook niet zijn, omdat ze de woordjes racisme en discriminatie tot het maximum willen kunnen uitbuiten. Daarnaast geeft het ze vanuit zowel hun achtergebleven religie als cultuur een vrijbrief om tot in de derde generatie, in het openbaar en in het bijzijn van collega’s en andere Nederlanders, ‘hun eigen taal’ te blijven spreken. Iets wat naar Nederlandse normen en waarden ten eerste ronduit onbeschoft is en ten tweede absoluut niet bijdraagt aan samenhorigheid en het gevoel Nederlander te zijn. Zij scheiden zichzelf heel bewust af van de overige bevolking en gaan vervolgens in de slachtofferrol zitten om zo hun, vaak ‘religieuze’, zin door te drijven. Wat mij betreft is het probleem echter heel simpel; als je in Nederland woont, spreek je in het openbaar verplicht Nederlands (dus geen Arabisch of straattaal) en als je hier geboren bent, maar zelf vindt dat je ergens anders bij hoort, moet je daar gaan wonen en leven waar het door jou vereerde (afkomst)paradijs ligt. Kies dus maar een paspoort en daarna is het aanpassen en meedoen of uitgewezen worden en nooit meer terugkomen.

Een van de weinige goede dingen uit Amerika nemen ze hier natuurlijk weer NIET over. Namelijk dat je daar verplicht Engels spreekt en je bij de vlag zweert een volwaardig Amerikaan te zijn voordat je er een verblijfsvergunning krijgt. Je moet je er dus eerst bewijzen voordat je die status krijgt en het wordt hoog tijd dat dit ook in de 51e staat van Amerika wordt ingevoerd, maar dan in gewoon Nederlands a.u.b.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

54 reacties op In navolging van Amerika aan de rand van de afgrond

 1. bob Fleumer zegt:

  Ik ben het hiermee voor de volle 100 % mee eens!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik niet.

   Waarom schrijft die Schilder niet dat de belangrijkste factor van onze zo slechte financiële situatie is ontstaan nadat wij meer dan 2.000.000 moslims hebben opgenomen…?
   Waarvan nu het afgelopen jaar bijna 200.000 nieuwe moslims onder de valse naam van “vluchteling”.
   Opnieuw een versterking voor de enorme miljarden kostende geldverspilling die onze aan Brussel horige politici, ten koste van onze pensioenen, de zorg, plus verhogingen van blastingen en een dramatisch stijgende index, hebben goedgekeurd.

   Beestje bij de naam noemen Schilder!

   Geliked door 2 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  Tja…..En die zelfde VVD heeft nu niet echt een partij programma (want beloften wil pinok niet
  meer maken)ja, dat snap ik , daar trapt natuurlijk geen hond meer in.Dus hij komt nu met zijn eigen plan. Laat ik dat nou levensgevaarlijk vinden, want dat betekent concreet dat ie 4 jaar zijn
  goddelijke gang kan gaan! Dan hoeft ie zelfs daarna geen sorry te zeggen.
  Ik had mijn eigen plan en mijn stemmers zijn daar in mee gegaan wordt het dan. Die spin-docters hebben echt
  wel ff met hem gebrainstormd hoe die zich moest profileren met zijn eigen PLAN!!

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Begin maar eens met schotelantennes te verbieden;dat scheelt al veel!Daarna,inderdaad,laten kiezen welke van de 2 paspoorten ze willen:de andere inleveren!Haathutten sluiten en uitkeringsgerechtigden heel intensief controleren!Mijn hele [allochtonen!]wijk draait op uitkeringen,maar ze werken allemaal!Zwart,dat dan weer wel!S; nachts,bij bakkers en slagers,op markten[Beverwijk],maar ook in Duitsland en Frankrijk staan ze mais en ander spul te verkopen!* weken op vakantie naar vaderland is heel normaal:wordt niet gecontroleerd!Uitkering gaat gewoon door!Moeten Nederlanders eens proberen:gaat niet lukken!

  Geliked door 1 persoon

  • Hai, ‘Von! Je bent er weer, zowaar!
   Aan een nieuwe computer zien te komen? Goed zo!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Nee,ligt niet aan mijn pc;ik kan bron wel opzoeken en reageren,maar ik krijg niks binnen op mijn pc,wat ik ook geprobeerd heb bij WordPress!En op een gegeven moment denk je:bekijk het maar!En het lukt nog steeds niet!

    Like

  • mahoog zegt:

   Het stomste wat jullie ooit toegestaan hebben is dat 2e paspoort na toelating(om stemmen te winnen bv pvda)Gewoon een verblijfvergunning zonder recht om te stemmen had ook gekunt.Over nacionaliseren had later gesproken kunnen worden.Zoals hier in Brasil…….stom ,stommer ,stomst.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Met Jullie bedoelt U natuurlijk de NL-overheid.
    Ik geloof niet dat de NL-ers zelf, toch zeker niet de mensen hier op dit blog, dat normaal vinden.
    Het gemak waarmee de NL-nationaliteit wordt weg-gegeven, een grove SCHANDE.
    Als je dan bedenkt dat NL-ers die naar andere continenten zijn geëmigreerd zich binnen 5 jaar elke keer op een consulaat moeten melden willen zij hun NL-nationaliteit behouden.
    Ik heb zelf ook familie in Z-Amerika, o.a. een schoonbroer van mij in Brasil !.
    En ik had ,t idee dat hij nog NL-paspoort heeft.
    De ACHTERLIJKHEID dat z.g.n. “vluchtelingen” na zoveel jaar tijds zomaar de NL-nationaliteit krijgen en dan weer naar hun “ontvluchte” land op familie-bezoek gaan.
    En je moet ze dan ook nog eens Nederlander noemen.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Bedrog en oplichting zijn door deze lieden uitgevonden !!!

   Like

 4. Marlies zegt:

  Om bij het laatste punt te beginnen: Dacht u werkelijk, dat een eed bij de Nederlandse vlag ook maar iets voorstelt voor een moslim? Taqiyya weet u wel.
  Dubbel paspoort afschaffen? Imho geen goed idee met wederom een beroep op “taqiyya”. Met een dubbel paspoort is het voor de juiste politici, die eens aan de macht komen, eenvoudiger het Nederlanderschap te ontnemen; blijft over: enkele reis thuisland.
  Wat het afscheiden van de moslims van de Nederlandse bevolking betreft, bijv. Schilderswijk, niet aan tornen, integendeel. Eenvoudig te omsingelen en één voor één op de boot te zetten.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Behoorlijk naïef inderdaad wanneer je denkt dat met een eed afliggen alles wel opgelost is omdat ze het beloofd hebben. Beloofd aan wie?
   Aan een smerige ongelovige hond waar je nooit respect voor hoeft te hebben?
   Dat zien we dan ook bij alle aanslagen tot op heden in de VS, hebben toch echt allemaal een eed afgelegd.

   Geliked door 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Precies, net zoals ze schijt hebben aan de Nederlandse samenleving (niet de te verkrijgen uitkeringen natuurlijk) zullen ze ook schijt hebben aan welke eed dan ook.
   Dubbel paspoort? Meteen afschaffen! Nederlands paspoort innemen en vervangen door een zeer tijdelijke verblijfsvergunning die elke 6 maanden moet worden verlengd en voor verleningen is een blanco strafblad nodig en niet te vergeten, werk.
   Wat betreft dat op de boot zetten. Jaaaaren, maar dan ook echt jaren geleden (ongeveer 40 jaren) hoorde ik een kroegbaas in Edam zeggen dat het beste was om dat spul op de pier van IJmuiden te zetten, een paar buldozers erachter en zo in zee te schuiven. Wat een vooruitziende blik over de komende ellende. Toen al.

   Like

 5. Don Tessers zegt:

  Nederland moet eerst zijn dubbele agenda afwerken en daarna is het te laat om nog om te keren.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het autochtone gezag is uitgehold. De veiligheid is opgeofferd aan de welkom-cultus.
  Veel te veel goedmenschen, in, bij en voor de media voeden de valse gedachte dat mensen uit een andere cultuur hier ook in onze samenleving passen. TEN ONRECHTE.
  De bewijzen voor het falen van de integratie stapelen zich op en Nederland kiest partijen die steeds opnieuw dezelfde on-Nederlandse politiek voeren.
  Bij het ‘drukker’ worden voor wat betreft het aandeel islamitische nieuwe Nederlanders met twee paspoorten zullen veel autochtonen in het nauw worden gedreven. Conflicten kunnen niet uitblijven en te verwachten is dat er dan ook geweld aan te pas zal komen.
  Nederland dient daarop voorbereid te zijn. Men zal zich sterk moeten maken om het eigen hachie te redden. Succes, patriotten !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 7. tinekevanschagen zegt:

  Meneer Bron het is maandagavond 4 minuten voor 12 en ik ga nog door de moderatie.
  Dat ondanks de vaste baan . en al het uitpluiswerk de hele dag.
  Dank u wel daarvoor, ik hoef geen applaus maar Laura moet niet zo mopperen!

  Geliked door 3 people

  • Herfstvakantie, Tineke! Daardoor kan onze webmaster -werkzaam in het onderwijs- zich iets meer permitteren, wat er normaal natuurlijk niet in zit.
   Maar anderzijds heb je gelijk: Híer zou Laura inderdaad meer voor lief kunnen nemen.

   Like

   • laura van der storm zegt:

    Het is allemaal niet zo een drama hoor. Ik begrijp alleen het systeem niet! Bij Bert Brussen tik je wat en het is gelijk zichtbaar. Waar is de heer Bron bang voor? Verder sans rancune :-))

    Like

   • E.J. Bron zegt:


    Tja, Bert Brussen is een betaalde kracht. Die zal het verder een worst wezen. Reken maar niet dat hij comments gaat modereren. Daar voelt hij zich vast en zeker veel te goed voor. Hij heeft een team achter zich staan en gegarandeerd de nodige juridische back-up, indien nodig. De heer Bron is een “Einzelgänger” en kan zich trammelant op zijn blog niet veroorloven. Ik heb wel betere dingen te doen dan onderlinge ruzies en persoonlijke vetes te beslechten. De site moet gevuld worden met goed materiaal. En dat gaat niet vanzelf! Daarvoor ben ik op internet aan het zoeken, tips van lezers/reaguurders aan het bekijken, doorlezen, eventueel taalkundig verbeteren. En dan, ja, hoe is het mogelijk, vertaal ik zelf ook nogal veel vanuit het Duits. Afgezien van het feit dat ik normaal gesproken ook nog een 5-daagse werkweek moet draaien. Dus volgens mij kan het dan eens gebeuren dat comments niet zo snel gemodereerd en doorgelaten worden.
    En overigens: de heer Bron is nergens bang voor!

    Webmaster

    Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Ik wist niet dat je bij TPO een reactie kon zien of plaatsen.
    Je heb ’t over ’t facebook gebeuren daar, niet over de site zelf.

    Like

 8. danny zegt:

  ‘tegenwoordig zijn er natuurlijk heel veel ZZP´ers bijgekomen die VVD stemmen, omdat zij denken er als gemanipuleerde/gedwongen ‘ondernemer’ beter van te worden’.

  Deze ZZP’er stemt absoluut geen VeeVeeDee, PVV!

  Rutte is mijns inziens, de sloper van onze cultuur en normen en waarden met zijn weglach smoel en zijn wegkijken.
  Maar er zullen komende verkiezingen weer een hoop stemmende onbenullen op marky marky gaan stemmen, met zijn gladde praatjes.
  Het is en blijft een pathologische leugenaar en een manipulator.

  Goed artikel, kan me er in zijn geheel in vinden.

  Like

 9. de bonn zegt:

  GRATIS geld is het probleem van noord europa.Gratis woning,gratis,gezondheidzorg gratis kinderbijslag,gratis uitkering,gratis onderwijs gratis.rechtbijstand,gratis inboedel.

  Like

 10. willz zegt:

  Taal naar mijn hart!

  Like

 11. terex zegt:

  Ze moeten dat volk net als met de gekke koeienziekte preventief gaan ruimen. Misschien dat er dan nog wat te redden is aan Europa. Maar terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat het eigenlijk al 5 over 12 is. Ze willen niet toegeven dat het hele beleid mislukt is en dat Europa naar de klote is. Heren bedankt voor het verkwanselen van een eens zo mooi Nederland en de rest va het mooie Europa. Terug kijkend op de afgelopen decennia hebben ze het toch in een rap tempo voor elkaar weten te krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  Die hele naturalisatie in NL van vreemdelingen is één grote klucht.
  Die paspoorten worden als zoete broodjes verstrekt.
  Een paar jaar geleden schreef Joost Niemöller een artikel. Hij had zo,n “naturalisatie” in Den Haag meegemaakt.
  Wat een klucht. Hij hoorde zo nu en dan de “naturaliseerder” zachtjes de JUISTE woorden voor de NIEUWE NL-er toe-fluisteren.
  Na afloop waren er [börrel] hapjes. De meesten gingen er snel vandoor. ( ik weet niet of die “hapjes” hallalig waren, want ze zijn natuurlijk zo wantrouwend als wat.
  Ik ergerde me er toen des-te-meer aan omdat ik zelf toen, net in die tijd, een nieuw paspoort op Consulaat in Toulouse moest gaan halen.
  OMDAT MIJ OUDE PASPOORT ÉÉN JAAR VERLOPEN was, moest ik bij de Franse Vreemdelingen Dienst een papier aanvragen om te bewijzen dat ik ondertussen geen Fransman was geworden.
  Bovendien moest ik opnieuw een nieuw geboorte-bewijs mee-leveren ( je wordt maar één keer geboren, waarom elke keer opnieuw aanvragen )
  Ik ben niet in NL geboren, wel uit NL-se ouders. Dus dat geboorte-bewijs moest weer vertaald worden ( door beëdigd vertaler.)
  Eenmaal in Toulouse, 120 km verder weg van hier, pasfoto,s maken bij de door Consulaat “goedgekeurde fotograaf.
  Ook de foto,s werden niet goed bevonden, dus moest opnieuw.
  /////////////////////////////
  Heeél zielig al die Somalische, Eritreïsche etc vluchtjongelingen, die eenmaal in bezit van dat paspoort, FIJN op visite gaan in hun ontvluchte land.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Delamontagne.

   Ik begrijp je gevoelens bijzonder goed. Heb het ook meegemaakt.
   Dacht dat ik even snel mijn verlopen Nederlandse identiteitskaart in NL kon vernieuwen… Maar niks hoor, dat moest persé op het Nederlandse consulaat in Anvers compleet met nieuwe pasfoto’s omdat de oude niet meer overeenkwamen met de computer…
   Heeft ’n dik half jaar geduurd en je betaald ’n vermogen.
   Toen ik dit jaar mijn Belgische identiteitskaart moest vernieuwen duurde dat ’n week en kostte 18 Euro inclusief gebruik de bestaande oude pasfoto’s. Geen enkel bezwaar meneer.

   Overigens is mijn Nederlandse rijbewijs verlopen.
   Ik ben tevens in het bezit van ’n Belgisch rijbewijs dat ik op 25-jarige leeftijd liet maken (Omdat ik toendertijd in BE woonde, later weer terug naar Nederland en nu sedert 6 jaar weer gelukkig in België.)
   Ik kan binnen een paar dagen zo een Belgisch rijbewijs af halen maar, iedereen zei doe dat niet want je staat er op dat oude rijbewijs nog zo schattig op!
   Dus ik rijd hier volkomen wetmatig met een meer dan 50 jaar oud Belgisch rijbewijs dat levenslang geldig is.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het NL-Rijbewijs moesten wij hier toen we er kwamen wonen inleveren en kregen een Frans.
    Kosten ? ? Het was gratis, alleen de pasfoto,s moesten we zelf inleveren.
    Zo moeten we ook elk jaar in jan/febr een door NL ons toe gestuurd papier [ document ! ], door de Gemeente/Burgemeester laten invullen en ondertekenen. Vragen ze hier ook geen geld voor.
    Dat heet “Bewijs-van-in-leven-zijnde”. ( ze moeten tenslotte weten of je nog leeft, HEEL LOGISCH dat ze zich zorgen er over maken )
    Als we dat niet naar de NL-se instanties sturen dan krijgen we niet langer ons AoW uitbetaald !.
    CONTROLE MOET ER ZIJN……………..! !
    (( zou die er ook zijn voor all die Marocs & Turken die een bovenmatig kindertal opgeven, allemaal in land van herkomst ? ))
    Die AoW uitkering wordt voor mij ook nog eens met 20% gekort omdat ik vroeger in buitenland heb gewoond.
    Ook voor m,n vrouw, maar minder.
    Dan moeten we in Mei weer een ander papier naar NL sturen en dat heet: “OPGAVE WERELD-INKOMEN”. Dat moet je wel doen, ook als je zoals wij in Fr de Inkomstenbelasting betalen aan Fr.
    Je moet er b.v. ook op invullen of je in Fr ook nog extra inkomsten hebt, of bezittingen of aandelen of liggende gelden, alles willen ze weten.
    Je zoudt denken “wereld-inkomen ?” dat zijn allemaal miljonairs daarginder. Nou zelfs degenen die alleen AoW hebben moeten dat doen.
    Als je het n.l. niet invult dan………………….., zo staat er DREIGEND in de brief, volgen er Sancties en boetes.
    Ik vraag mij wel eens af of ze in andere landen ook op zo,n manier met hun Burgers communiceren. In het binnenland of elders.
    Verder kregen wij een jaar of wat van een andere Belasting Instantie ( allebei ) een brief, [ de ingewikkelde ambtelijke termen eruit herinner ik me niet meer, of ik moet ,m opzoeken ].
    We moesten iets van ieder Euro 275.000 elk aan NL betalen wegens……………….. en daar stonden dan die ambtelijke begrippen.
    Het had er iets mee te maken dat wij die pensioen/AoW gelden niet in NL consumeerden maar in het buitenland en daar trok NL dan weer geen profijt van.
    Mijn vrouw helemaal overstuur [ heb idee vrouwen dat eerder zijn bij dat soort dingen…………! ], ik had geen zin er over naar NL te schrijven/bellen.
    Dat deed zij dus. Het bleek een vergissing EN OF WE DE BRIEF A.U.B WILDEN VERSCHEUREN.
    Iets wat we niet gedaan hebben. Ik kan dit allemaal wel opschrijven, maar zo,n niet weg-gegooide brief is een bewijs.
    Je moet die bureaucratie meegemaakt hebben, min-of-meer, anders is het moeilijk voor te stellen/geloven.
    Ik zeg wel een schertsend:”Ook al ga je op Kerguelen Island wonen, DAN NOG WETEN DE NL-INSTANTIES JE TE VINDEN ”
    (( Kerguelen Island ligt in de Zuidelijke Ijszee tussen S.Africa en de Zuidpool. )).
    Maar toch blijven we lacheen hier, want je bedenkt dan dat er mensen zijn die ergere dingen met zulke instanties hebben meegemaakt, b.v. Consulaten voor [niet gegeven] hulp in buitenland.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, Ik ken die brieven ook.
    Natuurlijk moeten ze controleren of je geen fraude pleegt en voorkomen dat er aan iemand die helemaal alleen leefde nog een jaar (of nog langer) op zijn naam AOW werd uitbetaald, toen hij al dood was. Ik heb echter de bedreiging nooit gelezen.
    De “Verklaring van Leven” is hier ook gratis Toen ik in NL woonde en daar mijn pensioen uit België ontving, gebeurde dat ook en die verklaring was ook gratis. Je ziet ik leef in 2 landen als het mij uitkomt, maar dit terzijde.
    Ik begrijp dat ze bij jou 20% AOW afhouden dat betekent dat je slechts 30 geregistreerde jaren in Nederland moet gewoond hebben.
    Voor elk jaar dat je in het buitenland hebt geleefd trekken ze namelijk 2% van je AOW af.
    Je hoeft in die 40 jaren geen dag gewerkt te hebben.

    In alle andere landen in Europa moet je gewerkt hebben voor je staatspensioen en op basis daarvan krijg je ook onvervreemdbaar het pensioenbedrag dat je volgens de pensioenberekening dient te ontvangen. Waar je ook leeft op de wereld…
    In Nederland natuurlijk niet… Daar krijgt iedereen automatisch zijn volledige staatspensioen als hij tenminste 40 geregistreerde jaren in Nederland heeft gewoond…!
    Achterlijke regel. Geen wonder dat daar ook zoveel dankbaar misbruik wordt gemaakt met valse woonadressen via familie of vrienden.
    Ik ben getrouwd met een niet-Nederlandse vrouw. Dat betekende voor ons dat ik slechts het alleenstaande AOW-bedrag voor alleenstaanden ontvang, omdat men aanneemt dat zij haar eigen pensioen ontvangt. Dat is ook zo, maar daar heeft ze ook meer dan 40 jaar voor gewerkt!
    Asscher gaat problemen krijgen omdat hij in ’n bepaald geval zo menselijk was (en dat was hij in dit geval ook!) omdat hij Joden die in ’n concentratiekamp gezeten hebben en die nu in Israël leven het volledige AOW liet uitbetalen. Bijzonder humaan!
    Nu is daar een hetze in NL over ontstaan! Achterlijke regels geven achterlijke discussies. In ieder geval de Nederlandse overheid maakt zich compleet belachelijk met dit soort
    wetgeving!

    Ik weet dat bureaucratie onvermijdelijk is maar de Nederlandse ambtenaren bepalen in NL wat er wel en niet mag. Niet het volk en niet de regering.

    Like

 13. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26832550/__IS_werkt_met__Ndrangheta__.html

  Wtf !
  Ben gedeeltelijk italiaans, maar voel me niet aangesproken.
  Wat een duivelspact zeg.
  Ergens verbaast het me ook weer niet.
  allebei foute criminele organisaties.
  allebei opruimen, zou ik zeggen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26833570/__Homofobe_presentatrice_waarschijnlijk_achter_flyers__.html

  Wat ben jij dan ziek als je dit soort acties onderneemt.
  Gestoord wijf.
  Wel mooi gestoord wijf, maar die heeft aangedaan, dit kreng.

  Like

 14. Mr D. Umass zegt:

  Het gaat oorlog worden en sneller dan we denken.

  Like

  • danny zegt:

   Eindelijk die ‘puinhoop’ eens opruimen.
   VS begaat de grootste fout door Rusland aan te vallen.
   Gaan ze onderspit delven.
   Trump snapt dat gelukkig.
   fucking yankees!!
   go to helll!

   Like

 15. Republikein zegt:

  Mooi heer Schilder, de huidige situatie juist weergegeven.
  Eén kleine aanmerking/opmerking:
  (ik zie het inmiddels als de 51e staat van ‘het grote voorbeeld’ Amerika)
  Waarom tussen tekens?
  Dat hoorde ik 50 jaar geleden al van mijn vader.
  Zijn omgeving vond hem een grote brompot.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Je vergeet de PVDA te noemen, die zijn hier net zo verantwoordelijk voor.
  En dan nog de rest die alles blind goed keurt wat 1 van die 2 bedacht heeft.

  Like

 17. Jan zegt:

  Niet zomaar komt de euthanasiewet uit de lucht vallen.

  Geliked door 1 persoon

 18. hans zegt:

  Euro is pas prima als alles wat is weg-gejat uit mans inkomen voor de volle 100% word hersteld!
  Dus, 1 op 1 met de oude valuta.
  Verder moet men eens ophouden zo defaitistisch te zijn, want we zijn veel machtiger dan we beseffen en al helemaal niet ontwapend! Wacht maar af Drs. Schilder.

  Like

 19. Lee zegt:

  Een stem voor de vvd is een stem TEGEN Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 20. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26833287/__Tsunami_van_jihadisten__.html

  Die conclusie had ik al ff wat eerder getrokken dan de FBI in dit artikel.

  Like

 21. danny zegt:

  Opruimen die zogenaamde IS helden, voor ze naar Europa komen, wat ze natuurlijk al doen.
  Verdelgen als kakkerlakken moet je ze .
  schuim van de aarde.
  immorele schorem is het.
  Nazi Duitsland is er niets bij.

  Like

 22. DonnaDolce zegt:

  Ook ik ben het hier voor de volle 100% mee eens…

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Trouw aan de vlag zweren heeft voor de muzelman geen enkele waarde.
  En wat VVD stemmers betreft, die zijn net zo blind en onbenullig als de vele links stemmers !!

  Like

 24. bedonderde burger zegt:

  We zijn allang overgenomen, moeten dat enkel nog toegeven. Het is gebeurd naar Amerikaans voorbeeld via positieve discriminatie waarover je nooit allochtonen hoort klagen. Zij en hun autochtone linkse slaven draaien alles aan een stuk door om, zodat de autochtoon zich keer op keer moet verdedigen, of die schuldig of niet is aan wat dan ook.

  Mooi voorbeeld is wat vandaag in de krant staat: In Amerika groeit de zorg dat Trump met zijn felle speeches de deur openzet naar politiek geweld.
  Pardon? Hoe zit het met Obama en mevrouw Lynch met hun BLM? En de agressieve houding van de Democratische aanhang ten aanzien van Trump vanaf punt nul, en ga nog maar even door.

  We hebben verloren omdat we ons keer op keer in de valkuil ‘discussie ‘ hebben laten trekken. Er dienen bepaalde normen en waarden boven discussie te staan. Bijvoorbeeld, vrijheid om te leven op de manier zoals iemand zelf wenst, zolang die daar anderen niet mee in de weg staat.

  Vreemd genoeg is deze vrijheid een discussiepunt geworden in onze maatschappij door instroom van grote aantallen nieuwkomers, die wel hier willen wonen maar zich door de ‘witten’ gediscrimineerd voelen en zich daardoor niet prettig in hun vel voelen. Maar waarom komen zij dan nog steeds hierheen met zovelen als die ‘witten’ zulke onaangename monsters zijn?

  DENK wenst nu hun probleem op te lossen door de ‘witten’ te dwingen zich aan de normen en waarden van de nieuwkomers aan te passen, de zaken zijn dus weer omgedraaid.

  Als de ‘witten’ niet snel zelfrespect krijgen en hun normen en waarden gaan verdedigen dan zullen zij waarschijnlijk terecht worden uitgeroeid. Volgens sommige gestoorde geesten in Amerika wordt het ook tijd dat de ‘witten’ verdwijnen en wat in Amerika geldt, wordt en is zoals gebruikelijk in Europa als soort nieuwe mode overgenomen.
  .

  Geliked door 1 persoon

 25. JOOST zegt:

  waarom verbaast iedereen zich nog over wat er vorige eeuw door de elite onderling is afgesproken.het is het complot van de nieuwe wereldorde die juist willen dat wij door de islamieten worden afgemaakt.lees de bilderberggroep en alle gelinkte artikelen .de wereld is overgeleverd aan ellende en chaos waar onze regering lekker aan meedoet en als de chaos begint zijn zij vertrokken met als ons gestolen geld en niemand die er iets aan kan doen. WIJ ZIJN LETTERLIJK VERLOREN.

  Like

 26. Pingback: In navolging van Amerika aan de rand van de afgrond - Ik zeg NEE tegen EU

 27. C.A.Barstow zegt:

  De Nederlandse burger laat zich graag bedonderen en een loer draaien door politiek Den Haag, dat blijkt iedere keer wanneer er verkiezingen gehouden worden, je bent vier jaar lang door de degene die jij hebt gekozen bedonderd en bestolen en godbetert je stemt er een volgende maal zo weer op, ben je dan gek of ben je dan gek?

  Geliked door 1 persoon

 28. Don Tessers zegt:

  Alles wat Nederland bestuurd binnen de overheid en binnen de elite is zwaar verkankerd met grote uitzaaiïngen naar alle hoeken en gaten. Vlammenwerper, een paar bommen, een coupe? Er zal toch iets moeten gebeuren denk ik.

  Like

 29. Jan zegt:

  Amerika is van de criminelen en illegalen, aldus de Psychopaat in het Witte Huis

  Obama encourages illegal aliens to vote without fear of being deported

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s