‘Aanhangers Turkse prediker achter anti-homoflyer’

screenshot_167

De homohaat-flyer die afgelopen weekend in delen van Amsterdam is verspreid komt mogelijk van volgelingen van de Turkse prediker Adnan Oktar.

De Volkskrant schrijft dat op basis van Facebookpagina’s van volgelingen van Oktar, waarop dezelfde teksten staan als op de flyer. Tegenover de Volkskrant wil de Amsterdamse politie een link tussen Oktar-volgelingen en de folders nog niet bevestigen.

Harun Yahya, zoals Oktar ook genoemd wordt, is volgens de krant populair onder westerse moslimjongeren. Zijn ideologie is ultraconservatief, antisemitisch en antiwesters. Ook heeft het veel raakvlakken met christelijk creationisme. Oktar gelooft niet in de gebeurtenissen op 11 september, Darwin en ontkent de Holocaust. In Turkije heeft de prediker goede banden met president Erdogan. Ook heeft hij een eigen televisiezender, het controversiële A9. De aanhangers van Yahya zijn fel tegen homoseksualiteit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
het-parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", demoniseren, homofobie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

27 reacties op ‘Aanhangers Turkse prediker achter anti-homoflyer’

 1. Natuurlijk moest het wel uit die hoek komen, het kon niet anders. En wat gaat er nu gebeuren. Een aai over zijn bol en beloven dat hij dat niet meer mag doen?

  Like

 2. ildiko zegt:

  En nu actie AMSTERDAM ! Deze afval uit het land gooien samen met al zijn sympathisanten !
  DIT IS HET VRUCHT VAN EEN GESLAAGDE DURE INTEGRATIE !

  Like

 3. Pieter zegt:

  De teringlijertjes gaan steeds een stapje verder met de islam op te dringen.

  Als je Asscher hoort lullen over zijn voorzitterschap van de pvda gaat dat in de toekomst ook niet veranderen als zij het weer voor het zeggen krijgen.

  Wel goed tussen de regeltjes door luisteren. Maar voor velen hier is dat geen probleem.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De PVDA zal nooit veranderen. Ik denk dat die Monasch de partij zal gaan “redden”.
   Heeft een goed verhaal (gezien de situatie) maar het zal toch alleen nog maar slechter worden want de partij past duidelijk niet meer in deze tijd.
   Denk dat ze in de toekomst op zo’n 3 of 4 zetels zullen blijven hangen.
   Rust in vrede.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Eindelijk gerechtigheid voor al dat linkse PVDA-regentengespuis wat overal als burgemeester hokt of andere belangrijke overheidsfuncties in beslag neemt.
    Opgesodemieterd met dat hele zooitje.

    Dat gaat weer ’n heleboel geld kosten om die landverraders financieel te vergoeden voor het leed wat ze binnenkort na de verkiezingen moeten ondergaan…

    Like

 4. danny zegt:

  Uiteraard ben niet verbaast. Zijn 99% van die duivels van aanhangers van Mo de pedo.
  Maar zijn binnenkort ook aan de beurt.
  mogen ze hun allah en hun 72 homo maagden bezoeken.
  hahahhaha
  vieze woestijnratten.

  Like

 5. ik vrees dat de politie geen goed onderzoek zal doen naar de bron van deze haatzaaierij.
  Stel je voor dat daar een islamitische bron uitkomt!

  Like

 6. Jan zegt:

  Berakoth 19b
  …..
  Come and hear. ‘Great is human dignity, since it overrides a negative precept of the Torah
  http://www.halakhah.com/berakoth/berakoth_19.html#PARTb

  De Thora gaat niet over gevoelens maar over de handeling sec en schrijft voor dat niemand buitengesloten mag worden, als minderwaardig beschouwd mag worden en dat in het geval van homoseksualiteit het niet-buitensluiten bóven de negatieve uitleg in de Thora gaat (zie Berekoth 19b)
  Men houdt zich dus zo in beide gevallen aan de Thora en aan de goddelijke en rabbijnse wetgeving (halacha) met dit verschil dat de ultra-othodoxen vasthouden aan Leviticus (18:23 en 20:13) en de seksuele handeling verbieden, terwijl dat niet geldt voor de conservatieven, liberalen en de reconstructionisten.
  http://www.myjewishlearning.com/article/conservative-halakhah-and-homosexuality/

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  UNESCO revised edition of the Bible.

  UNESCO has adopted the controversial resolution advanced by the
  Palestinian Authority obliterating the historic link between Judaism and
  Jerusalem’s holy sites.

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/unesco-executive-board-adopts-resolution-to-erase-jewish-history-from-jerusalem/2016/10/18/

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  The Vatican Submits to Islam (2006-2016)

  https://www.gatestoneinstitute.org/9120/vatican-islam

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Journalist undercover in moskeeën: ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’

  Ook zogenaamd ‘gematigde’ moskeeën blijken systematisch te radicaliseren en moslims op te roepen de gewelddadige jihad te voeren – Onthuld: ISIS financiert rechtstreeks Europese moskeeën – Imams preken dat de eindtijd is aangebroken

  Een Duits-Pakistaanse journalist en terrorisme expert besloot om undercover te gaan en vier maanden lang enkele grote moskeeën te bezoeken, om eens te zien of de ‘gematigde’ moslims achter gesloten deuren net zo tolerant en vredelievend zijn als ze voor de TV-camera’s doen overkomen. Hij schrok zich een hoedje, want ook in deze moskeeën blijken moslims systematisch te worden geradicaliseerd en te worden aangezet om de jihad te voeren tegen de Westerse bevolking. ‘De wetten van dit land interesseren ons niet,’ was een uitspraak die goed samenvat hoe het leeuwendeel van de ‘gewone’ moslims in Europa tegen onze samenleving aankijken, namelijk als hun vijanden die desnoods met geweld aan de islam moeten worden onderworpen.

  Ul-Haq deed zich voor als een met geld smijtende ondernemer uit zijn thuisland Pakistan. Vanwege zijn oorsprong kreeg de journalist eenvoudig toegang om een kijkje te nemen wat er achter de schermen in de moskeeën wordt gedaan en gezegd.

  Agressieve imam roept gewone moslims op tot de jihad

  In de An’Nur moskee in het Zwitserse Winterthur sprak hij met de imam, die in zijn preek de moslims in het land opriep de jihad te voeren. ‘Ik schrok van de agressie die in zijn stem lag,’ schrijft Ul-Haq. ‘Hij preekte in het Arabisch, omdat bijna niet één medewerker van de moskee de Duitse spraak machtig is. Het was echter geen preek, maar een afrekening:

  ‘De vrouw mag geen oorlog voeren, maar de man moet wel oorlog voeren. Dat is zijn jihad, en de vrouw moet thuis blijven, dat is de jihad van de vrouw,’ is een rechtstreeks uit het Arabisch vertaald Koranvers dat de imam aanhaalde.

  ‘Wetten van dit land interesseren me niet, islam staat boven alles’

  Over de Zwitsers: ‘Zij trekken zich niets aan van de wetten van Allah. Maar de wetten van Zwitserland interesseren mij niet. De islamitische wetten staan boven ieder land.’

  ‘In de tijd van de jongste dag zal de strijd, de ontucht en de oorlog toenemen. Hiervoor zijn er grote en kleine tekenen. Dajjal (de misleider, door sommige christenen vertaald als ‘de antichrist’) komt kort voor de dag van de opstanding. Wij zijn nu in deze tijd aangekomen.’ De meeste imams zijn overigens wel zo gehaaid om jonge moslims niet rechtstreeks op te dragen zich bij ISIS of andere terreurgroepen aan te sluiten. De vaak agressieve preken en oproepen tot de gewelddadige jihad komen hier echter wel op neer.

  De gesprekken gaan vervolgens ongeveer als volgt. Een moslim(jongere) vraagt: ‘Moet ik me bij de jihad aansluiten?’ Imam: ‘Dat moet je voor jezelf zien uit te vinden.’ ‘En dat kan ik het beste in Syrië doen?’ Imam: “Ja.’ (3)

  ISIS blijkt rechtstreeks Europese moskeeën te financieren

  In de moskeeën bevinden zich niet alleen gebedsruimtes, maar ook cafés. Daar hoorde Ul-Haq dat sommige leden de moskeevereniging de rug toe hadden gekeerd, omdat ze de preken te extreem vonden. De financiële problemen die vervolgens ontstonden werden opgevuld door ISIS, zo bevestigde een hooggeplaatst lid. Aan de Zwitserse autoriteiten wordt echter enkel medegedeeld dat het geld ‘uit het buitenland’ komt. De bijdrage van ISIS is dermate hoog, dat ‘de moskee in Winterthur zonder dat geld niet meer zou bestaan’.

  De schimmige financiering van moskeeën is ook in andere Europese landen, waaronder Duitsland en Nederland, regelmatig een punt van discussie. De moskee in Winterthur zal dan ook beslist niet de enige zijn die met geld van islamitische terreurgroepen overeind wordt gehouden. Tegen de autoriteiten wordt vervolgens gelogen over de herkomst van het geld.

  Systematisch gerekruteerd voor jihad

  Veel leden blijken afkomstig van de vechtsportclub MMA Sunna. Onder hen bevond zich tot de islam bekeerde fundamentalist S., voordat hij gearresteerd werd. De club werd opgericht door Valdert Gashi, een jihadist die in 2014 in Syrië omkwam. De jihad recruiters, die vaak in de moskee zelf wonen, zijn ook in andere islamitische gebedshuizen actief. Volgens Ul-Haq is er een duidelijk systeem opgezet waarmee moslims worden geradicaliseerd. Mensen van buiten werden bijvoorbeeld met de omstreden Koran uitdeelactie ‘Leugens!’ naar de moskee gelokt. ‘En eenmaal daar, dan kom je daar niet meer zo makkelijk van los.’

  Ook in de als ‘gematigd’ te boek staande Al-Hidaya moskee in Zürich kwam de journalist twee Somalische gastimams tegen, die hetzelfde extremistische gedachtengoed preekten. Een imam van deze moskee gaf toe dat er veel radicale moskeeën zijn, maar dat die ‘door de lachwekkende wetten’ van het land niet goed kunnen worden bestreden. Eerste stap hiertoe zou het onmiddellijk uitwijzen van alle radicale imams moeten zijn, en het sluiten van hun moskeeën.

  ‘Islamisten netwerk is veel groter dan wordt aangenomen’

  Ul-Haq zegt dat het islamisten netwerk veel groter is dan algemeen wordt aangenomen. ‘Daar ben ik echt van geschrokken.’ De An’Nur moskee ‘staat onder controle van ISIS’, en zal daarin beslist geen uitzondering zijn.

  De journalist wijst erop dat er ook een paar moskeeën zijn waar men zich afkeert van de politieke islam, en waar de imams Duits moeten kunnen spreken. Tenminste een moskee werkt samen met de autoriteiten om extremisten op te sporen. Na de onthullingen van de journalist wezen de radicale moskeeën alle beschuldigingen natuurlijk van de hand. Immers, de ‘islam is vrede’, en ze stoppen pas met ons dat in te peperen als alle ‘ongelovigen’ goedschiks of kwaadschiks zijn bekeerd, en net als hen enkel de wetten van Allah gehoorzamen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Journalist-undercover-in-moskeen-De-wetten-van-dit-land-interesseren-ons-niet

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Selfie van Shams Ul-Haq in de An-Nur moskee in Winterthur. De journalist / terreurexpert zegt geschrokken te zijn van de omvang van het islamisten netwerk.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Geef me een appartement of ik ga terug naar Syrië !

  BITCH. BITCH. BITCH. Apparently Muslim illegal aliens are not at all pleased with the accommodations given to them in Germany

  http://www.barenakedislam.com/2016/10/18/bitch-bitch-bitch-apparently-muslim-illegal-aliens-are-not-at-all-pleased-with-the-accommodation-given-to-them-in-germany/

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  FBI Files on Hillary’s Emails Reveal “Shadow Government” Was in Charge of Her Investigation

  Document literally refers to group as “the shadow government”

  http://www.infowars.com/fbi-files-on-hillarys-emails-reveal-shadow-government-was-in-charge-of-her-investigation/

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Kan niet geplaatst worden. Vandaar naamsveranderingen.
  Om kort te gaan, kan een ieder gelovige van enig statuur met de koran wapperen en met nadrukkelijke (zender)ondersteuning van Erbagan zijn koepels (helmen) minaretten (bajonetten) en moskeeën (kazernes).
  Dank u, Frau Morkel. Zo’n vriendenkring bouwt u niet even op. Daar gaat een geschiedkundige Duitse zwarte bladzijde aan vooraf waaraan u een nieuwe gaat toevoegen?

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Dit is waarschijnlijk al eens langs geweest, maar nog steeds kan ik er met mijn verstand niet bij dat deze mensen het voor mekaar krijgen dat iedereen alles voor ze doet:

  https://fenixx.org/2016/10/10/syrier-met-vier-vrouwen-en-23-kinderen-krijgt-maandelijks-30-030-euro-uitkering/

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Hier doet Den Haag natuurlijk helemaal niets aan, zeker niet zo vlak voor de verkiezingen, je zou toch die smerige haatbaarden tegen je in het harnas jagen? de pleuris zou misschien wel uitbreken toch?
  Het vuile linkse landverraders tuig in Den Haag zal het wel weer met één of ander lulverhaal goed praten, die lullen alles wat krom is recht, en vergeet niet dat de grote bazen in Brussel tevreden gehouden moeten worden, voor je het weet kun je naar je vet betaalde baantje fluiten, wat Jan met de pet er dan van vind?, haha, volstrekt onbelangrijk, die moet vooral op hen stemmen en voor de rest zijn/haar bek houden.

  Vind u dat het anders kan en moet?
  STEM DAN PVV STEM GEERT WILDERS.

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Turkse prediker Adnan Oktar. Anti semitisch en anti westers. In zijn strijdt tegen homo’s ongevraagd op de poster het vermeend bondgenootschap tussen islam geïnfecteerden, Joden en Christenen weergeven. De laagheid van sommig islamitisch krapuul is onmeetbaar diep. Gaat verder niets mee gebeuren. Wat ach en wee geroep voor de bühne een voorzichtig plichtmatig itempje bij de NPO (want moslims) en over twee weken is iedereen vergeten. Tot het volgende homostel de vuisten op zich voelt neerdalen van hen waarvan verteld werd dat ze kwamen om te verrijken.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Deze imam mag zelfs contacten hebben met de duivel. Dat is zijn goed recht. Hij mag geloven wat hij wil, zelfs in groenen mannetjes. Maar hij heeft GEEN RECHT om mensen in een vreemd land, waar hij te gast is, lastig te vallen. Hij mag zulke flyers in Turkije verspreiden, maar in Nederland vraagt niemand naar zijn mening. Hij ontneemt op brute wijze het recht van mensen te leven zoals ze willen. Nu is het een taak voor de OM om hem discriminatie ten laste leggen en de IND hem met zijn hele familie eruit te sodemieteren. Opgeruimd staat netjes.

  Like

 18. Claudia M. zegt:

  Ze zijn antiwesters… Wat doen deze mensen dan hier?
  Tja, antisemiet zijn alle moslims, dat wisten we al een tijdje, maar ook hier de vraag; wat doen jullie dan hier?

  Darwin en Holocaust ontkennen? De bewijzen zijn er, voor beide overigens. We zien hoe eeuwenlange inteelt het IQ over het algemeen geen goed gedaan heeft en daarnaast de gezondheid ook niet. Van de Holocaust zijn niet alleen foto’s en zelfs filmpjes, maar ook vele verslagen van slachtoffers, de ooggetuigen. Trouwens ruim 6 miljoen mensen zijn niet ergens opgelost.

  Trouwens het totaal aantal mensenlevens van WOII wordt geschat op 72 miljoen, hiervan ongeveer 50 miljoen burgerslachtoffers!

  Het is ziek, ziek van geest een mens te veroordelen voor wat hij of zij is en/of gelooft. Ook kleur doet er niet toe! Waar het om gaat is gedrag en het gedrag wat dit clubje ten toon spreidt, is abominabel! Ga terug naar de ‘roots’ in eigen land en verschoon ons alstublieft van jullie godsdienstwaanzin!

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Duh, iedere moslim kan die folder hebben geschreven. Erg dom om er nu geschokt over te zijn.

  Like

 20. Bassie zegt:

  De islam doen dingen waar de mussen geen brood van lusten en geert wilders roept minderminder en moet voor het gerecht verschijnen waar zijn we hier in dit land mee bezig het word tijd dat de bezem in denhaag door het kabinet word gehaald stelletje randdebiellen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s