Slagveld Duitsland – Een land in staat van oorlog

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland bevindt zich te midden van zware onlusten – miljoenen “immigranten”, verdreven “vluchtelingen”, binnen gesluisde terroristen, overbelaste systemen en passieve politici bepalen het beeld. De bloedige terreuraanslagen, die in de zomer van 2016 een volledig hulpeloze Duitse regering blootlegden, laten zien: Duitsland is binnen één enkel jaar fundamenteel veranderd.

Maar nog steeds verbiedt de aan de massamedia en de politiek opgelegde “zwijgplicht” een noodzakelijke openbare discussie. Wie dit probeert, wordt onmiddellijk als in een reflex door de Duitse “kwaliteitsjournalisten” als “rechts-extreme samenzweerder” zwartgemaakt.

De signalen vermeerderen zich dat het met Duitsland nog veel erger gesteld is dan waarschuwende stemmen dit in de loop van het afgelopen jaar al gevreesd hadden. Zo werden er begin augustus 2016 tegelijk meerdere belangrijke documenten bekend:

1. Een nieuw concept in gevallen van nood van de Duitse regering voor aanstaande catastrofes, volgens welke de politiek zich blijkbaar voorbereidt op een uitzonderingstoestand met zulke omstandigheden.

2. Het ZDF zond midden in de nacht een explosief interview uit met de bekende CDU-politicus Wolfgang Bosbach en een hoge politiechef uit Beieren. Teneur: Duitsland zou zich in aanzienlijke moeilijkheden bevinden, de autoriteiten en de politiek kunnen niet meer aan hun verplichtingen voldoen. Enkele dagen na de tv-uitzending legde Bosbach al zijn functies neer.

3. Eind juli 2016 al werd de uitspraak van een voormalige ISIS-terrorist, die een “Blitzkrieg” voor Duitsland aankondigt, door bloedige terreuraanslagen bevestigd, zonder dat echter de massamedia of de Duitse minister van Binnenlandse Zaken tot nu toe het verband legden. In Duitsland en Oostenrijk, bevestigen “hoge” ISIS-terroristen steeds opnieuw, moet het kalifaat uitgeroepen worden – maar de burgers komen noch van de politiek noch van de media iets te weten over dit gevaar.

Bondskanselier Angela Merkel adviseerde in haar zomerse persconferentie 2016 overigens dat vrouwen zich “uiteraard niet zouden moeten neerleggen” bij seksuele overvallen. Overigens zou zij, aldus Merkel, er niet verbaasd over zijn dat zich ook “vluchtelingen” onder de aanstichters van de actuele terreurdaden zouden hebben bevonden. Dat zou toch “duidelijk zijn geweest”. Een schandalige uitspraak, die volledig ten onder ging in de mainstream.

Bovenstaande video laat schokkende voorbeelden zien van het onvermogen van de politiek en de media om Duitsland nog te beschermen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Slagveld Duitsland – Een land in staat van oorlog

 1. Ik zou niet weten hoeveel erger het nou nog zou moeten worden, voor het volk klaar wakker is. Jammer van zo’n eens prachtig land.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik denk dat het volk wel wakker is,maar net als wij lijdzaam toekijken aan de zijlijn.
   Wat kunnen ze doen,wat kunnen wij doen?
   Alles wordt door een handje vol van hogerhand voor ons allemaal beslist!
   Wat een wereld…..onomkeerbaar in mijn optiek….

   Like

   • fleckie zegt:

    De generaties na W.O. 2, werden/worden nogal geïntimideerd,(eraan herinnerd wat vorige generaties hebben veroorzaakt) dit is in feite ‘misdadig’ te noemen, omdat veroorzakers trouwens vorige generaties waren. Veel misdadigers zijn door diverse instanties (VATICAAN, RODE KRUIS,? ODESSA,geholpen met vluchten
    naar het buitenland) nooit genoemd worden! , en het concordaat, gesloten tussen het Vaticaan ( von Papen) , en Hitler, (waar het Vaticaan goed aan ‘verdiende,’ ) komt ook nergens ter sprake. ……….DUS deze generaties hebben echt NERGENS schuld aan:I.p.v.zich lijdzaam naar de ‘ slachtbank’ van de ISLAMIETEN te laten leiden , zich zoveel mogelijk te verzetten tegen voornoemde. (‘ Waar een wil is, is een weg’… is ook een spreekwoord.) .+ ….een heel oud Duits spreekwoord’ Dran wie Blucher’, voor de geest houdend.

    Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Merkel pleegt zelfmoord, wordt vermoord of ter verantwoording geroepen, vroeg/laat!

  Like

 3. elisah zegt:

  Er zijn dus toch nog fatsoenlijke mensen in de politiek, echter de carrière is voorbij zodra je het lef hebt om de waarheid te spreken.
  Wat mij betreft mag die Wolfgang Bosbach van het CDU, per direct das merkel-Ferkel vervangen.

  Like

 4. Don Tessers zegt:

  Een opgelegde geforceerde oorlog met de totale regie in Amerika.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Per direct Merkel afzetten. Gelijk vervangen door een Patriottische Germaan. Alle grenzen sluiten. Alle allochtonen in overheidsdienst per direct ontslaan. Vervolgens in navolging van Frankrijk alle Patriottische autochtonen oproepen om zich te melden bij de Binnenlandse Strijdkrachten. Train hen kort en effectief en neem daarna gelijk actie. Flikker elke ongewenste met terugwerkende kracht tot 1945 Duitsland uit als ze binnen drie maanden niet vrijwillig vertrokken zijn.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Laten we hopen dat het Duitse verzet snel gaat ingrijpen en de verantwoordelijken gevangen neemt en ze straft. Te beginnen met die Merkel. Die zou ik zo graag met een gat in der kop zien bungelen aan een galg.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Shooting threats sent to several schools across Germany

  https://www.rt.com/news/362995-shooting-threats-schools-germany/

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Merkel kan natuurlijk zelf ook op de vluchtslaan en ‘ergens’ ASIEL aanvragen!!

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan zal ze haar over de hele wereld bekend geraakt akelig gezich moeten laten ‘verbouwen’ , bang als ze zal zijn dat men haar weet te vinden en straffen wat ze ‘ anderen’ heeft ‘ aangedaan’. o.a. Met haar stomme prietpraat mensen aan te raden in een kerk te gaan zitten, en beelden te bekijken,: hoe zelfingenomen is dat mens, dat ze zoiets durft te zeggen.

   Like

 9. fleckie zegt:

  Een paar regels in het begin van het bericht…’ Die verdeckte …ISLAMISIERUNG …’EUROPAS’. ……….’ SAOUDIARABIEN ..UND…die…TURKEI’ ..fuhren im WESTEN ..einen religiosen …EROBERUNGSKRIEG……Ihre ..WAFFEN ..sind …PROPAGANDA…und…der VORWURF der……ISLAMFEINDLICHKEIT’. Geplaatst op site van… rememberamalek.wordpress.com…11.10.-2016.

  Like

 10. teutoons zegt:

  Deze moffin moet op de Lüneburger Heide voor een executie peloton staan wegens Landesverrat

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Deze video is heel erg netjes. Ze is met droge ogen aan te zien.
  Zet hier de video’s naast van de ongelooflijk wrede executies/moorden van ISIS en de in het geding zijnde zaak gaat er anders uitzien.
  ISIS heeft aangekondigd dezelfde brutale moordpartijen ook in Europa uit te gaan voeren. Daar sluiten de ‘goedmenschen’ de ogen voor. De jihadisten en isis-terroristen zijn vrijwel zeker al in grote getalen in Europa binnengekomen. Ze wachten op het sein om toe te slaan en dan zal het bloed door de straten stromen. Daar moet niet op gewacht worden maar de uitzetting van alle aanhangers van de crimineel M, die als voorbeeld / rolmodel wordt vereerd, moet direct ter hand genomen worden. Als het al niet te laat is …….
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. fleckie zegt:

  Op 9.7.2016 , staat vermeld op CARTOON, schip met NEIN, das ist eure etc. Het door de Duitse vredesbeweging in beeld gebracht verdedigingslinie v.d….NATO……(16.1.1982)

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Ik weet niet of de webmaster op 17 oktober naar Nieuwsuur keek maar daar was op te zien dat in Duitsland inderdaad al een soort oorlog gaande is met aan de ene kant de linkse politici, criminele “asielzoekers en vluchtelingen” en radicale moslims tegen de autochtoonse Duitsers waarbij de eerstgenoemde groeperingen lijken te winnen. In Nieuwsuur was echter ook te zien dat er op talloze plaatsen in Duitsland de rollen geregeld worden omgekeerd.
  Zo zijn er daar al meer dan 1000 aanslagen gepleegd op asielzoekerscentra’s, moskeeën , ambtswoningen van linkse burgemeesters en politici en worden de gehate groeperingen ook geregeld aangevallen door neo-nazi’s en gefrustreerde autochtoonse Duitse burgers maar dat durven de gecensureerde kranten daar vast niet te vermelden.
  Op zich ben ik geen voorstander van het omgekeerde geweld hoewel dat eerder genoemde uitschot er eigenlijk ook zelf om heeft gevraagd! Zij die goed met kwaad belonen hoeven beslist GEEN medelijden met zichzelf te hebben en zij krijgen rijkelijk terugbetaald wat ze anderen aandoen en dat is helaas altijd al zo geweest en dat blijft altijd zo!

  Like

 14. Jan zegt:

  Priester in Duitsland gestenigd

  Raunheim: Kinder bewerfen Priester mit Steinen
  Von Michael Kapp

  RAUNHEIM – Wie jetzt bekannt wurde, soll unlängst ein in der Stadt auf Besuch weilender äthiopischer Priester von Kindern auf offener Straße mit Steinen beworfen worden sein. Der 47-Jährige, von einem hier lebenden Landsmann begleitet, der ungenannt bleiben möchte, befand sich auf dem Weg zur russisch-orthodoxen Kapelle in der Frankfurter Straße.

  Kinder riefen “Allah u akbar”
  ….
  http://www.wertewandelblog.de/raunheim-kinder-bewerfen-priester-mit-steinen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s